DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> GPS... de care?, merita?

Alydor
post 16 Jun 2007, 19:06
Post #31


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




1. Are doar europa de este care include si gretzia...
2.Inca nu am gasit modalitatea de a pune harti din vestu europei dar are major roads of europe...
3.in RO are acoperire de 62 , respectiv 47 % . Oricum deocamdata nu o sa gasesti nici unul care sa aiba acoperire de 100%...
4.IN afara de GPS stie enspe mii de POI si are radarele fixe de pe DN 1 plus inca multe altele, restaurante, benzinarii, locuri turistice... etc.
5.Da plus ca daca esti din Bucuresti de exemplu si vrei sa ajungi la bulgari prin craiova iti calculeaza automat traseul . Daca nu respecti ce zice el adica in loc sa o iei pe prima la stanga, tu mergi in alta directie, atunci iti recalculeaza traseul. Eu am gasit pe net diferite voci (adica pe a Ioanei ca pe Marcel il aveam plus inca alte multe harti. Deocamdata accepta doar suprascrierea hartilor pe care le cunoaste el. Sunt in continuare in cautarea unui mod de a-l zapaci in asa fel incat sa imi accepte si alte harti.

Suma respectelor,Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ga!nusha
post 16 Jun 2007, 20:39
Post #32


Desi pare, nu lucrez la orinj


Group: Members
Posts: 1.054
Joined: 6 September 05
From: Paris




eu nu iti recomand sa il iei impreuna cu igo/miomap... softu se poate procura si separat!

pentru a baga alte harti in afara de ce ai tu, iti tre o licenta pentru hartile respective. nu poti sa folosesti licenta ta impreuna cu o licenta pentru restu hartilor. ori folosesti licenta ta originala, ori cauti pe net o licenta pentru toate hartile(inclusiv sua/canada/africa) daca te intereseaza...


--------------------
Mazda 3 mps ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mad_voly
post 16 Jun 2007, 20:42
Post #33


Daca Ai Cap Ia-ti Alta


Group: Members
Posts: 599
Joined: 8 October 05




Care imi raspunde si mie la o intrebare???
- spuneti-mi si mie va rog, daca este sa imi cumpar un GPS imi da si antena de gps sau se cumpara separat? scuzati daca vi se pare o intrebare prosteasca , dar chiar nu stiu...


--------------------
Opel Insignia 2011 Ecoflex - b 01 ccc
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
drati71
post 16 Jun 2007, 21:06
Post #34


Membru autentic


Group: Members
Posts: 225
Joined: 27 July 05
From: Sfantu Gheorghe




Antenele GPS sunt incorporate in aparate. Daca nu esti multumit de receptie poti atasa si antena externa. (De obicei nu este nevoie)


--------------------
God Give You Joy! . .
Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
borciparte
post 16 Jun 2007, 21:57
Post #35


da


Group: Banned
Posts: 216
Joined: 7 June 07




daca vorbim de navi, da, au in ele si antena GPS, daca vorbim de PDA-uri folosite pe post de navi atunci trebuie spus ca unele au antena GPS incorporata, altele nu.


--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 16 Jun 2007, 23:06
Post #36


MEMBRU DE LA INCEPUT!


Group: Members
Posts: 2.313
Joined: 26 October 03




Iti spun eu ca sa fiu in ton cu titlul , NU SE MERITA ! Nu se merita din mai multe motive :
1. tot timpul vorbeste aia in masina ( Ioana ) si iti zice ce sa faci , eu fiind o fire independenta sunt deranjat si dau pe mute
2. daca am dat pe mute tot timpul trebuie sa ma uit ce "zice" harta si nu ma pot concentra la drum asa ca sting ecranul
3. fiind pe mute si cu ecranul stins imi dau seama ca ...ati ghicit ...NU SE MERITA !
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Si acum vorbind serios merita din plin , mai ales daca te duci des prin locuri necunoscute , cauti adrese si asa mai departe . Eu am colindat toata Europa cu un Mio si mai ca imi vine sa-i dau o bere doua . Am mers de parca eram la mine in cartier si cunosteam fiecare strada . MERITA ! smile.gif


--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 16 Jun 2007, 23:30
Post #37


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




QUOTE(Alydor @ 16 Jun 2007, 20:06)
3.in RO are acoperire de 62 , respectiv 47 % . Oricum deocamdata nu o sa gasesti nici unul care sa aiba acoperire de 100%...
*


In ce consta acoperirea asta mai exact? Vreau sa plec la TM, il pun sa-mi calculeze traseul si pe la jumate e posibil sa-l piarda,neavand acoperire totala??
Sau....ajung la BG-RUSE si de acolo ii pot spune sa ma duca la hotel? sau e posibilitatea sa piarda iar drumu neavand acoperire unsure.gif ???


