DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Instalare soft IGO 8 pe GPS, IGO pe GPS

Gill_ro
post 12 Apr 2013, 12:19
Post #31


..Nici paine fara munca, nici munca fara paine..


Group: Members
Posts: 1.839
Joined: 1 February 07
From: Bucuresti




Eroare iti apare din cauza ca softul nu gaseste calea catre acel fisier.
Vezi in sys.txt la linia cu [folders] trebuie sa fie asa trecut:
[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO"

Daca tot nu merge incearca sa lasi linia de mai sus goala.

Si daca nici asa nu merge poti incerca si sfatul lui @eugen_b_e

This post has been edited by Gill_ro: 12 Apr 2013, 14:22


--------------------
Renault Megane II.1 / Megane IV GT /// 2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci - = B-006-ILL
Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil!
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eugen_b_e
post 12 Apr 2013, 12:51
Post #32


Membru incepator


Group: Members
Posts: 56
Joined: 22 August 07
From: Constanta




Cand dezinstalezi aplicatia, opresti fortat si stergi datele intai .
In directorul iGo, dupa dezinstalare , trebuie sters folderul save .


--------------------
Renault Megane Sedan Privilege 1,5dci 105 CP 2007 - CT xx xxx
Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dci 105 CP 2007
Wayteq X820BT , , Allview AX1 - Android 4.0.4 tablet
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 12 Apr 2013, 21:18
Post #33


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Am rezolvat. Problema a aparut din prostia mea. In memoria proprie a telefonului am un IGO8. Pe card, un Primo. Am actualizat si verificat functionarea celui din memorie. Evident, a trebuit sa-l redenumesc "IGO". Cind am instalat versiunea noua de Primo pe card, l-am redenumit si pe acela "IGO".
Avea linia de comanda pe care a scris-o Gill_ro.
De aceea nu voia sa porneasca. Primul IGO in care se ducea sa caute era cel din memorie, si care, evident, nu se pupa cu executabilul de Primo. L-a redenumit altfel pe cel din memorie, oricum nu le folosesc concomitent, si a mers fara emotii.
Va multumesc pentru raspunsuri.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AdrianGabriel
post 27 Aug 2013, 12:02
Post #34


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 27 August 13




Salut! Am un Navman Tornado. Incerc de ceva timp sa instalez IGO 8 pe el. El a avut instalat Windows CE Core 5.0. Uitati ce am contine SD CARD-ul GPS-ului:

Interiorul la SD CARD si continutul la shell.ini
shell.png

Continutul la sys.txt
sys.png

Continutul Folderului MobileNavigator
Mobile_Navigator.png

Cand il aprind imi zice global_cfg not found
Ce pot face?
Am nevoie de ajutor. Maine trebuie sa folosesc GPS.


--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Squirrel
post 27 Aug 2013, 14:38
Post #35


Captain of Black Pearl™…


Group: Members
Posts: 4.556
Joined: 13 March 08
From: partea mea: Drum bun!




Pentru că mai are nevoie de un fișier global_cfg.zip în folder-ul content\global_cfg\.

This post has been edited by Squirrel: 27 Aug 2013, 14:38


--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 28 Aug 2013, 08:34
Post #36


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Mai vin cu o intrebare de copii mici: de ce mama sfintului Vasile nu gasesc optiunea de mapchanger, pe un Primo Andoid? Am incercat toate skinurile, mai multe executabile, mai multe data.zip si branding.zip. Sub Windows am reusit, versiunile de android parca au bube pe ele.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 28 Aug 2013, 10:17
Post #37


muncitor în construcții


Group: Members
Posts: 5.922
Joined: 1 November 04
From: țară




Am si eu o problema: am deja iGO 8 pe un GPS si am incercat sa-i actualizez hartile cu unele luate de la pescarie. Am copiat pur si simplu peste cele vechi dar nu le vede. Acum doi ani am primit de la cineva harta Rusiei, pe care GPS-ul nu o avea, si am copiat-o langa celelalte si a functionat fara probleme.

