DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages « < 24 25 26 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hărți navigație GPS - noutăți, probleme, etc., pentru iGO, Mio, MyGuide, Garmin, TomTom, etc.

Squirrel
post 18 Mar 2014, 20:14
Post #751


Captain of Black Pearl™…


Group: Members
Posts: 4.556
Joined: 13 March 08
From: partea mea: Drum bun!




România are actualizare de la TopMap în 09.2013, iar de la Here(fost NavteQ) în Q3.2013.

This post has been edited by Squirrel: 18 Mar 2014, 20:16


--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 20 Feb 2015, 23:27
Post #752


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.687
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Vreun update la top map?


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2012
post 21 Feb 2015, 19:57
Post #753


Membru


Group: Members
Posts: 126
Joined: 19 October 12
From: Iasi




Ultimele pe care le stiu eu sunt 2014.03.
In ultimii ani, Navteq a devenit foarte buna si in ce priveste Romania.


--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 20 Apr 2015, 17:34
Post #754


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




O cerere de ajutor, cu multumiri anticipate, pentru instalarea unui Igo full Hd pe un Note3.
Am descarcat mai multe versiuni, toate notificate ca fiind FHD si ca merg inclusiv pe note 3.
In final am gasit varianta care merge, dar cu un executabil vechi, care nu stie DA.
Ulrima versiune cu care m-am chinuit e asta:

iGO Primo 2.4 Israel 9.6.29.483387

La asta executabilul ei original parca s-ar instala, se intepeneste la rezolutie. Plinge ca nu gaseste 1920/1845. Stiu ca sint niste setari in sys.txt iar de unde am descarcat kitul n-am gasit fisierul de configurare.

Stie cineva cum trebuie sa arate un sys.txt functional?

Multumiri!


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 20 Apr 2015, 18:09
Post #755


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




iti lipsesc probabil liceente, toate stiu da daca ai navteq


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 20 Apr 2015, 18:22
Post #756


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Nu licenta e problema. E vorba de configurarea rezolutiei. acolo se intepeneste. Am precizat, cu executabilul vechi, versiunea 317625.apk, merge de n-are treaba. Dar fara driver alerts.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 20 Apr 2015, 18:52
Post #757


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




Ăsta l-ai testat?


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 20 Apr 2015, 21:37
Post #758


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




QUOTE(gabize @ 20 Apr 2015, 17:52)
Ăsta l-ai testat?
*

ala merge doar cu harta hungureasca


20 Apr 2015, 20:39:
QUOTE(corbex @ 20 Apr 2015, 17:22)
Nu licenta e problema. E vorba de configurarea rezolutiei. acolo se intepeneste. Am precizat, cu executabilul vechi, versiunea 317625.apk, merge de n-are treaba. Dar fara driver alerts.
*


bine, sa presupunem ca da este din rezolutie

cine te impiedica sa treci rezolutia de pe auto in manual si sa o specifici tu?
din data si branding din ce directoare rezolutie se formeaza?

This post has been edited by IRONICK: 20 Apr 2015, 21:39


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 20 Apr 2015, 21:53
Post #759


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Instructiunile de rezolutie sint puse pe auto. La marea stiinta, gasite pe net. Tot pe net spune ca din indiferent ce rezolutie cuprinsa in data.zip sau branding.zip se poate compune una superioara, doar ca iese mai labartata. Mai mica nu se poate face. De obicei in data.zip sint rezolutii de 800/480 si 1024/768 sau cam asa ceva. Chestia e si ce instructiuni sint in executabil si in ce masura astea se pupa cu device-ul.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 20 Apr 2015, 22:07
Post #760


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




uita de executabil

daca nu ai data de rezolutie full hd, iti face resize din rezolutia existenta in data
pune un program care iti arata rezolutia utila, ca sa scada bara neagra cu butoane
daca nu ai bara neagra, pune valorile rezolutiei

ex.

[android]
fullscreen=1
tablet=0

[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1280
screen_y=736
screen_x2=736
screen_y2=1280
screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen"

800_480 - rezolutia din data.zip folosita
1280x800 - rezolutia ecranului

1280x736 - rezolutia utila a ecranului

1280x736 - rezolutie pe orizontala fara bara neagra
800x1205 - rezolutie pe verticala fara bara neagra

21 Apr 2015, 13:04:
nea corbexe, a mers?

This post has been edited by IRONICK: 21 Apr 2015, 14:04


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 21 Apr 2015, 14:18
Post #761


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




Acu' testează. O ajuns la Timișoara. tongue.gif


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 21 Apr 2015, 15:41
Post #762


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Un utilitar imi da rezolutia efectiva de 1920/1080. Nu am butoane pe ecran (Note 3). Setarea rezolutiei in sys.txt e pe auto. Cu un execcutabil merge, imi afiseaza full hd, cu celelalte nu.
Am incercat si setarea manuala:

