DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hărți navigație GPS - noutăți, probleme, etc., pentru iGO, Mio, MyGuide, Garmin, TomTom, etc.

Alydor
post 2 Apr 2008, 15:46
Post #61


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Iti da erori in gps sau in orice alt program? Recomand o instalare de miomap 3.3 care stii sigur ca functioneaza. Nu e normal sa iti dea crash-uri si sa nu te lase sa faci copie la ceea ce ai... De multe ori activesync da gherle... Daca ai acces la pda si prin altceva decat prin activesync , incearca asa...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 2 Apr 2008, 16:36
Post #62


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Imi ramasese harta Ro, ultima cica(RO_2007_07_071002.fbl), dupa ce am dat-o afara vad ca nu mai face figuri. Cam ciudat totusi, e nasol cand incepi sa le amesteci si cand nu stapanesti bine partea de soft...


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 3 Apr 2008, 09:09
Post #63


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Am observat ca eroarea Exception occured Callstack dumped to \ crash.txt apare atunci cand aparatul este in simulare si se conecteaza deodata la vreun satelit.
De asemenea, problema sincronizarii cu calculatorul apare cand aparatul lucreaza(este activat miomap-ul) si este conectat la calculator in acelasi timp. Daca ies din miomap sincronizarea se realizeza perfect(era si logic, cand miomap lucreaza, activesync-ul nu poate citi fisierul igo.db, dar nu le stii pe toate de la inceput...)

This post has been edited by traffictours: 3 Apr 2008, 09:27


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 3 Apr 2008, 09:11
Post #64


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Eu aș zice că nu e bună acea versiune de MioMap...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 3 Apr 2008, 09:30
Post #65


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Daca nu s-a intamplat si altora, atunci sigur are ceva probleme softul instalat la mine ...


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 3 Apr 2008, 09:33
Post #66


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pana la urma iti functioneaza sau nu cu kitul care il ai acum?

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 3 Apr 2008, 11:10
Post #67


BMW X5 3.0d model sport 2008


Group: Members
Posts: 943
Joined: 9 January 07
From: Constanta




Inca nu am instalat 3,3, am comandat un SD card de 4GB si dupa aceea ii fac proba. Abia acum am inteles ca atunci cand se conecteaza la sateliti, aparatul functionand pe simulare, softul devine instabil, adica da erori si se blocheaza, sau pur si simplu se intrerupe simularea si se afiseaza harta de destinatie. Acuma sistemul hard-soft e proiectat sa mearga bine la drum, asta cu simularea instabila nu e o problema grava, zic eu. Oricum, mersi Alydor, ce aveam eu de pe net era o varza, incompleta, asta e, de pe net iei si bune si rele!


--------------------
BMW X5 3.0d model sport 2008
Ford Ka Swarovski 2005
Renault VelSatis 2.0T Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adnana
post 3 Apr 2008, 17:13
Post #68


Membru incepator


Group: Members
Posts: 91
Joined: 2 November 07
From: Viena, Austria




Ce denumire trebuie sa aiba hartile pt. USA ?

Exemplu : USA_Florida_2007.01_070216.fbl .

Florida.fbl ?
USA_Florida ?

Este necesara licenta diferita decat cea pt. Europa ?

Cu deosebita consideratiune,
adnana


--------------------
VW Passat Variant 1,9 TDI 2003,
Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/
HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 3 Apr 2008, 17:26
Post #69


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




hartile arata cam asa :USA_North_Dakota_2007.10_071218.fbl despre licenta nu stiu ce sa iti spun... cred ca merge cea existenta...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 3 Apr 2008, 17:29
Post #70


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




USA_Florida_2007.07_070813.fbl

Licența pentru Europa merge ok și pentru SUA.

Parcă întrebase cineva, eu am 55 hărți cu diferite zone (state) ale SUA, și au 1.7 GB.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
camesibiu
post 7 Apr 2008, 19:26
Post #71


Membru autentic


Group: Members
Posts: 464
Joined: 28 July 06
From: Sibiu




De ce pe hartile Romaniei , chiar si cele din 2007 , limita de viteza pentru drumurile europene este 90 km ? Ma refer la hartile pentru MioMap si Igo . Multumesc .


