DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> GPS WayteQ x820, Totul despre acest tip de GPS

GolfIII
post 5 Oct 2009, 17:57
Post #61


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




QUOTE(PuscasMarin @ 5 Oct 2009, 13:11)
Pt. x820BT
In specificatia tehnica e trecut :
Memorie operationala: 128 MB (SDRAM)
*


Acum am recitit specificatiile. Sunt 100% sigur ca acum 2 luni cand am intentionat sa-mi iau x820, acestea nu aveau decat 64MB. Asa erau asteptate si cele cu BT, singurul cu 128 era N800. Se pare ca Wayteq ne-a facut o surpriza si a pus 128 MB pe toata seria x820.

Excelent PNA


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PuscasMarin
post 6 Oct 2009, 10:32
Post #62


Membru cotizant


Group: Members
Posts: 406
Joined: 26 February 08
From: Brasov




Aprob pozitiv ! PND biggrin.gif

Confirm 128 MB pe al meu 820BT

This post has been edited by PuscasMarin: 6 Oct 2009, 14:18


--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daciafan
post 6 Oct 2009, 14:43
Post #63


membru fara pneu


Group: Members
Posts: 1.844
Joined: 20 January 05
From: turist in tara prostilor




eu am dat 420 lei pe un x820 fara BT sau FM cu doar 64 Mb memorie operationala in urma cu cca 1 luna
asa ca cei ce l-au luat acum au facut o afacere nemaipomenita


--------------------
dacia logan laureate plus-2006
paradoxal, evaluati individual romanii sunt nemaipomeniti insa impreuna formeaza o societate execrabila
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PuscasMarin
post 6 Oct 2009, 15:55
Post #64


Membru cotizant


Group: Members
Posts: 406
Joined: 26 February 08
From: Brasov




Deci am facut o afacere buna..... cool.gif ...dai un ban, dar sti ca nu-l mai ai biggrin.gif


--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 6 Oct 2009, 23:19
Post #65


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




QUOTE(PuscasMarin @ 6 Oct 2009, 10:32)
Aprob pozitiv ! PND biggrin.gif

Confirm 128 MB pe al meu 820BT
*


http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_Navigation_Assistant

In alta ordine de idei, cum va merge Garminu' pe el?


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PuscasMarin
post 7 Oct 2009, 09:01
Post #66


Membru cotizant


Group: Members
Posts: 406
Joined: 26 February 08
From: Brasov




QUOTE(GolfIII @ 6 Oct 2009, 23:19)
http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_Navigation_Assistant

In alta ordine de idei, cum va merge Garminu' pe el?
*



Sincer vorbind ...am incercat sa pun Garminu' XT pe el si mi-a dat cu zecimale...am copiat kit-ul pe card, am intrat in explorer (din windows) apas pe exe. si mumu...am incercat si sa-i setez calea din Nav path si la fel...m-a umplut de nervi. 251.gif post-336-1110552439.gif

In schimb Igo-ul isi face bine treaba...
F.multumit de bluetooth si mai ales de FM Transmiter (am doar cd player) acum pot asculta mp3..se aude ok...la unele un pic zgomot de fond la volum mai tare..in rest tare jucaria.

Ce aplicatiii ati mai pus..da-ti-mi niste idei !?


--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 7 Oct 2009, 09:21
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




Eu l-am pus dar merge incet rau.
Am mai pus Amigo, MioMap


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 7 Oct 2009, 09:56
Post #68


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Ce insemna merge incet rau? Ce versiune ai pus? Ce optiuni ai activat? Etc ...


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 7 Oct 2009, 13:01
Post #69


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




"Merge incet rau" inseamna ca merge atat de incet incat, practic, nu-l poti folosi. Harta este desenata lent, trebuie asteptat ceva pana termina, insa in mod navigatie este pur si simplu useless.

Am citit pe alt forum destinat exclusiv GPS-urilor ca si altcineva are aceeasi problema cu Garmin si WinCE 6. Acelasi soft pe WinCE 5 merge ok, pe 6 nu.
In meniuri se misca ok, probleme sunt numai cu ce implica desenarea hartii. Astea folosesc cumva vreo biblioteca grafica? Se poate schimba aceasta?

