DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NorthCross eScape 4345, NorthCross eScape 4345

Paul Gabriel
post 2 May 2009, 00:03
Post #1


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




mi-a dat un prieten un gps sa ii pun alt soft pe el din cauza ca nu poate muta de pe autoturism pe camion. Nu are aceasta optiune la softul respectiv (cardinale 2.6) i-am pus Igo8 (without instalation) dar zice programul de navigatie se incarca, dar de fapt nu se incarca nimic. Intrebarea e se poate schimbat softul sau nu? I-as fii recunoscator cui m-ar ajuta. Multumesc (daca mai este acest topic se poate sterge, imi cer scuze dar eu nu am mai gasit despre acest gps)

nimeni nimic?

This post has been edited by Ingerasu: 2 May 2009, 11:06


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reed
post 2 May 2009, 19:21
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 800
Joined: 16 June 05
From: Cluj-Napoca




ingerasu
NorthCross face parte din familia de generic GPS (China) avand un soft de GoClever. Este EXTREM de usor de adaptat ORICE soft de navigatie compatibil WindowsCE. Necesita doar un director MobileNavigator pe SDcard. Enjoy.


--------------------
Seat Toledo Signo 1,6 16V 2002 - -
former Solenza Prima 1,4 8V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 3 May 2009, 08:40
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




inteleg ca ii extrem de usor de pus soft. dar nu vrea sa mearga. I-am pus si alt card, numa cu igo8 pe el. Ce sa ii mai fac?


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 3 May 2009, 10:50
Post #4


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pastrezi structura de fisiere, redenumesti folderul igo8 in mobilenavigator, si igo8.exe in mobilenavigator.exe. Atentie ca structura de fisiere trebuie sa fie identica cu cea originala. Respectiv pe card ai un folder mobilenavigator, caruia ii stergi continutul si copiezi in el continutul folderului igo8. Ai nevoie de varianta de pna pentru a functiona, cu varianta de pda (cea care necesita instalare ) nu va functiona. Mai simplu de atat nu se poate...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 3 May 2009, 14:27
Post #5


Membru Valvos


Group: Members
Posts: 5.409
Joined: 8 January 07
From: Bucuresti




am acelasi gps si am rezolvat problema vezi ca ai PM


--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 4 May 2009, 13:33
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




dupa ce am instalat softul constat ca nu are la Selectare autovehicul decat masina, taxi, bus, urgent, pieton, bicicleta. Lui ii trebuie camion. Ce pot sa ii fac?
de ex si eu am gps tot cu igo8 dar are si functia camion. Trebuie alta versiune de soft? Multumesc

This post has been edited by Ingerasu: 4 May 2009, 13:34


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 4 May 2009, 13:45
Post #7


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




cauta alt skin... riks de exemplu... desi nu te va ajuta foarte mult.


Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 4 May 2009, 13:46


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 4 May 2009, 14:51
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




acuma nu mai merge deloc, uite ce apare cand il conectez la usb

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 29.12k ) Number of downloads: 6434


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 4 May 2009, 21:06
Post #9


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




daca imi spui si cum ai pus igo8 pe aparat pot sa iti spun si cum sa rezolvi problema... ca sunt mai multe programe de deblocare...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 4 May 2009, 22:15
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




am copiat fisierele si am facut exact cum mi-ai zis. Acuma apare pe aparat doar logo-ul cu northcross escape 4345 si asa ramane. Ti-as fii recunoscator daca m-ai ajuta sa il deblochez. Mersi mult


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 5 May 2009, 07:58
Post #11


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




hard reset, si reiei operatiunea de la inceput...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 5 May 2009, 09:03
Post #12


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




cum fac hard reset? (daca te referi sa ii dau reset de la butonul mic din lateral, i-am dat de nenumarate ori)

This post has been edited by Ingerasu: 5 May 2009, 09:17


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 6 May 2009, 13:03
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




daca v-ati dat batuti, l-am dusl a garantie


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
locox
post 17 Jun 2009, 23:05
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 17 June 09




QUOTE(CriSTI68 @ 3 May 2009, 14:27)
am acelasi gps si am rezolvat problema vezi ca ai PM
*




