Kuga Mk2, 1.5 benzină 4x4
![]() ![]() |
Kuga Mk2, 1.5 benzină 4x4
dandobre |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 934 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Vw, Suzuki
Golf 6 combi, SxCross
2011, 2018
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.633 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(MyKe89 @ 30 Jul 2018, 02:49) QUOTE(VladSoare @ 30 Jul 2018, 12:56) Asta-i o întrebare foarte bună. Nu mi-am pus niciodată problema. Am presupus că cele două tripuri sînt identice. ![]() La al doilea nu m-am uitat niciodată, nici nu cred că l-am resetat vreodată. O să-l urmăresc și pe el. Mai știi? Poate că ăla o fi mai deștept... ![]() Nope. Și pe Trip 2 e la fel. Se resetează la două mii. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
bogdanbiciusca |
![]()
|
![]() bogdanpiatra Group: Members Posts: 1.018 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
S-au molipsit de la VAg. Poate in configurator era un CB color sau maxi caca, la vreo 100 E. Acela poate mergea pana la 10000,
|
--------------------
skoda/ ford
octavia / fiesta
2010, drive 1.2 TSI 105 CP/ 2007, comfort Bogdan
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 September 09 From: .de ![]() |
Jca-i luat de pe Fauve, si acolo face la fel.
Am urmarit cum e la Citroame (si la a' batrana, si la vagonu' asta nou) si duce pana la 9999. As it should. |
--------------------
2x Citroën
C5 Exclusive:
2005 2.0 103kW 5M // 2017 2.0 HDI 135kW 6AT If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what, then, is an empty desk a sign?
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.633 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu era nimic altceva în configurator. Tabloul de bord și opțiunile din el sînt unice în toată gama.
În altă ordine de idei, sîmbăta trecută am vrut să facem un drum de la Sinaia la lacul Bolboci și la Peștera. Însă segmentul dinspre Bolboci era închis, fiind chipurile în lucru. Am stat puțin pe gînduri - unii ziceau "e rupt drumul, nu se poate merge", alții "aiurea, e foarte bun, dar l-au închis pentru că n-are parapete și nu vor să cadă vreun prostălău în rîpă". Pînă la urmă am zis să fim cetățeni model și să respectăm indicatoarele, așa că am ocolit prin Moroieni (sau Moroeni, mereu uit cum se scrie ![]() Drumul a fost mișto, dar m-am enervat din cauza căcăcioșilor cu numere de DB, care se tîrau cu 5 km/h de frică să nu li se rupă Passaturile sehașcanoi cu LED-uri albastre în faruri și zaruri la oglindă. Bă, țărani proști, dacă vă e frică de offroad, atunci nu vă mai băgați pe offroad! Stați dracului pe șosea și lăsați offroadul pentru cine poate. ![]() M-a impresionat în schimb unul cu un X2 portocaliu (chiar, oare se mai fac și alte culori? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 3.288 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti capitala Cârcostan ![]() |
Probabil coafeza era in drivetest la vreo revista.
Daca avea numere gen JOY in special. |
--------------------
Ford Kuga 2015
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX If you want perfection buy a Mercedes, or marry an accountant - Jeremy Clarkson
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 4.029 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Numerele cu joy la BMW sunt destul de comune nu doar la modelele noi. Aparent e o modă.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 2.036 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La fel de tare îi înjur și eu pe cei ca tine, care se cred Loeb pe macadam. Nu se merge cu viteză fiindcă ridici praf și arunci pietre. Ai puțin respect pentru cei cu care împarți drumul, cât timp nu îl deții.
|
--------------------
'08
VW Golf V GTI
Edition 30
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 945 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am mers si eu pe acolo, acum o luna. De praf nu se pune problema, dar pietricele, ohooo...
Se merge incet, cam 20-30, nu mai mult. Plus noroi pe alocuri si gropi, multe gropi. Eu am fost cu 407-le (bot lung si jos, garda la sol mica) deci stres destul. Nu m-a facut mama cu noroc, sa fi mers si eu cu X5! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ____________________________
"Era atat de zgarcit incat noaptea latra in curte, sa faca economie de caine" - T. Musatescu |
|
VladSoare |
![]()
|
Da, încet, cu 20-30. Așa zic și eu. Nu cu 5.
![]() Myke, între Leob și unul care face pe el de frică să nu-și strice odorul la 5 km/h e o plajă întreagă de posibilități. Faptul că urăsc o extremă nu mă face neapărat adeptul celeilalte. This post has been edited by VladSoare: 1 Sep 2018, 17:56 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th February 2019 - 22:09 |
![]() |
![]() |