--------------------
ex Dacia Logan 1,5 dCi 2006-Preference
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 7 Apr 2008, 20:47
Post #72


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Eroare.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 12 Apr 2008, 19:01
Post #73


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Au aparut harti noi pentru Europa (2007.10), inclusiv cea a Romaniei (2007.10-071107).
Salutari,
cvp


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 12 Apr 2008, 21:01
Post #74


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




hartile noi sunt pentru :Franta , Germania , Irlanda, Italia, Olanda,
Norvegia, Portugalia,Spania , Suedia,Elvetia, Turcia , Marea Britanie, Ukraina, Albania , Andorra , Austria ,Belarus , Belgium , Bosnia - Hertegovina , Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca , Estonia ,
Finland , FYROM , Latvia , Lithuania ,Luxemburg , Moldova, Muntenegru , Polonia , Romania, San Marino , Serbia, Slovacia , Slovenia.
Se pare ca harta noua a romaniei a primit limite de viteza si ceva poi-uri mai noi, plus cateva strazi corectate.

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 12 Apr 2008, 22:23
Post #75


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 2.029
Joined: 14 August 03
From: Iasi




La o prima vedere au cam disparut limite de viteza in ultima harta dry.gif


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 13 Apr 2008, 14:48
Post #76


Membru


Group: Members
Posts: 4.436
Joined: 18 July 04
From: Bucuresti




Iarasi?ohmy.gif

A testat cineva harta noua?


--------------------
Renault Laguna 2011, 2.0TCe, BVA6
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 13 Apr 2008, 16:53
Post #77


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




QUOTE(Alydor @ 12 Apr 2008, 21:01)
Se pare ca harta noua a romaniei a primit limite de viteza si ceva poi-uri mai noi, plus cateva strazi corectate.

Suma respectelor, Alydor
*




--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 17 Apr 2008, 10:23
Post #78


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Am o MARE PROBLEMA dupa ce am instalat ultimele harti (071116), mai exact cu HARTA GERMANIEI (banuiesc eu blush.gif ) si trebuie sa parcurg traseul Bucuresti - Brugees :

-in momentul in care am dorit sa le verific ca sunt toate "vazute" de catre gps, am constat cu surprindere ca NU "vedea" corect harta germaniei, mai exact era scris "Germania (MRE)", ca si cand nu ar fi existat, iar drumurile le extragea de pe harta cu drumurile principale ale Europei; mentionez ca nu mi-o afisa ca fiind blocata (respectiv cu cheita in fata ei), iar traseul il CREEA in mod corect !

-considerand ca este posibil sa existe un conflict intre noua harta a germaniei si vechea harta, am sters cele doua fisiere continand MRE; rezultatul : harta germaniei era "vazuta" corespunzator de catre gps insa NU mai CREA traseul in sensul ca, dupa ce dura o "eternitate" sa-l calculeze (aprox. 25 min), dupa ce termina, gps-ul se reseta blink.gif ; am recopiat cele 2 fisiere continand MRE insa de data aceasta, desi se aflau in acelasi fisier cu restul hartilor, gps-ul nu le mai "vedea" -nu mai erau in lista cu harti;

-dupa ce am revenit la vechea harta si am recopiat fisierele continand MRE (pe care in continuare gps-ul nu le mai "vede", lucrurile s-au reintors la normal;

Aveti idee cum as putea folosi noua harta a germaniei (care banuiesc ca este mai buna ca vechea) ?
Exista o varianta mai noua a fisierului MRE care ca fie "in acord" cu aceasta harta ?

Orice ajutor e binevenit excl.gif

P.S. variantele hartilor utilizate sunt :
-"vechea" harta a germeniei : Germany_2007.07_070730.fbl;
-"noua" harta a germeniei : Germany_2007.10_071116.fbl
-fisiere MRE existente pe card : MioMRE_2007[1].01_070209.fbl si MRE_2007[1].07_070730.fbl (desi gps-ul "vedea" doar una dintre ele : Major roads of Eestern Europe 2007.07 [070730] blink.gif )
-restul hartilor de pe traseu :
Romania_2007.10_071107.fbl
Hungary._2007.07_071204.fbl
Austria_2007.10_071116.fbl
Belgium_2007.10_071116.fbl

This post has been edited by GabyT: 17 Apr 2008, 10:26


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dhragosh
post 17 Apr 2008, 22:11
Post #79


