DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MediaNav Evolution, conectivitate prin bluetooth, afisare tag-uri

alindrgn
post 29 Mar 2018, 08:05
Post #31


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Eu am doar românia și bulgaria si vroiam sa pun toata europa, iar ce am gasit doar prin media Skin cică merge..


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 29 Mar 2018, 12:01
Post #32


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 29 Mar 2018, 09:05)
Eu am doar românia și bulgaria si vroiam sa pun toata europa,  iar ce am gasit doar prin media Skin cică merge..
*


Ai mare grija cu Medi@skin (trebuie sa alegi versiunea ptr versiunea ta de medianav altfel o brick-uiesti). Sa-ti faci prima data back-up la Storage Card ,Storage Card 4,pentru eventuala blocare a medianavului.Ce versiune de soft ai?


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 29 Mar 2018, 12:06
Post #33


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




8.0.5 . Nu ma interesa media Skin doar harta full europa., dar am inteles ca doar din media Skin merge


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 29 Mar 2018, 13:09
Post #34


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 29 Mar 2018, 13:06)
8.0.5 . Nu ma interesa media Skin doar harta full europa., dar am inteles ca doar din media Skin merge
*


Se poate si mai simplu fara medi@askin si fara alte programe aditionale (folosind doar Bootloader+NK.bin+crack NNGnavi)
Uite aici http://www.rgmaster3.com/forum/viewtopic.p...lit=crack#p1454 trebuie sa-ti faci cont (e gratuit)
eu cred ca e destul de relevant ce gasesti acolo.Tipul e vorbitor de limba Araba (Algerian) dar comentariile sunt in franceza (folosesti google translate).Daca nu te descurci te pot ajuta (complet gratuit)Numai sa-mi dai de stire.


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 29 Mar 2018, 13:14
Post #35


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Mersi mult. Ma uit deseară cand ajung acasa. Acum am plecat la muncă.


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 31 Mar 2018, 22:04
Post #36


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Am prins în mare ce face ala in filmare. In comentarii nu am gasit nimic care să mă ajute. Problema e ca nu stiu de unde iau hărțile pentru europa.. arhiva pusă la download contine doar crack.uri, 5mb in total.


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 1 Apr 2018, 06:24
Post #37


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 31 Mar 2018, 23:04)
Am prins în mare ce face ala in filmare. In comentarii nu am gasit nimic care să mă ajute.  Problema e ca nu stiu de unde iau hărțile pentru europa.. arhiva pusă la download contine doar crack.uri,  5mb in total.
*


Acel mic crack se foloseste pentru ca navigatia sa recunoasca hartile nelicentiate. Ca sa deblochezi medianavul trebuie sa intri in bootloader (adica in windows CE) ca sa poti schimba hartile si sa inlocuiesti crack-ul. Daca vrei sa faci asta iti pot pregati tot ceea ce ai nevoie pentru a face asta dar in cursul saptamanii viitoare pentru-ca momentan nu sunt in localitatea de domiciliu si nu am acces la calculator si pe telefon imi este foarte greu sa fac asta.


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 1 Apr 2018, 08:58
Post #38


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




As fii foarte recunoscător. In windows CE am intrat deja, la 8.0.5 se intra cu 2 coduri acolo, foarte usor. Am înlocuit crackul dar cam atat momentan. Am făcut si backup la storage card si storage card 4 aseară.

This post has been edited by alindrgn: 1 Apr 2018, 08:58


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 1 Apr 2018, 14:31
Post #39


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 1 Apr 2018, 09:58)
As fii foarte recunoscător.  In windows CE am intrat deja, la 8.0.5 se intra cu 2 coduri acolo, foarte usor. Am înlocuit crackul dar cam atat momentan. Am făcut si backup la storage card si storage card 4 aseară.
*


Minunat ca ai facut backup sa ai mare grija de el ca nu se stie niciodata. Am sa incerc sa-ti trimit un torrent cu hartile gratuite HERE 20117 Q4. Ar mai trebui sa instalezi un dboot v2 sau un bootloader .

