DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LINUX corner, cu si despre Linux (DOAR LINUX).

Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 14:50
Post #1


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Cum pe threadul 'General' despre PC-uri se amesteca mult prea multe domenii de la hardware la software, cred ca ar trebui macar sa despartim zona de Linux.

Acestea fiind zise, sper sa ne putem ajuta reciproc cu sfaturi si idei. Alte forumuri au sectiuni avansate in acest sens, insa un mic thread pe DaciaClub nu cred ca strica.

Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 20 Jan 2010, 15:02
Post #2


Membru plictisit


Group: Moderatori
Posts: 5.457
Joined: 19 May 08
From: Timisoara




Eu incep cu raspunsul la problema cu sunetul de pe celalat topic.

QUOTE(Andy_ACS @ 20 Jan 2010, 14:40)
@kato - nu mai exista procesul, inseamna ca ai reusit cu succes sa 'il omori'
incearca sa pornesti pulseaudio cu comanda "pulseaudio"

@Catalin - kill e pentru a trimite diverse semnale proceselor (printre care si SIG_KILL = iesire fortata 'kill -9 PID'). El se pare ca are 2 comenzi intr-o singura linie - mori si porneste cu noile setari, ceva de genul.

P.S. Pana la urma cred ca se impune un thread special pt linux, nu e forum adevarat fara asa ceva, aici prea se amesteca de toate de la soft pe win, la comenzi pe linux, la mousi si imprimante, etc. smile.gif

Bafta!
*




din ce-am vazut asa rapid, pulseaudio trebuie pornit ca si daemon, caz in care, a doua comanda ar trebui sa fie pulseaudio -D
==> killall pulseaudio && pulseaudio -D


--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 20 Jan 2010, 15:11
Post #3


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 5.196
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




sau pulseaudio --daemonize.


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 20 Jan 2010, 15:12
Post #4


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 36.661
Joined: 15 August 05




se pune si Centos la rubrica asta?


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 20 Jan 2010, 15:13
Post #5


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 5.196
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Uai nat?


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 20 Jan 2010, 15:24
Post #6


Membru


Group: Members
Posts: 169
Joined: 17 October 06
From: barlad




am sa incerc. pana una alta acum sunt pe win si salvez date ca reinstalez acusica si ubuntu si win. pentru ubuntu am sa scriu pasii pe care ii fac ca sa invete si alti potentiali doritori biggrin.gif, insa o sa mai dureze un picut:D


--------------------
renault scenic 2000 rxt - vs 05 glx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 15:48
Post #7


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Intai sa instalezi windows si apoi ubuntu. Deoarece win suprascrie MBR-ul si apoi nu mai poti accesa ubuntu. Se poate si linux apoi windows, insa e mai mult de lucru.
In locul tau as imparti hardul asa: prima partitie de windows, apoi o partitie comuna de date (FAT32 sau NTFS ca sa poata fi accesata de pe ambele sisteme) apoi partita de SWAP si apoi partitia linux.

Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 20 Jan 2010, 15:54
Post #8


Membru


Group: Members
Posts: 169
Joined: 17 October 06
From: barlad




c-10 gb las pt win
d- 30gb- muzica
e-30gb- storage
f-10 gb-ubuntu

cam asta este schema pe care doresc sa o pun in practica blush.gif biggrin.gif


--------------------
renault scenic 2000 rxt - vs 05 glx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 20 Jan 2010, 15:56
Post #9


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Și de ce muzica nu intră la storage? Eu nu cred că e avantajoasă o astfel de fragmentare, mai ales la un hdd mic... Poți ajunge ușor în situația în care să ai în D doar 3GB liberi, în E doar 6GB liberi, și să ai nevoie să salvezi un film de 8GB...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 20 Jan 2010, 15:58
Post #10


Membru plictisit


Group: Moderatori
Posts: 5.457
Joined: 19 May 08
From: Timisoara




QUOTE(argon @ 20 Jan 2010, 15:12)
se pune si Centos la rubrica asta?
*


un pic mai in scarba, dar da.

L.E. @kato

cat am fost in dual-boot am mers pe o structura care la tine ar arata asa.
partitia 1. windoze (10 gigi)
partitia 2. linux swap (maxim un giga)
partitia 3. linux (10 gigi)
partitia 4. storage. restul de Gb, ntfs

Partitia de storage nu prea poate pati mare lucru nici in caz de "intamplare" de virusi. ca nu prea ai executabile pe ea care sa devina corupte.

acum se poate citi scrie linistit din linux pe partitie ntfs cu ntfs-3g, asa ca nu esti neaparat fortat la fat32 ca sa vezi partitia de storage pe linux.

