It appears you have not yet registered with our community. To register please click here.
DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MioMap v3.3 pe PNA-rezolutie 480x272, Skinuri, scheme, setari, fisiere, sys.txt, etc.

cvp
post 4 Dec 2007, 22:49
Post #31


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Acu inseamna dupa update? Ai reusit sa-l faci, pina la urma? Cum?

Revin...
Am citit pe un alt site ca a aparut pe la inceputul lunii noiembrie, doar pentru trei zile, un update la firmware-ul pentru C720, dar pe care l-au retras deocamdata. Cel care a reusit sa updatateze are acum versiunea R40.3.9939.1101. Mai asteptam...
Tot pentru utilizatorii de Mio C720, iata solutia (probata cu succes de mine) pentru a evita blocarea aparatului la apasarea involuntara a butonului camerei foto in ecranele din MioMap:
In data.zip exista un fisier FFkeymap.txt. Intrati in el si adaugati la sfirsitul lui urmatoarele trei rinduri:
[MIOC720]
key = 0, 0, 114, 0
key = 0, 0, 115, 0
Apoi salvati si iesiti din arhiva, salvind modificarile.
In acest fel, butonul camerei nu va mai raspunde la apasare in ecranele din MioMap, ci doar in submeniul "Camera foto" din OS.
Salutari,
cvp

This post has been edited by cvp: 5 Dec 2007, 01:39


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 5 Dec 2007, 08:40
Post #32


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




Pentru cei care doresc sa isi faca update de firmware la 520/320

http://service.mio-tech.com/M0100/F0130_1.aspx

Se intra pe linkul de mai sus, se cauta sectiunea FAQ si se da clik pe
"How to install The Mio C520 MioMAP Updater (For Eastern Europe)(2007/11 Release) 2007"
Se deschide o fereastra noua cu 2 raspunsuri:
1 - First , please download and read the document to know how to update the map (pdf file) - Aici este manualul pentru update-le de firmware
2- Then download the MAP update file to your pc . - Aici este softul necesar pentru update-ul de firmware

Conectati GPS-ul la computer si urmati cu atentie pasii.

INAINTE DE UPDATE FACETI BACK-UP la SOFTUL DE PE GPS...( se conecteaza la calculator gps-ul si apoi cu copy /paste se copiaza in calculator TOT continutul de pe GPS...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 21 Dec 2007, 16:03
Post #33


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Noul Skin Riks v2.5c:
Thanks Riks!

This post has been edited by cvp: 21 Dec 2007, 17:07

Attached File(s)
Attached File  data_mio3_1_.3_riks2.5c_480x272.zip ( 3.56mb ) Number of downloads: 3082


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 21 Dec 2007, 16:54
Post #34


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Multumam'! cheers.gif

Ceva impresii despre el... ce are in nou, ce nu mere...?


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 21 Dec 2007, 17:06
Post #35


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Am testat-o un pic prin oras si se pare ca e totul OK.
Singura diferenta pe care am sesizat-o pina acum este butonul din stinga jos (cu sigla Windows), pe care daca apesi, apare o bara cu alte trei butoane: mp3 player, calculator si inapoi (back).
Deocamdata doar atit.
Salutari,
cvp


22 Dec 2007, 16:11:
Au aparut pe site-ul Mio:
http://service.mio-tech.com/M0100/F0110_Ho...nguage=English#
firmware updates (2007-12) pentru C220/520/720, pentru Europa de Est si Turcia.
Se intra pe link-ul aferent si se descarca unul dupa altul fisierele. Apoi se urmaresc pasii din fisierul .pdf de instructiuni.
Acum descarc si apoi ma apuc de treaba...va spun ce am reusit.
Salutari,
cvp

23 Dec 2007, 09:12:
N-am reusit sa fac update-ul deoarece pe la jumatea procedurii imi da mesaj ca limba update-ului este diferita de cea a aparatului si ma scoate afara din program.
Asta cred ca din cauza versiunii 9939 a aparatului, iar update-ul este pentru 9913 (Europa de Est). Ciudat e ca eu l-am luat din Buc., cu acte in regula.
In plus, arhiva care contine harta Italiei este corupta chiar din download (am descarcat-o de mai multe ori si...acelasi mesaj), deci oricum nu as fi avut aceasta harta. Acum site-ul Mio-service nu functioneaza-este in revizie (?)
@Alydor:
Stiu ca si tu te-ai lovit de treaba asta la C520. Cum ai rezolvat-o?