Membru forum.reno.ro


Group: Members
Posts: 312
Joined: 12 February 08
From: Bucharest




A aparut igo2008, am facut rost de el dar nu l-am si testat pentru ca din pacate nu am pe ce. blush.gif
hartile pentru el nu au fost actualizate au ramas tot cele din 2007
Cine doreste softu sa imi trimita un pm.. smile.gif

igo2008vv1.th.jpg

This post has been edited by DHragosh: 18 Apr 2008, 06:18


--------------------
Renault Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP 2007 - B-91-DHR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 17 Apr 2008, 22:54
Post #80


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.629
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




A aparut Romania_2008.01_080228.fbl si inca cateva harti (poate sunt mai multe nu stiu exact)

Greece_2008.01_080305.fbl
Greece_gre_2008.01_080228.fbl
Hungary_2008.01_080222.fbl
Montenegro_2008.01_080305.fbl
Poland_2008.01_080306.fbl
Romania_2008.01_080228.fbl
Russia_Major2007.10_071116.fbl
Serbia_2008.01_080307.fbl
Slovakia_2008.01_080221.fbl

This post has been edited by CuTzU: 17 Apr 2008, 23:37


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi55
post 18 Apr 2008, 08:29
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 14 November 07




Am incarcat Romania_2008.01_080228.fbl, dar aparere ca locked (o cheita in stanga) in About. Folosesc MIO 3.3 (cu licenta Full Europe) pe un Mio C720.
Stie cineva cum poate fi deblocata harta, sau nu este compatibila cu PNA-ul meu?


--------------------
Skoda Octavia II 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Steel Tormentor
post 18 Apr 2008, 09:41
Post #82


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.081
Joined: 30 March 07
From: Constanta




Are cineva harta Romania 2008?


--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Apr 2008, 10:44
Post #83


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




inca nu a a aparut pentru igo 2006+/Miomap 3.X ... deci nu o are nimeni...
@ adi55 harta aia este pentru iGO 2008 (3D)
@cutzu si hartile care le-ai pus tu sunt tot pentru 3D

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 18 Apr 2008, 10:52
Post #84


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.629
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




Poate ca nu stiu, tot ce stiu ii ca am puso in miomap si imi vede harta, si cineva zicea pe alt forum ca are si continuarea autostrazii A1, care pe versiunea anterioara nu era.


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dya
post 18 Apr 2008, 11:14
Post #85


Membru fost gras


Group: Members
Posts: 400
Joined: 25 August 05




Ajutati-ma si pe mine sa inteleg o chestie: hartile pentru IGO se potrivesc la Mio DigiWalker 520C?
Am gasit full maps pentru toate continetele (2.0GB arhivate) dar cand am pus Turcia in GPS a zis ca some maps are locked...
Please help!!

Multumesc


--------------------
Nissan Qashqai 2008 1.5dCI 105CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Apr 2008, 11:21
Post #86


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




deci hartile de igo2006+ potrivesc pe mio 3.x... la versiunile 3D nu mai functioneaza hartile de la unul la altul. ca sa nu iti mai apara cheita ai nevoie de un licence.db mai nou...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dya
post 18 Apr 2008, 12:03
Post #87


Membru fost gras


Group: Members
Posts: 400
Joined: 25 August 05




QUOTE(Alydor @ 18 Apr 2008, 11:21)
deci hartile de igo2006+ potrivesc pe mio 3.x... la versiunile 3D nu mai functioneaza hartile de la unul la altul. ca sa nu iti mai apara cheita ai nevoie de un licence.db mai nou...
Suma respectelor, Alydor
*



Merci Alydor, acum am observat ca impreuna cu hartile era si un fisier licence.db wink.gif


--------------------
Nissan Qashqai 2008 1.5dCI 105CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 18 Apr 2008, 12:34
Post #88


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Sa inteleg ca nu se mai confrunta nimeni cu problema mentionata de mine mai sus referitoare al harta noua a germaniei ? nedumerire.gif

Imi poate confirma cineva daca si in cat timp ii calculeaza gps-ul un traseu Bucuresti - Brugees (via Nadlac) cu hartile in versiunea 2007_10 ?


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Apr 2008, 13:00
Post #89


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




20 de secunde


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 18 Apr 2008, 13:02
Post #90


Membru autentic si conservator


Group: Moderatori
Posts: 4.781
Joined: 23 February 07
From: Arad




Daca este Bruges, F - 1'30" via Nadlac si 1' cum vrea el.
Daca este Brugge, B - 30" via Nadlac


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

26 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th September 2018 - 09:01
Forum Renault Server hosting