Monocontact servodirectie, Pierde ulei servo pe la monocontact
![]() ![]() ![]() |
Monocontact servodirectie, Pierde ulei servo pe la monocontact
Radel |
![]()
|
||
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Toate sunt originale, doar nu crezi ca au o familie de chinezi care produce presostate in pivnita de la Service.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cumva e manocontact?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
Asa este. Mano ca masoara o presiune, ceva. Dar aia de la service ii spuneau mono. Asa ca m-am luat dupa ei...
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Radel |
![]()
|
Si lasand deoparte semantica, concret are ceva cineva de recomandat? În afara de a se schimba se poate face altceva. Mă rog și eventual scandal la VC. Nu de alta dar ma obosesc drumurile pentru toate stifturile lor.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sa stii ca merge la fel de bine si fara el!
![]() Nu e nimic de recomandat, e pur si simplu o chestie de NOROC! This post has been edited by prody: 20 Mar 2007, 18:35 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e ca la mine s-a scursa destul ulei pe compresorul de AC si pe scut incat sa faci ungerea la 2 masini asa ca trebuie si eu sa il schimb , am inteles ca costa 70RON in cazul masinilor care nu mai sunt in garantie !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B-40-LBC Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu zic sa trimiti un mail la vocea clientului cu problema care o ai, de cate ori ai fost in service(numele service-ului) cu aceeasi problema ( datele ) si ce au inlocuit
eu unul asa am facut cu problema de la distributie si dupa ce am dat mail la VC m-au sunat ei sa ma duc sa rezolve . This post has been edited by Giurisici Fabian: 2 May 2007, 20:07 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ionelfromrom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 April 06 ![]() |
SALUT
Astazi am vazut ca si la mine se vede ceva ulei pe acel maocontact si mai mult pe firul ce intra in el deci este defect trebuieste schimbat. Stie cineva codul de la acest manocontact? Vreau sa il cumpar de unde gasesc si sa il schimb eu. |
--------------------
dacia logan
laureat
- gj22rzv
|
|
ionelfromrom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 April 06 ![]() |
Salut
ASTAZI M-AM INTERESAT DE ACEL MANOCONTACT DIRECT LA DACIA SERVICE SI CIND AM AUZIT CIT E PRETUL NU AM VRUT SA CRED ASA CEVA (98 EURO FARA TVA ESTE PRETUL CEL NOU ) SI CEI DE LA MAGAZIE SAU MIRAT CIND AU VAZUT ACEST PRET DAR EI ZIC CA ATITA COSTA ACUMA.NU AM FACUT COMANDA O SA VAD CE POT FACE SA GASESC ACEASTA PIESA DIN ALTA PARTE. |
--------------------
dacia logan
laureat
- gj22rzv
|
|
paulxs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 December 08 ![]() |
unde se afla pozitionat acel manocontact??
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
liviu27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 421 Joined: 22 February 07 ![]() |
Pe conducta de inalta presiune de la servodirectie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureat
|
|
paulxs |
![]()
|
uite care e problema
am un dci cu pompa electrica de servo pompa merge cand di cand are manocontact??? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu. Are probleme pompa ta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
paulxs |
![]()
|
multam
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
iata ma si pe mine cu probleme la acest manocontact,desi am deschis un topic nou aseara,pentru ca nu stiam ce este.
reatasez aici poza cu el, ff murdar,dar fara scurgeri proaspete,nu am observat picaturi de lichid sau urma nici pe alternator. l as lasa in observatie,nu m as prea grabi sa pun altu. ce parere aveti dupa cm arata?la cei care curgea,curgea mai rau? Attached thumbnail(s) 16052010171.jpg ( Size: 216.12k ) Number of downloads: 1414 |
-------------------- fan VAG!
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
L-am schimbat eu anul trecut: in jur de 300 ron cu tot cu manopera la un service autorizat Dacia din Valenii de Munte, jud. Prahova
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
Vlad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 June 03 From: Iasi ![]() |
Am schimbat si eu ieri manocontactul de la servodirectie pentru ca pierdea ceva ulei, nu foarte mult dar nu-mi place sa ridic capota si sa vad diverse piese zemuind!
Dupa 2 saptamani de cautari pe net si prin magazine am gasit piesa (manocontactul) la pretul de 47 lei asta dupa ce aceeasi piesa impachetata intr-o punguta cu romb pe ea costa 290 lei. Si stiu sa fac diferenta intre o piesa originala si o facatura si le- am avut pe cele doua(cea de 47 si cea de 290) in mana constatand ca sunt IDENTICE. Inutil sa mentionez ca si piesa veche(cea de pe masina), dupa ce am curatat-o era ca si cealalta! Ca sa schimbati manocontactul e nevoie de o cheie dreapta de 21(pentru corpul manocontactului) si una de 12 (pentru tinut contra), se schimba in 5 minute, la mine a durat mai mult ca am sters toate urmale de ulei de prin zona. Am tinut degetul pe orificiul ala in timpul schimbarii, am pierdut foarte putin ulei care s-a dus pe carpa cu care am protejat alternatorul. Magazinul de unde am cumparat piesa e in Iasi pentru cei interesati pm si va dau "pontul"! |
--------------------
opel, toyota
Astra H, Corolla
Enjoy-plus-2007, SOL 2006
|
|
CTH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 May 10 ![]() |
Salut,
La 100 000km este al 3-lea schimbat. Cred ca as fi schimbat mai multe daca nu mergeam vreo 20 000km cu unul la care completam o data la 2 luni ulei ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- DJ-87-CTH
|
|
Diabolique |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
ce fel de ulei se pune in borcanelu de servo?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Renaultmatic D2 ( produs parca de ELF). Capacitatea instalatiei este undeva la un litru.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Diabolique |
![]()
|
mersi...oare gasesc pe la benzinarii? ca in 20 min plec din localitate si acu la ora asta n-am de unde altundeva sa completez
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Diabolique |
![]()
|
intr-un final am schimbat si eu manocontactul...89 lei plus 38 manopera
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
DUREL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 February 07 From: FERENTARI ![]() |
Manocontact luat din service sau din alta sursa ?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
Radel |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 18 May 2010, 00:38) iata ma si pe mine cu probleme la acest manocontact,desi am deschis un topic nou aseara,pentru ca nu stiam ce este. reatasez aici poza cu el, ff murdar,dar fara scurgeri proaspete,nu am observat picaturi de lichid sau urma nici pe alternator. l as lasa in observatie,nu m as prea grabi sa pun altu. ce parere aveti dupa cm arata?la cei care curgea,curgea mai rau? De la initierea topicului de catre mine au trecut cativa ani... Am acelasi manocontact, care dupa un anumit timp nu a mai curs ![]() Bafta. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:19 |