This post has been edited by cvp: 23 Dec 2007, 09:12


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danyro
post 26 Dec 2007, 22:47
Post #36


Membru incepator


Group: Members
Posts: 21
Joined: 26 December 07
From: Bucuresti




salut

am instalat skin-ul dar nu prea imi dau seama unde sa pun vocea tipei pt alerta radar. in locul lui marcel ati reusit sa puneti o voce feminina?ma irita rau nea marcel...
la pornirea aplicatiei primesc un mesaj de genul: anumite harti sunt blocate. contactati mio-tech.com. se poate face ceva?

cvp> salutari si aici..am mai vb si pe gps passion..

multam

This post has been edited by danyro: 26 Dec 2007, 23:32


--------------------
Volkswagen Passat B6 / 2008 170cp DSG - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 27 Dec 2007, 10:28
Post #37


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Desi nu sunt unul din "meseriasi" am sa incerc sa te ajut eu (cel putin cu unele dintre problemele tale) :

-in primul rand, vocea cu instructiunile de navigatie (in cazul tau "marsel") este diferita de cea cu alertele pentru camere / radare; pt. a-l inlocui pe Marcel, copiezi fisierul cu voce lu' Ioana (v_rom_f1) in locatia : MioMap\MioMap\voice, dupa care, din Device, activezi respectiva voce; fisierul cu vocea Ioanei a fost atasat intr-unul dintre topicuri, dar daca nu-l gasesti, da-mi pm si ti-l dau eu...

-pt. alerte vocale la camere / radare ai nevoie de fisierul RO_F_audio.zip care se copiaza in folderul Skin aflat in locatia Miomap/Miomap; daca nu exista acest folder, il creezi in prealabil, dupa care activezi alerta vocala la camere din gps; si acest fisier a fost atasat pe forum, dar daca nu-l gasesti, vorbim...



Acum am si eu o nelamurire : am observat ca pe card s-a creat un folder gpslog care creste "vazand cu ochii" (acum are 10.3 Mb) si am impresia ca gps-ul merge mai greu in conditiile in care am facut "read only" fisierul igotapi_log; e normal, si daca nu, ce pot face...? blush.gif

Multam' si SARBATORI FERICITE !!!

This post has been edited by GabyT: 27 Dec 2007, 10:31


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Dec 2007, 10:38
Post #38


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




fa cardul read only si scapi de el.... ai un "blocaj" in partea stanga a cardului.

Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 27 Dec 2007, 10:46
Post #39


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




QUOTE(danyro @ 26 Dec 2007, 22:47)
salut

am instalat skin-ul dar nu prea imi dau seama unde sa pun vocea tipei pt alerta radar. in locul lui marcel ati reusit sa puneti o voce feminina?ma irita rau nea marcel...
  la pornirea aplicatiei primesc un mesaj de genul: anumite harti sunt blocate. contactati mio-tech.com. se poate face ceva?

cvp> salutari si aici..am mai vb si pe gps passion..

multam
*



Salut danyro si bine ai venit pe acest forum.
Cu vocile ti-a raspuns GabyT.
Pentru treaba cu hartile, ele sint blocate din cauza licentei. Inainte de toate trebuie sa ne spui ce versiune de Miomap v3.3 folosesti - Martie/Aprilie/Mai/August 2007. Dupa aceea mai vedem... tongue.gif
@ GabyT: am avut si eu acel fisier care creste ca si cozonacul. Ce varianta de Mio folosesti (vezi mai sus) si ce skin? O varianta de rezolvare este ceea ce ti-a zis Alydor.
@ Alydor: poti sa-mi spui daca si cum ai reusit sa-ti faci update si sa scapi de treaba cu limba necorespunzatoare din device?

