DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MediaNav Evolution, conectivitate prin bluetooth, afisare tag-uri

mihaiuntea
post 27 Apr 2016, 20:50
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




salut,

am nevoie de ajutor pt a lamuri daca se poate face cumva ca o informatiile despre o melodie redata intr-o aplicatie de pe un telefon cu Android ( de ex. Youtube) sa poata fi vizualizata pe display-ul MediaNav-ului.

Sigur ca informatiile de la un mp3 sunt afisate conform asteptarilor, insa redarea unei melodii de pe youtube (sau alt site de streaming) se poate face, insa nu se afiseaza informatiile despre continutul redat.

Ar fi un feature interesant si f util, mai ales in era asta a internetului smile.gif

Drumuri bune!
Mihai


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 28 Apr 2016, 09:03
Post #2


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Salut,
dacă ai EVOlution (versiunea de soft 5.2.7a, 5.2.8, 6.0.3) din meniul Media alegi AHA și ai ce vrei tu dacă pe telefonul android ai instalată aplicația AHA și e legată la Medianav, dar... mai mult ca sigur funcția nu e activată pentru România. Se poate activa



--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiuntea
post 28 Apr 2016, 22:13
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




Multumesc torquemada pt informatii.
verific maine versiunea de soft si dupa ce instalez aplicatia AHA pe telefon verific daca MediaNavul o recunoaste. in Manual scrie ca aplicatia tb. sa fie instalata pe telefon si datele mobile si localizarea telefonului activate...
Un lucru important e ca in manual nu zice nimic de disponibilitatea in functie de tara sau versiune ( cum e la camera de marsarier, unde zice ca e functie suplimentara)



--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 29 Apr 2016, 15:36
Post #4


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Eu zic să mai cauți/citești

Attached thumbnail(s)
Pages_from_Media_Nav_Evolution.jpg ( Size: 276.51k ) Number of downloads: 1334


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiuntea
post 2 May 2016, 14:19
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




interesant e continutul manulalui care mi l-au dat impreuna cu documentele masinii (scuze pt calitatea pozelor, le-am facut in graba)...
referinta la functia Aha se face la paginile RO.4 si si RO.19...textul e aproape asemenator cu cel din poza atasata de torquemada, insa nu apare partea referitoare la restrictiile de tara...

voi intreba la producator sa vad ce raspuns voi primi...

multumesc pt sfaturi

cele bune!



Attached thumbnail(s)
IMG_20160502_150343.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 1394
IMG_20160502_150405.jpg ( Size: 2mb ) Number of downloads: 1227
IMG_20160502_150458.jpg ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 1232


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 2 May 2016, 17:10
Post #6


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Lasă ce scrie în manual, vezi coperta spate un cod și o dată.

Poza mea e din manualul "după 2013"


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiuntea
post 2 May 2016, 20:25
Post #7


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




Ma gandesc ca daca masina a fost primita acum o saptamana, am sanse sa primesc un manual mai nou de 2013 wink.gif

Asta e ce scrie pe spatele manualului MediaNAv Evolution:

Ref 259102194R / edition ROM/ELL/BGR
NX 1196 -3 - 03 / 2016

desi nu ma pricep la sistemul de codificare a documentatiei Dacia, e usor sa deduc ca e versiunea din martie 2016...intre timp am solicitat informatii producatorului, cred ca e cea mai buna sursa de informatii pe cale "oficiala"...sigur vom identifica si veriga lipsa...


cele bune,
Mihai


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 2 May 2016, 21:51
Post #8


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




În buna tradiție Dacia, primele versiuni de manual în Română conțin textele integrale* apoi încep să le corecteze.

*primele versiuni de manual pentru Logan / Sandero II aminteau de semnalizare cu impuls, s-a făcut sesizare la VC și a venit rezolvarea... pasajul respectiv a fost scos din manual.

*anumite versiuni de manual pentru Medianav aminteau de ECO2drive și camera marșarier, rezolvarea e mai sus.

