It appears you have not yet registered with our community. To register please click here.
DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Modul comanda RCS/RCD pentru Logan

rhunder
post 16 Mar 2007, 16:42
Post #151


Membru autentic


Group: Members
Posts: 273
Joined: 15 August 06
From: Bucuresti




Va rog macar spuneti-mi daca merge sau nu, prima opinie pe care am primit-o a fost ca nu merge, daca mai zice cineva ca nu merge, conform proverbului romanesc, ma las pagubas.
Multumesc


PS stie cineva rusa?

casetofon clio


--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 16 Mar 2007, 16:50
Post #152


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Ceea ce am scris eu in postul de mai sus este si pe site-ul rusesc.

Joint C:

1: Remote commutate pin (logic 1)
2: Remote commutate pin (logic 1)
3: Remote commutate pin (logic 1)
4: Remote commutate pin (logic 0)
5: Remote commutate pin (logic 0)
6: Remote commutate pin (logic 0)

pin 1 + pin 4 = buttons "VOLUME+"
pin 1 + pin 6 = button "<"
pin 1 + pin 5 = button "SRC"
pin 3 + pin 4 = buttons "TUNER"
pin 3 + pin 6 = button "<" or button ">"
pin 3 + pin 5 = button "SRC"
pin 2 + pin 4 = buttons "VOLUME -"
pin 2 + pin 6 = button ">"
pin 2 + pin 5 = button "PAUSE"

3. connection to the radio tape recorder of the panel for remote control (contacts 1 - 6 joints C)

It is experimentally explained that contacts 1 - 6 joints C are intended for the connection of the panel for remote control. The commutation diagram of closing of contacts between themselves and its correspondence to the buttons of radio tape recorder on the front panel is given below:

pin 1 + pin 4 = buttons "VOLUME+"
pin 1 + pin 6 = button "<"
pin 1 + pin 5 = button "SRC"
pin 3 + pin 4 = buttons "TUNER"
pin 3 + pin 6 = button "<" or button ">"
pin 3 + pin 5 = button "SRC"
pin 2 + pin 4 = buttons "VOLUME -"
pin 2 + pin 6 = button ">"
pin 2 + pin 5 = button "PAUSE"

It should be noted that:
a) judging by the reaction of radio tape recorder to the closing of contacts, which correspond to buttons "<" and ">", in the standard extension panel for remote control emulation of these buttons must be realized in the form of the revolving little wheel.
cool.gif of button "PAUSE" on the front panel there is no radio tape recorder. Apparently this function is reazizovana only on the panel for remote control. It leads to turning off of the sound of radio tape recorder, stopping of tape-drive mechanism (if was switch oned the reproduction of cassette) and appearance not the screen of the radio tape recorder of inscription "PAUSE".


Nu imi dau seama ce tip de satelit este al tau. Vezi ca si acolo tot pe 6 fire este satelitul. Presupun ca daca ti-as zice sa desfaci satelitul si sa te uiti cum este conectat cablul in el te lasi pagubas. Posibil ca in el sa nu fie conectata toate firele. Ca in stadiul asta cu fire mai putine nu merge sigur.

This post has been edited by IRONICK: 16 Mar 2007, 21:55


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rhunder
post 16 Mar 2007, 21:51
Post #153


Membru autentic


Group: Members
Posts: 273
Joined: 15 August 06
From: Bucuresti




pai e clio si in mufa care intra in casetofon sunt doar 5 fire. Ideea e ca pe casetofonul care era pe clio mergea perfect.


--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 16 Mar 2007, 21:56
Post #154


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Eu nu stiu ce sa mai zic. Vezi si tu ca toate schemele de pe net sunt cu 6 fire.