This post has been edited by bucatzel: 20 Jan 2010, 16:04


--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serpico
post 20 Jan 2010, 16:08
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 431
Joined: 10 April 03
From: Timisoara




QUOTE(Andy_ACS @ 20 Jan 2010, 15:48)
In locul tau as imparti hardul asa: prima partitie de windows, apoi o partitie comuna de date (FAT32 sau NTFS ca sa poata fi accesata de pe ambele sisteme) apoi partita de SWAP si apoi partitia linux.
*


Ce te-a determinat sa-ti schimbi recomandarea?

Acum doua zile ii recomandai sa instaleze Ubuntu in cadrul Windows-ului, folosind Wubi.
smile.gif

This post has been edited by Serpico: 20 Jan 2010, 16:08


--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 1.4MPI 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 20 Jan 2010, 16:19
Post #12


muncitor în construcții


Group: Members
Posts: 5.922
Joined: 1 November 04
From: țară




Eu am o placa de sunet on-board, care ar fi cica 3d-capable, dar nu mi-am batut capul, ca oricum Creative-ul meu e 2+1.

Ceea ce nu reusesc sa fac e sa conving petarda mea de placa video veche, antica si de demult pe numele ei nVidia GeForce2 cu 64MB RAM in dotare, sa functioneze cu accelerare 3d sub xUbuntu. De cate ori folosesc driverele nVidia imaginea o ia razna, arata ca un televizor desincronizat si nici Ctrl+Alt+Backspace n-o mai rezolva. Singura solutie e sa ma conectez cu SSH si sa omor X-ul.


--------------------
#muiepesede #muiedragnea #numairezist #muiepcr - #joscomunistii
Șanțuri, desțeleniri, fundații, betoane, balast, instalații electrice, cu materialul clientului. Seriozitate maximă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 16:23
Post #13


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




@Serpico - nu mi-am schimbat recomandarea deloc, doar ca pentru inceput si teste mai bine cu wubi, era mai simplu pentru el. Dupa ce a vazut care e treaba si s-a hotarat sa ramana pe linux, e mai bine sa instaleze fara smecherii dinastea.
Ia uite:

QUOTE(Andy_ACS @ 18 Jan 2010, 17:44)
Si eu prefer sa imi fac partitie separata pt linux, insa am avut luni bune si instalat din windows, nu am intampinat probleme.
Pentru cineva care nu a mai folosit linux eu cred ca e mult mai bine ce recomand eu, pentru ca e mai simplu si fara dezavantaje notabile (atat instalare cat si dezinstalare). [...]
*



Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kossak
post 20 Jan 2010, 16:46
Post #14


Membru autentic


Group: Members
Posts: 650
Joined: 27 May 08
From: Cluj Napoca




QUOTE(marksman @ 20 Jan 2010, 16:19)

Ceea ce nu reusesc sa fac e sa conving petarda mea de placa video veche, antica si de demult pe numele ei nVidia GeForce2 cu 64MB RAM in dotare, sa functioneze cu accelerare 3d sub xUbuntu. De cate ori folosesc driverele nVidia imaginea o ia razna, arata ca un televizor desincronizat si nici Ctrl+Alt+Backspace n-o mai rezolva. Singura solutie e sa ma conectez cu SSH si sa omor X-ul.
*



Daca bine tin minte, de un an sau doi driverele Nvidia de linux nu mai suporta unele placi mai vechi. Eu stiam de Riva TNT/TNT2 dar s-ar putea sa intre si Geforce 2 in categoria asta.
Probabil niste drivere mai vechi ar rezolva problema, dar sigur ar aparea probleme la compilare ( kernel headers, versiuni&shit).


--------------------
Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 20 Jan 2010, 16:48
Post #15


Membru plictisit


Group: Moderatori
Posts: 5.457
Joined: 19 May 08
From: Timisoara




QUOTE(marksman @ 20 Jan 2010, 16:19)
Eu am o placa de sunet on-board, care ar fi cica 3d-capable, dar nu mi-am batut capul, ca oricum Creative-ul meu e 2+1.