XT-ul este versiunea 5.00.30
P.S. Detaliile sunt la minim, nu stiu ce as mai putea sa scot sa mearga acceptabil.

A mai instalat cineva Garmin pe WinCE 6? Eu am mai facut-o pe mobile si acolo mergea mai incet, dar macar era utilizabil.

Cu atat mai mult merita apreciat NavNGo. Ce interfata grafica au si ce bine se misca...


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 7 Oct 2009, 13:07
Post #70


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Eu te intreb pentru vreau sa cumpar si eu unu.
Vreau sa imi mearga foarte bine Garmin si iGO in 3d.


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 7 Oct 2009, 13:40
Post #71


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




Caut "skin Riks v3.7" (pt. iGO) si nu gasesc sad.gif
Imi puteti indica un link?

Merci

PS Privitor la discutia despre Garmin sunt de acceasi parere se misca f. greu
iGO, Amigo si Mireo sunt super OK

This post has been edited by cata2000: 7 Oct 2009, 13:41


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 7 Oct 2009, 15:51
Post #72


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




QUOTE(IRONICK @ 7 Oct 2009, 13:07)
Eu te intreb pentru vreau sa cumpar si eu unu.
Vreau sa imi mearga foarte bine Garmin si iGO in 3d.
*


Oficial, Garmin pentru Windows CE nu exista, toate versiunile de pe net sunt patch-uite din variantele pentru Windows Mobile.
WinCE 6 este relativ nou si cred ca va trebui sa mai asteptam pana sa apara o varianta mai buna de Mobile XT pentru acest sistem de operare.
X820 are resurse hardware foarte bune, iGO si celelate softuri de navigatie inrudite merg excelent. Daca este important pentru tine Mobile XT, atunci eu zic sa mai astepti sa vezi ce se schimba. Din cate am inteles, pe N770 merge ok Mobile XT, deci inca o dovada in plus ca nu partea hardware este problema ci programul executat pe WinCE 6.

P.S. Dupa parerea mea, Garmin-ul pentru navigatie este mult sub iGO. Are o interfata foarte greoaie, chiar daca harta este mult mai detaliata decat cea a iGO (&Co). Eu as folosit Garmin in alte scopuri decat navigatia auto...

QUOTE(cata2000 @ 7 Oct 2009, 13:40)
Caut "skin Riks v3.7" (pt. iGO) si nu gasesc sad.gif
Imi puteti indica un link?

Merci

PS  Privitor la discutia despre Garmin sunt de acceasi parere se misca f. greu
iGO, Amigo si Mireo sunt super OK
*


Aici ai incercat?
http://www.riks.us/skin/phpbb3/ucp.php?mode=login


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 7 Oct 2009, 21:55
Post #73


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




QUOTE(GolfIII @ 7 Oct 2009, 16:51)
Are o interfata foarte greoaie, chiar daca harta este mult mai detaliata decat cea a iGO (&Co)
Pai mai mult pentru harta atunci cand in iGO nu exista.

This post has been edited by IRONICK: 7 Oct 2009, 22:07


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 8 Oct 2009, 13:56
Post #74


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




QUOTE(GolfIII @ 7 Oct 2009, 15:51)

Am incercat dar n-am gasit decat o varianta veche (parca 3.4d).


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 8 Oct 2009, 19:06
Post #75


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




Ajutati-ma va rog cu o problema daca puteti.Am primit acum aparatul wayteq x820bt si am pus un soft igo 8.L-am lansat cu autorun navigation si probabil din cauza softului neadecvat aparatul a intrat in loop(restartari succesive din care nu poate sa mai iasa).Am apasat reset si apararul a ramas blocat pe poza de start;nu mai intra nici in meniu si nici nu poate fi oprit, decat cu scoaterea bateriei.Daca stiti cumva va rog sa ma ajutati.


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 8 Oct 2009, 21:42
Post #76


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




de curiozitate cum te-ai gandit sa lansezi cu autorun?? Cand stii ca ala cu autorun este pentru PDA si nu pentru PNA. Trebuia doar sa ii selectezi calea catre executabilul igo8.exe si cu asta basta. Pe PNA NU se instaleaza softurile doar se ruleaza. Scoate-i bateria si apoi roaga-te sa nu fi facut vre-o boacana...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 8 Oct 2009, 23:13
Post #77


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




Alydor, cred ca ai inteles, oarecum, gresit.
Astea au o bifa de autorun cand setezi calea catre executabilul de navigatie.
Bifa aia de functionat, functioneaza ca cel de pe PDA.