This post has been edited by cvp: 27 Dec 2007, 10:48


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Dec 2007, 11:05
Post #40


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




@cvp ... am detaliat mai sus pe pagina cum se face update-ul... Am vazut ca a aparut si pentru 720


Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 27 Dec 2007, 21:25
Post #41


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




QUOTE(cvp @ 27 Dec 2007, 11:46)
...
@ GabyT: am avut si eu acel fisier care creste ca si cozonacul. Ce varianta de Mio folosesti (vezi mai sus) si ce skin? O varianta de rezolvare este ceea ce ti-a zis Alydor.
...
*




Varianta de Mio este : v3.3 Mar 26 2007, la care am aplicat firmware-ul.
Am sa sterg respectivul fisier si am sa "blochez" cardul; sper sa nu se (re)creeze automat respectivul fisier pe device... tongue.gif

Pentru ca i-am promis unui prieten (proaspat posesor de C 720) ca am sa-l ajut cu instalarea noilor harti, iar detaliile pe care le-a cerut colegul cvp m-au pus pe ganduri, lamuriti-ma si pe mine : e posibil ca licenta detinuta de mine sa nu mearga si pentru aparatul lui (cu alte cuvinte, in functie de versiune, sa am nevoie de o "alta" licenta -desigur, totul efectuandu-se legal... happy.gif ); daca nu este posibil aici, poate aveti timp de niste lamuriri pe pm...



L.E. acum mi-a picat "fisa" : faza cu blocatul cardului este o solutie de compromis intrucat nu voi mai putea face back-up la fisierul igo, masura pe care o folosesc destul de des dupa ce era sa pierd POI-urile personale, asa ca... poate merge si altfel unsure.gif

This post has been edited by GabyT: 27 Dec 2007, 21:37


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danyro
post 27 Dec 2007, 22:41
Post #42


Membru incepator


Group: Members
Posts: 21
Joined: 26 December 07
From: Bucuresti




multam tuturor care mi-au raspuns. m-am uitat si am versiune de mio 3.3 din 30 august 2007. vocea ioanei am luat-o dintr-un kit de igo. in schimb am pus in flash disk/miomap/miomap/skin/ro_f_audi.zip si degeaba. am tot cautat pe unde sa activez sunetele pt camere dar din pacate nimic.

cvp > cum facem cu eroarea aceea de la inceput cu hartile? precizez ca am licenta pt toate hartile ale europei sa nu se inteleaga altceva.

gaby> incearca sa setezi atributul readonly doar pe acel fisier. ( click pe fisier->dreapta click pe el -> properties -> bifezi read-only, astfel avand doar un fisier/director RO nu tot card-ul. sau: attrib +R g:\gpslog\*.* ) unde g este litera drive-ului in care este acest director gpslog.

multam

succese nemarginite

This post has been edited by danyro: 27 Dec 2007, 22:51


--------------------
Volkswagen Passat B6 / 2008 170cp DSG - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 28 Dec 2007, 08:08
Post #43


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




Nu are nimic de a face licenta ta cu licenta lui.Licenta e valabila pentru orice tip de mio, atata timp cat schimbi si restul fisierelor. stii despre ce e vorba. Daca ai nevoie de ceva ... mess-me.
Degeaba faci folderul respectiv ca read only, in momentul in care il bagi in gps automat i se sterge atributul. Fisierul ala nu se creeaza decat pe card, asa ca poti sa stai linistit...Poi-urile personale se salveaza in igo.db. Ce te opreste in momentul in care faci back-up sa scoti cardul afara si sa il deblochezi, apoi dupa ce ai terminat cu back-upul sa ii pui iar siguranta?? Banuiesc ca nu faci back-up de 3 ori pe zi....


Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
testerics
post 28 Dec 2007, 10:12
Post #44


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 11 October 07




Salutare!
Eu am pus pe un Mio C220 urmatoarea versiune: 3.3 build 05.09.2007
Merge super si are un skin dragutz! Are si POIUpdates pentru toata Europa si Speedcams aduse la zi (multumita celor de aici wink.gif ). Nu trebuie decat puse hartile in Maps. Limba romana si vocile Marcel si Ioana deja incluse. Trebuie doar sterse vechile fisiere din PNA si copiate cele noi cu Mio Transfer Hack.
Bafta!
http://rapidshare.de/files/38145896/MioMap...9.2007.rar.html


--------------------
peugeot 307 HDI 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 28 Dec 2007, 13:40
Post #45


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.550
Joined: 12 June 05
From: Bucuresti




QUOTE(Alydor @ 5 Dec 2007, 08:40)
Pentru cei care doresc sa isi faca update de firmware la 520/320

http://service.mio-tech.com/M0100/F0130_1.aspx

Se intra pe linkul de mai sus, se cauta sectiunea FAQ si se da clik pe
"How to install The Mio C520 MioMAP Updater (For Eastern Europe)(2007/11 Release) 2007"
Se deschide o fereastra noua cu 2 raspunsuri:
1 - First , please download and read the document to know how to update the map (pdf file) - Aici este manualul pentru update-le de firmware
2- Then download the MAP update file to your pc . - Aici este softul necesar pentru update-ul de firmware

Conectati GPS-ul la computer si urmati cu atentie pasii.

INAINTE DE UPDATE FACETI BACK-UP la SOFTUL DE PE GPS...( se conecteaza la calculator gps-ul si apoi cu copy /paste se copiaza in calculator TOT continutul de pe GPS...

Suma respectelor, Alydor
*



Am incercat update de firmware fara succes. Dupa ce ajunge backup-ul la 100% imi apare mesajul ca PNA-ul nu e conectat la PC....S-a mai lovit careva de problema asta?


--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 28 Dec 2007, 15:58
Post #46


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




daca ai active sync instalat s-ar putea sa faca asa... eu il aveam si mi-a dat eroarea pe care o semnalezi tu , apoi l-am dezinstalat si a mers brici...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 28 Dec 2007, 18:17
Post #47


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




@Alydor: Am incercat asa cum spui tu, dar imi da mesajul ca nu mi se potriveste limba tongue.gif
A aparut si update-ul pentru C720, varianta 9939, dar deocamdata link-ul nu functioneaza. Astept... wacko.gif
@GabyT: Fa-i update-ul cu Mio Updater de aici:
http://www.mio-tech.be/en/support/C520-downloads.php
Descarca fisierul de 13,7 Mb si apoi da-i Run. Il instalezi pe PC si apoi, cu Mio legat la PC, se updateaza automat. Asta te va aduce la varianta Iulie 2007. Apoi da-mi PM.
Update-ul din Iulie 2007 mi-a rezolvat si problema cu folderul-cozonac gps-log.
Daca C720 al prietenului tau este mai nou, vezi ce varianta este: R...-3-99...-10... si de cind este MioMap: Iulie/Aug/Sept/Oct. Apoi mai discutam.
@danyro: licenta pe care o ai iti permite sa folosesti hartile aparute pina la o anumita data (in general 2007.05), sau sa le updatezi de pe site-ul Mio atunci cind apar update-uri. De aceea hartile mai noi iti apar blocate.
Ce varianta de C520/720 ai (R...-3-99...-10... )?
Salutari,
cvp

This post has been edited by cvp: 28 Dec 2007, 19:22


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 28 Dec 2007, 18:30
Post #48


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




mie imi functiona ieri linkul pentru 9939 dar o sa iti apara exact acelasi mesaj de eroare... nu ma intreba de ce...iar in legatura cu ce i-ai spus la gabyT o sa aiba aceiasi neplacuta surpriza sa ii zica de limbi....Iti spun fiindca am incercat eu si am avut aceiasi problema..


