Montare Ambreiaj de 1.6 pe 1.4, volanta/disc/placa/rulment
![]() ![]() ![]() |
Montare Ambreiaj de 1.6 pe 1.4, volanta/disc/placa/rulment
romaro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 January 11 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia/aro
logan/1300/ 244
2008/1977/2002
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
intreaba su tu la service unde vei schimba ambreiaju daca merge cred ca trebuie sa schimbi tot:volanta,disc,placa presiune,rulment
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
romaro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 January 11 From: Pitesti ![]() |
pai da,trebuiesc schimbate toate.ma gandeam dc a mai facut cineva schimbarea,ca astia la service mi-au spus ca nu stiu,unii ca nu se baga.
Pe mine ma inreseaza dc se potrivesc gaurile la volanta si priza de la disc cu cea de la cutia de 1.4. |
--------------------
dacia/aro
logan/1300/ 244
2008/1977/2002
|
|
alienu2006 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 February 06 ![]() |
cel mai simplu mergi la un magazin de piese auto (de preferat undeva unde ai un amic ceva..) si compari piesele intre ele...
cutiile de viteze nu stiu daca au dimensiunile la fel... asta trebuie sa mai intrebi... |
--------------------
dacia
logan
- bv-61-vde
|
|
al!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 30 November 08 ![]() |
Eu am ambreiaj de 1.6 pe 1.4.tre volanta,placa presiune,rulment si disc.
Nush ce o sa castigi, eu asa am luat masina. |
--------------------
Dacia
Logan -
1.4MPI
- AG 16 Y M A
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
o sa schimbi ambreiaju mai rar,singura diferenta
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 09:59 |