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rhunder
post 19 Mar 2007, 15:34
Post #155


Membru autentic


Group: Members
Posts: 273
Joined: 15 August 06
From: Bucuresti




recidivez, dar nu am ce face..azi am desfacut iar cd-ul si am numarat firele. De la dreapta la stanga erau 5 si de la stanga la dreapta tot 5 imi ieseau am mai inchis un ochi, m-am ciupit tot 5 imi ies la numaratoare.
asa ca am mai aruncat un ochi pe acolo si ce mi s-a parut mai ciudat:
In mufa notata si de rusi si prin alte linkuri cu A am 2 fire care sunt la fel de subtiri ca cele de la satelit (daca asta poate fi considerat un criteriu bun de a selecta firele) smile.gif
Mai exact:

Unde am eu fire conectate am facut un cerc cele doua mai subtiri am facut un cerc cu rosu Mi se pare dubios 1: phone mute. Cumva sa fie fir din satelit?
PS cum vad firele din satelit? smile.gif

This post has been edited by rhunder: 19 Mar 2007, 15:34

Attached thumbnail(s)
Attached Image


--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 19 Mar 2007, 15:36
Post #156


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




1. "mutele" ala se conecteaza la un car-kit
2. desfaci satelitul

This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2007, 15:39


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rhunder
post 19 Mar 2007, 15:42
Post #157


Membru autentic


Group: Members
Posts: 273
Joined: 15 August 06
From: Bucuresti




Multumesc, ironick. Unde s-o fi ascuns firul ala??
Spuneai undeva ca daca ma pui sa desfac satelitul ma las pagubas. La cat de pornit sunt pe el in desfac lucrand prin teava de esapament precum ginecologii Te rog numai de un hint sa nu incep sa desfac din portbagaj
Niciodata nu mi-a placut sa ma ma ls pagubas la o chestie care ar trebui sa mearga Rezultatul? Jumatate din chestii dupa aceea nu au mai mers de loc smile.gif


--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 19 Mar 2007, 15:54
Post #158


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Attached Image

Satelitul tau este la fel ca cel din poza ?


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rhunder
post 19 Mar 2007, 16:36
Post #159


Membru autentic


Group: Members
Posts: 273
Joined: 15 August 06
From: Bucuresti




e identic.
Intre timp am reusit sa vad doar firele pe care le are inauntru si sunt asa cum ai zis 6 si sunt exact culorile pe care le-am gasit prin alte posturi
Inarmat cu o surubelnita am purces sa ma uit pe unde se da jos masca de la volan (obisnuit cu supernova unde se da jos rapid si se pune la fel) si exact cand analizam suruburile am realizat ca asta cica are airbag. Cum nu stiu cam cum arata pe dedesupt am trecut la actiunea hai sa punem totul la loc si casetofonul vechi.
Prima surpriza: nu mi-au ramas piese sau suruburi (de unde se vede ca renault nu e o masina asa de buna) a doua sa vad ca acel casetofon care a fost pe ea si care arata aproape identic cu cd-ul meu (numai ca nu are display) merge grrrrr.
Pana ajung pe la cineva care a mai desfacut un clio pe acolo sa vada ce si cum l-am lasat cu casetofonul cu care e in dotare.
Multumesc mult ironick pentru ca ai incercat sa ma ajuti. Dau o bere. smile.gif

LE maine iau aparatul foto de acasa sa pun si cateva poze, sper cu o calitate mai buna, cu mufele si cd-u Asa ii trebuie, nu a fost cuminte il fac de ras pe aici

This post has been edited by rhunder: 19 Mar 2007, 16:38


--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 13 Apr 2007, 11:43
Post #160


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Modul cum se poate face adaptarea intre un satelit de Renault si un radiocd Pioneer, Sony, etc ... este foarte simplu si ieftin. Intrarea de remote pentru aparatele enumerate mai sus se face pe o mufa jack. Pentru Pioneer se folosesc doar doua fire de comanda, Sony il foloseste si pe al3-lea.

Attached Image

Dar cum se poate adapta cel mai simplu un numar de comenzi pe doua fire ? Simplu, cu valoare rezistiva. Adica fiecare comanda in parte are o anumita valoare a rezistentei. Asa este de exemplu schema satelitului de la Sony:

Attached Image

Fiecare comanda se poate verifica punand un potentiometru in serie cu un push-button. Asa se vede ce plaja are rezistenta pentru fiecare comanda in parte.