QUOTE(Alydor @ 4 May 2009, 13:45)
cauta alt skin... riks de exemplu... desi nu te va ajuta foarte mult.
Suma respectelor, Alydor
*


salut, te rog sa ma ajuti si pe mine cu o instalare de igo 08 pe un northcross e scape 4345, ca nu reusesc sa il fac sa recunoasca softul.deloc.am golit cardul lui original de tot si am inlocuit softul cu igo 08 romania without instalation.am redenumit fisierul principal mobilenavigator iar pe igo.exe in mobilenavigator. exe. am sters si din ''sys'' [folders]
app="%SDCARD%/iGO8", am dat hard reset de la butonul din lateral si .......nimic. imi spune ca nu exista nici un soft de navigatie.ti-as fi recunoscator daca m-ai putea ajuta, mersi mult


--------------------
ford ford fiesta 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Jun 2009, 08:04
Post #15


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




daca ai pastrat structura de fisiere atunci trebuie sa mearga. Incearca sa pui in sys calea pe care o ai in sys-ul original


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
locox
post 23 Jun 2009, 17:46
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 17 June 09




am reusit sa instalez in sfarsit igo 08, si este o diferenta foarte mare de viteza si de cautare de sateliti fata de softul original cardinale care mie personal mi se pare o mare prostie de soft. plus ca am reusit sa rezolv si problema display-ului.acum se vede mult mai bine pe ecran decat inainte. merita clar o resoftare, respect!


--------------------
ford ford fiesta 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 23 Jun 2009, 20:38
Post #17


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pana la urma prin ce metoda ai reusit?

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
senyoru
post 6 Jul 2009, 19:25
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 6 July 09




salut care ma poate ajuta si pe mine am north cross 4345 am pus igo 8 pe el si dupa 2 zile sa blocat am fost pe la vreo 5 serviceuri si nu au rom(soft)pentru el daca mar putea ajuta cine sau sami recomande un service care poate sal faca


--------------------
w golf 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul Gabriel
post 9 Jul 2009, 19:39
Post #19


Membru autentic


Group: Members
Posts: 617
Joined: 16 October 07
From: Cluj-Napoca




QUOTE(senyoru @ 6 Jul 2009, 20:25)
salut care ma poate ajuta si pe mine am north cross 4345 am pus igo 8 pe el si dupa 2 zile sa blocat am fost pe la vreo 5 serviceuri si nu au rom(soft)pentru el daca mar putea ajuta cine sau sami recomande un service care poate sal faca
*



ai PM


--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 9 Jul 2009, 20:01
Post #20


Membru Valvos


Group: Members
Posts: 5.409
Joined: 8 January 07
From: Bucuresti




same problem here sad.gif la fel si la mine


--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cbadescu
post 30 Jul 2009, 20:45
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 47
Joined: 6 December 02
From: Timisoara




Salut,

Am si eu o problema cu un north cross 4345.

Am pus igo, totul OK.

Dupa la un moment dat nu mai mergeau filme si mp3-uri.

Am gasit ceva combinatie de hard-reset, si acum sta in "update process ... erasing nandflash success" si nu mai misca.

Orice ideee e binevenita.

Multumesc.


--------------------
DSN Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
michirto
post 2 Aug 2009, 11:40
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 2 August 09




salutare am, si eu aceasi dilema am un north cross escape 3570 si cand il pornesc ami intra doar in logoul north cross si gata ma poate ajuta si pe mine cineva cum ai dau un hard soft reset sau un firmware update
va multumesc cu stima


--------------------
---- ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cbadescu
post 3 Aug 2009, 10:32
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 47
Joined: 6 December 02
From: Timisoara




Salut,

Eu am rezolvat, softul e un pic mai vechi decat ce era initial pe device, dar pana se indura cineva de la service, dar merge ce ma interesa (muzica/filme/GPS-iGO).

Procedura am gasit-o pe net, o scriu si aici sa nu dispara pagina:
http://www.itdirect.ro/?action=static_pages_show&id=19
=====================

# Adaugarea camerelor si radarelor fixe:
In cazul in care nu aveti folderul SpeedCams il puteti downloada de aici http://www.itdirect.ro/download/SpeedCams.rar .
Dezarhivati, iar folderul SpeedCams mutati-l in folderul MobileNavigator de pe card. Pentu o lista actualizata a radarelor fixe si a camerelor va rugam sa download-ati arhiva http://www.itdirect.ro/download/Import.rar , iar continutul sa il mutati in folderul SpeedCams.
Pentru ca radarele sa apara pe harta, acestea trebuiesc activate din:
Meniu->Setari->POI harta->bifati Camera fixa radar

# Pentru conectarea la calculator a sistemului de navigatie (Northcross 4345, 3570), aveti nevoie de Microsoft ActivSync, pe care il puteti downloada de aici http://www.microsoft.com/downloads/details...4b-dc09f8141141.

