LUNETA SPARTA
![]() ![]() ![]() |
LUNETA SPARTA
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hmm...
probabil ca aveai luneta crapata sau ciobita (micronic) si de la sistemul de dezaburire, din cauza diferentei de temperatura a crapat! Aflasem de la Liviu... Naspa! Naspa ca nu ai decat ziua de 29 sa o schimbi la un sevice! Daca nu...fii antena: Iti trebuie urmatoarele: cheder nou (neaparat pe frigul asta!) 1 tub silicon + pistol de aplicat (are Liviu!) o surubelnita lata (daca ai avea una de plastic ar fi ideal) o sfoara de canepa de cca 2 m un ciocan de plastic (d'ala de tinichigerie) un loc unde asa nu ninga niste vaselina Desfaci plasticele din spate, desfaci lampa stop, scoti papucii de la dezaburire cu surubelnita incepi si impingi chederul din interior spre exterior (il scoti cat mai distructiva ca tot il inlocuiesti asa ca nu se merita sa fi delicat) iei o carpa inmuiata in benzina sau diluant si stergi bine bine marginea hayonului, acolo unde o sa "calce" chederul! scoti chederul nou, il pui pe luneta noua! In prealabil bagi putin silicon in santul in care intra luneta pe toata lungimea! PUTIN DA???? Apoi faci acelasi lucru pe partea exterioara (unde o sa intre tabla!) Bagi geamul in cheder! iei sfoara si o bagi in santul extrior, astfel incat sa iti mai ramana pe afara 2 capete de care sa poti apuca! Apuci si tragi de sfoara pana cand se strange chederul astfel incat buza exterioara dinspre masina se pliaza! Asezi asnsamblul cheder, geam,sfoara pe masina, pe exterior si incepi sa bagi chederul inauntru cu surubelnita CU GRIJA SA NU-L CIOBESTI! Unde nu poti tragi de unul din capetele sforii ca si cum l-ai scoate de-alungul chederului pana in punctul unde ai nevoie, astfel incat sfoara va "indoi" chederul si te va ajuta sa-l apuci cu surubelnita! Lucreaza pe distante mici, din cm in cm, nu te grabi! dupa ce ai terminat ciocaneste usor chederul ca sa se aseze bine! Apoi iei pistolul cu silicon si bagi la greu intre cheder si tabla, pe exterior! Astepti sa se usuce! In timpul asta cuplezi dezaburirea, pui la loc plasticele si stopul! GATA! Craciun Fericit! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Cum ai ajuns avocat Andrei? Ca vad ca ai alte inclinatii...Sa stii, nu toata lumea le are...
Poate simbata gasesc pe careva, daca nu poate luni...cam aveam nevoie sa ies din oras cu masina (asa mi-e frica ca pica de tot geamul), dar asta e....parca e singura belea.... Sarbautori fericite ! |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Avocat am ajuns pentru ca asta am vrut sa fac!
Sa mesteresc la Dacia am invatat pentru ca AVEAM NEVOIE! Daca ti-ar zbura si tie luneta din cauza ca ai deschis geamul din fata la 120/h in drum spre casa si ai fi nevoit sa ti-o montezi singur in toiul caldurii...o sa inveti repede ce si cum! Dacia-....o provocare continua! Indiferent de pregatirea, cunostintele, inclinatiile, meseria dvs. noi, cei de la Dacia va facem MECANICI! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
laur |
![]()
|
Mai Andrei...altii o lasa dracului acolo si cheama pe altii s-o bibileasca (fratele meu ma suna pe mine sau mecanicul, dar capota tot n-o deschide. A venit de la mare numai cu faza mare, decit sa schimbe siguranta)...dar in general ai dreptate...
Ma gindeam ca sint singurul care nu are ce face de Craciun.... Ai messenger? Eu laur_s_69@yahoo.com |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Laur, n-am fost simbata la intilnire, din motive intemeiate, ti-ai rezolvat problema?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
Da. Am rezolvat-o simbata pe 27. Noroc ca am facut-o, ca pe urma am plecat cu ea intempestiv si i-am bagat 1300 km.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E, si acu o mai foliezi
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
Pai ar cam trebui. M-am si obisnuit (acu fara noaptea sint orbit de cei din spate), in plus imi apar ligheanele de boxe.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
Mai bine pune-ti cum am eu si Ciprian, perdea dintr-aia rabatabila. Are exact acelasi efect ca si folia, dar poti s-o dai jos cind ai nevoie :wink: .
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
M-am gindit si eu, dar sta naspa, se strica (am avut la prima masina)...
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
Ia vezi pe la Augsburg, nu au ceva mai de soi :wink: . Am vazut-o pe aia de la 406 si e BEST.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Paul ,
Cat este o perdea rabatabila (este pe toata lungimea lunetei)? ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
paulp |
![]()
|
Aia pe care o am eu costa cam 100K in tirg (din pacate calitatea e mai slaba, adica acum cind e frig sa face scortoasa, iar vara se inmoaie) si are 90 cm. Am vazut ca sint mai multe dimensiuni (pina la 105 parca).
Eu am prins-o de placa de la portbagaj, iar sus de minunea aia din fibra care acopera tavanul. La Ciprian am vazut ca parca e prinsa direct de chederul de la hayon si acopera toata luneta. La mine e mai greu ca am 1 km de luneta ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:25 |