DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Interfata OBD pentru DDT2000, Serial & USB

IRONICK
post 10 Feb 2008, 20:18
Post #61


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Normal este asa:
- fara contact: UCH
- cu contactul pus: UCH, ECU, AIRBAG, ABS


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b64chr
post 11 Feb 2008, 21:06
Post #62


Moderator incepator


Group: Moderatori
Posts: 1.056
Joined: 17 December 04
From: Buzias, Timis




QUOTE(IRONICK @ 28 Jan 2008, 22:36)
plange.gif Tocmai mi-a crapat eagle. Eram la 90% din schema pe usb. Voiam sa o trec pe curat si sa scot cablajul.
*


Ai facut-o pana la urma? Daca nu, care ar fi o schema care merge pe USB sau pe adaptor USB>serial? Nu am serial la laptop si nici adaptor pcmcia>serial.


--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 11 Feb 2008, 21:30
Post #63


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 639
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




inca nu....dar e pe aproape


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 11 Feb 2008, 22:44
Post #64


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Am facut brd-ul pentru prototip. Pleaca la facut cablajul, montat piese, pe urma teste pe toate tipurile de calculatoare.

This post has been edited by IRONICK: 11 Feb 2008, 22:44


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
culmesm
post 13 Feb 2008, 00:25
Post #65


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 30 January 08




incearca cu PL2303 vezi ce iese...


13 Feb 2008, 00:26:
si nu trebuie decat sa mai adaugi portile acelea pe final si ar trebui sa meaga cu PL smile.gif

This post has been edited by culmesm: 13 Feb 2008, 00:26


--------------------
logan 1,6 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 13 Feb 2008, 08:23
Post #66


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Stiu ca merge si cu pl... momentan am plecat pe varianta cu ft > ttl ... ca ft am gasit sa cumpar.

This post has been edited by IRONICK: 13 Feb 2008, 11:26


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ninos
post 17 Feb 2008, 10:25
Post #67


Membru incepator


Group: Members
Posts: 77
Joined: 30 September 06




Eu as face interfata USB cu FT232+ Mc33199. Din pacate este cam greu de gasit MC-ul . In lipsa de MC merge si SI 9142 dar trebuie sa folosesti 2 bucati ca sa ai si L-line. Cu interfata facuta de mine cu FT + AOP nu reusesc sa comunic cu ABS-ul (am setat portul COM virtual in toate felurile, nu vrea si gata...). Din fericire DELL Latitude 630 are si port serial (din cauza asta am cumparat laptopul asta cind am facut upgrade).
Numai bine!


--------------------
Skoda/Seat Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza /2007 - B09 XXX/ B59 YYY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 17 Feb 2008, 21:27
Post #68


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Interfata Derelek pe usb (adica aia care are can-bus si KL) are aceleasi valori la rezistoare. Ma refer la cele din emitor si colector. Si tot 74HC00 ...

This post has been edited by IRONICK: 18 Feb 2008, 21:15


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
99MMH
post 21 Feb 2008, 07:52
Post #69


eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj.


Group: Members
Posts: 204
Joined: 17 July 07




Salutare
Am realizat interfata Derelek1.01( aplauze.gif ), a mers perfect pe logan 017.gif dar ieri am incercat pe un megane 1 si nu am reusit sa ii vad decat calculatorul injectiei. ( intrebare.gif )Sa fie vinovata interfata?
Toate bune, pe curand.


--------------------
Logan ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT 2006,2007,1998 - MMH
E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 21 Feb 2008, 07:59
Post #70


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Poate nu ai in baza de date mai multe calculatoare despre Megane 1 ... ?


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
99MMH
post 21 Feb 2008, 08:17
Post #71


eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj.


Group: Members
Posts: 204
Joined: 17 July 07




@ IRONICK - nici nu le gaseste cand dau cu ALL.......posibil sa fie asa cum zici tu, doar sunt expert la uitatul bazelor de date..... radmasa.gif
Si inca ceva , poti sa imi spui pls(sau orice altcineva care stie) ce functii sunt cele din poza si ce fac? sad.gif
Multumesc

Attached thumbnail(s)
p1.JPG ( Size: 157.93k ) Number of downloads: 8542


--------------------
Logan ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT 2006,2007,1998 - MMH
E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 21 Feb 2008, 09:31
Post #72


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




De acolo actionezi usi, semnalizare, plafoniera, buzzer, etc ...


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
voinicel
post 4 Mar 2008, 17:16
Post #73


Noua mea pisica


Group: Members
Posts: 154
Joined: 9 June 06




Parca am mai vazut postul ala cu 3 tranzistoare si era de ceva timp parca pe forum reno. Sa inteleg ca nu ai avut timp sa o testezi si vrei sa ne stricam noi masiniile.
Oricum altceva vroiam sa postez. Si anume o interfata CAN. Stiu ca nu e pt Logan dar s-ar putea sa avem nevoie in viitorul apropiat la noile modele

http://www.mictronics.de/?page=can_bus)

Ce parere aveti? Acum nu ne ramane decat sa comunicam software cu masina.

Attached File(s)
Attached File  Schematic.pdf ( 144.81k ) Number of downloads: 3123
Attached File  Documentation_D.pdf ( 46.66k ) Number of downloads: 1960
Attached File  pcb_B.pdf ( 218.46k ) Number of downloads: 1826


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 4 Mar 2008, 17:21
Post #74


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




QUOTE(voinicel @ 4 Mar 2008, 17:16)
Parca am mai vazut postul ala cu 3 tranzistoare si era de ceva timp parca pe forum reno. Sa inteleg ca nu ai avut timp sa o testezi si vrei sa ne stricam noi masiniile.
Oricum altceva vroiam sa postez.
Tu cu cine te certi?


