DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incuietoare torpedou

DRE
post 31 Mar 2003, 16:09
Post #1

Pimp inside

Group: Members
From: Bucuresti

Fratzilooor, help me!
Alaltaieri seara mi s-a rupt fara preaviz o bucatzica de plastic de la sistemul acela dubios care face (in mod miraculos) ca usa de la torpedou (sau torpedo, cum s-o scrie) sa stea inchisa! S-a rupt fara ca eu sa exercit vreo forta supraomeneasca asupra sa, pur si simplu am vrut s-o inchid, dar se pare ca 2 ani e prea mult pentru un plastic din generatia De Seu... Evident ca de atunci nu se mai inchide! Ce vreau sa va intreb, daca stie cineva, se poate schimba numai usa, numia incuietoarea sau - cum din pacate intrevad - trebuie schimbat INTREG TORPEDOUL?!? Daca ultimul este raspunsul corect, atunci icon_evil.gif 022.gif 243.gif down.gif 022.gif 243.gif 183.gif 183.gif 183.gif la adresa inginerilor renumiti de la Pitesti! Oricum, aveti mare grija de torpedourile voastre, sunt mult mai fragile decat v-ati fi imaginat!

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bcata
post 31 Mar 2003, 17:29
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Subscriu la ultima fraza, mie mi s-a rupt un picior de la usitza torpedoului. O sa incerc sa il lipesc cu super-glue, dar nu cred ca mai tine. Plastic de kkt.

--------------------
.: Catalin :.
+
AlexV
post 31 Mar 2003, 21:16
Post #3

Admin?

Group: Admin

merge lipit cu superglue. si la mine s-a rupt cand am scos prima oara bordul. si de un an tine fara probleme.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
post 31 Mar 2003, 22:24
Post #4

Group:

Warn: (0%) -----

icon_twisted.gif
Tragedia este ca ultima varianta este cea castigatoare. Incuietoarea se repara prin ... inlocuirea intregului torpedou. Am patit-o si eu, asa ca daca mai este in garantie da fuga la service ca se rezolva, altfel inca o piesa de kko cumparata in cinstea dragelor noastre Dacii.

Succes biggrin.gif

--------------------
User is offlinePM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 23:15
Forum Renault