Suma respectelor, Alydor


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 28 Dec 2007, 18:56
Post #49


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.550
Joined: 12 June 05
From: Bucuresti




QUOTE(Alydor @ 28 Dec 2007, 15:58)
daca ai active sync instalat s-ar putea sa faca asa... eu il aveam si mi-a dat eroarea pe care o semnalezi tu , apoi l-am dezinstalat si a mers brici...

Suma respectelor, Alydor
*




Nu am asa ceva instalat. Iar asta e mesajul ce-mi apare...



Attached File(s)
Attached File  mesaj.bmp ( 3.75mb ) Number of downloads: 404


--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 28 Dec 2007, 19:26
Post #50


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




QUOTE(Alydor @ 28 Dec 2007, 18:30)
mie imi functiona ieri linkul pentru 9939 dar o sa iti apara exact acelasi mesaj de eroare... nu ma intreba de ce...iar in legatura cu ce i-ai spus la gabyT o sa aiba aceiasi neplacuta surpriza sa ii zica de limbi....Iti spun fiindca am incercat eu si am avut aceiasi problema..
Suma respectelor, Alydor
*



Eu mi-am updatat aparatul cu MioMap Uploader de la varianta Martie 2007 la Iulie 2007 fara probleme. Cred ca acesta este un alt sistem de update decit cel aparut recent pe site-ul mio (cu cele 6 fisiere). incercarea moarte n-are...la o adica se poate restore de pe CD.
Salutari,
cvp


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 28 Dec 2007, 20:00
Post #51


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




nu crede.gif Deci acum sunt IN CEATA (atat la propriu cat si la figurat... tongue.gif ).

Am instalat la inceputul lunii, la sfatul lui Alin, firmware-ul descarcat de aici : http://service.mio-tech.com/M0100/F0130_1.aspx instalare care a mers brici.

Daca nu este neeaparata nevoie, m-as abtine de la alte instalari pt. a nu "busi" sistemul... blush.gif Inafara de a scapa de "cozonac", ma mai ajuta cu ceva updatarea asta (care vad ca e mult mai mica ca prima), pentru ca solutia data de Alin mi se pare viabila (deblochez cardul numai inainte de a face back-up la POI-uri) ?

This post has been edited by GabyT: 28 Dec 2007, 20:02


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 28 Dec 2007, 20:15
Post #52


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Programul Miomap Update de 13,7 Mb este doar un program de conectare a aparatului la site-ul Mio, pentru update. Nu este update-ul propriu-zis. De aceea spuneam ca este alt sistem (mai vechi). Daca ti-ai facut update-ul cu 6 fisiere (cel mai nou), n-are sens sa mai faci altul. Varianta de software din Martie 2007 este din cauza ca ai copy/paste anumite 3 fisiere..... wink.gif.
Un alt avantaj al variantei Iulie 2007 este ca poti folosi si alte skin-uri, care nu merg decit cu varianta Iulie 2007 sau mai noi.
Daca esti multumit de skin-ul actual si de cum iti merge aparatul, lasa-l in pace.

Daca tot am vorbit de skin-uri noi, iata un skin care, chiar daca nu asa de "pretty" ca cel al lui Riks, mi se pare mai simplu (dupa setarea initiala) si mai intuitiv. Are avantajul ca are un ecran intermediar, situat ca marime intre cel de navigatie si harta, in care harta este mai mare (cam 5/6 din ecran), dar totusi exista si panoul cu informatiile necesare navigatiei: viteza (f. importanta ptr. mine), urmatoarea manevra, cu distanta si timp pina la ea, distanta ramasa pina la destinatie/punct intermediar si ora de sosire, altitudine si ora actuala.
Toate butoanele pot fi definite in functie de dorinta fiecaruia (cu anumite limite), inclusiv cu acces la mp3 player, calculator, dar mai ales la OS-fara a fi necesara deblocarea aparatului cu Miohack.
In plus, din ce l-am testat, merge fara probleme si "tine" strada.
Dezavantaje: nu este atit de "finisat" din pct. de vedere al aspectului (aduce cu skin-ul original), nu are alerte vocale la speedcams (doar beep-uri si vizual) si mai trebuie un pic aranjat la pozitionarea indicatorului de viteza maxima si la functionarea lui ca buton. De asemeni, ecranul cu satelitii arata cele doua Americi (fisierul este facut in State), dar asta se poate rezolva destul de usor.
ATENTIE: merge cu variante de software din iulie 2007 sau mai noi!
Despre hartile pentru aceasta varianta mai povestim ulterior.
Enjoy!
Salutari,
cvp

