DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Invatare telecomenzi alarma Pilot

simy24
post 25 Jan 2012, 13:11
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 27
Joined: 22 April 09
From: Alexandria




Salutare! saptamana trecuta am reusit sa pierd cheia cu telecomanda aferenta! Asa ca am recurs la cea de-a doua cheie si telecomanda. Intre timp am gasit o telecomanda noua, am facut a doua cheie, dar nu pot invata telecomanda. este vorba de celebra si mult hulita alarma pilot A 1018 cu modul YT-A400. Eu am luat-o doar ca sa-mi comande inchiderea centralizata si se descurca foarte bine de aprox 4 ani- fara ca macar sa schimb bateriile telecomenzilor.
Asadar rog pe cei care au experienta cu asemenea alarma sa-mi dea un sfat pt ca respectand procedura din manual nu vrea sa intre in modul de invatare telecomenzi.
1. Se pune contactul;
2. In max. 10 sec se apasa si se tine apasat butonul valet timp de 5 sec pana se aud 3 beep-uri si se aprind luminile
3. Se apasa oricare buton al telecomenzii pana se aude un beep, si se continua cu urmatoarele telecomenzi, pana se aud 2 respectiv 3 beep-uri
4. se ia contactul sau se asteapta 10 sec pt iesirea din modul programare!

Am incercat in fel si chip dar degeaba.
Butonul functioneaza pt ca l-am testat deschizand usa cu cheia in modul armat si apoi am pus contactul si am apasat butonul, alarma tacand in acest fel..

Toate bune!


--------------------
Renault Megane Estate 1.4 16 V 95 HP 1999 - TR 14SIM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danutz19
post 4 Jul 2012, 20:05
Post #2


Membru


Group: Members
Posts: 139
Joined: 15 September 10
From: Roman




astazi am programat si eu o telecomanda la acest tip de alarma.trebuie sa ai legat firul galben la contact,cel care iti blocheaza usile dupa 4 secunde de la punerea contactului.stiu ca e vechi postul dar poate ajuta pe cineva pe viitor


--------------------
dacia supernova 2002 europa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Daciaa97
post 23 Sep 2015, 17:04
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 54
Joined: 11 September 15




Neaparat trebuie legat si firul galben ?
Alarma mea.. a luat-o razna de la un timp.. si as vrea sa reprogramez telecomanda.
Releul nu il am montat,il montez provizoriu pentru aceasta operatiune. (am inteles ca nu merge fara) sad.gif
Sper sa primesc un mesaj de la cineva.. multumesc ! wink.gif


--------------------
Dacia Dacia 1998 - dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th November 2018 - 11:49
Forum Renault Server hosting