DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hărți navigație GPS - noutăți, probleme, etc., pentru iGO, Mio, MyGuide, Garmin, TomTom, etc.

adnana
post 14 Feb 2008, 10:42
Post #31


Membru incepator


Group: Members
Posts: 91
Joined: 2 November 07
From: Viena, Austria




QUOTE(DFA @ 14 Feb 2008, 11:16)
Pentru Garmin sigur găsești hărți pentru Libia (Libya).

Exemplu: http://www.tracks4africa.com/t4a_maps_pro.asp

Google is your friend... biggrin.gif
*




Ce extensie au hartile pt. GARMIN ?

Cu deosebita consideratie,
adnana


--------------------
VW Passat Variant 1,9 TDI 2003,
Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/
HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 14 Feb 2008, 11:08
Post #32


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




.img


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ayden_CJ
post 15 Feb 2008, 11:44
Post #33


Membru autentic


Group: Members
Posts: 570
Joined: 28 February 07
From: Cluj




harta sloveniei are erori cel putin in localitatile de la intrarea din ungaria pe la rediscs, sunt drumuri noi sau inchise despre care harta nu stie nimic si te ruteaza aiurea, urmariti indicatoarele, eu am pierdut 30 minute incercand sa ies dupa ce m-am inodat bine de tot intr-o amarata de localitate, Lendava.
Salutari
Adrian
offtopic: benzina e tare ieftina in slovenia 1.044 euro super 98.


--------------------
Renault Symbol 2006 EX1,4 16V - CJ-x5-DXM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 20 Feb 2008, 17:21
Post #34


Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.


Group: Members
Posts: 6.171
Joined: 5 December 05
From: cucu




eu nustu ce are miomapu meu ca numai in sensuri giratorii,Ioana o ia razna cateodata,zice la prima iesire da pe harta e repreznatata a doua iersire,noroc ca mai trag cu ochiu pe ecran ca altfel tongue.gif ,a gresit de doua ori mia zis prima iesire si trebuia a doua. sa zica ca de reprezentat era bine .


--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 20 Feb 2008, 19:54
Post #35


Membru autentic si conservator


Group: Moderatori
Posts: 4.781
Joined: 23 February 07
From: Arad




Am sesizat si eu aceasta "eroare" dar analizand giratoriul respectiv mai atent am ajuns la concluzia ca se intampla asa in giratorii largi, de regula, cand "prima iesire" - vazuta de noi - este inainte de a patrunde propriu-zis in giratoriu si poate fi asimilata cu "viraj la dreapta" (fara giratoriu).
De cand am sesizat acest lucru, arunc o privire la ecranul PDA-ului, inainte de a intra in giratorii.


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sinaxis
post 20 Feb 2008, 20:13
Post #36


Membru autentic


Group: Members
Posts: 424
Joined: 30 March 04




Am harta asta noua cu Romania pentru iGO 8 PC dar nu are POI. Cum fac?!

This post has been edited by sinaxis: 20 Feb 2008, 20:29


--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 20 Feb 2008, 20:18
Post #37


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Aștepți Igo 2008 oficial.

This post has been edited by MAERSK: 20 Feb 2008, 20:18


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 15 Mar 2008, 14:03
Post #38


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




PDA P560. Soft Mio 3,2 instalat de vanzator. I-am setat pe modulul cabina o simulare Arad -Torokbalint si pentru ca mi-am dat seama ca dureaza prea mult am sters Arad si am inlocuit cu Nadlac. Problema e ca traseul o ia prin Arad indiferent ca am sters toate datele si le-am introdus din nou, am resetat setarile(apropo, imi apare ca punct de plecare Correze, France ca setare implicita). Pentru ca nu sunt inca familiarizat s-ar putea sa gresesc eu, dar nu stiu unde. Stie cineva?


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 15 Mar 2008, 14:08
Post #39


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Punctul de plecare default este ultima poziție GPS.

Trebuie să ștergi traseul precedent mai întâi.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 15 Mar 2008, 15:18
Post #40


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Pai problema e ca nu se sterg, raman in memorie si dupa ce sterg toate datele si setarile. Am tras un alt soft de pe net. Softul miomap este pe SD. Cum se instaleaza celalalt soft: se sterge primul si se copiaza celalalt in SD?
Nu vreau inca sa ma pronunt, dar la Carminat de exemplu simularea o poti vedea in mod accelerat rotind butonul, un nou traseu este initializat automat, ramane insa avantajul celui mobil ca il poti folosi si ca pieton.


