DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MediaNav, optiuni afisare

FoxLeo
post 11 Oct 2017, 18:56
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 65
Joined: 30 July 11
From: Bucuresti




Salut.....am vazut pe youtube ca pe display la medianav se poate afisa temperatura,se poate????
si ce optiuni se mai poate activa pt afisare?


--------------------
Dacia Dokker Laureate 1.5 dCi 75 CP August 2015 - B xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 11 Oct 2017, 20:10
Post #2


torquemada


Group: Members
Posts: 1.053
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Trebuie calculator suplimentar și trebuie să ai temperatura afișată deja pe TdB, dacă nu o ai senzorul nu e cablat


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FoxLeo
post 13 Oct 2017, 07:46
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 65
Joined: 30 July 11
From: Bucuresti




multumesc pt.raspuns
-am temp.in TdB dar si pe display era mai interesant
-ce ma sfatuiesti in legatura cu softul Menaco pt medianav???m-ar interesa pt ca au update gratuit la harti.


--------------------
Dacia Dokker Laureate 1.5 dCi 75 CP August 2015 - B xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th September 2018 - 09:44
Forum Renault Server hosting