Attached Image

Cu cateva rezistoare se poate face foarte usor un adaptor de satelit.


Iata si un exemplu ( nefunctional ):

R(ohms) | Min | Max
Source | 1500 | 2200
Mute | 2420 | 3700
List | 3920 | 5140
Track+ | 5400 | 6500
Track- | 6720 | 8700
Vol+ | 9900 | 11000
Vol- | 12200 | 16400

Attached Image

Attached Image

De la pretul a aproximativ 10 rezistoare pana la zeci de euro ...

This post has been edited by IRONICK: 13 Apr 2007, 13:37


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
draculica
post 24 Apr 2007, 10:43
Post #161


Membru incepator


Group: Members
Posts: 70
Joined: 3 March 05
From: Bucuresti




QUOTE(rhunder @ 16 Mar 2007, 21:51)
pai e clio si in mufa care intra in casetofon sunt doar 5 fire. Ideea e ca pe casetofonul care era pe clio mergea perfect.
*


Salut.
Sa inteleg ca tu vrei sa pui un cdplayer de logan pe clio ?
La clio/megan satelitul intra in ecran si din ecran vin cele 5 fire in player.De aia ai 5 fire si nu 6.
Satelitul are 6 fire.
La playerul de logan/solenta se leaga direct firele satelitului pe pinii de pe cdplayer.

Mda, se pare ca ai aflat si tu asta intre timp.... smile.gif

This post has been edited by draculica: 24 Apr 2007, 10:44


--------------------
Dacia Logan 2007 - Prestige - B 00 GCB
Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...

No money, no problem !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 28 Apr 2007, 06:58
Post #162


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Pentru Pioneer DEH2800 acestea sunt valorile:

Source 0,5-2,2Kohm
Mute (ATT) 2,3-4,7Kohm
Track+ 6,6-9,2Kohm
Track- 9,4-12,2Kohm
Volume+ 13,4-19,2Kohm
Volume- 19,3-30,0Kohm

Cand am masurat valorile pentru comenzi nu aveam potentiometru mai mare decat 30Kohm. Posibil ca peste 30Kohm sa mai fie si alte comenzi, eu de atunci nu am mai verificat. Sper sa va fie utile aceste date.


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 28 Apr 2007, 09:10
Post #163


--- Membru cu ralanti ---


Group: Members
Posts: 8.928
Joined: 21 November 03




Pentru JVC-uri care au un jack pentru comenzi volan....nu ai solutie? De abia am gasit niste adaptoare pe net, si is scumpe rau. Are un jack stereo. Sa ma joc si eu dea potentiometrul? Oare de ce are jack stereo si nu mono? O fi ca Sony?

This post has been edited by driverx: 28 Apr 2007, 13:50


--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 29 Apr 2007, 20:03
Post #164


--- Membru cu ralanti ---


Group: Members
Posts: 8.928
Joined: 21 November 03




Damn, am incercat....si nu a mers. Se pare ca la cenzuraturile astea de JVC altu e gheseftu....

Se pare ca are un fir pe care vin 5 V, iar altul.....nimic, in schimb are 6ohmi la masa.....

Any ideas?


--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 30 Apr 2007, 00:21
Post #165


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 17 July 05
From: BUCURESTI S6




Am un VDO Simens si nu am reusit sa il fac sa se inteleaga cu satelitul de comanda, care functioneaza perfect pe vechiul meu CD player cu care a fost livrata masina. Are cineva idee cum pot sa adaptez satelitul la player?....Exista un adaptor special, dar e destul de scump si e pt masini care au si display separat.


--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 1 May 2007, 20:21
Post #166


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Driverx, sa nu fie solutia ca la Blaupunkt. Pe un fir alimentarea satelitului si pe celalat comenzile.


