Filtru praf pentru Nova, poate si pentru polen :)
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf pentru Nova, poate si pentru polen :)
C a t a l i n |
![]() ![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti ajunge la motorul ventilatorului prin acea gaura de sus din motor
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, poți ajunge, dar e la fel de greu ca și prin interior
![]() Trebuie să demontezi partea superioară a panoului parafoc, altfel nu poți scoate capacul ăla negru...(în poze panoul e demontat, de asta pare ușor ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 13 Apr 2007, 15:30 |
--------------------
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce nebun sa fii
![]() Sincere felicitari...chiar te pricepi..eu unul nu m-as baga decat cu cineva langa mine! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut si eu filtru. Dar la mine e mai "tiganesc" cu PowerTape. A, si eu n-am mai pus al doilea filtru (ala din pozele 5 si 6) ca eu când am schimbat caloriferul am etansat bine p-acolo.
A durat fix 30 min in conditiile in care am taiat vreo 4 bucati din filtrul ala de hota. Asa pt. rezerva. Bafta This post has been edited by paulica: 5 May 2007, 19:51 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
eu mi-am montat filtru de hota in spatele torpedoului.si dupa 1 an,am gasit filtrul negru:(.deja nu mai baga aer cum trebuie knd dadeam pe recirculare
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
vreau sa ma apuc si eu de treaba si ma intrebam...oare nu se poate demonta doar piesa din stanga?....cea cu usita....
de asemenea as dori sa stiu daca sunt ceva suruburi care necesita demontarea bordului...ca din cate m-am uitat ar fi....cel putin 1 care l-am vazut eu.....astept raspuns....multumesc EL: nu se poate demonta.....dar pana la urma am pus filtru doar la exterior....si e dublu....deci e bine oricum....m-am descurcat numai bine This post has been edited by Tince1290: 12 Aug 2009, 16:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
De atunci niemeni nimic,doar unul de honda din cate am vazut la alta sectiune...intrebarea mea este,care dintre filtre este mai ok,cel de hota sau cel de motocicleta?toate acestea in raport calitate pret plus efort depus.Mersi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E tardiv, dar oricum, nu pricep ce zici că nu se poate demonta. Dacă te uiți cu atenție la poze, se demontează tot, și partea din stânga, și cea din centru...
Cel de motocicletă e mai fin, teoretic e mai bun, doar că s-ar putea să limiteze debitul de aer al aerotermei. Cel de hotă e ok, dar trebuie schimbat lunar, că se înnegrește... |
--------------------
-
-
|
|
cristi.huci |
![]()
|
Dodutu Group: Members Posts: 33 Joined: 14 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, corpul din stanga inafara de cele trei holdsuruburi mai este prins de ceva. Nu am reusit sa desfac unul din holdsuruburi si am abandonat ideia.
Daca am inteles bine, filtrul exterior l-ai lipit cu silicon si apoi ai aplicat cele doua cleme (cred ca prin presare) |
--------------------
Dacia
Nova
98, benzina 1600
- B 34 HJI criss
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Hm, corpul din stânga are 1 sau 2 șuruburi în spatele torpedoului, și parcă 2 piulițe în compartimentul motor. E posibil să mă înșel, nu mai țin minte, a trecut mult timp...
Filtrul stă destul de bine și fără silicon, dacă îndoi clemele la fix. |
--------------------
-
-
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
am vazut ca este ceva filtru pentru aspirator, oare nu este mai bun ca retine mai bine prafu, ce parere aveti.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
1Q.leu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 January 13 ![]() |
Parerea mea: e bun si filtru aer de scuter , format din doua tipuri de burete(scutere China 4 timpi).
![]() |
--------------------
dacia
nova
1997
- ms93vlc
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
1Q.leu ai o parere foarte proasta ,abtinete,ca altii o iau de buna,monteaza/bune bureti si acesta poate fi tras in motorasu aerotermei si-l arde
si ai face bine daca te-ai uita la data cand a fost scris ultimul post,au trecut totusi 3 ani si ceva,nu mai dezgropa mortii daca nu ai solutii clare la rezolvarea problemelor colegilor care au cerut ajutoru |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
nova tuning |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 22 September 12 From: braila ![]() |
interesanta ideie, ma infig si eu la asa ceva sa vad cum e.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
spik1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
Salut ! Si eu o sa "updatez" ! Am avut o problema la motoras si am desfacut tot mijlocul bordului. Chinuiala mare, desfaci tot : cabluri comanda clapete, fire, tubulatura si nu se poate dacat intr-o anumita pozitie ! Mi se pare mult mai simplu pe sus. Daca stiam atunci....
![]() This post has been edited by spik1: 14 Feb 2013, 19:40 |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:48 |