Am modificat ecranul de sateliti pentru a arata Europa/Africa. Fisierul de mai jos este cel modificat:

This post has been edited by cvp: 29 Dec 2007, 15:11

Attached File(s)
Attached File  MioMap_data_JD20071229.zip ( 4.51mb ) Number of downloads: 1003


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos62
post 28 Dec 2007, 20:27
Post #53


Membru autentic


Group: Members
Posts: 222
Joined: 14 August 07
From: Bucuresti




Am o problema cu 720,am incercat sa-mi actualizez harta de pe situl mio si exact ca la voi imi dadea acea eroare cum ca nu recunoaste limba....tot incercand sa-i dau de cap am ajuns pana la urma sa-i reinstalez softul + harta de pe cd original al lui,toate bune si frumoase numai ca nu mai am funtia de activare a camerelor video in setari generale,daca stie cineva ce pot sa-i fac va rog un raspuns,fara activarea camerelor e rau de tot.Ciudat este ca in meniu cand caut in POI camere video imi gaseste dar cand dau pe harta sa le vad nu imi apare acea pictograma cu camere

This post has been edited by dragos62: 28 Dec 2007, 20:34


--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 28 Dec 2007, 20:27
Post #54


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Multumesc pentru precizari. smile.gif

Mi-am dat seama despre care 3 fisiere este vorba... biggrin.gif

Cat despre update, dupa ce am dezarhivat fisierul Mio_C520_EEU_MapUpdate (aprox. 232 Mb), acesta cuprindea 5 foldere si 11 fisiere (sau nu la asta te-ai referit cand ai zis de "update-ul cu 6 fisiere"... unsure.gif ).

Referitor la skin, merge foarte bine data_mio3[1].3_riks2.5b_480x272.

This post has been edited by GabyT: 28 Dec 2007, 20:28


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 28 Dec 2007, 21:15
Post #55


Pressar


Group: Members
Posts: 2.826
Joined: 12 March 06
From: Brasov




deci a fost o neintelegere.... eu vorbeam de update-ul de firmware tu vorbeai de updateul de soft. Updateul de firmware nu merge decat cu ceea ce am zis eu mai sus, pe cand update-ul de soft merge cu ce ai zis tu.... Am avut versiunea de mio din iulie si apoi am revenit la versiunea din aprilie.. La versiunea din iulie nu mai recunostea fundalul cerului... se vedea doar negru fara stelute (am si eu piticii mei, ce vreti?? ) In prezent pe magaoaie am firmware-ul cu id 42 (nu 47 cum am scris mai devreme), initial avand 17 , si versiunea de mio din aprilie 2007 si skin riks 2.5c Aparatul functioneaza ireprosabil...


Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 28 Dec 2007, 21:15


--------------------
Ford Focus 1.6 2012 Titanium Plus - BV-17-DDV
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos62
post 28 Dec 2007, 21:17
Post #56


Membru autentic


Group: Members
Posts: 222
Joined: 14 August 07
From: Bucuresti




Chiar nu stie nimeni cum pot face sa-mi apara in meniul setari generale optiune de camere de siguranta?