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laurian
post 16 Jun 2007, 23:44
Post #38


Membru autentic


Group: Members
Posts: 470
Joined: 15 August 05
From: Bucuresti




Acoperire inseamna cat din drumuri si sosele, respectiv strazi din orase, contine harta. Cu fiecare noua versiune, se introduc noi detalii despre drumuri si puncte de interes, deci acoperirea creste, pe langa drumurile principale, adaugandu-se si drumuri judetene, comunale, etc.


--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 16 Jun 2007, 23:51
Post #39


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




asta am inteles.
intrebarea era daca la plecare imi setez o destinatie,este posibil ca pe parcurs sa nu mai ma poate duce acolo datorita faptului ca nu are toate strzile/drumurile,etc?


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 17 Jun 2007, 01:09
Post #40


MEMBRU DE LA INCEPUT!


Group: Members
Posts: 2.313
Joined: 26 October 03




Normal ca daca nu ai un drum pe harta nu te poate duce la el , dar tu daca faci de acasa traseul iti arata daca te poate duce sau nu .


--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 17 Jun 2007, 01:18
Post #41


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




hmm...mersi big


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 17 Jun 2007, 01:46
Post #42


MEMBRU DE LA INCEPUT!


Group: Members
Posts: 2.313
Joined: 26 October 03




Daca mai intrebari baga mare ! wink.gif


--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 17 Jun 2007, 09:34
Post #43


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




Daca intre punctul de plecare si destinatie nu are date va afisa : "Punctul de destinatie este izolat". Asta din momentul in care faci traseul (acasa). Deci nu se va intampla undeva pe drum sa-ti spuna ca nu te poate duce. Iti spune din start chestia asta. smile.gif


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 17 Jun 2007, 10:10
Post #44


Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.


Group: Members
Posts: 6.171
Joined: 5 December 05
From: cucu




El poate sa gandit ca face ca in nfs,zice aia turn back tongue.gif smile.gif


--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 17 Jun 2007, 10:13
Post #45


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




QUOTE(Amedeus @ 17 Jun 2007, 10:34)
Daca intre punctul de plecare si destinatie nu are date va afisa : "Punctul de destinatie este izolat". Asta din momentul in care faci traseul (acasa). Deci nu se va intampla undeva pe drum sa-ti spuna ca nu te poate duce. Iti spune din start chestia asta.  smile.gif
*


asta ma interesa sa stiu...mersi

QUOTE(C@talin @ 17 Jun 2007, 11:10)
El poate sa gandit ca face ca in nfs,zice aia turn back tongue.gif smile.gif
*


obraznicule tongue.gif nu m-am gandit la nfs,ci ca faptu ca ma pot rataci icon_mrgreen.gif ...se vorbea pe forum ca au fost cazuri in care s-au ratacit cu gpsu in BG tongue.gif


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ga!nusha
post 20 Jun 2007, 12:55
Post #46


Desi pare, nu lucrez la orinj


Group: Members
Posts: 1.054
Joined: 6 September 05
From: Paris




pentru ca in bg nu era harta buna.... acu e buna si acolo...


--------------------
Mazda 3 mps ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 5 Jul 2007, 19:28
Post #47


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




Cine ma poate ajuta si pe mine cu manualul pt C-520 (nu conteaza formatul).Vreau sa-mi iau peste 2 saptamani si vreau sa ma familiarizez cu el tongue.gif


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 5 Jul 2007, 20:48
Post #48


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




http://www.mio-tech.be/Manuals/C520/Device...e-Manual-EN.pdf
Din pacate nu au in romana. Dimensiunea 11 MB.

Si manualul pentru softul de pe el (MioMap v3.3) in romana.
http://www.mio-tech.be/Manuals/C520/MioMap...3.3_C520_RO.pdf

This post has been edited by Amedeus: 5 Jul 2007, 20:51


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 11 Jul 2007, 13:08
Post #49


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




Cam intr-o saptamana vreau sa-mi iau GPS.La fel ca Alydor,si eu tot de 1000 lei dispun si tot la un C520 m-am oprit....momentan tongue.gif.Merita banii astia sau mai bine ma orientez spre un PDA cu GPS inclus?Nu prea ma pricep asa ca niste sfaturi de la posesori ar fi bine venite imbratisare.gif .Acum am niste nelamuriri...
1.Hartile se pot updata gratis sau trebuie sa-mi cumpar soft separat?
2.E adevarat ca MIO e no1? asa mi-a zis un posesor de MIO tongue.gif
3.Ce stie sa faca c520 fata de c250 (diferenta de 300lei intre ele)-in afara de memorie si display mai mare?Cei 300 lei diferenta intre cele 2 modele sunt justificati?(exemplificati daca se poate)
Repet: nu dati cu pietre in pianist ca nu ma pricep la asa ceva tongue.gif ,si vreau sfaturi de la voi,posesori si cunoscatori ai fenomenului GPS cool.gif .Mersi


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 11 Jul 2007, 13:55
Post #50


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.336
Joined: 30 August 04
From: Ban Land




Mi-am luat un Mio C510. Am vrut C520, dar nu mai aveau pe stoc si nu mai aveam chef sa astept. Ma enerveaza moldoveanul ala de Marcel si mai da si rateuri, chiar si in Bucuresti. Nu prea cunoaste sensurile unice, si da trasee cam ocolite. In orase mici mai are si strazi gresite.


