Garantie
![]() ![]() ![]() |
Garantie
Diavolo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 03 From: constanta ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Garantia expira dupa 18 luni sau 100.000 km.
Burduful de la planetara spart nu intra in garantie, dar schimbarea lui se face in garantie (e ciudat). Eu a trebuit sa-mi caut burduf (nu aveau in magazie), dar schimbarea s-a facut gratuit. SFAT: Daca mai ai garantie asteapta pana incepe planetara sa bata. Daca planetara are joc sunt obligati sa o schimbe. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Diavolo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 03 From: constanta ![]() |
Cat te-a costat burduful ?
Ma mai gandesc la o chestie , astia daca iti descopera ceva defectiuni la ea nu exista riscul sa nu iti spuna ca sa nu ti le mai schimbe ei gratuit cat e in garantie ? |
-------------------- |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Burduful a costat 30.000 lei, dar dupa aprox. 2000 km planetara a inceput sa bata si pana la urma tot au schimbat-o. La a doua planetara (noua), burduful a tinut cam 10.000 km si am acum a treia planetara (ultima din garantie).
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: daca fac si eu o izolare fonica d-aia cu folie PEE, imi anuleaza astia garantia?
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
nu iti anuleaza nici o garantie .. stai linistit
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Diavolo |
![]()
|
In ce consta izolarea aia ?
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:19 |