1 Apr 2018, 15:41:
QUOTE(danLaza @ 1 Apr 2018, 15:31)
Minunat ca ai facut backup sa ai mare grija de el ca nu se stie niciodata. Am sa incerc sa-ti trimit un torrent cu hartile gratuite HERE 20117 Q4. Ar mai trebui sa instalezi un dboot v2 sau un bootloader .
*


Asta pentru a avea acces la windows ce in caz de blocare .

This post has been edited by danLaza: 1 Apr 2018, 14:41


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 1 Apr 2018, 14:49
Post #40


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Bănuiesc că dboot de pe stick se ruleaza


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 1 Apr 2018, 15:04
Post #41


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 1 Apr 2018, 15:49)
Bănuiesc că dboot de pe stick se ruleaza
*


Da, numai de pe stick.Eu recomand bootloader si NK.bin ptr ca nu instaleaza nimic (ci doar iti da posibilitatea sa intri in windows CE) si nu vad astia la garantie ca e umblata la ea.
Uite aici si un torrent cu hartile
magnet:?xt=urn:btih:483d78d49e0e7de4437329452cd97bcbc2b7009f&dn=HERE_2017.Q4
De acolo pentru medianav ai nevoie numai de hartile cu terminatia .fbl restul sunt de prisos nu le vede.
Cand le vei pune pe navigatie Storage Card4\NNG\Content\MAPS (daca ai facut copie de rezerva)poti sterge toate hartile cu exceptia basemap.fbl ca altfel nu mai citeste hartile,vei inlocui si tot continutul POI (puncte de interes) si tot continutul SPEEDCAM.RECOMANDARE nu pune toata Europa pentru ca hartile astea sunt destul de mari si navigatia se va misca greu,iti pui doar cateva harti ce le folosesti mai des iar cand mergi in concediu in alta tara vei pune ce harta ai nevoie. CA de acum sti ce sa faci.

<span class='edit'>1 Apr 2018, 16:11:</span>
Atentie toate operatiile sa le faci cu motorul pornit altfel se poate opri medianavul si il poti BLOCA (brick/ui)
O itrebare.Dupa schimbarea NNG.exe crack uit cand deschizi navigatia din butonul Harta ti a aparut in partea dreapta jos un buton nou Tool?

This post has been edited by danLaza: 1 Apr 2018, 15:19


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 1 Apr 2018, 15:32
Post #42


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Nu m.am uitat după butonul tools. O sa ma uit. Eu intru in windows de la setări -->versiune sistem

Ai idee cum se poate activa redarea fișierelor video?

This post has been edited by alindrgn: 1 Apr 2018, 15:33


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 1 Apr 2018, 15:50
Post #43


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




Trebuie sa instalezi Medi@skin sau Favremod sau Wolfncu sau Menaco(cu plata).Toate iti dau un player video,foto si cateva functii in plus cum ar fi IGO 8 ,skinuri etc. AI MARE GRIJA DE UNDE SI CE PROGRAM INSTALEZI ca multi si>au blocat navigatia.Studiaza bine siteul Rgmaster 3 ai o tona de informatie acolo.Eu dupa 1 an de informare si 3 blocaje a aparatului inca nu sunt hotarat sa mi adaug altceva pe Medianav decat am nevoie.Mi-am instalat atat ca am nevoie ptr harti noi(bootloader si NNGexe crackuit) inca mai am un an si jumatate de garantie si nu vreau sa ma prinda cu mata in sac.La urma urmei eu folosesc numai navigatia si playerul de muzica (nu prea am timp sa ma uit la filme iar fiul meu e destul de mare si nu are nevoie e filme sa fie cuminte)A, si sa nu uit navigatia nu iti va functiona cu playerul video pornit.
Cauta si pe Mondoduster.it pote gasesti ceva pe placul tau.