Ceea ce nu reusesc sa fac e sa conving petarda mea de placa video veche, antica si de demult pe numele ei nVidia GeForce2 cu 64MB RAM in dotare, sa functioneze cu accelerare 3d sub xUbuntu. De cate ori folosesc driverele nVidia imaginea o ia razna, arata ca un televizor desincronizat si nici Ctrl+Alt+Backspace n-o mai rezolva. Singura solutie e sa ma conectez cu SSH si sa omor X-ul.
*



Stiu ca la un moment dat dadusem de asta https://launchpad.net/envy

si daca tin bine minte mi-o rezolvat problema. Partea nasoala e ca nu mai tin minte care-o fost problema 04.gif


--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 20 Jan 2010, 19:21
Post #16


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 5.196
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Hai sa pastram topicul doar pentru probleme tehnice. Advocacy in alta parte, ok?


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 20 Jan 2010, 19:27
Post #17


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 8.117
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




Mi se pare o problema foarte tehnica faptul ca multi se tem de linux pt ca n-ar avea interfata.


--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 21:01
Post #18


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Desi e topic la Cafenea, celor care nu aveti de contribuit/intrebat la obiect v-am fi foarte recunoscatori daca ne-ati lasa topicul in pace.
Nu va intereseaza - nu intrati, nu postati, nu cititi. Nu e asa greu.

Multumesc!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 20 Jan 2010, 21:17
Post #19


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.455
Joined: 4 June 05
From: Galati




A pus cineva linux, alt distro decat Xandros-ul default pe un EEEPC 701?
Xandros-ul cu care a venit a zburat dupa vreo ora in favoarea Xp-ului dar acum
m-a apucat dorul de linux si "ala micu" e singurul disponibil pentru experimente.
Merge pus un Mandriva pe el?


--------------------
GV cu suflet de Reno
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 21:23
Post #20


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Personal nu am instalat pe eeepc, insa ar fi o varianta de la ubuntu pentru netbook-uri (optimizat in principal pentru rezolutia mai mica).
Cred ca il poti incerca, arunca o privire aici: http://www.canonical.com/projects/ubuntu/unr

Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 20 Jan 2010, 21:38
Post #21


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.455
Joined: 4 June 05
From: Galati




Multumesc, o sa-l incerc.
Hm, acum am vazut ca vrea Atom! 701-le are un Celeron amarat de 900MHz. sad.gif

This post has been edited by Garett: 20 Jan 2010, 21:39


--------------------
GV cu suflet de Reno
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 20 Jan 2010, 21:43
Post #22


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Atunci vezi aici: http://www.leeenux.com/

Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 20 Jan 2010, 23:01
Post #23


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.455
Joined: 4 June 05
From: Galati




QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jan 2010, 22:51)
Si acum 5 ani tot asa am crezut si eu, ca linux e viitorul... insa nu, nu e.
*


Sad but true!
Si eu am avut o perioada "linuxista", distro-uri peste distro-uri, compilari de kernel, "nu merge driverul de ati, schimb placa cu nvidia ca-i mai bine suportata", etc, etc, etc!
Morala? Acum folosesc Vista si caut o varianta rentabila dpdv al licentei ca sa-mi cumpar 7!
Dar ma mai cuprinde "nostalgia" din cand in cand si mai caut o distributie! wink.gif

This post has been edited by Garett: 20 Jan 2010, 23:03


--------------------
GV cu suflet de Reno
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 21 Jan 2010, 09:26
Post #24


Membru plictisit


Group: Moderatori
Posts: 5.457
Joined: 19 May 08
From: Timisoara




QUOTE(eXtenSion @ 20 Jan 2010, 22:42)
smile.gif Linuxul e destul de greu de folosit, majoritatea nu sunt obisnuiti cu el, ca sa fie utilizat in toate domeniile ar trebui sa piarda firmele timp/bani si cu instruirea pe linux
*


Bull-crap. biggrin.gif

E drept, parintilor mei le-am pus linux doar ca sa nu mai aud de virusi, dar sincer, am petrecut o perioada minima de instructaj cu ei. Tot ce stiau din windows au putut folosi in linux (nu c-ar fi stiut exagerat de multe... browser, mesenger, mail, office + table ptr taica-miu biggrin.gif ). Iar partea de instalat/configurat oricum pica in bratele departamentului de IT (adica eu tongue.gif )

Si nevasta-mea a strambat putin din nas cand a vazut linux all around pe acasa, dar s-a impacat iute cu ideea, si il foloseste si ea.

@Garrett. Pesemne ca n-ai dat de distributia potrivita tie tongue.gif


--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 21 Jan 2010, 10:09
Post #25


Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.


