Logan nevopsit complet la exterior?, pe la roti si sub capota
![]() ![]() ![]() |
Logan nevopsit complet la exterior?, pe la roti si sub capota
nicul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) fata_dreapta.jpg ( Size: 102.03k ) Number of downloads: 517 spate_dreapta.jpg ( Size: 127.22k ) Number of downloads: 568 spate_stanga.jpg ( Size: 128.67k ) Number of downloads: 545 radiator.jpg ( Size: 122.11k ) Number of downloads: 559 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dCi 2007
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
posibil sa fie o problema dar eu ma intreb ca omu de rand... de ce nu te`ai uitat la momentul respectiv?? stii ca faptul ca ai ridicat`o de acolo se considera ca ai acceptat`o?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nicul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 07 ![]() |
Da, am acceptat-o, dar asta nu inseamna ca defectele de fabricatie sunt pe raspunderea mea. Masina are garantie pentru exact astfel de cazuri totusi. Cand am ridicat-o nu m-am mai bagat si pe sub ea.
Inainte sa fac scandal as vrea sa stiu daca e normal sau nu sa fie asa cum e, posibil sa nu fie nevoie de vopsea metalizata acolo, dar imi vine mai greu sa cred asta. M-am uitat la inca un Logan aceeasi culoare din fata blocului, si pare vopsita similar pe la roti (adica incomplet). This post has been edited by nicul: 18 May 2007, 15:03 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dCi 2007
|
|
Lordu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 December 06 ![]() |
asa-s vopsite toate
daca te uiti si-n portbagaj si-n alte locuri....ascunse, o sa constati acelasi lucru ..."asa e toate, domne....la banii astia..." ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / 1,4MPI
- B-??-???
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cobor acu' jos sa ma uit si-ti zic
![]() ...ca si a mea e albastru egee ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Innaite nu era asa,oricum eu credeam ca masinile sunt vopsite intr-o baie de vopsea deci ar trebui sa fie vopseaua peste tot ,sau sunt eu informat gresit?.La alte masini asa e cica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La alte masini... poate!
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
off topic: La Dacia 1100.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si Loganul tot in baie de vopsea se vopseste. Puteti vedea asta in "Uzina Virtuala".
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
atunci o fi tempera de s`a scurs pe unde a facut omul poze?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare ca a fost vopsea pe locurile alea dar a fost dat un kit/grund de protectie anticoroziune.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca aici este un exces de zel.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da...e la fel si la mine, deci face parte din ciclul "asa e la toate" (low budget car paint)
![]() Asta ar fi cam ultima problema pentru care imi fac griji... (din cauza asta nici nu am fost curios sa ma uit pana acum - daca vreti mai mult, "vizitati" si portbagajul in zona rotii de rezerva ![]() De curiozitate, "se risca" cineva sa-i intrebe pe cei de la V.C. despre problema asta? Din moment ce se presupune ca masina e vopsita intr-o asa zisa "baie de vopsea", de ce zonele respective mai "palide" par a fi vopsite cu pistolul (se vede clar ca nu este vorba de scurgerea vopselei de pe acele zone) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Kojak @ 18 May 2007, 16:50) Din moment ce se presupune ca masina e vopsita intr-o asa zisa "baie de vopsea" Este doar o presupunere. Realitatea este alta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kojak |
![]()
|
La asta ma gandesc si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa il debusolez de tot pe noul nostru coleg de forum, sa nu ... sa il pun sa se uite dintr-un anumit unghi la masina, cu soarele cazand dintr-un alt unghi, cum mi-a aratat mie vopsitorul in service, sa nu ...
Daca eu nu am observat intr-un an jumate de cand am masina pana sa imi arate nenea ala, mai bine nu. ![]() Cert e ca sunt vopsite prost, strat subtire ... P.S. Am tot albastru egee. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum puteti sa ziceti ca loganul este vopsit prost?
Eu zic ca este o adevarata opera de arta sa dai un strat cat mai subtire de vopsea care sa fie uniform distribuit si sa acopere toate partile esentiale ale caroseriei. Sa vopsesti o caroserie cu o suprafata ca a loganului cu mai putin de juma' de litru de vopsea, e inginerie... va rog frumos... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
A mea e gri platine si nu prea se baga de seama ca in unele locuri 'nu a mai ajuns vopseaua'.Ce sa faci romanu tot roman ramane
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
"Aaa, am uitat. Capota nevopsita in culoarea caroseriei pe interior. Neamtului meu nu i-a ramas vopsea nici cat sa dea cativa stropi:) "
Acesta a fost un citat dintr-un proaspat proprietar de Ford Fusion de pe alt forum, masina fabricata la Kohln in anul de gratie 2007,asa ca nu va mai lamentati atata. http://forum.softpedia.com/index.php?showt...0entry2854043 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
einstein1984 |
![]() ![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina este protejata impotriva coroziunii prin cataforeza, ceea ce se comite intr-o baie de lichid. Vopsirea se face cu pistolul, prin pulverizare, ca si la Mercedes, Peugeot sau alte marci de automobile. Daca vopseaua ar fi aplicata prin imersare in baie de lichid, ar iesi scursa peste tot.
This post has been edited by einstein1984: 18 May 2007, 21:52 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Kojak |
![]()
|
@einstein1984:
vrei sa spui scursa, nu "cursa" |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sau, de ce nu, " prelinsa"
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
BMW M6 nu se vopseste in baie de vopsea , dar Loganul da !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
reddog23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 April 07 From: braila ![]() |
SALTARE!!!Dupa cum spuneti toti ,frati intru LOGAN
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007-laureate 1,4
- BR*****
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
poate mi se pare doar mie ... dar nu cumva la pasajul rotilor (in pozele postate) peste vopsea este dat un strat de protectie ???
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Kojak |
![]()
|
Eu zic ca e invers: peste antifon e dat un strat subtire de vopsea.
Cel putin asa mi se pare mie. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca prin aceasta metoda se eficientizeaza cat mai bine, obtinerea unei greutati totale cat mai mici. Nu s-au f neglijat aceste aspecte, datorita folosirii motorului de 1.4 Mpi, care ar fi fost mult prea solicitat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vopseaua aceea cred ca provine in mod fortuit de la vopsirea caroseriei prin neizolarea pasajelor .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Kojak |
![]()
|
Tot ce se poate, dar cred totusi ca a fost data ulterior antifonarii
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
am vazut aici ca loganul nu e vopsit bine si am tras o fuga si m-am uitat atent peste tot l-am examinat si a rezultat ca nevopsit sau mai bine zis mai slab vopsit este acea bentita metalica din spatele scaunelor din spate adica in portbagaj pe partea cu soferul m-am uita in special la roti capota fata si chiar dedesuptul ei. cred ca sunt mai norocos culoare este albastru dintr-ala ieftin (de ce sa faci)
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:02 |