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
;screen_xy="auto"
;screen_xy="320_240:320x240/240x320:fullscreen"
;screen_xy="400_240:400x240/240x400:fullscreen"
;screen_xy="480_320:480x320/320x480:fullscreen"
;screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen"
;screen_xy="800_480:854x480/480x854:fullscreen"
;screen_xy="800_480:960x540/540x960:fullscreen"
;screen_xy="800_480:1024x600/600x1024:fullscreen"
;screen_xy="1024_768:1024x768/768x1024:fullscreen"
;screen_xy="1180_720:1180x720/720x1180:fullscreen"
;screen_xy="800_480:800x1280/1280x800:fullscreen"

Cumva linia aia de comanda ar trebui scrisa asa?

screen_xy="800_480:1080x1920/1920x1080:fullscreen" ?
x=ul e verticala sau orizontala? Adica axa x/y se socoteste cu telefonul tinut in picioare sau culcat?

This post has been edited by corbex: 21 Apr 2015, 15:42


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 21 Apr 2015, 15:45
Post #763


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Foloseste configuratia asta:

[android]
fullscreen=1
tablet=0

[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1920
screen_y=1080
screen_x2=1080
screen_y2=1920
screen_xy="800_480:1920x1080/1080x1920:fullscreen"


Poti sa incerci si rezolutii din data mai mari, 1024_768 sau 1180_720


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 21 Apr 2015, 16:34
Post #764


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Cu setarea asta nu mai merge nici executabilul vechi. Are draci pe el. Ma enervez si ma duc la unii care pun softuri. Asa, ca sa-i vad cit de buni sint.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 21 Apr 2015, 18:47
Post #765


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.627
Joined: 1 May 04
From: TM




Esti masochsit cu igo ala. tongue.gif
Nu fii calic ia un sygic sau iti dau eu moca un navigon cu ultimele harti sau da-te scula si pune google maps .
Note ala 3 real sau e fake primit bonus dupa alegeri?


--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Baghi
post 24 Apr 2015, 18:55
Post #766


Membru incepator


Group: Members
Posts: 36
Joined: 23 April 15




Salut,
doresc sa achizitionez un Megane 3 Sport Tourer an 2013, are navigatie (Tom Tom ) insa nu are harti pentru Romania.
Ce mi s-a parut ciudat este ca are un mesaj pe display precum nu ar gasi sateliti, si nu stiu cum pot testa sistemul de navigatie pentru a stii daca este functional. Orice ajutor e binevenit !

This post has been edited by Baghi: 24 Apr 2015, 18:56

Attached thumbnail(s)
C36703434_10.jpg ( Size: 83.84k ) Number of downloads: 378


--------------------
Renault Megane Sport Tourer 1.5 DCI 90hp 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 24 Apr 2015, 22:05
Post #767


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Am Sygic Bioane, l-am si folosit, odata s-a rugat de mine fro 30 de km sa intorc si s-o iau pe un drum pe care-l stia el. Hartile-i sint bune si gratuit actualizabile. Uneori imi e mai confortabil Igo. Plus ca ma enerveaza cind nu reusesc sa fac ceva ce stiu precis ca poate fi facut. Note-ul e autentic, cumparat cinstit pe firma unde plantam si platit in rate, fara tva. Chinezaria de clona se S5 am pasat-o nevestii-mi. Ea nu se pricepe la autenticitati.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
synergist
post 4 May 2015, 15:41
Post #768


2300km cu 420 lei - GPL


Group: Members
Posts: 572
Joined: 11 August 11
From: Bucuresti




folosesc maps.me
- downloadabil din play.google.com, este GRATIS, fara ADS, fara permisiuni speciale

este super extra mega simplu de de adaugat punctele de interes, pe culori si categorii

NU ocupa spatiu mult, downloadezi DOAR tara in care te aflii/mergi (la intoarcere o stergi!)
este OFFLINE, nu foloseste internet
localizarea este de departe mai buna fata de IGO/I.Primo, etc...
are foarte multe POI prestabilite
primesti update din cand in cand la harti = le downloadezi iar, se rescriu..sau ceva de genul, ca nu se face "romania2" spre exemplu cum am primit in urma cu 2-3 luni update ul de RO
NU are voce si nici nu poti sa i pui(doamne ajuta!)
arata pana si numarul scarii, nu doar al blocului (ex: SC1, SC A, etc)
arata locatia statiilor de tramvai,metrou,autobuz,troleu

si multe altele

bafta

This post has been edited by synergist: 4 May 2015, 15:42


--------------------
Reno Scenic 1.6 16v 2001 echipare multumitoare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gill_ro
post 8 Aug 2015, 10:15
Post #769


..Nici paine fara munca, nici munca fara paine..


