Folie auto, inchisa pe geamurile din fata
![]() ![]() ![]() |
Folie auto, inchisa pe geamurile din fata
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca-ti pui inchisa pe geamurile fata nu faci decat sa te ingropi in probleme. Nu recomand;)
Este foarte usor sa-si dea seama ca nu e omologata. Daca observa folia atunci inseamna ca nu e omologata. Aia legala e ca si cum n-ar fi. Eu am pe fata cat e legal (15%) si nu-ti dai seama ca e folie decat daca deschizi geamul si vezi diferenta de culoare. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pe fata e legal 73% transparenta... si intr-adevar d-abia se observa... pe mine ma batea gandul sa imi pun mai opaca.. dar cred ca mai mult imi fac probleme singur...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma rog, nu mai tin minte cat e exact, ideea e ca nici nu se observa
![]() Revenind, desi am folie de vre-o 2-3 ani, n-am fost intrebat niciodata de sanatate. cam asa arata aia de pe fata: P1010338.JPG ( Size: 162.74k ) Number of downloads: 1219 This post has been edited by Ov: 22 Mar 2011, 16:16 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
UXE |
![]()
|
si se simte vreo diferenta inainte si dupa ce ai pus folia pe fata? ma refer la lumina din masina .si caldura vara in special
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Ov |
![]()
|
Am pus-o odata cu folia spate. Diferenta e uriasa, dar sincer nu stiu sa-ti zic de unde provine
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 22 Mar 2011, 16:09) pe fata e legal 73% transparenta... si intr-adevar d-abia se observa... pe mine ma batea gandul sa imi pun mai opaca.. dar cred ca mai mult imi fac probleme singur... update. E legal 70 sau 73% cu urmatoarea specificatie: geamul cu folia aplicata pe el trebuie sa aiba acea transparenta, NU doar folia. Cu alte cuvinte am facut o vizita pe la RAR, s-a uitat ala la mine, s-a uitat la folie si a concluzionat: nu e buna ![]() ![]() ![]() P.S. a spus ca de aia pe spate il doare undeva ce si cat e ca nu conteaza ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:48 |