Finisaj interior mai bun ???!!!
![]() ![]() ![]() |
Finisaj interior mai bun ???!!!
MMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Chiar nu este nimeni interesat??? Pe mine ma streseaza rau de tot problema asta, ii strica tot aspectul :oops:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
RacingSoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu poate fi adaptat nimic de la o alta masina care are?:-S
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2003
- B 88 LFS
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Un tip de la mine din oras a pus pe o Nova un bord de Opel Astra model ,94 . Nu mi-a venit sa cred cat de bine s-a potrivit . Si se potrivise foarte bine chiar si acea parte a consolei centrale unde esta schimbatorul de viteze .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
poze ceva ?
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
da,adevarul este ca se vede super nasol ,eu tin volanul la maxim in jos si se vede urat
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Tipul cu Nova nu e prieten de-al meu . O sa incerc sa fac poze din exterior (prin geam)
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:35 |