DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Navigatie free cu telefon mobil, pt toate OS-urile (platesti doar traficul de net)

hamzteru
post 16 Aug 2007, 22:33
Post #31


un simplu membru


Group: Members
Posts: 548
Joined: 13 April 05
From: Bucuresti




Garett eu nu vreau sa mai upgradez softul pentru ca trebuie sa salvez totul in card si dupa aceea chiar sa instalez unele programe din nou pentru ca nu intotdeauna se reinstaleaza corect.merge foarte bine acum si sunt multumit.cheastia cu noul ld-4w este ca pretul cred ca va fi cam mare fiind un produs nou si in plus se vede pe bord daca il uiti.cel pe care il am eu nu se vede absolut deloc.unde mai pui ca orice varianta de sirf ai alege tot 8-11-12 sateliti prinde pentru ca nu are cum mai multi,pamantul se invarte si receptorul poate vedea doar un numar limitat de sateliti,nicioadata 20 atat cat ar suporta un modul gps cu sirf3 ld-3w.eu am luat modulul gps cu 2.2 mil de la vodafone in condiitile in care pe net gaseam "super oferte" de la un minim de 3 mil.unde mai pui ca bateria ma tine de ma plictisesc.l-am incarcat de cateva ori la inceput si acum cred ca ma tine si 2 sapt si jumatate in conditiile de functionare cate 3 ore pe zi,fara sambata si duminica.am fost plecat din bucuresti si a mers cam 11-12 ore dus-intors si la intoarcere a mai functionat vreo saptamana.

@eminescu0 : dotsis.com , dc++ , strongDC etc.

respect


--------------------
renault clio symbol / megane estate ---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 17 Aug 2007, 06:15
Post #32


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.455
Joined: 4 June 05
From: Galati




@hamzteru: L-ai luat cu tot cu optiunea aia Navigator de 8USD? Sau se poate lua si la liber la acelasi pret(eu sunt pe Orange)?
Cu stima


--------------------
GV cu suflet de Reno
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hamzteru
post 17 Aug 2007, 07:51
Post #33


un simplu membru


Group: Members
Posts: 548
Joined: 13 April 05
From: Bucuresti




garett, eu l-am luat la liber, ca sa zic asa, l-am luat din plaza blvd. timisoara. eu nu calatoresc chiar asa de mult incat sa imi trebuiasca vreun pachet de gprs. ca moft e bun doar modulul.

respect


--------------------
renault clio symbol / megane estate ---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Danezu
post 17 Aug 2007, 11:10
Post #34


un fost proprietar de megan.....


Group: Members
Posts: 1.099
Joined: 3 January 06
From: Bucuresti




@eminescu: daca tu crezi ca alea de la nokia sunt free,te inseli,vezi harta,dar nu poti naviga.
Daca vrei route66 si tomtom cu licenta,te tine cineva sa nu le cumperi????
Nu cred ca o sa te intrebe cineva de licenta de la telefon..... radmasa.gif


--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 18 Aug 2007, 19:22
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.336
Joined: 30 August 04
From: Ban Land




Mie mi se pare o solutie incomoda. Trebuie sa te chiorasti la un display mai mic si ai mai multe jucarele care trebuie alimentate de la priza brichetei.


--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 13 Feb 2008, 00:47
Post #36


un om


Group: Members
Posts: 720
Joined: 1 November 07
From: CT




Vodafone Navigator de la Voda. La pretul abonamentului in tara e ca si cum ar fi free. Citez mai jos dintr-un post de al meu mai vechi pe alt forum:
"Abonat!Instalat!Folosit!
Plusuri:
*F. multumit de detalierea hartilor pt Romania! Pt. altceva decat Bucuresti nu am vazut inca asa detaliere (folosit R66 si TomTom)
*Nu am avut decat undeva in mijlocul Parcului National Bucegi o neconcordanta minora (lipsa pe ecran a unei portiuniu de 1 km de drum forestier) si pe drumul intre Poarta Alba si Nazarcea (C-ta) unde ma aratat alaturi de drum pe distanta de vreo 2 km si tot recalcula drumul.
*Nu mi s-a intrerupt NICIODATA reteaua, si am avut tot timpul harta actualizata indiferent de locatie si de zoomul folosit.
*8 $/luna trafic nelimitat mi se pare acceptabil pt nivelul aplicatiei
*Rutarea buna (nota8)
Minusuri:
*Nu exista optiunea de navigare Head Up ci numai North Up (pt unii poate sa fie o problema)
*Saracacios in setari (nu se compara cu cele scumpe R66 si in nici un caz cu TomTomul)

Pt cineva care nu vrea sa dea sute de € deodata, e o alternativa buna!