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuner
post 17 Jun 2007, 03:30
Post #167


site customlight


Group: Members
Posts: 1.628
Joined: 27 September 05
From: BrAsOv




satelit pe partea stanga a volanului oare exista?

imi place ideea am un sony si am zis ce ar fii sa pun si eu satelit de comanda dar conducand prin oras mi-am dat seama ca nu mi-ar fi folositor deloc cea mai mare parte din timp mana dreapta sta pe schimbator si daca intind un deget aproape ca schimb posturile si m-am gandit ce ar fii sa pun satelitul pe stanga se pot inversa butoanele in satelit sa nu para ca e cu capul in jos ?? mentionez ca inca nu am cumparat aceel satelit dar voi porni in cautarea lui .

This post has been edited by tuner: 17 Jun 2007, 03:34


--------------------
am avut o dacie 131o L mandru posesor de SCENIC 2001 :)
Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
Acum am si o kia cu care ma plimb tot timpul !!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
draculica
post 17 Jun 2007, 18:58
Post #168


Membru incepator


Group: Members
Posts: 70
Joined: 3 March 05
From: Bucuresti




Vezi ca pt Sony se gaseste satelitul asta, la dealer

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=351684

Dupa cum se vede, se poate monta pe stanga.
Vezi totusi daca se potriveste cu player-ul tau.


Eu mi-am schimbat masina de 2 saptamani, am luat un Prestige, si vreau sa zic ca in primete 3 zile tot dadeam cu degetele de la mana dreapta in gol, vroiam sa schimb posturile la radio. blink.gif
Nasol ca pt mp3-playerul asta nu se poate face nimic... sad.gif

Succes !


--------------------
Dacia Logan 2007 - Prestige - B 00 GCB
Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...

No money, no problem !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
inalbi5m
post 10 Jul 2007, 01:01
Post #169


Membru autentic


Group: Members
Posts: 521
Joined: 8 April 06
From: Brasov




IRONICK o intrebare:eu am Renault Laguna 1 din 2000 care are satelitul de comenzi pe volan din fabrica.Am un mp3 player Pioneer 5730MP.Crezi ca ar merge solutia descrisa de tine?La mine din cate stiu cablul de la comenzi volan se duce intai prin display si abia atunci ajunge in mufa.Care ar fi solutia.Multumesc.


--------------------
Renault Laguna 2000 1,8 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 10 Jul 2007, 18:03
Post #170


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Identica cu ce am descris initial. Satelitul pe care l-am folosit eu ducea tot la display. Scoti mufa din display si te conectezi la ea.


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 10 Jul 2007, 19:17
Post #171


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




Un satelit ca in poza de mai sus (#158) unde pot gasi in TM ? Sau eventual de comandat de pe net .


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 22 Jul 2007, 00:09
Post #172


Membru cooperator


Group: Members
Posts: 4.407
Joined: 1 November 04
From: Timișoara




Sa va descriu experienta mea cu satelitul...

Intro:
Pentru ca empetrei playerul primit acu' vreo doua luni a decedat subit si fara sanse de resuscitare m-am gandit sa revin la CD playerul de origine. Usor de zis, mai greu de facut, pentru ca il donasem tatalui meu. Bine ca n-a apucat sa-l monteze! L-am luat asadar de la tata si l-am plantat la loc in masina. Asta pana cand am condus o masina care avea comenzile radio la volan, fapt care m-a impulsionat sa montez celebrul satelit Clio.

Documentarea:
Am facut-o citind topicul asta plus diversele linkuri din el. Urmand povestea lui david79 si tutorialul lui draculica am ajuns sa conectez satelitul la player sa vad daca am dat sau nu banii degeaba. Nu i-am dat degeaba.