This post has been edited by danLaza: 1 Apr 2018, 15:53


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobses
post 3 Jun 2018, 17:56
Post #44


Membru incepator


Group: Members
Posts: 95
Joined: 17 January 10
From: Iași




Am intrat azi în Test Mode al MediaNav Evolution și am încercat să activez AHA - am dorit să-mi afișeze numele melodiei. I-am dat pe ON dar, din păcate, nu-mi vede aplicația când încerc să selectez sursa de intrare multimedia...
Dacă transmit prin Bluetooth de pe telefon rulând aplicația AHA către MediaNav, totul pare OK, mai puțin faptul că nu afițează melodia. Asta e... Are cineva vreo idee?

Aici am mai găsit un buton TEMP - l-am setat pe grade Celsius, în speranța că îmi va afișa temperatura exterioară pe ecranul MediaNav. Nici aici n-am avut succes... Și chiar mi-ar fi plăcut să am temperatura afișată pe ecran, fără intervenții asupra sistemului...

Acum setările mele arată așa:

This post has been edited by Bobses: 3 Jun 2018, 17:57

Attached thumbnail(s)
medianav_evolution_test_mode.jpg ( Size: 307.75k ) Number of downloads: 323


--------------------
Dacia Sandero Stepway Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 3 Jun 2018, 18:00
Post #45


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Eu am activat aha dar pe romania nu merge aplicatia. Nu poti sa faci nimic din ce vezi in reclame. Doar sa vezi restaurante sau obiective din jur, pe care ti le prezintă verbal in engleza . Eu am renuntat la aplicatie .


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobses
post 3 Jun 2018, 18:29
Post #46


Membru incepator


Group: Members
Posts: 95
Joined: 17 January 10
From: Iași




Mda, în cazul ăsta am să revin la valoarea inițială și nu-mi mai bat capul cu ea, deși părea foarte interesantă.

This post has been edited by Bobses: 3 Jun 2018, 18:29


--------------------
Dacia Sandero Stepway Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 3 Jun 2018, 19:36
Post #47


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Părea dar m.am liniștit si eu... păcat.


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 3 Sep 2018, 15:02
Post #48


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 3 September 18




E si varianta Supermodd-ului cu actualizare harti gratuit direct in aplicatia iGO de pe MediaNav.
Se instaleaza fara a rescrie nici un fisier de sistem si se dezinstaleaza fara a lasa urme pentru o revizie.
Eu pe asta am folosit-o pentru actualizare harti.


--------------------
Dacia Duster 2017
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 8 Oct 2018, 12:08
Post #49


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Va salut! M-am pricopsit de vre-o doua luni cu un Sandero Stepway 2016. Toate bune si frumoase pana sambata cand din senin, Media Nav n-a mai vrut deloc. Se aprinde logo, sta aprins cca 10 secunde, se stinge cca. 5 secunde si se aprinde iar. Continu. Am incercat cam tot ce am gasit pe net. Cu fila NK. bin. ULC2-hack. Mentionez ca cineva l-a adus la 9.1.3. si a pus hartile Europa. Peste doua luni a mers fara probleme. O idee?

This post has been edited by gabiandreicristian: 8 Oct 2018, 12:09


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FRATELLO
post 8 Oct 2018, 14:47
Post #50


Membru autentic


Group: Members
Posts: 905
Joined: 7 November 06
From: PLOIESTI




Suna-l pe Torquemada !!!


--------------------
DACIA LOGAN old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 8 Oct 2018, 17:02
Post #51


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Multumesc! Astept sa imi raspunda aici daca doreste.


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 8 Oct 2018, 17:54
Post #52


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 3 September 18




Salve @gabiandreicristian

Pentru a reusi trebuie sa respecti cu strictete cateva reguli de baza:
1. Folosirea unui USB nu mai mare de 32GB si obligatoriu formatat FAT32. Daca e posibil sa fie si un brand bun. Un coleg a folosit o chinezarie si a asteptat la un update 2 ore pentru o operatie de cateva minute.
2. Trebuie sa folosesti fisierul NK.bin conform versiunii tale si nu altul. La fel si ULC.