Hardware folosit Nokia N80i si GPS Route66
Obs: GPS-ul merge vreo 9h fara probleme dar mobilul trebuie tinut la incarcator"
[attachmentid=1627433295][attachmentid=1627433296]
Aici sunt si doua flmulete demonstrative !

This post has been edited by koldun: 13 Feb 2008, 00:48


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 13 Feb 2008, 08:00
Post #37


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




fara suparare da' 8 dolari pe luna mi se pare aberant pentru traficul de net pe mobil.... cel mai ieftin este o solutie gps dedicata... Platesti la inceput pentru aparat si (eventual) soft si apoi ai gratis...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 14 Feb 2008, 00:44
Post #38


un om


Group: Members
Posts: 720
Joined: 1 November 07
From: CT




Normal ca fara suparare! cu ochiul.gif Chestia care mie, cel putin imi place, e ca nu este un abonament, hai sa zicem "stabil". Am nevoie luna asta , caci ma duc in concediu sau in nu stiu ce delegatie etc, telefon la Voda si iti reactiveaza serviciul. Mi-am facut treaba, telefon la Voda si se dezactiveaza serviciul. Daca nu ai nevoie, nu platesti. Dar asta e doar parerea mea. Succese! cheers.gif


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PSC
post 17 Apr 2008, 11:38
Post #39


O cafea cu lapte (cafe latte) e bună oricând


Group: Members
Posts: 59
Joined: 12 November 07
From: Bucuresti




Eu prefer să nu plătesc chiar și atunci când am nevoie. Mi se pare suficientă plata pentru cumpărarea PDA-ului, cu care pot să fac n-șpe chestii pe lângă navigare GPS. Eventual să dau și telefoane și mesaje de pe el, dacă mă uit la un TyTN II.
Bineînțeles, tot fără supărare. wink.gif
Plus că mi se pare inuman să mă holbez la un ecran de 176x208 pixeli, când mă pot delecta cu 240x320 pixeli, sau chiar cu 640x480 pixeli, dacă mă uit la Mio C720.
Ca să nu mai spun că există sisteme cu ecrane mai mari.

This post has been edited by PSC: 17 Apr 2008, 11:54


--------------------
Nissan Primera 2006 Visia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 17 Apr 2008, 14:21
Post #40


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




o mica corectie ... C720 are 480 x 272...



Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 17 Apr 2008, 21:12
Post #41


un om


Group: Members
Posts: 720
Joined: 1 November 07
From: CT




QUOTE(PSC @ 17 Apr 2008, 12:38)
... mi se pare inuman să mă holbez la un ecran de 176x208 pixeli, când mă pot delecta cu 240x320 pixeli...
*



N80-ul meu are 352 x 416 ! wink.gif
Oricum, si eu in viitorul apropiat, sper sa trec la asta ->[attachmentid=1627445228]

Succese!

This post has been edited by koldun: 17 Apr 2008, 21:16


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 17 Apr 2008, 21:38
Post #42


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.057
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




la banii astia iei si ceva care are gps incorporat


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 18 Apr 2008, 01:48
Post #43


un om


Group: Members
Posts: 720
Joined: 1 November 07
From: CT




Nu-mi trebuie cu gps incorporat ca am deja. Mie imi foloseste mai mult asa separat pt ca GPS-ul il pot folosi cu notebook-ul si cu i-Mate-ul sua orice altceva. Si mai e o chestie: GPS-ul il pot pune unde vreau, in locul care nu este obturat de nimic, iar telefonul (sau mai tarziu, I-Mate-ul!) in suport cat mai aproape de mine. Parerea mea...
Succese!


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bacu
post 4 Aug 2008, 19:25
Post #44


Membru Privilegiat


Group: Members
Posts: 2.174
Joined: 11 May 06
From: Luxembourg




are cineva experienta cu softurile de navigatie pe telefoanele nokia? cu chiu cu vai am reusit sa instalez aplicatia nokia maps 2.0. pe e66-le meu, insa acum imi arata doar pozitia si harta, iar daca vreau sa imi calculeze o ruta, imi afiseaza doar imaginea 'din avion', fara ghidare pas cu pas. pentru asta am inteles ca trebuie sa platesc un abonament sau o taxa. fara acest route calculation nu vad insa cum as putea folosi acest soft.

ma lumineaza si pe mine cineva?