Pozitionarea:
Vazand lucrarea lui david79 am vrut sa fac si eu la fel, adica sa prind satelitul in locul dedicat pe coloana de directie. Nu mi-a placut ideea de a-l prinde de cochilie, plus ca in pozitionarea fara cochilie venea atat de bine in spatele volanului!
Am dat jos cochilia volanului si am gasit locasul de prindere pentru satelit. Se potrivea la fix, mai ramanea sa decupez cochilia. Prima surpriza neplacuta a fost sa constat ca nu exista nici un reper pentru decupare in vederea montarii satelitului. A doua surpriza neplacuta a fost sa mi se confirme ceea ce vazusem in pozele postate de david79: desi decuparile pentru contact si maneta stergator de parbriz sunt (din poze cel putin) la fel ca si la Solenza, semicochiliile difera.
Am incercat diverse abordari pentru a incerca sa pozitionez corect satelitul. Sablon din carton, sablon din polistiren... Am inceput cu o taietura in partea din dreapta a semicochiliei inferioare, exact la colt. Cand am taiat si in partea frontala (sa deschid accesul spre locasul de fixare) am facut greseala no. 1: am taiat prea mult, lasand semicochilia inferioara fara un punct de prindere de semicochilia superioara. Deci, atentie: se taie exact pe sub "piciorul" semicochiliei inferioare, nu peste el (deoarece asta implica retezarea lui, si nu e bine).

Greseala no. 2: am taiat din semicochilia superioara. In urma pozitionarii si repozitionarii satelitului am ajuns la concluzia ca acesta se poate monta decupand numai din semicochilia inferioara.

Din pacate la finalul lucrarii aspectul decupajului lasa mult de dorit. Acum, daca ar fi sa mai fac inca o data lucrarea as sti exact de unde sa incep si cat sa tai. Anume, se face un sablon din carton dupa partea de prindere a satelitului (partea semirotunda cu capacul surubului de fixare) si se taie semicochilia inferioara incepant din marginea ei de sus dupa latimea satelitului. Exact unde se termina capacul satelitului, pe spate, se vede clar delimitarea dintre "talpa" semirotunda si corp. Dup-aia se face decuparea semirotunda, prin taieturi succesive.

Carpeala de final:
Pentru ca nu stiu cand o sa mai am nervi sa desfac toata dracovenia aia dupa ce in sfarsit am pus-o la loc si mai ales ca nu stiu cat costa semicochiliile volanului (astia de la Dacia sunt in stare sa ceara cateva zeci de euro pe doua plastice), am ales sa maschez cumva decuparile alea nereusite. Solutia a venit de la o alta gaselnita marca Dacia, si anume un autocolant de Prestige pentru stalpii dintre usi. Cum respectivul autocolant zacea in parasire dupa incercarea nereusita de a face o imitatie de stalpi de Prestige, l-am luat si l-am decupat frumos dupa conturul partii frontale a semicochiliilor, avand de grija sa las mai mult autocolant acolo unde lipsea prea mult plastic. Stiu, e groaznic, dar si mai groaznic ar fi fost sa nu-l pun si sa se vada ditamai lufturile pe langa satelit. Zis si facut. Daca privesti seara (ca m-a prins seara tot lucrand la decuparea cochiliei) nu realizezi ca e vorba de o alta textura. Asa ca pana o sa ajung sa desfac cochilia veche si sa fac o decupare ca la carte intr-una noua o sa ramana asa.

Apropo, daca stie cineva preturile pentru cochilia volan (semicochilia superioara si cea inferioara) il rog sa ma anunte.



--------------------
Volkswagen/Ford Passat/Focus Comfortline 2008/CL 2002 - *
"Din buleală în buleală spre victoria finală!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BAD_MF
post 10 Aug 2007, 15:40
Post #173


Membru autentic


Group: Members
Posts: 691
Joined: 9 May 05
From: Iasi




aveti cumva schema mufelor de alimentare ?
vreau sa montez un cd player BLAUPUNKT original de Logan pe un VW Golf 4, am montat mufele ISO dar aparatul nu porneste, precizent ca am curent, masa si ambele plusuri verificate. Ma gandesc ca trebuie inversate dar nu stiu exact cum.