Are dreptate si el, oarecum, de se intreaba de ce au pus aia bifa acolo. Sincer, eu n-am bifat aia niciodata, iar daca as face-o (dar n-am s-o fac smile.gif ), as face-o numai dupa ce m-as asigura 100% de stabilitatea programului si niciodata pentru unul situat pe residentflash

Din pacate nu cred ca rezolva ceva cu bateria... dar evident, merita sa incerce


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 11 Oct 2009, 14:57
Post #78


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




QUOTE(GolfIII @ 8 Oct 2009, 23:13)
Alydor, cred ca ai inteles, oarecum, gresit.
Astea au o bifa de autorun cand setezi calea catre executabilul de navigatie.
Bifa aia de functionat, functioneaza ca cel de pe PDA.

Are dreptate si el, oarecum, de se intreaba de ce au pus aia bifa acolo. Sincer, eu n-am bifat aia niciodata, iar daca as face-o (dar n-am s-o fac smile.gif ), as face-o numai dupa ce m-as asigura 100% de stabilitatea programului si niciodata pentru unul situat pe residentflash

Din pacate nu cred ca rezolva ceva cu bateria... dar evident, merita sa incerce
*



Asa este GolfIII. N-am facut alceva decat sa urmez instructiunile din cartea tehnica a aparatuluil. Acolo asa scrie. Ghinionul meu a fost ca am pus un kit neverificat in prealabil. Dar deh... asta este primul aparat cu flash intern pe care il am. Am luat legatura cu cei de la Wayteq Romania si le-am expediat aparatul. Astept vesti de la ei. Va mai tin la curent.


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tok'ra
post 11 Oct 2009, 16:37
Post #79


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 11 September 09
From: Bucuresti




Salut,
Incearca asta: "presupunand ca nu ai busit driverul touchscreen-ului) Sa iti spun cum faci, iei un card gol si faci fisierul YFGo2CE.bld in care scri cel putin 1 caracter (asa cuym a spus si Alydor) apoi pui cardul in device si pornesti, o s aintre in Windows CE 6.0." este o metoda de-a intra in win. care a postat-o userul fiat_stilo. Functioneaza garant - asa am patit si eu prima data. Odata intrat in win, sterge iGO-ul. Pt. a revenii la interfata Wayteq, scoate cardul si da click pe iconul GPS. Pt. mai multe detalii downloadeaza ghidul scris de fiat_stilo cu o pagina in urma.


--------------------
Skoda Octavia 2001 / L&K
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 11 Oct 2009, 17:55
Post #80


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




Am incercat solutia dar la mine n-a mers pentru ca s-a dus windowsul (probabil). Aparatul trebuie resoftat. De aceea l-am trimis in service.

This post has been edited by nimeni_altci: 11 Oct 2009, 17:55


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 12 Oct 2009, 19:42
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




Ati putut descarca agenda telefonica dintr-un Nokia pe x820BT?
De pe un Samsung totul a decurs OK.


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fiat_stilo
post 13 Oct 2009, 08:41
Post #82


Membru incepator


Group: Members
Posts: 42
Joined: 10 August 09




@cata2000: Al meu este fara BT.

@nimeni_altci: resoftarea dureaza 5 minute si programul ti-l puteam da si eu il am insa dfoar pentru versiunea fara BT.

@Tokra: metoda sugerata de tine ar fi trebuit sa functioneze daca facea cardul si il introducea in timp ce se restarta. Cu scoaterea baterieie si reseturi succesive cred ca s-au busit registri Windows. Singura metoda era resoftarea.

Resoftarea se face in modul urmator se copiaza pe un card gol imaginea device-ului (formata din cateva fisiere) aproximativ 20Mb spatiu. Se verifica ca se pot citii cu succes fisierele. apoi se introduce cardul in device si se porneste si se urmaresc pasii de pe ecran. Daca se renunta updatarea exact inainte de a incepe (exista acolo optiune) practic se refac doar registri WindowsCE si deviceul ar trebui sa porneasca fara sa se suprascrie softul. ATENTIE! La resoftare se suprascrie ResidentFlash.