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
voinicel
post 4 Mar 2008, 18:03
Post #75


Noua mea pisica


Group: Members
Posts: 154
Joined: 9 June 06




Cand am postat era dupa postul tau un post cu interfata KKL cu 3 tranzistoare, probabil ca a fost sters.

Ce parere ai de schema pentru CAN?

This post has been edited by voinicel: 4 Mar 2008, 18:04


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 4 Mar 2008, 18:09
Post #76


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Nu o sa mearga cu ddt-ul.


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
voinicel
post 5 Mar 2008, 08:09
Post #77


Noua mea pisica


Group: Members
Posts: 154
Joined: 9 June 06




Stiu dar ma gandeam pote merge citit hex-ul de la derelek si scris in interfata aia.


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 5 Mar 2008, 09:49
Post #78


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Aia derelek citeste un firmware dintr-un xml la conectare.


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OldMan
post 7 Mar 2008, 07:26
Post #79


Membru autentic


Group: Members
Posts: 454
Joined: 8 April 05




QUOTE(voinicel @ 5 Mar 2008, 08:09)
Stiu dar ma gandeam pote merge citit hex-ul de la derelek si scris in interfata aia.
*



de care hex e vorba?

la schema de interfta postata mai sus ai si softul pentru AVR?

This post has been edited by OldMan: 7 Mar 2008, 07:26


--------------------
Logan 1,5 dci ABS plus 2007 - SV-91-KUL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 7 Mar 2008, 08:26
Post #80


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Pe langa firmware, de drivere am zis?

This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2008, 08:27


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
voinicel
post 7 Mar 2008, 16:08
Post #81


Noua mea pisica


Group: Members
Posts: 154
Joined: 9 June 06




Super tare uite ce raspuns am primit de la Derelek. Astia chiar nu se gandesc ca mai sunt si oameni care au ca hobby masina.



"Bonjour,

Les outils de diagnostic ne sont vendus qu'&agrave; Renault ou ses équipementiers.

Cordialement

J. Mansion"


@oldman E pe site-ul atasat tot ce tine de interfata.

This post has been edited by voinicel: 7 Mar 2008, 16:09


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 9 Mar 2008, 17:40
Post #82


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




Nu stiai asta pana acum? Nici macar angajatilor Dacia nu vand.


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
prody
post 9 Mar 2008, 18:24
Post #83


membru iradiat


Group: Members
Posts: 1.416
Joined: 26 November 05
From: Cetatea Banilor




Eu am cumparat interfete de pe www.autoscan.ro, sunt o.k. ca pret si vin in doua zile, nu cred ca as avea rabdare sa construiesc sa ceva, recunosc ,oricum, ca nici nu prea le am cu electronica.


--------------------
Mazda 3 2011 TX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lancerEvo
post 18 Mar 2008, 23:56
Post #84


Membru


Group: Members
Posts: 168
Joined: 24 May 05




salut, am luat de pe e-bay un cablu de diagnoza OBDII-usb, unde pot gasi un program de diagnoza in genul VAG com???


--------------------
Dacia 1300 - cj 06 cal
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu2004
post 22 Mar 2008, 18:02
Post #85


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.396
Joined: 21 November 05




Ceva noutati cu interfata USB? Ca m-am apucat de cautat laptopuri noi cu serial si arivederci, nu mai sunt.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ciprishor
post 22 Mar 2008, 19:13
Post #86


Membru stang


Group: Members
Posts: 424
Joined: 18 August 06
From: Iasi




Am si eu o intrebare cumva in legatura cu DDT2000. Mi-am activat optiunea de alarma interna si vreau sa adaug ceva care sa si sune cand se declanseaza alarma. Stie care care e pinul de iesire din UCH care comanda sirena? Tranzistorul care lipseste de pe PCB are idee cineva daca e PNP sau NPN?


--------------------
Dacia Logan 2 Prestige, Easy-R 2016, Sandero Laureate 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 23 Mar 2008, 20:21
Post #87


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.711
Joined: 19 April 05




QUOTE(liviu2004 @ 22 Mar 2008, 18:02)
Ceva noutati cu interfata USB?
Mai intarzie din motive care nu tin de mine.

PS. Eu mi-am cumparat un Dell D600 din motive de serial ...

This post has been edited by IRONICK: 23 Mar 2008, 20:26


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu2004
post 23 Mar 2008, 20:40
Post #88


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.396
Joined: 21 November 05




Am incercat la Cafenea si intr-adevar am primit un link bun de la Dell. Inca mai au serial.Inca.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
voinicel
post 24 Mar 2008, 18:03
Post #89


Noua mea pisica


Group: Members
Posts: 154
Joined: 9 June 06




@ciprishor
copiezi circuitul de degivrare spate. Vezi ca e un topic despre imbunatatiri UCH si sunt detalii acolo despre pin si altele.

Cum spune dydycom aici: http://www.daciaclub.ro/Alarma-UCH-page-2-t88170-s30.html

"tot ce pot sa spun este ca circuitul se copiaza identic cu cel al degivrarii spate. si aici vb de piesele din UCH avand iesirea pe pinul 35.
Eu asa am facut.
Bafta"



This post has been edited by voinicel: 24 Mar 2008, 18:22


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
day4tunning
post 24 Mar 2008, 21:41
Post #90


Membru incepator


Group: Members
Posts: 58
Joined: 7 March 08




fratilor.....am si eu o intrebare k sunt putin cam in pom cu asta...la ce foloseste chestia asta? biggrin.gif k eu nu prea inteleg la ce foloseste
mersi


--------------------
Dacia Logan 2005 Ambiance 1.4MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

30 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st November 2018 - 13:33
Forum Renault Server hosting