Mi s-a ridicat masina
![]() ![]() ![]() |
Mi s-a ridicat masina
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.554 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai si cei care nu au avut placerea inca ce voteaza?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Foarte corecta precizare !
Din pacate am incercat dar nu mai pot adauga inca o optiune ![]() Ramane ca cei care nu au avut placerea, sa nu completeze, imi pare rau ca nu m-am gandit mai din timp. This post has been edited by bendix: 4 Nov 2010, 15:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ai uitat sa pui optiunea: "Pentru ca am parcat pe locuri rezervate persoanelor cu handicap"
Nu de alta, aproape de locul unde lucrez se ridica minim o masina pe zi pe motivul asta. L.E. da report si cere moderatorului sa mai adauge. Cred ca el mai poate. This post has been edited by bucatzel: 4 Nov 2010, 15:31 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bendix |
![]()
|
Daca cineva stie cum pot sa mai adaug optiuni de raspuns, il rog sa-mi spuna ! Eu nu reusesc.
Nu imi merge nici reportul, adica am asteptat cateva minute si nu s-a intamplat nimic. Daca este vreun admin. pe aici, il rog sa introduca inca o intrebare: "Alte situatii fata de cele de mai sus" Multumesc ! This post has been edited by bendix: 4 Nov 2010, 15:40 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a ridicat pentru parcare la mai putin de 25m de trecerea de pietoni. Asta se intampla undeva acum 2,5 ani pe la inceputuri. A fost 500 ron taxa la firma de ridicari, si 150 amenda. Ce pot sa zic, de atunci sunt mult mai atent pe unde parchez, daca o las nasol o las undeva in campul vizual si stau geana pe ea
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Nu am avut pana acum aceasta neplacere...si Doamne Fereste sa am asemenea experienta..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Mie mi-au blocat roata ca am parcat pe "spatiul verde", care era de fapt o parcare improvizata unde incapeau 3 masini, cu pietris pe jos. 104 ron. Aia e. Daca mai intarziam cateva ore, mi-o ridicau.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
bendix |
![]()
|
Am uitat sa spun, mie mi-au ridicat masina in fata unei institutii, Casa Tineretului din Timisoara, la semnul stationare interzisa. Drumul fiind foarte larg acolo (strada Surorile martir Caceu, fostul Negoiu) nu incomodam circulatia. Dar asta este, ceasul rau !
P.S. Rog inca odata administratorii, daca este posibil din punct de vedere tehnic, sa aduge poll-ului meu raspunsul: "Alte situatii fata de cele de mai sus" Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma incadrez la "Alte situatii". Adica din parcare semnalizata, pe motiv ca am parcat 'in spic" si nu paralel cu bordura.
Eu insa am castigat procesul si sunt in faza de recuperare cheltuieli ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bendix |
![]()
|
Ma bucur tare mult
![]() Si eu sunt adeptul pedepselor gradate, adica greseli mici trebuie "taxate" cu avertisment, amenda, eventual blocare roti. Ridicarea masinii este o pedeapsa drastica si ar trebui folosita numai pentru cazuri cu adevarat grave. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bendix @ 5 Nov 2010, 10:32) Am uitat sa spun, mie mi-au ridicat masina in fata unei institutii, Casa Tineretului din Timisoara, la semnul stationare interzisa. Drumul fiind foarte larg acolo (strada Surorile martir Caceu, fostul Negoiu) nu incomodam circulatia. Dar asta este, ceasul rau ! P.S. Rog inca odata administratorii, daca este posibil din punct de vedere tehnic, sa aduge poll-ului meu raspunsul: "Alte situatii fata de cele de mai sus" Multumesc ! Acu' fara suparare, ai cerut-o... fix peste drum e parcarea omv/profi. Pe care n-am vazut-o plina decat in zi de meci. Da, stiu ca e greu sa incurci parcand acolo, dar foarte multi sareau calul cand venea vorba de parcat acolo, si blocau accesul la intrarea laterala in Casa Tineretului. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bendix |
![]()
|
Corect ! Ce bine era daca o puneam acolo
![]() "Filmuletul" a decurs in felul urmator: Venind dinspre Spitalul Judetean mi-am amintit ca pe stanga era un bancomat (banca) ING BANK. Mi-am spus, ce bine, nu mai trebuie sa ma opresc in centru. Problema a fost ca am ratat intrarea in parcarea cu plata, cea de langa benzinaria MOl, iar in fata Casei Tineretului erau semnele cu ridicarea masinii. Mi-am spus atunci ca voi parca in lateral. Asa ca am tras o fuga de aproximativ 5 minute pana la bancomat. Cand m-am intors nici nu mi-am pus problema ca mi-au ridicat masina. Am fost aproape sigur ca mi-au furat-o. Cand am aflat totusi ce s-a intamplat a trebui sa mai dau o fuga la bancomat, de data aceasta pentru mai multi bani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bendix |
![]()
|
Da, am coborat, am traversat zebra, am mai mers 200 m in pas vioi, am scos banii de la bancomat si m-am intors. Nu am mai gasit masina. Eram convins ca mi-au furat-o, tocmai datorita timpului scurt. Prietenii mi-au spus ca am fost teribil de ghinionist, probabil ca masina de ridicare a ajuns in timp ce eu ma indreptam spre bancomat.
This post has been edited by bendix: 7 Nov 2010, 14:03 Attached thumbnail(s) masina_ridicata.jpg ( Size: 67.44k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
|
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Mie mi-au ridicat masina doar pe elevator la revizie si nu gasesc optiunea corespunzatoare in poll.
![]() This post has been edited by Richelieu: 8 Jan 2011, 23:44 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 21:23 |