@GolfIII: Mie imi merge binisor Garmin XT versiunea 5.00.20 parca.Normal ca are o latenta ceva mai mare decat alte programe Igo 8 sau MioMap 2008 insa si harta este de 20 de ori mai mare. Garminul este cel mai bun pentru navigatie si cel mai detaliat insa harta Road 2008 este actualizata la nivelul 2008.

@all: Am pus destul de multe aplicatii doream sa le exemplific si in ghid insa timpul e cam scurt si am si o nunta in familie weekendul ce vine asa ca probababil cma in 2 saptamani o sa avem o versiune actualizata a ghidului. Cel putin asa sper acum smile.gif.

This post has been edited by fiat_stilo: 13 Oct 2009, 08:42


--------------------
Fiat Stilo Multiwagon 2006 1.9 Multijet Dynamic
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 13 Oct 2009, 09:13
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




Multumesc fiat_stilo, am rugamintea daca intri in posesia fisierelor pentru varianta BT sa mi le dai si mie. Aparatul meu este acum in service si asteapta sa soseasca fisierele de care vorbesti. In lipsa de aceste fisiere cred ca mi-ar fi de folos si cele pe care le ai tu.


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 13 Oct 2009, 15:21
Post #84


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




Am atasat manualul Wayteq x820BT in limba romana.

PS Desi pare ciudat Navigon-ul care functiona pe x820 pe x820BT nu vrea si pace sad.gif
"Application navigon.exe encountered a serious error and must shut down"
Este vorba de acelasi pachet (arhiva) ... folosit in ambele cazuri !

This post has been edited by cata2000: 13 Oct 2009, 18:41

Attached File(s)
Attached File  x820bt_man_ro.zip ( 2.53mb ) Number of downloads: 554


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krokos
post 13 Oct 2009, 18:30
Post #85


Membru


Group: Members
Posts: 178
Joined: 12 March 08
From: Bucuresti




Am luat si eu un X820 de vreo 2 saptamini si pina acum am adunat de o bere, o maslina, o atentie acolo, poate are timp vreun colegut sa-si bage ochiu in el pentru ceva imbunatatiri, ca eu sunt...aaaaa....bita. biggrin.gif. Am inteles ca pt. operatia asta ar trebui sa cumpar si un card SDHC pt alte programe, programele... Mentionez ca m-ar interesa upgradare de harti, eu stiu, ceva de vazut filme, nu sa-l fac PND sau asa ceva, plus un pic de familiarizare cu el, ca manualul cu care a venit e varza. D
eci, indrazniti! 04.gif
P.S.: In Bucuresti.


--------------------
Renault Megane Estate 1,5dci 103 CP 2007 - Numar mic
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 13 Oct 2009, 18:39
Post #86


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




Poti vedea filme linistit cu playerul inclus, Singura hiba ca nu afiseaza subtitrarea, dar si asta se rezolva.
Cauta pe net PocketDivXEncoder. Cu acest programel "lipesti" subtitrarea peste film (imagine) si il vezi cu playerul navigatorului.

Despre familiarizare ... peste ce scrie in manual (subtire rau) adaugi cele scrise in ghidul lui fiat_stilo.

Privind hartile si "alte programe, programele ..." sunt niste forumuri unde gasesti ce doresti tu, din pacate nu cred ca le pot indica aici.

This post has been edited by cata2000: 13 Oct 2009, 18:40


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krokos
post 13 Oct 2009, 20:08
Post #87


Membru


Group: Members
Posts: 178
Joined: 12 March 08
From: Bucuresti




Pai asta e problema, ca nu ma pricep deloc la chestiile astea, iar ghidul lui fiat-stilo e, in mare parte, un fel de cantoneza pt mine. De aceea as prefera ca treburile astea sa le faca cineva care stie ce face.


