Incident viraj dreapta, Oameni gata sa dea tzeapa oricand, oriunde
![]() ![]() ![]() |
Incident viraj dreapta, Oameni gata sa dea tzeapa oricand, oriunde
alexescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-1458
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
In lege nu e prevazut un termen de 48 de ore. Teoretic ar trebui sa te prezinti imediat la politie.
Daca nu te prezinti si celalalt anunta ca i-ai lovit masina (in cazul in care are numarul tau), nu e foarte bine. Nu ti-as putea da un sfat in situatia asta...ii las pe altii mai invatati... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mergi maine dimineatza la politia rutiera si declari incidentul , ce si cum s-a intamplat, oricum iti cam trebuie certificat de la politie sa nu ai probleme mai incolo , oricum banuiesc ca iti faci masina intr-un service cat decat daca ii masina noua. si la comentarii spui acolo si de tipu ala ca s-a dat drept proprietarul masinii da nu ti-o arat nici un act doveditor.
Si asa dormi dupaia linistit. Si daca ii sparge masina , ce? doara nu gaseste amprentele tale in ea. asa ca stai linistit, si pe viitor sa fi mai atent la viraje ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca se referea ca ii sparge masina la exterior, cu o bata sau ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca ala beat ii spune proprietarului ca te-a vazut, proprietarul poate face ce vrea pe masina lui (daca e de rea credinta), isi poate sparge farurile, stopurile, isi mai indoaie si o aripa mai ruginita, etc. Tu esti "fugit de la locul faptei", ca urmare credibilitate scazuta.
Eu zic sa mergi la politie sa declari. Acuma gindeste si invers: daca tu erai in pozitia "papucarului" iti placea sa o gasesti plesnita si autor necunoscut? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar de ce sa fie motiv de retinut carnetul?
Si inca o chestie , masina aia era parcata regulamentar ? Ca din ce stiu io mai demult , poate ma insel, daca masina nu era parcata regulamentar nu este vina ta , este vina respectivului . Si daca zici ca era parcata foarte aproape de coltul strazii ... acolo cam greu sa fie parcare. Si daca ala isi sparge faru , stopu , indoaie aripa ... chestia asta ar trebuii sa rezulte din analiza ambelor masini , si cam greu , cel mult spart stopu si usor indoita partea de pe langa stopul crapat. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu faci nimic cu analiza ambelor masini, daca iti pui masina la dispozitie iti demonstrez cum iti fac muci o parte de la cap la coada faca sa se cunoasca pe masina mea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Du-te la politie si declara tamponarea. O sa dormi linistit. Si eu am zgariat un Clio in parcarea blocului, m-am dus si am gasit proprietarul, am mers la politie si... am ramas buni prieteni.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
Asta e visul meu de-o viata...sa ma imprietenesc cu un papucar
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Deh, argoane, asta o fi visul tau. Cauta atunci un papuc si atinge-l duios cu estate-ul apoi cauta-i proprietarul.
This post has been edited by Illusi0n: 3 Oct 2007, 09:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
alexescu |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 3 Oct 2007, 08:46) Daca ala beat ii spune proprietarului ca te-a vazut, proprietarul poate face ce vrea pe masina lui (daca e de rea credinta), isi poate sparge farurile, stopurile, isi mai indoaie si o aripa mai ruginita, etc. Tu esti "fugit de la locul faptei", ca urmare credibilitate scazuta. Eu zic sa mergi la politie sa declari. Acuma gindeste si invers: daca tu erai in pozitia "papucarului" iti placea sa o gasesti plesnita si autor necunoscut? In primul rand multumesc pentru raspunsuri tututor. Apoi, nu putea ala beat sa ia orice numar de masina si sa zica ca "ala a fost"? Papucul a fost doar atins; aripa mea e f. putin zgariata. In drum spre casa eu trec mereu printr-un gang si pot zice ca acum mi-am zgariat masina. Ironia sortii, mereu ma tem si ma holbez la gang... si am pupat papucul... Da, papucul era parcat f. aproape de colt, de intersectie; nici 3 metri nu erau. Si era aglomeratie mare in intersecatie. Mi-e teama sa ma duc singur la politie, sa nu mi-o fac cu mana mea, cum se zice... Sunt la inceput, poate sunt hilare cuvintele mele; dar zgarieturile sunt minore. PS: Eu aveam pe cineva in dreapta, care a fost martor la tot tambalaul. PS2: Nu am retinut numarul papucului. 20000000.gif Iar numerele mele le voi schimba imediat ce-mi vin cele de la firma de leasing, ca-s provizorii. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-1458
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu toti drogatii si boschetarii eu zic sa nu-ti faci probleme asa mari. Ala la politie nu se va duce ca n-are nimic de castigat, iar ca sa gaseasca proprietarul probabil tre sa stea sa pandeasca, ca alt mijloc n-are.
Acum e vorba si de cum te vei simti tu. Eu n-am avut incidente d-astea, decat cu masina unui vecin care a binevoit sa ma blocheze, si in una din cele 6 manevre pe care le-am facut ca sa ma strecor l-am atins pe bandoliera aia de plastic a barii de la un Symbol, i-am tras o liniuta de vreo 3 cm. Nici nu cred ca a vazut, ca mai avea vreo 10 zgarieturi pe acolo. Data viitoare fi mai atent pe unde mergi. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
du-te la politie.dureaza ceva statu la coada,dar nu ai griji.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Personal mi-ar cadea bine ca "faptasul" sa vina si sa recunoasca ca a gresit si sa o "rezolvam".....ca vorba aceea,suntem oameni.Nu cred ca o sa vrea sa mearga la Politie(pierdere de timp),mai bine ii platesti stopu si gata.plus ca se schimba in 2 minute plasticul ala.Daca ii luai vopseaua era alta poveste.Bafta si grija mare pe viitor.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Corect, dar asta e valabila daca ala n-a fost deja la politie. Baiatul spune ca nici nu-i mai stie numarul sa mearga sa-l caute iar la blocul ala poate soferul papucului chiar era "in trecere" pe la cineva, caz in care, sa-l astepti la blocul ala poate fi "munca in zadar".