Are cineva o idee ce se petrece?


Varianta 2 ar fi sa pun iGO 8 de la pescarie pe un Navigon 7200. Asta nu vrea sa porneasca, apare ecranul de la Navigon si acolo ramane.

This post has been edited by marksman: 28 Aug 2013, 10:18


--------------------
#muiepesede #muiedragnea #numairezist #muiepcr - #joscomunistii
Șanțuri, desțeleniri, fundații, betoane, balast, instalații electrice, cu materialul clientului. Seriozitate maximă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 28 Aug 2013, 10:47
Post #38


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Stergi harta veche corespunzatoare, impreuna cu .hnr, .da, .ftp .etc, si copiezi hartile noi.Ai gresit ceva, trebuie sa mearga fara probleme. Daca ai mai multe foldere de map (map, map_nt, map_tt, etc), ai grija sa le pui in folderul corespunzator. Hartile nu se suprascriu, au intotdeauna ceva diferit in denumire. Se inlocuiesc.

This post has been edited by corbex: 28 Aug 2013, 10:48


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Squirrel
post 28 Aug 2013, 11:35
Post #39


Captain of Black Pearl™…


Group: Members
Posts: 4.556
Joined: 13 March 08
From: partea mea: Drum bun!




Chiar dacă există mai multe hărți pentru aceeași zonă, teoretic va fi folosită cea mai recentă. Însă ar trebui verificate versiunea de soft folosită (iGo 8.0 sau superioare - 8.2, 8.3, MyWay, Primo) și fișierele de licențiere a acestor hărți instalate ulterior.

@corbex: Caută un themechanger_TC_V4.3a.rar…

This post has been edited by Squirrel: 28 Aug 2013, 11:45


--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 15 Dec 2013, 23:22
Post #40


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




Am nstalat pe un gps iGO8, cu modificarile aduse in primul post. Porneste cu Windows CE dar nu -mi arata navigatia.Ce am gresit? GPS este NORTHCROSS 3570


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 16 Dec 2013, 07:17
Post #41


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Fa o traducere sumara. Ce nu-ti arata?


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 16 Dec 2013, 10:57
Post #42


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




I-mi arata programul windows si pot sa intru in setarile lui. Nu porneste iGO, deloc.


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 16 Dec 2013, 11:00
Post #43


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Trebuie sa-i dai calea, directorul in care se afla igo.exe. Roaga un amic sa-ti arate, probabil ca fara poze n-ai sa te descurci. Sai intra in windows, cauta folderul igo, intra in el si apasa pe igo.exe. Vezi ce se intimpla.

This post has been edited by corbex: 16 Dec 2013, 11:04


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 16 Dec 2013, 12:08
Post #44


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.059
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




in meniu ar trebui sa ai o setare pornire program navigatie


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 16 Dec 2013, 12:29
Post #45


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




Cand apas pe iGO.exe(pe care l-am redenumit MobileNavigator.exe), nu se intampla nimic, fisierul nu ruleaza. Nu apare nici un meniu cu program de navigatie. Sant incepator.


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 16 Dec 2013, 12:32
Post #46


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




Poate e mai bine să apelezi la cineva care se pricepe.


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 16 Dec 2013, 12:37
Post #47


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Aparatul n-are nimic, fie n-ai instalat bine igo, fie nu te descurci tu. Fa ca te sfatuieste colegul, in 5 minute te rezolva cineva care a mai folosit. A propos, de ce ai redenumit executabilul?


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 16 Dec 2013, 12:47
Post #48


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




În urmă cu ceva ani, mai toate chinezăriile nu aveau opțiunea de a alege tu calea spre navigație, și unele (destul de multe) lansau aplicația din calea:
\MobileNavigator\MobileNavigator.exe


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 16 Dec 2013, 13:10
Post #49


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Te lasa sa-i cauti si sa-i declari calea, ca alternativa la intrarea in windows. Nu trebuie s-o scrii, cauti directorul si nominalizezi prin marcare (apasare) executabilul. MobileNavigator era o denumire generica, sa-ti sugereze de unde se face setarea. Nu presupune redenumirea executabilului.