--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
logan1.5dci
post 4 Aug 2008, 20:59
Post #45


Nu Există Informații


Group: Members
Posts: 1.039
Joined: 29 September 05
From: Dobrogea




On topic
Ce a zis Mache cand a pierdut trenul?.....Cel mai bine e sa ai lucrul tau.

Si cand mergi cu Gps-ul prin zone fara acoperire Vodafone ? Ce faci?
Da cind o sa ajungi intr-o zona in care este aglomerata reteaua de date. Astepti?

Utilizare inedita a GPS-ului, pe ceata, merge super, te ghideaza. Activezi serviciul si cind termini dezactivezi? Cand e ceata ? Foarte des langa mare, noaptea si dimineata.

Fara suparare.

This post has been edited by logan1.5dci: 4 Aug 2008, 21:09


--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 5 Aug 2008, 06:23
Post #46


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.455
Joined: 4 June 05
From: Galati




QUOTE(Bacu @ 4 Aug 2008, 19:25)
are cineva experienta cu softurile de navigatie pe telefoanele nokia? cu chiu cu vai am reusit sa instalez aplicatia nokia maps 2.0. pe e66-le meu, insa acum imi arata doar pozitia si harta, iar daca vreau sa imi calculeze o ruta, imi afiseaza doar imaginea 'din avion', fara ghidare pas cu pas. pentru asta am inteles ca trebuie sa platesc un abonament sau o taxa. fara acest route calculation nu vad insa cum as putea folosi acest soft.

ma lumineaza si pe mine cineva?
*


Nokia Maps e inutil in Ro, ghidarea vocal oricum nu poate fi activata aici nici contra cost. Cauta pe net softuri gen Garmin sau Sygic, au harti bune pentru Ro si merg ok pe Symbian.


--------------------
GV cu suflet de Reno
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 6 Aug 2008, 06:21
Post #47


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




La ora actuala harta de la Nokia Maps este cea mai completa in comparatie cu igo,miomap sau garmin. Din pacate functioneaza doar pe symbian...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 6 Aug 2008, 06:31
Post #48


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Ramane problema cu calcularea rutei si ghidarea. La tine am vazut ca te arata pe harta, dar nu tin minte sa fi calculat si rute. Daca gresesc, ajuta-ma si pe mine, te rog.

PS: Tu nu era in concediu undeva departe de civilizatie? tongue.gif


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 6 Aug 2008, 06:37
Post #49


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




sunt in concediu undeva departe de civilizatie da' tot am telefonul mobil si laptopul cu mine...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 7 Aug 2008, 00:33
Post #50


un om


Group: Members
Posts: 720
Joined: 1 November 07
From: CT




Fericitule...


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 8 Aug 2008, 01:49
Post #51


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Mi-a venit si mie modulul de gps si am apucat sa ma joc un pic cu aplicatiile.
Garmin mi s-a parut cel mai detaliat, insa nu prea imi place interfata.
Nokia maps are o harta de vreo 2 mega pentru toata Romania si cel putin in Brasov nu stie prea multe strazi.
Sygic inca nu am reusit sa-l fac sa mearga...adica nu vad nimic pe harta...mai studiez.


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu2004
post 8 Aug 2008, 18:37
Post #52


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.396
Joined: 21 November 05




Pe Brasov nu sunt decat strazile de trecere prin localitate, cele mari. Si niste codite agatate de ele, atat.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 8 Aug 2008, 22:08
Post #53


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




As vrea sa testez sygic, dar nu am gasit de unde sa descarc un trial de la ei de pe site. Sa vedem pe unde gasesc o harta pentru Romania...

LE: M-a ajutat liviu2004 sa gasesc harta pentru sygic (cea de la versiunea veche), am facut-o sa mearga pe versiunea noua de program si cred ca renunt la Garmin! biggrin.gif

Dupa o plimbare scurta cu el:
- calculeaza foarte bine rutele. Am facut aceleasi rute in Garmin, iGo si Sygic; Sygic si iGo scot rute identice (din ce am testat eu pana acum). Uneori Garmin propune alte rute (mi s-a intamplat de 2 ori; una era mai buna, una mai proasta, dar nu sunt diferente mari).
- daca o iau pe alta parte decat zice el, recalculeaza foarte bine ruta (citisem pe net ca o cam ia razna, dar la mine nu a facut asa)
- imi arata pe ecran cat e ceasul si cati km mai am pana la destinatie (astea sunt principalele motive pentru care nu-mi place Garmin)
- uneori numara aiurea la sensurile giratorii, dar pe ecran arata bine.
- directia in care trebuie sa mergi e foarte vizibila pe ecran tot timpul
- nu am gasit inca voce pentru limba romana, insa cea in engleza e destul de clara

