Incuietori, contact, buson SN pe 1310, se potrivesc?
![]() ![]() ![]() |
Incuietori, contact, buson SN pe 1310, se potrivesc?
BigFooT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina
- B 16 LDD
|
|||
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
[quote=BigFooT,13 Sep 2006, 16:46]
Salutare Nu prea inteleg cum ati tres cablul ala gen frana de mana bicicleta fara sa va inpiedicati de el prin portbagaj... Pai nu te impiedici, pt. ca il fixezi pe interiorul capotei (aici ma refer la tubul, chiar si de bicicleta fie el, prin care trece cablul. Urmatoarea etapa este sa il cobori spre polita de sub luneta, urmand conturul balamalei de la capota (prin fixarea lui cu niste fasete de plastic), apoi pe sub covor, sau prin ornamentul instalatiei electrice il conduci spre stanga scaunului tau. Spor la treaba! |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
BigFooT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 September 06 ![]() |
Camasa cablului se gaseste, nu este o problema, gasesti metraj, dar, unde ai gasit cablul interior asa de lung ? Ca nu-mi vine nici un magazin in minte acum. Nu-mi amintesc sa fi vazut mai lungi decat cele de bicicleta, dar care oricum ai face, sunt prea scurte...
Multam ! |
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina
- B 16 LDD
|
|
aur |
![]()
|
Camasa cablului se gaseste, nu este o problema, gasesti metraj, dar, unde ai gasit cablul interior asa de lung ? Ca nu-mi vine nici un magazin in minte acum. Nu-mi amintesc sa fi vazut mai lungi decat cele de bicicleta, dar care oricum ai face, sunt prea scurte...
R: Eu, am folosit toata instalatia, inclusiv clapeta de deschidere din podea, de la un Mitsubishi Colt. Cablu se gaseste la metraj pe la magazinele ce vand scule, metalo-chimice, etc. |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am modificat tot setul de iale facandu-l dupa cheia de contact si cum:
-mai intai am demontat butucii de la usi si rezervor si am scos catei afara care erau blocati sa nu iasa de o pana transversala in laterala cateilor pe butuc - am mai subtiat cu pila foarte putin din cheia de contact ( cheile de contact sunt de doua tipuri unele mai subtiri cele cu fabricatie sub 2000 care nu este necesara subtierea si mai sunt cele mai noi care sunt mai groase si au aparut odata cu supernova) cat sa intre in butuc usor , - am schimbat ordinea cateilor ca in momentul bagari cheii sa stea toti la nivel cu butucul dar am mai recuperat niste catei de la niste butuci mai vechi ca in functie de cheie va trebuie diferiti catei, pana de blocaj nu mai este necesara numai ca atunci cind demontati butucul sa il demontati cu cheia bagata in el in caz contrar catei vor sarii dei butuc. Acum la mine este ca la nova cu cheia de contact deschid si usile si busonul, de portbagaj nu a fost nevoie ca am renuntat la butuc si il deschid numai electric Oricum am si alarma cu inchidere centralizata. This post has been edited by ciprianeduard: 19 Nov 2006, 19:36 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si eu sunt obsedeat de faptul ca imi poate deschide masina oricine are o cheie de dacia "berlina".
Am inteles ca nu se potrivesc butucii de Logan, eu as putea face rost de asa ceva si as scapa de problema asta. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
eu am cumparat din targ colectia de chei de la SLZ.50 ron acu 2 ani
contactul merge la fix dar am modificat papucii(la slz sunt 2 mufe cu 2 papuci,la berlina 3 sau 4 papuci) la portbagaj nu cred ca ai ce face...eu am astupat gaura aia si am electric la rezervor am pilit putin si am mai deformat cu ciocanu de lipit astfel incat sa incapa in gura rez. de la berlina la usi a fost o idee mai greu...se modifica platbandu ala care are forma de Z intr-o forma de v cu un brat mai lung,se da o gaura si se face o piesa din 2 cuie...o sa pun o poza mai incolo,cand desfac yala ![]() la usi e cel mai greu pt ca usa de berlina e inclinata in zona yalei,iar la nova,slz,srn e dreapta... |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
aur |
![]()
|
de modificarea de la usi am mai vorbit, ma bucur ca a mai incercat cineva metoda cu furca din cuie pentru butucii de supernova-solenza!
|
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un pret mai recent pt setul complet chei, contact, iale usi, buson rezervor, buton portbagaj de DSN/SLZ imi poate spune cineva?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
te duci in targ Vitan si cumperi set de incuietori si contact pentru berlina cu o sigura cheie (vezi sa iti dea vanzatorul si rezerva) care sunt facute special pt 1310 si 1410, apoi daca ai ceva bani iti pui cum am pus eu inchidere centralizata pe usi-porbagaj cu cheie stil briceag din care actionezi si inchiderea (sunt la fel ca la passat). Eu am gasit in Vitan la a 3 baraca pe stanga cum intrii in targ.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:21 |