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 15 Mar 2008, 17:58
Post #41


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 2.029
Joined: 14 August 03
From: Iasi




Pentru simulare cu viteza mare scrie (sau modifica) in sys.txt, la capitolul [debug] instructiunea slowsim=0. Asta ar trebui sa faca simularea la o viteza de 10 ori mai mare decat limita pe tronsonul de drum.

Nu cred ca ai stres traseul, ce spui tu ca ramane in memorie sunt ultimele destinatii. Miomap (si IGo) NU au posibilitatea salvarii unui traseu, doar ultimul poate ramane "agatat".
Ca sa stergi un traseu intra in meniul unde ai si simularea, si editarea si vezi ca tot acolo ai si stergerea (butonul stergere e activ daca ai un traseu facut).

Daca vrei sa aiba ca punct de plecare pozitia ta curenta trebuie sa-l scoti afara si sa-l lasi sa-si stabileasca pozitia. Aceasta pozitie va fi (in caz ca te joci cu el in casa si n-ai semnal) folosita ca punct de plecare.
Nu te apuca sa reinstalezi softul (nu ca ar fi mare lucru) ca n-are nimic, eventual schimba-i hartile cu unele mai noi, daca sunt disponibile.

Miomap, IGo nu sunt nici pe departe cele mai destepte softuri de navigatie, insa pe zona Europei de Est au harti utilizabile. Nu cunosc softul Carminat, poate o fi mai destept, dar daca n-are harti e degeaba...


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 15 Mar 2008, 19:38
Post #42


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




De ce oare te incapatanezi sa nu citesti chestia aia numita manual de utilizare??? iti ia maxim juma' de ora si te lamureste foarte clar asupra problemelor ....


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 15 Mar 2008, 20:49
Post #43


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Multumesc mult GoGu, MAERSK, iti multumesc si tie Alydor, dar nu ma lua asa tare, am utilizat cu succes Carminat fara sa citesc nimic(totul e introdus pe ecran, ai butoane de unde actionezi comenzile), la Mio am citit, dar probabil cu niste scapari si din dorinta de a ma lamuri cat mai repede, am intrebat si eu cand una, cand alta, asta e, va multumesc ca m-ati lamurit.

This post has been edited by traffictours: 15 Mar 2008, 23:32


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adnana
post 16 Mar 2008, 01:15
Post #44


Membru incepator


Group: Members
Posts: 91
Joined: 2 November 07
From: Viena, Austria




@traffictours
Lasa-l sa se conecteze la sateliti si apoi reia simularea.

Cu deosebita consderatiune,
adnana


--------------------
VW Passat Variant 1,9 TDI 2003,
Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/
HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 25 Mar 2008, 17:41
Post #45


Membru autentic


Group: Members
Posts: 10.849
Joined: 5 October 06
From: Bucuresti




intrebare....
are cinEva harta Igo pt USA si CANADA?


--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
huawei P20 lite cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 25 Mar 2008, 17:48
Post #46


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Pentru SUA există câte o harta pentru fiecare stat, iar în total, au cam 1.5 GB.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 25 Mar 2008, 21:48
Post #47


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




QUOTE(bobiadrian @ 18 Mar 2008, 19:55)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu harta Romaniei pentru un Navman ?
Mersi
*



Am cautat si eu pentru un prieten cu navman si nu am gasit asa ceva. sad.gif
Poti incerca un navman unlock (dupa care sa pui un alt soft) dar nu l-am incercat si se pare ca nu prea merge (dupa cum scriu baietii pe forumul respectiv)

Modelul lui era iCN 550, daca ai ceva mai nou ai sanse sa gasesti Eastern Europe. Pentru a lui a gasit de cumparat Ungaria ( in Germania la magazin) dar costa aprox 80 €. Pe scula lui, harta se termina la granita HU-A.


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sqryn
post 26 Mar 2008, 13:41
Post #48


Clio rulezzz


Group: Members
Posts: 791
Joined: 2 February 06
From: München




QUOTE(mikedio @ 25 Mar 2008, 23:50)
L.E : Am vazut pe un site de licitatii ca a aparut iGO 2008 la vanzare . De unde il putem downloada si noi , stie cineva ?
*



din cate stiu e doar o varianta demo modificata de baietii buni. varianta finala inca nu s-a pus in vanzare

http://navngo.com/pages/global/eng/igo_8_description


--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
98YMV
post 26 Mar 2008, 13:44
Post #49


Membru autentic


Group: Members
Posts: 762
Joined: 9 August 07
From: BUCHAREST / ROMANIA




QUOTE(sqryn @ 26 Mar 2008, 13:41)
din cate stiu e doar o varianta demo modificata de baietii buni. varianta finala inca nu s-a pus in vanzare

http://navngo.com/pages/global/eng/igo_8_description
*




Eu l-am vazut pe ocazii si se vindea ca painea calda


--------------------
Dacia 1310 '98 (in raiul automobilelor)
Opel Vectra B 1.6 8v '96
Hyundai Coupe 1.6 16v '00
Hyundai Sonata 2.5 V6 '01
Honda CBR F4i sport '02
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 26 Mar 2008, 14:22
Post #50


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Sunt si din aia care sa dea banii pe softuri aiurea... Mi se pare de o nesimtire crasa sa ceri bani pe chestii care le gasesti pe net, si pentru care altii muncesc...



Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Addal
post 30 Mar 2008, 12:17
Post #51


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 31 May 06




Sunt unii carora le sar mai usor banii din buzunar, decat sa se chinuie sa caute.


--------------------
Dacia Logan Laureat Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 30 Mar 2008, 13:51
Post #52


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




in cazul asta nu vad de ce mai cer sfatul altora...poate pentru ca unii sunt prosti de buni ce sunt si ofera totul gratis....


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 1 Apr 2008, 19:27
Post #53


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Hartile igo 2008 ce arata si cladirile, merg cu wm6, P560 cu Miomap 3,2? Am incercat sa introduc harta Frantei, dar ceva nu functioneaza, zice ca una din harti e expirata, si desi le vede pe ambele, o preia pe cea veche, daca o scot pe cea veche, nu mai vede Franta deloc, probabil trebuie inlocuit ceva la soft, mai bine ne spune cineva care a lucrat cu ele ce si cum...
M-am uitat mai atent prin ceea ce am "downloadat" si cred ca trebuie adaugate mai multe fisiere, nu numai harta propriu zisa, nu stiu ce sa zic, tocmai de-aia am postat aici...

This post has been edited by traffictours: 1 Apr 2008, 19:39


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 1 Apr 2008, 20:10
Post #54


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Harta nu prea are legatura cu 3D-ul... exista fisiere separate de "3d".. fisierele *.phr sunt cele care contin 3D-ul (cladiri, elevatii, dealuri, munti... etc)


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 1 Apr 2008, 20:53
Post #55


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Hartile de iGO 2008 nu merg cu MioMap v3.2 sau v3.3. De aceea nu-ti vede harta de iGO 2008.
Iti trebuie softul complet, fie iGO 2008, fie MioMap 8, cu multe alte fisiere, ca sa poti vedea in relief (3D).
Eu nu am reusit sa-l fac sa mearga in RO.
Salutari,
cvp


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 2 Apr 2008, 14:47
Post #56


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Care ar fi cauza erorii: Exception occured Callstack dumped to \ crash.txt ?
Apoi la sincronizarea cu calculatorul apare ca problema nerezolvata: Imposibil de copiat igo.db. Asigurati-va ca disp. mobil are memorie suficienta, ca fisierul nu este doar-in-citire si ca aveti permisiunea de a copia acest tip de fisier.
Toate astea au aparut dupa ce am tot inlocuit harti, s-a intamplat ceva in soft...
Dupa ce rescriu fisierul igo din Miomap cu fisierul igo pe care il am salvat de la inceputul utilizarii programului, problema dispare, dar reapare ulterior, desi am eliminat hartile adaugate...a mai ramas ceva, dar nu stiu ce...

Daca vreau sa inlocuiesc pe SD card Miomap 3,2 cu 3,3, folderul Miomap din memoria PDA-ului se rescrie automat? Mai trebuie facut ceva? Multumesc!

This post has been edited by traffictours: 2 Apr 2008, 15:25


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 2 Apr 2008, 15:35
Post #57


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




cu ce ai incercat sa copiezi igo.db? ce aparat ai?


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 2 Apr 2008, 15:39
Post #58


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Am P560 si ceva imi rescrie acel igo din folderul Miomap din memorie. Ma gandeam sa inlocuiesc tot softul, adica Mio 3,2 cu 3,3 probabil lucreaza mai bine cu noile harti.


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 2 Apr 2008, 15:40
Post #59


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




nu are legatura ce soft ai cu hartile... adica daca ai miomap nu conteaza harta... de miomap sa fie... cu ce soft ai incercat operatiunea? cu activesync cumva?


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 2 Apr 2008, 15:43
Post #60


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Da, cu activesync, dar faptul ca imi da erori si PDA-ul in functionare, adica crash, asta ma face sa cred ca s-a intamplat ceva ori la harti, ori la soft.


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

26 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th September 2018 - 00:30
Forum Renault Server hosting