Fuzeta Nova, Urgent.Va rog, am nevoie de un raspuns.
![]() ![]() ![]() |
Fuzeta Nova, Urgent.Va rog, am nevoie de un raspuns.
apollo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|||
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
parca la solenta s-a schimbat ceva.........
in rest la toate novele e la fel...... dar daca tot ai desfacut de atatea ori nu mai sti cum arata ? |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dute la un magazin de piese auto si cere o fuzeta de nova si una de DSN ... si vezi daca au diferente ... sau daca nu are fuzete ... atunci cere o planetara de DSN si vezi daca seamna cu a ta
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
- 1-B-5550
1997 GT Rosu 1600cc
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
eu nu am masina in localitate, m-a lasat pe undeva pe la 20km de oras si acolo a ramas.
ideea e ca stiu cum arata port fuzeta de nova, ma duc la magazi, dar daca intre ele sa zicem ca un brat difera cu 1cm fata de aia de supernova. fuzeta la fel. mecanici de la service-uri mari mi-au zis ca cea de super nova merge la nova, altii de la reprezentata DACIA mi-au zis ca nu se potriveste. M-au facut cu capul astia.si de asta as vrea sa stiu, caci totusi e o investitie destul de mare si n-as vrea sa raman cu piese de supernova. Port Fuzeta(155 RON) + Fuzeta(110 RON) + Rulment(30 RON) = 295 RON |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu sint la fel.
Portfuzetele sint la fel, dar fuzetele nu. Nici rulmentu. Si nici planetarele nu sint la fel. La DSN sint mai groase ![]() This post has been edited by paulp: 23 Jan 2007, 15:42 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
apollo |
![]()
|
mersi mult.
am gasit piese de nova in oras. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Unde? Ca poate mai sint si alti nevoiasi
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
apollo |
![]()
|
in Focsani.
E un magazin specializat doar pe piese de NOVA. E ceva mai scump, dar nu ai ce face. de exemplu : un SOLEX dulbucorp de NOVA : 550 RON Aduc mai de toate prin comanda.Dar de cele mai multe ori le au pe stoc. In caz de acest magazin nu are anumite piese, exista un alt magazin care completeaza acea lipsa. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
paulp |
![]()
|
In Focsani unde, ca am vazut nr tau? Sint magazinele alea de pe centura, sau alea de la rondu cum mergi spre centru pe linga supermarketu ala nou?
Daca poti, da o adresa mai exacta, si eventual daca ai un nr de tel. de acolo ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
apollo |
![]()
|
E situat pe B-Dul Bucuresti. vis-a-vis de o statie Peco Petrom.
E zona SUD in care se afla magazinul. E Bulevardul care duce spre iesire din Focsani Spre Buzau - Bucuresti. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
apollo |
![]()
|
port fuzeta de nova e aceeasi ca la supernova.ma refer la brate(prindere de capat de bara, de bascula si amortizor), numai ca difera latimea rulmentului a butucului si automat trebuie schimbata si planetara.
am cumparat o fuzeta azi (170 RON) si am reparat-o C-am asta a fost tot. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:28 |