Mi-au mancat cainii masina, :((
![]() ![]() ![]() |
Mi-au mancat cainii masina, :((
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia-ti si tu o masina. Aia-i ascutitoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E naspa, ca ti se mareste polita de asigurare. O sa ajungi sa dai pe casco cat nu face reparatia.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vrem poze.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dai in judecata primaria si ceri sa-ti plateasca factura de la service.
L.E.: n) ia măsuri pentru prevenirea și combaterea pericolelor provocate de animale, în condițiile legii; (Art. 68, atributiile primarului, Legea 215 / 2001) This post has been edited by radian: 20 Jul 2010, 10:39 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lipeste un sticker cu avatarul tau pe aripi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cel mai probabil pisica s-a urcat pe roata, pe-acolo, de-au tabarat cainii aia pe-acolo. Am vazut si eu cazuri d-astea. Aveam un caine la bloc care era mai agitat, pana la urma a murit saracu`, cred ca l-a otravit un vecin.
Sa pui poze, sa vedem si noi pagubele. ![]() This post has been edited by Filip: 20 Jul 2010, 10:58 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
sa nu te miri daca aia de la casco nu o sa te creada. mai era o femeie pe forum aici parca, mai de mult, care vrand sa iasa din parcare un caine 's-a luat' de aripa ei si i-a lasat doar colti in tabla. abia a reusit sa ii convinga pe aia de la casco ca povestea e adevarata.
eu zic ca o repari si nu se mai intampla si a doua oara. a fost o intamplare nefericita si asta e... |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da, una la un milion...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asteptati-va la asa ceva, mai ales posesorii de renault. Aripile alea de plastic, sint din pungi de carne reciclate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine a zis ca el are renault, arata-mi un posesor de renault pe acest forum sau in general sa fi patit asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Markos! Noroc ca la modelele turcesti aripile-s facute din plastic reciclat de la pungi cu masline. De capra.
Te dai rotund ca a ta e de fier ![]() This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 11:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Jul 2010, 11:36) Dai in judecata primaria si ceri sa-ti plateasca factura de la service. nu poate, n-are martori. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ia mulaje de dinti de pe aripi. Mai lasa masina doua zile si pindeste ciinii. Deci se poate !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marymary85 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 July 10 ![]() |
cateii mananca masinile fiindca nu ii hraneste nimeni, asa ca daca vrei sa nu iti mai pape masina, lasa si tu mancare in zona
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 preferance
- b 34 may
|
|
corbex |
![]()
|
Bioane, Markos, Vijelie ! Prospatura, baaaaaaa !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
Esti off topic !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am venit ieri cu bicicleta de la Branesti, via Ganeasa, Afumati, Voluntari. E incredibil cate haite de caini am intalnit. E drept ca mie nu mi-e frica de ei, sunt constient ca ei vaneaza si cand trec prin dreptul lor merg la pas sau chiar ma opresc, insa nu inteleg de ce trebuie eu sa ma feresc de ei. De ce dracu' nu iubesc oamenii alte animale, mai putin periculoase? Iubitori de caini pretutindeni. Mai da-i in plm de caini, ca m-am saturat.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
Asa, ca fapt divers, imi plac ciinii. dar sint pentru eutanasie. PRea multi ciini care fac foamea, plini de boli, care mor chinuiti din tot felul de motive. In orice caz, prea multi ciini.
Dar nu dau cu piciorul in nici unul daca nu trebuie sa ma apar. Insa as aduna citeva oase daca-mi spune proaspata colega unde ne putem vedea ca, impreuna, sa hranim citiva. Iau si un cico... This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 11:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cine are rabdare sa caute un canticel de pe la WWII care era ceva cu MaryMary.Io mi-amintesc refrenul Daca nu vrei sa faci copii Mary Mary/Culca-te cu mine-ntai MaryMary.
![]() ![]() PS Imi amintesc ca era si in filmul Serata de Malvina Ursianu. Canticelul il canta Iani Finkelstein ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mdea, acusi apare cacalin cu florile
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
am patit si eu odata am parcat masina in curte la bunici langa caine legat ...si mi-a facut zebra aripa si usa..apoi i-am aratat eu lui :X
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
Asa, fii barbat! Sa-i fie clar cine-i omu' si care-i animalu' !
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 12:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mie nu mi-e clar daca e vreun om in povestea asta...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:08 |