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
alexescu |
![]()
|
Va multumesc mult pentru idei.
O sa ma din nou pe strada aia, sperand sa gasesc papucul si soferul real. Parchez in alta parte sa nu cumva sa mai dau de smecher. Si daca gasesc proprietarul, ii povestesc ce s-a intamplat si ii dau banii pe stop. Ma gandesc ca mai mult de 400.000 n-o fi. Daca nu gasesc proprietarul, ci doar masina, ii las bilet. Si daca nu mai gasesc nici una, nici alta asta e! ... In caz ca, prin absurd, s-a dus la politie si mi-a retinut numarul... ce se intampla? Sunt numere provizorii, pe care le-a pus firma de leasing. In urmatoarele zile imi vin celelalte. Imi vine hartie acasa? In caz prin absurd se intampla asta soferul trebuie sa vina cu martorul, adica tipul care a vrut sa ma tzepuiasca. Si povestind totul cum a fost: ca am asteptat soferul, ca n-am dat de el nici dupa o ora, ca "martorul" a vrut sa ma tzepuiasca, ca masina era parcata f. aproape de intersectie, ca am incercat sa iau legatura cu soferul (i-am cerut smecherului numarul de telefon al soferului), ca am re-venit a doua zi - si astea toate cu martor real (o prietena care era pe scaunul din dreapta) - credeti ca-l vor crede pe ala si nu pe noi? Oricum va tin la curent. Poate vor mai fi incepatori care se vor confrunta cu asemenea probleme si discutia le va fi de ajutor. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-1458
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vezi ce ti-au mai raspuns si cei pe daewooclub, poate te ajuta...
http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=19592 Si erai cu Kalosu sau cu Loganu? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 3 Oct 2007, 18:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
alexescu |
![]()
|
![]() Am intrat pe forumurile cele mai importante ca sa gasesc soferi, nu datatori cu parerea. Le multumesc tuturor, indiferent de marca automobilului condus. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-1458
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ar fi trebuit sa iti notezi totusi numarul papucului, dar probabil pe moment nu te-ai gandit la asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu ti se intampla nimic nici la politie... pe mine m`a sters unu intr`o intersectie mi`a spart coltul la spoiler si mi`a indoit putin aripa si a zgariat`o cu negru de la spoilerul lui. omul a plecat la treaba lui eu la politie. acolo mai era putin si radeau aia de mine ... domne` daca nu e paguba mai mare de 150 de ron nu te baga nimeni in seama... nici asigurarea nici nimeni si nici de chemat nu il chemam aici...
doar daca tin cu tot dinadinsul sa il dau in judecata:) si ai putea sa spui ca e fuga de la locul accidentului chiar daca usor... pe vina celuilalt care venea din spate pe contrasens si a tras brusc dreapta sa se bage in fata mea in coloana...deci trage si tu concluziile ![]() si chestia cu prezentatul la politie e in cel mai scurt timp posibil nu in 48 de ore. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Tu vrei sa zici ca un aurolac ti-a retinut numarul tau provizoriu format din atatea cifre?
Oricum, du-te si gaseste proprietarul, ii platesti stopul beti o bere impreuna si bateti aurolacul. |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(alexescu @ 3 Oct 2007, 12:57) [...] Si povestind totul cum a fost: ca am asteptat soferul, ca n-am dat de el nici dupa o ora, ca "martorul" a vrut sa ma tzepuiasca, ca masina era parcata f. aproape de intersectie, ca am incercat sa iau legatura cu soferul (i-am cerut smecherului numarul de telefon al soferului), ca am re-venit a doua zi - si astea toate cu martor real (o prietena care era pe scaunul din dreapta) - credeti ca-l vor crede pe ala si nu pe noi? [...] Din tot ce spui tu, no offence, ai omis UNICUL element important: trebuia sa mergi IMEDIAT la politie. Acolo declarai ca ai spart stopul lui "papuc xx-00-yyy". De acolo nu mai trebuia sa cauti tu, il gasea politia. Asa, indiferent de cit de beat era martorul-boschetar, tu esti cel in culpa. Nu ti-o spun sa te cert, doar sa ai grija, sa inveti oarece. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din fericire nu mai este imediat, este iar 24 ore. Eu asa am citit cf ultimei modificari.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Da, si eu sunt de parere sa te duci la Pol...pierzi 2-3 ore si o amenda insa nu risti carnetu.
Apropo de chestia asta: m-am intalnit mai demult la Politie cu o fosta colega de scoala. Imi spunea ca i-a lovit (atins) usor masina unui tip- si sl bun prieten cu ea si fost coleg de clasa - deci supercunoscuti. Zgarietura nu era mare si vb amandoi sa o dea la pace pe cale amiabila - tipul apoi bulangiu se duce la Politie - iar apoi politia o suna pe asta si ii iau carnetul. Asa ca daca chestii de astea se intampla intre cunoscuti - de ce sa te risti cu necunoscutii (mai ales ca politzaii nu au nicio retinere in a-ti lua carnetul) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(cataline @ 4 Oct 2007, 15:36) Adica a aparut Legea asigurarilor? ![]() Pentru ca acele "24 ore" de care spui vor fi valabile (sint citeva articole care se supun amendamentului pe care-l spun) DUPA aparitia Legii asigurarilor, in care se vor pune la punct si intelegerile amiabile, etc. Pina atunci, termenul este IMEDIAT! |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:27 |