# A fost lansat un update de firmware pentru sistemul de navigatie Northcross 4345 care sporeste compatibilitatea cu anumite carduri SD, adauga posibilitatea conectarii la calculator in mod mass storage.

Acest update il puteti download-a de aici http://www.itdirect.ro/download/4110-bt.zip

# A fost lansat un update de firmware pentru sistemul de navigatie Northcross 3570 care sporeste compatibilitatea cu anumite carduri SD, adauga posibilitatea conectarii la calculator in mod mass storage.

Acest update il puteti download-a de aici http://www.itdirect.ro/download/3570.zip

# Manualul de utilizare pentru softul Mireo 2.6 il puteti download-a de aici http://www.itdirect.ro/download/misc/mireo_26.rar

# Manualul de utilizare pentru softul Mireo 3.0 il puteti download-a de aici http://www.itdirect.ro/download/misc/mireo_30.rar




Procedura de update este urmatoarea:


- dupa ce ati download-at kit-ul de update, dezarhivati-l;
- copiati continutul folderului (4110-bt pentru Northcross 4345 si 3570 pentru Northcross 3570) pe un card SD;
- porniti sistemul de navigatie, fara a insera cardul;
- dupa ce sistemul de navigatie afiseaza meniul standard, de unde se porneste aplicatia gps, inserati cardul in device;
- tineti apasati pe butonul de sus si imediat apasati butonul reset, fara a lua mana de pe buton;
- tineti apasat butonul pana incepe operatiunea de update (cam 15-20sec)
- dupa ce operatiunea de update s-a incheiat, scoateti cardul din device si introduceti cardul cu softul de navigatie


--------------------
DSN Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 13 Oct 2009, 23:03
Post #24


Membru autentic


Group: Members
Posts: 867
Joined: 18 December 07
From: iasi




salutare.postez si eu aici sa nu mai fac un topic separat.stie cineva daca se poate instala garmin (softul si hartile) si sa si functioneze pe un gps northcross escape 3570?as vrea sa pun garmin road 2008.acum am igo8.va multumesc


--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 13 Oct 2009, 23:30
Post #25


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




lasa-l cu igo. Garminul se misca mult mai rau pe oricare alte aparate decat cele dedicate.


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 14 Oct 2009, 08:31
Post #26


Membru autentic


Group: Members
Posts: 867
Joined: 18 December 07
From: iasi




l-as lasa cu igo dar cred ca harta de la garmin road 2008 este mult mai detaliata decat ce am eu acum pe el.si nu gasesc nici o alta harta mai noua de la igo.si sa inteleg ca se poate pune garmin?


--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 14 Oct 2009, 13:05
Post #27


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




se poate pune garmin. nu stiu ce harta ai tu si pe unde umblii dar mie harta de la igo mi se pare destul de detaliata. Eventual poti sa incerci un Mireo (miomap8) care are o harta mai detaliata pe ro... Degustibus...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ntgabi
post 19 Jan 2010, 13:16
Post #28


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 19 January 10




Va salut si va rog sa-mi explicati procedura de adaugare a noilor harti in IGO 08 deoarece nu ma pricep. In radacina content/ maps am numai ro.fbl
Am descarcat hartile pentru Romania 8.3.NTQ 2009.Q1 si Q2 din 04 2009 respectiv 09 2009 in format FBL. Va rog sa-mi explicati de-a fir a par sa inteleg procedura pe pasi.Este instalat direct in memoria GPS IGO 08 varianta 8.3.2.91972 cu licente si toate minunile.
Multumesc mult


--------------------
Renalut Clio symbol 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 23 Jan 2010, 22:52
Post #29


Membru Valvos


Group: Members
Posts: 5.409
Joined: 8 January 07
From: Bucuresti




cu update de soft de la itdirect au crapat 2 Northcrossuri e4345 popa.gif la fel la 100% dupa termiant se restarteaza si ii canta popa, iar de service sa nu mai vorbim mesterii de la garantie se scarpina in cap ca nu stiu ce sa ii faca

noua jucarea este NorthCross Escape 404 biggrin.gif

This post has been edited by CriSTI68: 23 Jan 2010, 22:53


--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex274418
post 29 Jan 2010, 13:32
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 29 January 10




multumita lui george_scala_2004 insfarsit am reusit . Daca are cineva nevoie de ajutor cu North Cross ES303 ma gasiti pe demirhan33@yahoo.com

This post has been edited by alex274418: 29 Jan 2010, 15:34


--------------------
Dacia Logan 2005 1.4 - B 007 SPY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st November 2018 - 22:04
Forum Renault Server hosting