Nu stiu ce operatii ai facut de nu ai reusit a intra in WinCE de asta iti spun.
Toretic e destul de simplu daca pui cele 5 fisiere ale ULC si cu NK.bin-ul.


--------------------
Dacia Duster 2017
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 8 Oct 2018, 18:47
Post #53


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Am pus cele 5 fisiere ULC pe trei stik-uri formatate FAT 32. Nu inteleg daca fila NK o pun tot acolo sau intr-un folder. Asa am citit de unde le-am luat. Dureaza mai mult timp pana acceseaza stik-ul? E necesar sa scot bateria? Nici eu nu pricep de ce nu pot intra in Win.

Am procedat ca aici: https://translate.google.com/translate?hl=r...le/&prev=search

Am pus fila NK si direct fara folder si tot nu vrea.

This post has been edited by gabiandreicristian: 8 Oct 2018, 19:07


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 8 Oct 2018, 21:13
Post #54


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 3 September 18




Fisierul NK.bin se pune intr-un director pe USB pentru ca dupa ce intri sa il folosesti si sa suprascrii pe cel existent in masina ta.
Toate celelate de la ULC la un loc in radacina stick-ului USB. Se baga USB-ul in unitate si mai apoi se porneste unitatea si ar trebui sa intre in WinCE.
Daca USB-ul e noname posibil sa dureze mai mult citirea ...
De ce sa scoti bateria?
Daca nu vrea si nu vrea solutia este sa demontezi unitatea si sa faci niste sunt-uri temporare rapide

Varianta Sunturi

This post has been edited by NeeK: 8 Oct 2018, 21:14


--------------------
Dacia Duster 2017
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 8 Oct 2018, 22:06
Post #55


torquemada


Group: Members
Posts: 1.093
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Dacă e deja în boot loop, orice tentativă de reparare după ureche reduce exponențial șansele de recuperare.


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 9 Oct 2018, 09:53
Post #56


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Mai incerc. Si asa, si asa... Diseara o sa va spuna "meseriasul" adica baiatul meu ce a facut exact si poate va lumineaza. Si voi pe el. sad.gif Numai bine!


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 9 Oct 2018, 13:20
Post #57


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 1 November 16




@gabiandreicristian Ce versiune de soft ai?


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 9 Oct 2018, 14:15
Post #58


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 3 September 18




@danLaza citeste postarea #49 de mai sus si afli ... ca e 9.1.3.

This post has been edited by NeeK: 9 Oct 2018, 14:16


--------------------
Dacia Duster 2017
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 9 Oct 2018, 16:47
Post #59


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Deci! Nu vrea si pace! As incerca metoda cu șunt. Nu inteleg cat timp dureaza șuntul propiuzis. Care ar fi pașii exacți?


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 10 Oct 2018, 00:20
Post #60


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 3 September 18




Daca nu vrea e posibil sa fie busit ceva in memorie. Dar e ciudat ca de obicei asta se intampla dupa ce cineva a facut o operatie gresita. Nu din functionare sa se opreasca singura, ca o bomba cu efect intarziat.
Daca ai citit bine acolo cu NK.bin-ul pe stick-ul USB si acesta introdus in unitate se alimenteaza unitatea si se face un PULS cu suntul respectiv (niciodata nu se tine mai mult de un puls).
Odata intrat in WinCE trebuie sa verifici daca mai ai toata structura de directoare respectiv:

- Storage Card
- Storage Card2
- Storage Card3
- Storage Card4

O alta varianta de sunt este intre R1022 si GND cu aceeasi procedura.
ATENTIE: Posibil sa dureze vreo 3 - 4 minute pana cand apare WinCE din cate am inteles de la un coleg. Nu te grabi.

This post has been edited by NeeK: 10 Oct 2018, 00:25


--------------------
Dacia Duster 2017
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th November 2018 - 07:21
Forum Renault Server hosting