This post has been edited by deconectat: 9 Aug 2008, 19:37


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 16 Aug 2008, 09:12
Post #54


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Dupa aprox 1200 km:
Sygic nu-mi gaseste unele orase mici (Praid, Sapinta) pe care Garmin le gaseste. Totusi, cand ajung acolo imi arata localitatea pe harta. Pe de alta parte, nici garmin, nici sygic nu mi-au gasit Barsana (igo stie de el).
Rutarea este ok la ambele, insa harta de la garmin e mai detaliata. Recalcularea rutelor se face destul de repede in ambele.
Sygic imi da o eroare cand incerc sa caut POI-uri, insa e posibil sa fie o problema de la mine.

Cred ca am sa tin McGuider-ul ca baza, iar unde nu se descurca, deschid garmin.


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
born2_hate
post 26 Sep 2008, 11:37
Post #55


Membru incepator


Group: Members
Posts: 65
Joined: 1 July 08




stai linistit ca nici route66 nui chear asa de bun in conditiile in care vrei sa ajungi la o adresa si pe ungaria route66 da o eroare aproape de 15 km spun asta fiindcal folosesc


26 Sep 2008, 12:40:
si cine foloseste apicatia aia de pe nav4all ma poate duce si adresa ?
ca yo unu de asta am nevoie

This post has been edited by born2_hate: 26 Sep 2008, 11:40


--------------------
dacia 1310 1998 - HD 90 MIH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reed
post 15 Oct 2008, 19:34
Post #56


Membru autentic


Group: Members
Posts: 800
Joined: 16 June 05
From: Cluj-Napoca




Daca tot vreti ceva gratuit si pt cam toate telefoanela (cu si FARA GPS) de ce nu folositi Google Maps pt mobile? Nu e super precis dar pt oras e f folositor. Foloseste metoda triangulatiei si de aceea e precis doar prin orase.


--------------------
Seat Toledo Signo 1,6 16V 2002 - -
former Solenza Prima 1,4 8V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george1582
post 4 Mar 2009, 20:32
Post #57


Membru incepator


Group: Members
Posts: 82
Joined: 3 June 06
From: Bucuresti




Salutare
I-am luat sotiei un nokia N78 cu gps incorporat deocamdata o sa activez ghidarea vocala a lu'nokia care este gratuit 3 luni dar dupa aia ce ma sfatuiti sa folosesc ca soft cu harti ,sau poate se gaseste o "rezolvare" pentru nokia.
Ma gandeam la ceva care este foarte bun mai ales in bucuresti ,ca sa nu se piarda sau sa ma streseze cu telefoanele biggrin.gif ,ca pentru drumuri lungi am mio C720 de care sunt super multumit
mersi


--------------------
Renault Kadjar 1.6 DCI.4x4 2016 ZEN PLUS DIVERSE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 5 Mar 2009, 07:39
Post #58


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pentru nokia poti folosi Sygic sau garmin... de altfel singurele care merg deocamdata pe Symbian....


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sfinxgo
post 11 Apr 2009, 07:00
Post #59


Membru autentic


Group: Members
Posts: 383
Joined: 20 September 06
From: OLT




am incercat si eu mgmaps cu harti preinstalate dar la zum mare ocupa mult spatiu pentru un telefon cu aplicatia java

This post has been edited by sfinxgo: 11 Apr 2009, 07:10


--------------------
Renault Laguna II 2004 1.9 dCI Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nickvio
post 7 Jul 2009, 20:48
Post #60


Membru incepator


Group: Members
Posts: 82
Joined: 30 January 06
From: Timisoara




Stie cineva, ce program de navigare poate fi instalat pe un Samsung S8300 ultra touch( are modul gps incorporat). In prezent are instalat doar Google maps, care nu ma ajuta prea mult, ca si aplicatie Jawa. As fi vrut sa instalez un program ( fara importanta care) dedicat de navigatie si sunt in impas. Poate cineva sa-mi dea un sfat? Multumesc


--------------------
dacia logan ambition 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th September 2018 - 18:54
Forum Renault Server hosting