--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 28 Dec 2007, 21:22
Post #57


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




@GabyT:
Dupa ce ai descarcat fisierul, dai dublu click si apoi run - el se autoinstaleaza pe PC, cu icon pe desktop. Cuplezi aparatul si apoi dai dublu click pe icon, cu internetul legat. Se cupleaza la site-ul Mio si apoi iti spune ce se poate updata si bifezi numai ce te intereseaza. Dai OK si el isi face singur treaba.
Nu e nevoie sa intri in foldere/arhive ca la update-ul cel nou.
Update-ul nou se descarca de pe Mio-service si cuprinde 6 arhive de cite 190 Mb fiecare (aprox.). Acesta era update-ul cu 6 fisiere de care vorbeam.
@dragos62: ai putintica rabdare, ca nu pot scrie asa de repede cum ai vrea tu! Instaleaza Riks Skin v2.5c (vezi un post de mai sus) si cred ca vei revedea butonul de activare a speedcams, si chiar mai mult decit atit, daca intri in optiuni. Ar trebui sa mearga.

@Alydor: ai dreptate, a fost o neintelegere.
Ca sa pricep pina la capat: tu ai reusit sa faci update-ul de firmware (cel cu 6 arhive de 190 Mb si cu problema de limba)? Daca da, cum ai reusit sa treci de aceasta problema, de care, de altfel, te plingeai si tu in alta parte?
Ai ajuns la R42 cu update-ul de firmware sau cel de software?
Bine ca am ajuns la un numitor comun cu exprimarea. rolleyes.gif


This post has been edited by cvp: 28 Dec 2007, 22:10


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos62
post 28 Dec 2007, 22:03
Post #58


Membru autentic


Group: Members
Posts: 222
Joined: 14 August 07
From: Bucuresti




cvp multumesc frumos ,cu noul Riks Skin imi apare in meniu si optiunea pt camere de siguranta dar ar mai fi o problema...ceasul vitezometru maxim are 160 km/h radmasa.gif toata stima cvp dry.gif


--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cvp
post 28 Dec 2007, 22:27
Post #59


Membru


Group: Members
Posts: 153
Joined: 6 November 07
From: Cluj-Napoca




Sorry, cu Tucsonul meu nu prea merg mai repede de atit. smile.gif
Te referi la cel analogic (gen ceas), sau la cel digital? Pentru cel analogic trebuie sa-l convingi pe Riks sa-l schimbe. Cel digital nu l-am probat inca la asemenea viteze.
Vezi ca poti sa-ti instalezi si alerte vocale la speedcams. Sapa prin topicul de speedcams si vezi cum se face. Merita!

29 Dec 2007, 16:56:
Un program (Stopword) foarte interesant, complet si frumos facut, pentru a debloca C520/720 (cred ca si C320):

http://stopword.freeblog.hu/archives/2007/..._20_beta_3_eng/

Se descarca, se dezarhiveaza (parola este: stopword.freeblog.hu ), iar apoi se copiaza folderul si fisierele dezarhivate pe SD card.
Se face hard reset, se scoate cardul, iar apoi se porneste aparatul. Cind e in ecranul de start, se introduce cardul si se asteapta pina apare un nou ecran de start.
De aici se apasa butonul din stinga-jos si se intra in programul Stopword. Are o gramada de alte programe, impartite pe tipuri (multimedia, viewer, editor, system etc.) care pot fi accesate de aici.
Cei care au C720, nu vor mai putea accesa camera foto si cititorul de carti de vizita decit dupa un nou restart, caz in care aparatul se intoarce la ecranul de start binecunoscut. In acest caz, pentru a reveni la Stopword se scoate cardul, se restarteaza si apoi se reintroduce cardul.
Enjoy si astept pareri!
Salutari,
cvp

This post has been edited by cvp: 29 Dec 2007, 16:56


--------------------
Hyundai Tucson 2005 - Mio C720
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 29 Dec 2007, 18:38
Post #60


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.550
Joined: 12 June 05
From: Bucuresti




Am reusit pana la urma (nu stiu din ce motiv a mers) sa updatez firmware-le pe c520 meu. Acum nu mai pot accesa la setari optiunile TMC. Probabil firmware-le anterior era de C520t iar acum este un C520 simplu...Mama ei de treaba.


--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

12 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
DaciaClub
Random Picture Google search Last addition
Imagine aleatoare
căutare personalizată
Ultima imagine adaugata


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Time is now: 31st July 2014 - 11:26
Forum Renault Server hosting