*la EVO apare AHA și RES(Remote Engine Start=pornire motor de la distanță, din cheia mașinii) dar ghice ce... nu sunt

This post has been edited by torquemada: 2 May 2016, 21:55

Attached thumbnail(s)
Pages_from_Media_Nav_Evolution_Page_1.jpg ( Size: 118.42k ) Number of downloads: 1268
Pages_from_Media_Nav_Evolution_Page_2.jpg ( Size: 114.93k ) Number of downloads: 162
Pages_from_Media_Nav_Evolution_Page_3.jpg ( Size: 125.81k ) Number of downloads: 110


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiuntea
post 9 May 2016, 13:00
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




incerc sa-mi pastrez optimismul ...

operatorul de la vocea clientului nu a respins cazul si a cerut informatii suplimentare legate de pasii care i-am parcurs... poate mi-a scapat ceva

Eu banuiesc o problema de compatibilitate legata de versiunea aplicatiei Aha ...ce nu mi-i clar inca este daca optiunea AHA trebuie sa fie vizibila permanent sau se activeaza cand MediaNav detecteaza telefonul ( cu aplicatia ).

Sunt curios daca mai sunt colegi de forum care au mai testat aceasta functionalitate ....


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiuntea
post 18 May 2016, 10:39
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 23 April 16
From: Timisoara




raspunsul de la Dacia a fost ca versiunile de Aha+Android+telefon ( Allview cu Android 4.4.2) nu au fost testate si drept urmare am incercat de pe telefonul sotiei - un Samsung J5 ( Android 5.1) si... surpriza: apar informatiile legate de nume si artist pe display de la orice aplicatie, nu doar Aha sau youtube...deci pasul urmator, upgrade de telefon! biggrin.gif



--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 - tm07056
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 18 May 2016, 10:54
Post #11


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Mai curând nu ai licență de AHA. Cu licență validă AHA trebuie să fie permanent în lista USB/Ipod/BT/AUX/AHA

Și un mic teaser, încă un EVO la bibilit:

Attached thumbnail(s)
teaser1605181.jpg ( Size: 977.64k ) Number of downloads: 331
teaser1605182.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 340
teaser1605183.jpg ( Size: 627.34k ) Number of downloads: 345
teaser1605184.jpg ( Size: 736.52k ) Number of downloads: 336


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MARCI
post 27 Jul 2016, 06:38
Post #12


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 29 October 05
From: Baia Mare




Salutare, am si eu o mica nelamurire referitoare la sistemul media nav. Masina are peste 2 ani vechime , cand incerc sa imperechez prin bluetooth sistemul cu telefonul personal(Microsoft Lumia) nu reusesc, nu-l vede. Oare nu este compatibil sistemul media cu acest tip de telefon sau este necesar un update la sistemul media nav?


--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 27 Jul 2016, 15:11
Post #13


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




99% nu ai EVO pe mașina din semnătură.

1. Activat BT pe telefon
2. Telefonul trebuie să fie vizibil pe BT
3. Căutat telefonul din Medianav
4. Împerecheat cu cod (a se schimba codul implicit cu altceva!)

Dacă nu merge, reia de la 1 cu alt Telefon


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MARCI
post 27 Jul 2016, 16:26
Post #14


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 29 October 05
From: Baia Mare




Merci, incerc diseara,cand vine masina acasa. In principiu am urmat pasii descrisi de tine, mai putin ultimul, care oricum cred ca nu se justifica din moment ce sistemul nu a detectat nici un telefon din cele pe care le am, ambele cu windows phone.


--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MARCI
post 30 Jul 2016, 14:58
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 29 October 05
From: Baia Mare




Am lamurit problema. Sistemul nu recunoaste telefoanele cu windows phone, doar Samsung si Iphone. sad.gif sad.gif . Deci trebuie sa schimbam telefonul sau eventual dupa un update de soft s-ar putea sa mearga. Stiti ceva de asta? Am vrsiunea 2.0.9.

This post has been edited by MARCI: 30 Jul 2016, 14:58


--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 31 Jul 2016, 07:44
Post #16


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Și cine e vinovat că nu ți-ai actualizat mașina și ai sărit peste 210, 305, 402, 403, 405, 406?

Ai actualizări de sistem - gratuite și actualizări la hărți gratis primele 90 zile apoi pe bani

Te duci la mașină faci amprentă, la pc deschizi toolboxul renault și premești automat și obligatoriu 406

ATENȚIE! motor pornit altfel strici medianavul.