This post has been edited by corbex: 16 Dec 2013, 13:14


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 16 Dec 2013, 13:12
Post #50


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




A raspuns colegul. Eu o sa mai incerc si cu putin ajutor, poate reusesc.

16 Dec 2013, 20:03:
Cand ii dau sa ruleze executabilu, i-mi apare Failed tu open file: ui_igo8\320_240loading.bmp exiting application. Ce-i pot face?

This post has been edited by puffy68: 16 Dec 2013, 20:03


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 16 Dec 2013, 20:08
Post #51


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




nu-i bun data.zip sau ai ceva linii incorecte în sys.txt


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 17 Dec 2013, 13:09
Post #52


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Cauta o versiune de data/branding.zip care sa contina rezolutia aparatului tau. Verifica si sys.txt, cum ti-a sugerat Gabze. Mesajul apare din cauza unei rezolutii incorecte la iconuri.

This post has been edited by corbex: 17 Dec 2013, 13:10


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 17 Dec 2013, 15:29
Post #53


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




Am facut tot ce mi-ati spus. Acum apare 'Data Storage/shell/no image


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 17 Dec 2013, 18:19
Post #54


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




Îmi mențin părerea:
QUOTE(gabizegrean @ 16 Dec 2013, 12:32)
Poate e mai bine să apelezi la cineva care se pricepe.
*




--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
brutus1789
post 17 Dec 2013, 20:40
Post #55


Membru autentic


Group: Members
Posts: 357
Joined: 1 February 12
From: Călărași/Slobozia




Chiar si pe tomtom?

QUOTE(piciuRo @ 25 Oct 2009, 23:07)
Urmati instructiunile de mai jos si garantat va functiona softul IGO pe orice model de GPS, eu il folosesc pe GOCLEVER 4384 FM BT

Pentru inceput scoateti cardul sau conectati pda-ul sau ce aveti la MICROSOFT ACTIVESync,
.............



--------------------
Bicicletă Pegas 1976 - CL03LFP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 17 Dec 2013, 22:02
Post #56


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




Ma corectez,acum apare.....Fail to get bitmap; DataStu
orage\GpsShell\Image\shell_bg.bmp


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 17 Dec 2013, 22:15
Post #57


DECONECTAT


Group: Members
Posts: 5.954
Joined: 21 July 08
From: ©City of Mini Roundabouts




ori nu e bine declarată calea spre resurse în sys.txt, ori data.zip nu are rezoluția aparatului tău sau are lipsuri.


--------------------
⚓ Am decât o... barcă
--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puffy68
post 18 Dec 2013, 22:41
Post #58


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 8 December 13




Problema s-a rezolvat. In sys.txt, calea spre resurse era gresita. Multumesc celor care au dorit sa ma ajute.


--------------------
Dacia Berlina 1999-1410
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pauly
post 23 Dec 2013, 11:53
Post #59


Membru incepator


Group: Members
Posts: 30
Joined: 28 January 11




Buna ziua. Nu de mult, am cumparat si eu un GPS Myria DC-0160 pentru care nu am un manual de utilizare. Deasemeni nu pot cauta o adresa, cum ar fi ,,spitalul Marie Curie" de exemplu. Ce se poate face in acest caz? Adresele pot fi cautate dupa, Oras, Strada si Nr. Ca program are IGO primo.
Va multumesc anticipat.


--------------------
Logan logan 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 23 Dec 2013, 22:39
Post #60


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.059
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




te duci la cautare locatii , trebuie sa ai fisiere in folderul POI , daca nu le ai daia nu gasesti locatia , se pot gasi cu gogu


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th September 2018 - 05:38
Forum Renault Server hosting