Group: Moderatori
Posts: 1.768
Joined: 29 April 04




Cit despre instalarea in firme etc: unii au (avut) nervul necesar, de exemplu:

un succes:
http://www.muenchen.de/Rathaus/dir/limux/e...7197/index.html

Ar mai fi (dar in stadii de implementare mai putin avansate) AZLinux (Zaragosa); Open Amsterdam.

Si un deocamdata esec - Wienux (Viena).


--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 21 Jan 2010, 10:24
Post #26


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Bun, daca pornim spre un versus nu o sa ne oprim, ori topicul asta nu a fost facut pentru asa ceva. Asa ca va rog sa nu mai contiuam in felul asta.
Cine doreste 'capete sparte' poate sa faca un topic Linux vs Windows vs alte SO.

Multumesc!

Edit:
Ca sa deturnam discutia, vin cu o intrebare:
Am acasa Ubuntu 9.10, la serviciu XP SP3. Ma conectez de acasa la servicui cu openvpn + rdesktop. As vrea sa fac si invers, sa ma conectez de la serviciu acasa si sa am GUI (prin SSH am reusit). O solutie ar fi un VNC. Insa nu m-ar interesa neaparat sa 'impart' desktopul de acasa (adica sa vada si cine e acasa ce fac eu). as vrea ceva gen remote desktop. Vreo solutie? Sau daca nu recomandare pt un VNC bun si usor de folosit?

Bafta!

This post has been edited by Andy_ACS: 21 Jan 2010, 10:40


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serpico
post 21 Jan 2010, 11:15
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 431
Joined: 10 April 03
From: Timisoara




QUOTE(Andy_ACS @ 21 Jan 2010, 10:24)
Am acasa Ubuntu 9.10, la serviciu XP SP3. Ma conectez de acasa la servicui cu openvpn + rdesktop. As vrea sa fac si invers, sa ma conectez de la serviciu acasa si sa am GUI (prin SSH am reusit).
*


Duci PC-ul de acasa la lucru si pe cel de la serviciu il iei acasa. smile.gif

Eu ma incercat mai multe variante de software VNC si am ramas la UltraVNC. Il folosesc ocazional, cand am nevoie, dar nu l-am folosit decat Windows-Windows pana acum. Nu vad insa de ce nu ar merge si un cazul tau.


--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 1.4MPI 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 21 Jan 2010, 11:20
Post #28


Membru plictisit


Group: Moderatori
Posts: 5.457
Joined: 19 May 08
From: Timisoara




Sincer, in afara de vnc, n-am incercat niciodata.

Ai putea sa te uiti peste kde desktop sharing http://people.web.psi.ch/markushin/papers_...top-sharing.htm. Desi si asta pare a fi tot un server de vnc...

O alta chestie pe care o faceau in mod curent pe vremuri niste prieteni de-ai mei era sa exporte terminalul pe statia pe care erau. Dar asta presupune linux pe ambele parti.

Uite am gasit asta, care cred ca-i mai aproape de ce vrei tu, dar habar n-am in ce stare e.
http://freenx.berlios.de/


--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 21 Jan 2010, 11:38
Post #29


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.087
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Probabil o sa incerc cu un VNC.
Insa teoretic ca sa mearga ar trebui sa fiu logat acasa in GUI. Si apoi de la serviciu sa vad desktopul userului logat acasa. Practic daca se ia curentul de ex. si o sa booteze fara a fi nimeni logat, o sa fie mai greu. As avea posibilitatea sa ma conectez acasa cu SSH si sa dau ceva comenzi sa pornesc serverul de VNC, insa nu sunt sigur cum.
O sa mai studiez problema, iar cand o sa am timp (ca sunt cam aglomerat acum) o sa incerc si o sa postez concluziile.

Bafta!


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 21 Jan 2010, 11:44
Post #30


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Rulez pe router un firmware Tomato. Acum vreau să instalez un client de torrente... Am înțeles că ar merge unul dintre "transmission / ctorrent / rtorrent" . A mai folosit cineva vreunul dintre? O recomandare?


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #


Mesaj automat









Orice flame declansat ca "razboi" intre OS-uri se va pedepsi cu warn si in caz de recidiva cu suspend. Pe acest topic se discuta STRICT de linux si problemele/reusitele sale. Comparatiile cu alte OS-uri nu isi au locul aici.

Regula ce se aplica incepand cu 3 februarie 2010, ora 21:00.


--------------------
Go to the top of the page

26 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd September 2018 - 03:26
Forum Renault Server hosting