Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
a mai reusit cineva sa monteze geamuri electrice pe dsn ?
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(freyprey @ 23 Jun 2008, 18:28) Salutare! Am gasit un kit de geamuri electrice pe A.U.T.O.Z.V.O.N si nu stiu dc se poate pune pe supernova.Acolo scrie ca ar fi bun pt orice masina. As vrea sa stiu dc a incercat cineva acest kit sau macar pareri dspr el. Pare ok si nu e scump. Mersi mult Asa ceva am eu pe masina, le am de cca 6luni si nu am avut probleme cu ele... Sunt simplu de instalat, eu le-am pus singur.... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(B 31 BRE @ 6 Jan 2009, 14:36) pe a u t o z v o n . ro fara spatii.... Scria si mai sus... Sunt atatea site-uri cu articole tuning, poti gasi ce nu iti trece prin cap... ![]() This post has been edited by Bogyciu: 6 Jan 2009, 20:36 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cautati la dezmembrari auto.poate cine stie
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Ma intreba cineva de amplasarea butoanelor.... Eu asa le-am pus... Si cum se vad noaptea...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 9 Jan 2009, 12:23) Foarte frumos. Felicitari pentru rezultat. La tine cum mergeau geamurile inainte, la manivela? mergeau usor? Sau greu? Nu ai avut probleme cu rama aia tampita de la usile fata care se indoaie imediat? Sau ai usile fara probleme si culiseaza usor? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Cat mai costa sa-ti pui geamuri electrice pe fata?? pls sa-mi spuneti si mie!!!! Multumesc!
|
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cauta la bursa andrey.eu gasisem de slz la 150 roni
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Multumesc mult pentru raspuns Bogyciu.Intr-adevar se vad foarte frumos.Felicitari.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Fratilor spunetimi si mie ce trebuie sa le fac la macaralele astea mecanice ca de nu trag de ele
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Manivela mergea ok inainte, era mai usor ca la vechea 1300 dar putin mai greu decat la un papuc 2003 pe care lucram cand am luat Supernova. Am avut o singura data o "balbaiala" sa ii spun asa, dar am observat ca motorasele au un surub si din ajustari am reusit reglajul. Sunt mai mult decat ok, in plus daca imi cumparam macarele de Solenza. instalatia electrica, butoane saream lejer de 260 ron cat am dat eu pe tot kit-ul...
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
Pai si eu ce sa le fac la ale mele, sa le ung, sa le reglez?
![]() Merg foarte greu cele dupa fata |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
and_rei |
![]()
|
ce macarale pentru geamuri electrice ar fi cele mai bune pentru o DSN?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
un1ktul |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 January 09 ![]() |
stiti cumva cat costa in momentula actual 2009, sa iti pui geamuri electrice (Galati)?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
- .....
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
and_rei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu va suparati ca intervin, nu am stat sa citesc tot topicul de la inceput, dar nu se potriveste mecanismul pt geamuri electrice de solenza?? usile celor doua modele sunt aproape, daca nu cumva chiar identice, deci logic ar fi sa se potriveasca, sau adaptarile facute pentru a se potrivi sa fie destul de mici.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
and_rei |
![]()
|
eu stiam ca modelele de SN de la sfarsitul anului 2002 inceputul lui 2003 ar fi identice cu slz.da pentru mai multa siguranta am intrebat aici...nu vreau sa arunc banii pe niste chestii care sa nu se potriveasca
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Pun si niste poze cu montajul pe usa. Am legat incalzirea la oglinzi si am facut o poza doua
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu stiam ca la super nova macaraua e prinsa in 2 suruburi si la solenza in 3...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
cine se ofera sa monteze geamuri electrice pe o SuperNova din 2002 ??
Vreau pret final (manopera + piese ) ..... Zona Ploiesti- Pitesti - Bucuresti...pe aici ma invart eu .... astept pm ,e-mail sau pe mess la id-ul : laviblondu 22 Jan 2009, 21:33: kiar nimeni nu vrea sa faca un ban cinstit cu un montaj de geamuri electrice? ![]() This post has been edited by NsL: 22 Jan 2009, 21:33 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
and_rei |
![]()
|
ai sine butoane tot??de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
NsL |
![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
nup ..eu vreau pret final cu tot .... sau eventual sa mi se dea o lista cu ce tre sa cumpar si restul detaliilor(pret manopera ,loc intalnire, detalii marunte )
|
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
and_rei |
![]()
|
as fi si eu interesat de chestia asta.deci sariti lume
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
NsL |
![]()
|
deci ..cine ne ajuta si pe noi?
|
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
valentinp679 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 November 08 ![]() |
vreau si eu geamuri electrice...
|
--------------------
-dacia
-solenza
-europa dacia nova GTI
|
|
and_rei |
![]()
|
valentin nu esti singuru.dupa cum vezi e coada mare
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Sal pana la urma kiturile alea universale care se gasesc pe totate siteurile sunt bune?
Cele de solentza merg direct sau este nevoie de mici adaptari.?? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:34 |