Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Tocmai intors din Belgia .. In oras e jale, e PAVAT cu masini peste tot, masini mari, balene gen mercedes clasa e .. parcarea 1.5 euro/h si tot e ticsit Bruxelles-ul. La ore de varf centrul orasului si marile bulevarde se transforma intr-o mare parcare.
Mergeti si la aia si luati-va si de ei .. Ah, am uitat sa spun ca parcarile alea sunt pe 4-5 etaje in jos, nu pun la socoteala locurile de la suprafata. In aglomeratie nu se crizeaza nimeni si nu sta nimeni sa faca loc bolizilor pe 2 roti. Daca se descurca bine, daca nu .. stau la rand. |
--------------------
-
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE poate din cauza pretului unei masini care sa-ti ofere placerea asta dar ce masina nu poate oferii asta? nu ziceam sa faci curse, spuneam de mers usor (maxim 70-80), plimbare, atata timp cat masina nu scartaie si troncane din toate incheieturile sunt de parere ca orice masina iti poate oferii asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba de viteza cu care mergi, e vorba de ce acceleratie laterala iti poate oferii. Orice a condus un kart stie ce vorbesc, acolo sa vezi senzatie majora la 40 la ora.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Depinde de ce se asteapta fiecare de la o plimbare, si de contextul plimbarii. Cred ca nu intotdeauna urmarim acceleratia laterala... Eu, cand am nevoie de asa ceva, ma duc la pista de karturi, unde intr-adevar e foarte tare
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai prin plimbare inteleg o calatorie facuta pentru placerea drumului, nu pentru a ajunge la o destinatie anume (adica de obicei e circuit, cu intoarcere acasa de exemplu). Si pentru unii, putin acceleratie laterala insemna placere. Desigur, daca masina e un logan diesel insemna si mult zgomot si evetual o rasturnare insa in alte masini e mai placut.
Pentru ssilent de exemplu e de ajuns sa merga masina, nu conteaza cat de tare.Pentru altii, trebuie sa se auda motorul. Si pentru altii, trebuie sa puna genunchiul jos in viraje.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic sau nu...
Ati gasit acum de ce sa va luati... De "patania" lui Einstein cu Stoicescu... Ntz, ntz, ntz... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
@einstein1984 - am condus kart, este foarte frumos intr-adevar, dar nu o vad ca pe un mod de a te relaxa pentru ca eu unu nu stau bine deloc cu conditia si rezistenta fizica si mi se pare obositor, dupa 18 ture de circuit (circuit de kart nu un oval amarat) eram rupt de oboseala
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cred ca ceva ciudat se intampla, dupa o plimbare de 18 ture de circuit ar trebui sa nu fi obosit, poate de 18 ori mai relaxat, plimbat etc .
![]() cp =[ (nt x v +d)/D] x al Unde: cp- este coeficientul de plimbare nt- numar ture v - viteza d- distanta D- 90-60-90 (dimensiunile insotitoarei) al - acceleratia laterala Se vede clar ca al este cea mai importanta. ![]() Doar atat mai spun pe acest topic, ca si asa am cam fost offtopic (scuze ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 9 Nov 2008, 19:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 8 Nov 2008, 13:11) Uite una mai "on topic" Cand si-or trage toti biker-ii atas si-or merge cate trei pe motor promit sa merg la munca cu reatebeu. Nu am inteles faza cu campii ! Am mers ceva timp si cu atas si mureau conservarii ca nu mai eram pe doua roti, subtirel, sa treaca ei pe langa mine. ![]() Da chiar, ai idee cat de greu se conduce o motocicleta cu atas? |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Azi de dimineata la ora 8:00 in statie la tramvai la 32 era populatie de nu a incaput nici in al treilea tramvai.
Deci: UNDE DRACU ATI VAZUT VOI MASINILE/TRAMVAIELE GOALE LA ORE DE VARF? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Klaus acum sunt pline de motociclisti ca s-a mai racit afara.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.258 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Masina mea e goala!
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vad relativ des asa ceva dar numai pe liniile RATB suprapuse pe cele de metrou. In rest, e cum scrie klaus: MĂCEL.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am imbracat bine si intr-un sfert de ora am ajuns cu motoru' la munca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam cati km?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din Doamna Ghica pana la gara.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad aproape zilnic o Yamaha Tenere in zona P-ta Sudului - Vacaresti.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2008, 11:08) Azi de dimineata la ora 8:00 in statie la tramvai la 32 era populatie de nu a incaput nici in al treilea tramvai. Deci: UNDE DRACU ATI VAZUT VOI MASINILE/TRAMVAIELE GOALE LA ORE DE VARF? in alte cartiere decat cele deservite de tramvaiul 32 ![]() nu stiu cum naiba se face dar eu in toamna asta sunt placut surprins de evolutia traficului pe traseul de care sunt direct interesat Pta Sudului - Universitate acum in plin noiembrie (in alti ani luna cea mai aglomerata) am parte de trafic aproape la fel de lejer ca si in lunile de concedii (august, iulie). chiar ma intreb ce naiba s-a intamplat .... sa fie de vina faptul ca pe aceasta ruta (de fapt aproape - pana la Unirii) RATB a bagat o linie de troleibuze????!!! - din cauza de criza au mai renunta cate unii la masina - habar nu am |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Madrid
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
Zalau, Dr. Tr. Severin, Sighisoara.
This post has been edited by vijelie: 10 Nov 2008, 13:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu tot Universul se invarte in jurul Bucurestiului
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2008, 11:08) Azi de dimineata la ora 8:00 in statie la tramvai la 32 era populatie de nu a incaput nici in al treilea tramvai. Deci: UNDE DRACU ATI VAZUT VOI MASINILE/TRAMVAIELE GOALE LA ORE DE VARF? Cazusem candva de acord ca, intr-adevar, unele linii R.A.T.B. sunt foarte aglomerate. Dar ajunsesem la concluzia ca, daca n-ar mai fi atatia care sa incurce traficul aiurea, autobuzul ar ajunge mult mai repede la destinatie, iar mersul intr-un autobuz aglomerat este din acest punct de vedere acceptabil. Cum spuneam si atunci, eu imi suport semenii, deci nu ma deranjeaza aglomeratia, ci faptul ca fac mult cu autobuzul tocmai din cauza conservelor cu un singur om in interior. ...Masinile s-au inmultit, nu oamenii. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
S-au inmultit si autobuzele. Asta nu te deranjeaza?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
dar autobuzele inca nu au ajuns sa se incurce intre ele.
Vijelie, vorbeam de orase, nu de sate supradezvoltate cu microbuze pe post de transport in comun. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 10 Nov 2008, 13:21) Cum spuneam si atunci, eu imi suport semenii, deci nu ma deranjeaza aglomeratia, ci faptul ca fac mult cu autobuzul tocmai din cauza conservelor cu un singur om in interior. ...Masinile s-au inmultit, nu oamenii. ![]() QUOTE(einstein1984 @ 10 Nov 2008, 13:52) Iar vorbesti de dragul vorbirii. Da-mi exemplu de un singur sat (sa nu fie comuna) supradezvoltat cu microbuze pe post de transport in comun . Cate statii are traseul si cat ar putea costa un bilet nu te mai intreb. This post has been edited by logan1.5dci: 10 Nov 2008, 14:21 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:27 |