Group: Members
Posts: 1.836
Joined: 1 February 07
From: Bucuresti




Update Q1 - 2015 - Here/Navteq

Romania_HERE_2015.Q1_150507.fbl

Hungary_HERE_2015.Q1_150701.fbl

Bulgaria_HERE_2015.Q1_150520.fbl

Greece_HERE_2015.Q1_150520.fbl


--------------------
Renault Megane II.1 / Megane IV GT /// 2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci - = B-006-ILL
Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 11 Jul 2016, 19:34
Post #770


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.687
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




TopMap
Romania_NNG_2015.12_151210

This post has been edited by Maskatu: 11 Jul 2016, 20:33


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 11 Jul 2016, 21:29
Post #771


Membru autentic si conservator


Group: Moderatori
Posts: 4.781
Joined: 23 February 07
From: Arad




Romania_HERE_2016.Q1_160421.fbl
Romania_R3_TomTom_2016.03_160509.fbl


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssepu
post 16 Aug 2016, 08:28
Post #772


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 16 August 16




QUOTE(adi_ar @ 11 Jul 2016, 21:29)
Romania_HERE_2016.Q1_160421.fbl
Romania_R3_TomTom_2016.03_160509.fbl
*



Merge vreo harta din astea pe sistemul original Dacia Media Nav?
Adica am un Sandero Stepway cu Media Nav si GPS si harta e din 2009 sau 2011...


--------------------
Dacia Logan 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
strike_gabriel
post 17 Jul 2017, 21:47
Post #773


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 17 July 17




Buna ziua,

va rog putin ajutor,...
am un Yakumo - cu iGo My Way 2006 , si caut harti 2008 pentru acesta. { terminatie fbl }
am harti de 2006-2007 -- si as vrea sa pastrez GPS asta , pentru ca e mic si merge bine.

va rog cine are harti pentru iGo 2006 -- sa faca undeva link de download .

multumesc anticipat.

la randul meu am sa ridic hartile mele 2007 , undeva , si dau link-ul

PS: am vrut sa contactez membrii , in privat, dar nu am suficiente posturi , si privilegii, pentru a putea trimite mesaje.

exista pe Forum, undeva , rubrica de arhive , for Download ????

This post has been edited by strike_gabriel: 17 Jul 2017, 21:50


--------------------
subaru foresyer 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallixx
post 17 Jul 2017, 23:41
Post #774


Membru nesuferit


Group: Members
Posts: 3.299
Joined: 28 January 08
From: Bucuresti




Nu sunt foarte sigur dar exista o posibilitate ca hartile 2008 sa nu mearga cu iGO 2006.
Tin minte ca la vremea aia mi-am schimbat iGO-ul de pe un Mio....nu stiu modelul, pentru ca varianta 2006 nu recunostea harta 2008 si a trebuit sa imi pun iGO 2008.

IGO 2008 insa a acceptat harti inclusiv 2013, posibil si dupa insa am incetat eu sa-l folosesc asa ca mai departe nu mai stiu.

Poti incerca si pe gpszone.ro, e un forum, iti faci cont si gasesti tot felul de harti, ma indoiesc insa ca mai gasesti din 2008.

In alta ordine de idei, ce nevoie ai de hartile 2008? Sunt extrem de vechi si imprecise, am folosit iGO pana prin 2013 si hartile din 2013-2014 erau extrem de diferite de cele din 2008, se lucrase destul de mult la ele.

Si doar pt curiozitatea mea, de ce nu folosesti telefonul?
Google maps e free si are live trafic, waze e free si stii si unde sta politia sau unde e drumul prost.
Si mananca foarte putin net.

Daca vrei offline, exista here maps desi personal nu ti l-as recmanda.
Eu am folosit cu succes Sygic.
Costa 20 de euro dar ai licenta pe viata si update-uri la harti ori de cate ori adauga ei cate ceva.
Si adauga frecvent pt ca folosesc hartile de la Tomtom.

This post has been edited by vallixx: 17 Jul 2017, 23:44


--------------------
* ex Renault Symbol 1.4 8V-2003 / actual Fidji 1.4 16V-2008 *
Confectionez mentosane prin metoda frecarii intensive a mentei.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 18 Jul 2017, 00:43
Post #775


Membru de la Cluj ...


Group: Moderatori
Posts: 17.015
Joined: 27 March 06
From: Cluj-Napoca




Exista harti din 2017 q1 deja, de ce ai pune unele asa de vechi?


--------------------
Citroen C5 Tourer, Exclusive, 2.0 HDi, 2010 / Renault Clio Intense, 0.9 tCe 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roland
post 18 Jul 2017, 07:33
Post #776


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.869
Joined: 18 November 04




Poate omul nu e la curent cu tehnologia.

Pe Android se pot folosi cu succes Google Maps cu harti offline, daca nu ai net, Here WeGo, Maps Me, astea ar fi de top si free.

Evident, sunt Sygic, chiar si iGo oficial acum pe Android, dar trebuie sa platesti o suma micuta.

Google Maps e cel mai ok, in general, insa Maps Me are detalii mai bune in anumite zone, pentru uz pietonal. Nu e mare filosofie sa le ai pe toate instalate si sa le folosesti dupa cum te coafeaza.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

26 Pages « < 24 25 26
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st September 2018 - 23:25
Forum Renault Server hosting