--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 11 Jul 2007, 14:34
Post #51


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 2.029
Joined: 14 August 03
From: Iasi




@Sony: cauta Mio Transfer hack, si o sa poti adauga vocea Ioanei din IGo. Inscrie-te in mioclub si fa update-urile care sunt disponibile (daca sunt).


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 11 Jul 2007, 19:38
Post #52


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




@ady85btz
Daca vrei sa incerci si alte softuri de navigatie, sa pui harti noi, sa schimbi vocea lui Marcel smile.gif , sa activezi afisarea sensurilor unice si in plus sa mai folosesti si alte aplicatii ia un PDA si nu o sa-ti para rau. Mio (PDA) poate nu e cel mai bun dar ofera un raport bun pret-facilitati-calitate.


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laurian
post 11 Jul 2007, 19:48
Post #53


Membru autentic


Group: Members
Posts: 470
Joined: 15 August 05
From: Bucuresti




Si la PDA as zice ca o caracteristica destul de importanta ar fi sa citeasca carduri de 4 Giga. Nu toate fac asta. Iar hartile tot cresc in complexitate(marime). Asta ca sa fie totul OK si peste 2-3 ani. Plus alte chestii : filme, carti, etc.


--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 11 Jul 2007, 20:24
Post #54


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.336
Joined: 30 August 04
From: Ban Land




GoGu, harta mea e recolta ianuarie 2007. Din cate stiu a mai aparut una in aprilie. Acum abia ma familiarizez cu el. Mi se pare ca trebuie sa-mi cumpar card pentru a putea face update-uri.


--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 12 Jul 2007, 07:13
Post #55


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




@laurian

Pai nu trebuie sa ai pe card toate hartile. Eu am pe un card de 1 GB doua softuri de navigatie, doar cu hartile tarilor prin care umblu. Nu are rost sa am harta Finlandei sau a Marii Britanii daca stiu ca nu umblu pe acolo. Am strict RO, HU, A, D. Daca mai plec si altundeva pun eventual si hartile alea. Un card de 2 GB imi pare arhisuficient. Sa vedem insa cand va aparea iGO 3D prin toamna.


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 12 Jul 2007, 11:34
Post #56


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




Amadeus...da-mi si mie te rog niste modele care sa se incadreze in bugetul meu sau care-i cel mai bun model care intra in 1000 ron.Mersi
p.s: cum am zis...nu ma pricep asa ca merg pe sfaturile voastre


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 12 Jul 2007, 13:35
Post #57


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Hartile se pot updata gratis, plus ca daca stii unde sa cauti, gasesti cele mai noi harti pe net. Daca il cumperi nu o sa poti pune decat hartile care le are el. Pentru alte harti trebuie... ajustat. Eu am pus un link cu "ajustarea" necesara si am luat un suspend 2 zile (multumiri CataNos wub.gif tongue.gif). Ideea e ca se pot pune orice harti pe el.Daca ai nelamuriri sau nevoie de ajutor... PM.

C520 are si TCM ( din pacate nefunctional inca la noi) plus ca are ecranul ala de neam prost si 1 Gb memorie interna, procesor de 400 Mhz... etc

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 12 Jul 2007, 19:27
Post #58


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




mai astept si alte pareri/sfaturi/comentari rolleyes.gif

This post has been edited by ady85btz: 12 Jul 2007, 19:27


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 12 Jul 2007, 20:40
Post #59


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




La bugetul asta te incadrezi cu Mio P 350 (are toate accesoriile nu mai dai bani decat pe un card SD de 2 GB- nu vede mai mare-) sau daca vrei conectivitate wireless ai varianta P 550. Pe el instalezi MioMap v3.2 sau iGO + ce aplicatii vrei (media player 10 si word+excel sunt preinstalate). La bani mai multi mai sunt si alte variante (ex. Asus)

p.s. recomand si achizitionarea unui cititor de carduri SD (aprox 20 RON) foarte util pt. harti de dimensiuni mari (D, F, I, etc) datorita transferului mai rapid (USB2 fata de 1 de pe PDA). Eu am cumparat un model super miniaturizat (cat un breloc) de care sunt super multumit. (citeste-scrie SD si MMC)

This post has been edited by Amedeus: 13 Jul 2007, 12:29


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 13 Jul 2007, 09:56
Post #60


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




poate card de 2gb tongue.gif ...intrebare: am vazut ca p350 il ai tu.cum se comporta? isi merita banii? cum e semnalu? are erori? cu ce harti vine? se mai pot baga/gasi pe net si alte harti(grastis)?


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

24 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th November 2018 - 00:23
Forum Renault Server hosting