--------------------
Renault Megane Estate 1,5dci 103 CP 2007 - Numar mic
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 13 Oct 2009, 20:37
Post #88


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




QUOTE(fiat_stilo @ 13 Oct 2009, 08:41)
@GolfIII: Mie imi merge binisor Garmin XT versiunea 5.00.20 parca.Normal ca are o latenta ceva mai mare decat alte programe Igo 8 sau MioMap 2008 insa si harta este de 20 de ori mai mare. Garminul este cel mai bun pentru navigatie si cel mai detaliat insa harta Road 2008 este actualizata la nivelul 2008.


Welcome back

Imim poti spune de unde ai luat kitul? Eu nu am reusit sascap de "Memory not enought", indiferent daca am folosit 5.00.20 sau 5.00.30
Harta este extrordinara, insa aplicatia este cam naspa. Se preteaza mai mult pentru offroad. Ma rog, chestie de gusturi
De asemnea, de unde ai luat imaginea cu x820, chiar si fara BT? Am cautat si nimic...

Cata, mie pe SE imi merge perfect. Imi apare si numele celui care ma apeleaza
Daca nu uit, am sa incerc maine cu un tel unui coleg si-ti spun

L.E. Scuze, sunt ametit. Mesajul "Memory not enought" este la rularea TomTom. Tie iti merge?

Garminul se misca incet rau. Nu pot sa fac nici o simulare deoarece deseneaza f. greu harta. Ii trebuie cam 30-40 sec sa deseneze o harta. Ai modificat ceva dll-uri? Ai instalat gapi sa-l ajuti?

13 Oct 2009, 21:00:
Pentru filme incercati coreplayer. Cred ca este cel mai bun player pentru WinCE/Mobile

This post has been edited by GolfIII: 13 Oct 2009, 21:00


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata2000
post 13 Oct 2009, 22:05
Post #89


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 2 October 09




Inainte am avut x820. Pe langa IGO, Amigo, Becker, Miomap, Mireo, Polnav, Destinator (toate functioneaza super, sa zicem ceva mai nasol doar Becker) am avut si Garmin si Navigon.
Navigon se misca mai greu iar Garmin f greu. Dar atentie ceva ceva mergea smile.gif


Acum am x820BT. Programele care mergeau OK inainte asa se prezinta si acum, dar Garmin se misca si mai greu (introduc datele pentru destinatie, cucoana incepe sa vorbeasca si intr-un tarziu apare si harta dar cursorul nu se misca pe harta) iar Navigon nu porneste deloc, se invarte sigla o vesnicie, cateodata apare si meniul dar butoanele nu pot fi apasate, pentru iesire nu-mi ramane decat sa apas butonul on/off sad.gif !!!
Folosesc aceleasi pachete, deci software-ul este acelasi, difera doar device-urile.
Care-i explicatia, difera doar memoria mai mare la modelul cu BT.

Ce parere aveti?

PS1 Decat termenul "merge" mai corect este "functioneaza" smile.gif
QUOTE(GolfIII @ 13 Oct 2009, 20:37)
Pentru filme incercati coreplayer. Cred ca este cel mai bun player pentru WinCE/Mobile

PS2 Am incercat CorePlayer pe x820 dar n-am avut noroc smile.gif
QUOTE(GolfIII @ 13 Oct 2009, 20:37)
Garminul se misca incet rau. Nu pot sa fac nici o simulare deoarece deseneaza f. greu harta. Ii trebuie cam 30-40 sec sa deseneze o harta.  Ai modificat ceva dll-uri? Ai instalat gapi sa-l ajuti?

PS3 Nu am instalat nimic suplimentar. Apropos cum se instaleaza GAPI?

This post has been edited by cata2000: 14 Oct 2009, 08:26


--------------------
Renault Laguna 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GolfIII
post 14 Oct 2009, 11:10
Post #90


Membru autentic


Group: Members
Posts: 509
Joined: 5 April 04




Exact la fel se comporta si la mine Garmin'ul
Ce versiune coreplayer ai?
Gapi are un cab, il executi pur si simplu, dar nu vei face mare branza. Oricum nu recunoste platforma hardware, nu va functiona decat emulata
Il poti gasi in kitul de Miopoket, nu e musai sa instalezi MP, doar copiaza-l de acolo


--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

15 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd September 2018 - 08:05
Forum Renault Server hosting