Incuietoare torpedou
![]() ![]() ![]() |
Incuietoare torpedou
DRE |
![]()
|
||
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|||
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ultima fraza, mie mi s-a rupt un picior de la usitza torpedoului. O sa incerc sa il lipesc cu super-glue, dar nu cred ca mai tine. Plastic de kkt.
|
-------------------- .: Catalin :.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
merge lipit cu superglue. si la mine s-a rupt cand am scos prima oara bordul. si de un an tine fara probleme.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
![]() Tragedia este ca ultima varianta este cea castigatoare. Incuietoarea se repara prin ... inlocuirea intregului torpedou. Am patit-o si eu, asa ca daca mai este in garantie da fuga la service ca se rezolva, altfel inca o piesa de kko cumparata in cinstea dragelor noastre Dacii. Succes ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 23:15 |