This post has been edited by torquemada: 31 Jul 2016, 07:44


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sntprom
post 17 May 2017, 08:22
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 17 May 17




[B]ptr torquemada
"la EVO apare AHA și RES(Remote Engine Start=pornire motor de la distanță, din cheia mașinii) dar ghice ce... nu sunt"
am intrebat la VC despre RES si am aflat ca aceasta aplicatie a fost dezvoltata pentru anumite tari precum Rusia unde este foarte frig etc... in Romania ne fiind dezvoltata...
Intrebarea este daca se poate face vreo modificare/update al nav-ului pentru aceasta functie RES avand in vedere ca dispozitivul cred ca va fi de ultima generatie pe masina care urmeaza sa o primesc intr-o luna, un sandero stepway prestige.
De asemenea, stii cumva daca aplicatia AHA va functiona?
Dupa achizitionarea masinii trebuie sa ma apuc eu sa fac anumite update-uri sau vin facute din fabrica?
Multumesc mult!



--------------------
dacia sandero stepway 2017 - b115snt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 17 May 2017, 20:56
Post #18


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




AHA nu e aplicatie e funcție dependentă de licență, activabilă oficial doar la comandarea mașinii (SERAHA pe opțiuni) - se poate activa ulterior

RES nu e aplicație e componentă a softului medianav-ului (ca și Eco2Drive) neactivată pentru RO, necesită hardware adițional(1 calculator în plus) și cheie cu 3 butoane - momentan se poate activa dar nu mișcă, chiar cu hardware adițional montat

ai 90 de zile de la primul gps fix pentru actualizare de hărți

This post has been edited by torquemada: 17 May 2017, 20:57


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sntprom
post 18 May 2017, 10:30
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 17 May 17




Salut,
Ce inseamna activabilă oficial doar la comandarea mașinii? Trebuie sa-i anunt eu in acest sens?
Activarea ulterioara o pot face si eu sau trebuie sa apelez contra cost la Dacia?
Ai idee daca se pot vedea filmulete, cu desene etc. in format *.avi, pe acest media nav?
Am voie sa intreb si alte lucruri care n-au legatura cu subiecutul navigatie sau trebuie sa aleg alt mijloc de comunicare cu tine?
Eu voi detine un sandero prestige 0.9 tce si vreau sa-i aduc cateva "imbunatatiri" gen carlig, gpl etc... si vroiam sa stiu parerea ta despre comportamentul acestui motor in timp, daca nu gresesc ai tot 0.9 tce.
Multumesc!


--------------------
dacia sandero stepway 2017 - b115snt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
napoleon1
post 21 May 2017, 16:23
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 6 May 17




Pe masina mea am radio-cd ul original . Telefonul se imperecheaza cu sistemul audio, am acces la agenda telefonica, dar cum fac sa apelez rapid pe cineva din agenda? eu il caut cu ajutorul butonului central, iar daca-i cineva din coada alfabetului invart butonul ala de-l zapacesc. Alta solutie de a apela nu am gasit.


--------------------
dacia sandero dacia sandero 2013 Laureat
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sntprom
post 1 Aug 2017, 11:54
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 17 May 17




Salut Torquemada,
Am observat pe sticul usb, in urma realizarii amprentei medianavului, urmatoarele date despre soft capabilities="store_md5_files"
freesize="2452810208"
os_build_version="8.0.5"
os_version="8.0.3.E"
totalsize="3004563456"

Am actualizat deocamdata hartile disponibile dar nu stiu cum sa mai fac update-uri de sistem.

Am nevoie sa instalez cumva versiuni mai vechi 210, 305, 402, 403, 405, 406 etc?

Puteti, va rog, sa ma ajutati sa activez AHA si Eco2Drive ?

Se pot vizualiza cumva fisiere youtube pe media nav evo?

Va multumesc mult!



--------------------
dacia sandero stepway 2017 - b115snt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 2 Aug 2017, 20:45
Post #22


torquemada


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




8.0.5 e ultima versiune de sistem pentru Medianav EVO.