QUOTE(klaus @ 6 Feb 2007, 09:43)
RCD-ul din noua gama (cel putim mp3 playerul) nu are posibilitatea de montare a unui satelit,
Nici satelitul de renault standard si nici satelitul de blaupunkt nu functioneaza pe el.
Pe mufa de satelit singura conexiune valida este cea de masa. Cea de alimentare a satelitului (pusa in paralel cu alimentarea antenie) nu este conectata la 12V, iar pinul de comanda nu influenteaza functionarea mp3-playerului in nici un fel.
De asemenea, atrag atentia ca domnii de la Blaupunkt au schimbat pozitionarea pinilor de masa si de semnal intre ei fata de versiunile care se regasesc pe net. cei 3 pini de pe mufa care se ocupa cu satelitul sunt in documentatiile de pe net cam asa:
| - +12v
| - semnal
| - masa
In realitate (atat pe satelit cat si pe cd player) sunt:
| - +12V
| - masa
| - semnal
*




--------------------
Seat leon FR 1.8 TURBO 2003 - IS-xx-COD
9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 10 Aug 2007, 15:48
Post #174


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Verifica firele galben si rosu, sa nu fie inversate. Pentru teste poti sa le legi pe ambele de la aparat la cel pe care ai tu tensiune pe el.

This post has been edited by IRONICK: 10 Aug 2007, 15:49


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 10 Aug 2007, 16:14
Post #175


Desi pare, nu lucrez la Dacia


Group: Moderatori
Posts: 19.614
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Vezi ca la grupul VAG sunt inversate + permanent cu + dupa contact la alimentari.


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt/Si-n cele ce maine vor rade la soare
E-n pruncul din leagan si-n omul carunt/Si-n viata ce vesnic nu moare!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FederalMogul
post 12 Sep 2007, 12:43
Post #176


Membru


Group: Members
Posts: 114
Joined: 13 June 06
From: TM




Ironick: ca si o continuare a discutiei de pe celalalt topic as mai avea doua intrebari.
Firul maro se leaga undeva? Cum leg firele satelitului la jack. Care se leaga la AD si care la GND?

Scuze pt atatea intrebari dar nu sunt electronist si nu inteleg f usor schemele.


--------------------
Renault Megane I 2002 1.9 dci; 141 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 12 Sep 2007, 13:01
Post #177


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Firul maro se leaga daca folosesti rotita. Eu am folosit doar comenzile de volum +, volum -, mute si up si down, dar nu pe rotita (pe butoanele de sus). Firele se leaga combinand rezistoarele, la fel cum este exemplu dat de mine mai sus. O sa caut schema pe acasa cum am legat eu. Sper ca o mai gasesc. (ca eu dupa ce termin ceva, pe urma arunc ...)


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FederalMogul
post 14 Sep 2007, 13:16
Post #178


Membru


Group: Members
Posts: 114
Joined: 13 June 06
From: TM




ma ajuti cu schema aia ca nu prea imi iasa combinatiile smile.gif


--------------------
Renault Megane I 2002 1.9 dci; 141 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 14 Sep 2007, 13:19
Post #179


-------------------------


Group: Members
Posts: 18.759
Joined: 19 April 05
From: Earth




Nu te-am uitat!

Nu m-am uitat inca prin toate dosarelele. Daca nu o gasesc, saptamana viitoare fac schema din nou.


--------------------
- - - - -
TOYOTA SBW5
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FederalMogul
post 18 Sep 2007, 09:11
Post #180


Membru


Group: Members
Posts: 114
Joined: 13 June 06
From: TM




ironick: ai gasit schema? esti sigur ca nu ai folosit decat rezistente?


--------------------
Renault Megane I 2002 1.9 dci; 141 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
DaciaClub
Random Picture Google search Last addition
Imagine aleatoare
căutare personalizată
Ultima imagine adaugata


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Time is now: 21st December 2014 - 05:57
Forum Renault Server hosting