Pentru Eco2 trebuie calculator suplimentar


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sntprom
post 3 Aug 2017, 13:33
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 17 May 17




Salut torquemada,
Poti, te rog, sa ma ajuti sa activez AHA?
Recomanzi instalarea Mediaskin?
Multumesc.


--------------------
dacia sandero stepway 2017 - b115snt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 24 Sep 2017, 08:05
Post #24


Membru


Group: Members
Posts: 109
Joined: 29 April 17




''torquemada''
''AHA nu e aplicatie e funcție dependentă de licență, activabilă oficial doar la comandarea mașinii (SERAHA pe opțiuni) - se poate activa ulterior''

Salut trebuie sa merg la reprezentanta sa activez AHA?
Masina este Sandero 2017.
Softul este 8.0.. trebuie sa verific.
Merge sa faci mirrorlink pe medianav?
Sa pot reda Youtubul pe medianav de pe telefon merge prin BT sau trebuie cablu?
Merci.

This post has been edited by Dragos81: 24 Sep 2017, 13:41

Attached thumbnail(s)
WP_20170924_11_36_24_Pro_min.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 268
WP_20170924_12_08_15_Pro_min.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 161
WP_20170924_11_36_46_Pro_min.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 160


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nickey
post 28 Sep 2017, 10:33
Post #25


Membru


Group: Members
Posts: 195
Joined: 5 December 05
From: Bucuresti




Pentru activarea AHA, poti urma pasii descrisi aici: AHA

Chiar daca pasii sunt in italiana, nu cred ca o sa ai probleme in a-i urma.





--------------------
Dacia Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R 2017
Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 28 Sep 2017, 20:32
Post #26


Membru


Group: Members
Posts: 109
Joined: 29 April 17




Merci
rezolvat, a mers usor cu google translate smile.gif


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dadoshel
post 25 Nov 2017, 10:47
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 925
Joined: 11 January 05
From: cluj-napoca




Exista vreo solutie pentru mirrorlink? Mie spre exemplu mi-ar placea sa pot folosi waze pe tel si sa fie afisat pe navi.
Multumesc


--------------------
Dacia/Dacia/Seat Duster/1310/Cordoba Laureate/TLX/Stylance - CJ20DSG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dorindumitru
post 14 Jan 2018, 21:40
Post #28


sofer potolit in trafic


Group: Members
Posts: 108
Joined: 20 April 06




QUOTE(torquemada @ 2 Aug 2017, 20:45)
8.0.5 e ultima versiune de sistem pentru Medianav EVO.

Pentru Eco2 trebuie calculator suplimentar
*



Stii cumva (sau daca stie altineva) unde se poate instala toata daravela pentru eco2 functional si cam cat costa toata distractia? Ma refer la calculator, cablaje, update medianav, etc.
Multumesc.


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2017 - 0.9TCe Easy-R
https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html

Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI
https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alindrgn
post 28 Mar 2018, 23:11
Post #29


mamut lânos


Group: Members
Posts: 1.490
Joined: 27 April 08
From: brasov




Era un tip cu un duster pe forum logan club de pe facebook care a pus poze cu asa ceva si zicea ca face si la altii. Acum trebuie să sapi tu pana dai de el, mai multe detalii nu mai stiu. Eu caut sa pun mediaskin dar nu pot instala fișierul cu .lgu pentru ca am versiunea de soft 8.0.5 si nu detectează 'update-ul ' la pornirea media nav, ca sa pot după aia copia hărțile...


--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 29 Mar 2018, 07:34
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 1 November 16




QUOTE(alindrgn @ 29 Mar 2018, 00:11)
Era un tip cu un duster pe forum logan club de pe facebook care a pus poze cu asa  ceva si zicea ca face si la altii. Acum trebuie să sapi tu pana dai de el, mai multe detalii nu mai stiu. Eu caut sa pun mediaskin dar nu pot instala fișierul cu .lgu pentru ca am versiunea de soft 8.0.5 si nu detectează 'update-ul ' la pornirea media nav, ca sa pot după aia copia hărțile...
*


Hartile se pot actualiza si fara sa instalezi Medi@skin (fara sa modifici dramatic softul). Cu mediaskin nu mai poti folosi radio sau playerul mp3 concomitent cu navigatia.


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th November 2018 - 14:09
Forum Renault Server hosting