O mică ieșire din jungla urbană, Transfăgărășan 2010
![]() ![]() ![]() |
O mică ieșire din jungla urbană, Transfăgărășan 2010
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Foarte bun topicu si titlul, iar ptr roby: sunt 2 pensiuni American Inn, una in oras si cealalta despre care v-am povestit... aceasta este probabil cea din oras, care eu nu am vazut-o.... btw, sa vedem cum facem si cu vreo vila... poate iesim si mai ieftin la cazare?
This post has been edited by fuzzzy: 7 Jun 2010, 10:02 |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
ia sa vedem care se baga:P:))
7 Jun 2010, 11:36: nu se accepta commentarii aiurea...sau dalea gen nu mai bine mergem in alta parte.... ![]() This post has been edited by coco_blondu: 7 Jun 2010, 10:36 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Sarutmina domnu @maskat e super !!
![]() @fuzzy da inteleg ,eu am pus linkul sa se mai uite si alcineva ,acolo sunt o gramada de vilute ,cautam ne interesam si poate gasim ceva eu habar nu am de zona asa ca cine cunoaste zona sibiu sa vina cu idei Fuzzy tu esti, cred, cel mai in masura sa afli ce si pe unde.... caci cunosti zona asa ca spor la cautare. ![]() ![]() ![]() @blondule ai perfecta dreptate dar in legatura cu,cazarea, poate alcineva cunoaste zona si ne da mici indici si sugesti ![]() http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-hote...iuni-sibiu.html This post has been edited by robyvol33: 7 Jun 2010, 13:53 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau am putut sa vin aseara la intalnire sa discutam mai multe , dar ma trec si eu pe lista.
Sper sa na strangem cati mai multi cu DSN, sa mergem toti in sir ![]() This post has been edited by AdrianSavu: 7 Jun 2010, 14:07 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
robyvol33 |
![]()
|
Chiar am uitat sa precizam ca se pot inscrie si alti forumisti din alte judete ,nu numai din bucuresti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
coco_blondu |
![]()
|
da asa bravo roby:P...uitasem si de treaba asta:P:))
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
buna, dupa o conversatie telefonica, va anunt ce am aflat despre American Inn, situat fix inainte de intrarea in orasul Sibiu:
- 33 locuri, 14 camere [10 duble si 3 triple], parcare, bucatarie, mic dejun inclus, galagia nu este o problema absolut deloc [un avantaj al faptului ca NU o sa fim in oras] - rezervare se poate face doar pentru noaptea de sambata si zilele de sambata si duminica, respectiv 14 si 15 august iar costul pentru intreaga pensiune rezervata este de 1490 Ron. - avansul se poate face prin cont bancar sau cash, cum va este mai usor [personal as prefera virament bancar], o suma minima nu a fost ceruta insa trebuie sa avem in minte faptul ca daca vine inaintea noastra o oferta ferma suntem anuntati si daca nu actionam, ni se anuleaza rezervarea... Acum, ideea e ca acolo ne putem desfasura in voie, reprezentantii "Milka" nu ne vor deranja cu linistea publica si etc, vis-a-vis de aceasta pensiune se afla Real si Carrefour deci putem da o fuga destul de repejor pentru cumparaturi de ultima ora, motelul este dotat cu sala de mese si bucatarie deci daca vremea nu va prea tine cu noi nu va fi o problema... Momentan nu mai stiu la ce sa ma mai gandesc deci astept intrebarile voastre si confirmari ferme, desi avem pana la sfarsitul lunii iulie sa ne hotaram exact cati vom fi, sau cate masini... pana atunci putem sa tot dezbatem... eu raman la propunerea mea cu traseul Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Transfagarasan - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti... in rest, astept opiniile voastre! edit: locatia exacta fata de orasul Sibiu a motelului: This post has been edited by fuzzzy: 7 Jun 2010, 15:11 Attached thumbnail(s) locatie_exacta_American_Inn.JPG ( Size: 66.94k ) Number of downloads: 736 |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
Eu sunt on !
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
robyvol33 |
![]()
|
Uauuuuuuuuuu mie unul mi-se pare super ok 33 de locuri ,fara probleme cu parcarea ,inafara orasului,este in drumul nostru,hipermarketurile linga noi,putem inchiria intraga vila si la bani e super super ok
Eu unu nu am obiectii putem stringe banii de duminica viitoare pentru avans ![]() Chiar daca suntem mai multi de 33 nu cred ca ar fi o problema mai intram cite 2-3 prin fiecare camera ,dar sa vedem citi ne stringem intii De la mine un + ok ![]() citeva poze satelit http://www.strazibucuresti.ro/harta-bucuresti-satelit.html This post has been edited by robyvol33: 7 Jun 2010, 16:03 Attached thumbnail(s) 4.JPG ( Size: 104.15k ) Number of downloads: 737 5.jpg ( Size: 194.47k ) Number of downloads: 695 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu propun sa va intalniti tot in parcare la kaufland...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu promit nimic. Sa vedem ce o mai fi pana atunci.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
da da haideti la sibiu :Dca vin si eu
![]() ![]() 7 Jun 2010, 17:13: http://www.vamacucului.ro/servicii.html alta oferta... sunt casute la pret mai mic si parca te lasa si cu cortul ![]() This post has been edited by vladutz_sb: 7 Jun 2010, 17:13 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
Membru t3r0r1s7 Group: Members Posts: 238 Joined: 21 March 10 ![]() |
pam pam
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
Maskatu |
![]()
|
Au mici la kaufland?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
robyvol33 |
![]()
|
Eu unu sunt cu vila suntem toti la un loc, gratar in curte ,aprovizionare aproape ,e mai elegant ,e la margine de oras asa ca nu e aglomerat si a 2 zi cind coborim pe transfagarasan facem popasuri pe tot parcirsul lui
Deci care se mai inscrie??? Sa incepem numaratoarea; 1-robyvol33 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
coco_blondu |
![]()
|
eu zic sa vorbiti lucruri serioase...nu faceti misto ca dupa se ia in gluma toata smecheria asta!!.....mai bine glumim la noi acolo pe topic..la intalnirile saptamanale!!...nu de alta dar cei kre se ocupa dupa ii incurcam..(ca sa ma bag si eu in ecuatie chiar dak n-am zis nimic).....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
2.t3r0r1s7u
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
robyvol33 |
![]()
|
QUOTE(coco_blondu @ 7 Jun 2010, 19:08) eu zic sa vorbiti lucruri serioase...nu faceti misto ca dupa se ia in gluma toata smecheria asta!!.....mai bine glumim la noi acolo pe topic..la intalnirile saptamanale!!...nu de alta dar cei kre se ocupa dupa ii incurcam..(ca sa ma bag si eu in ecuatie chiar dak n-am zis nimic)..... baravo blondule asa e ai dreptate ![]() ![]() 1-robyvol33+1 pers.+1/2 pers. ![]() 2.t3r0r1s7u 3............... 4............... 5............... 6...............etc This post has been edited by robyvol33: 8 Jun 2010, 00:46 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
o3. Lupamuttley (momentan nu sunt cunoscut prin grupul dvs. dar ma voi face remarcat prn iesirile saptamanale
![]() |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu si eu si eu vreau pe lista
![]() uite si oferta care a spus-o vladutz_sb e chiar ok si la bani si la cum arata......de asta am zis sa facem un topic separat cu aceasta calatorie pentru ca asa pot sa ne spuna si cei de prin sibiu niste locatii mai frumoase si poate chiar mai ieftine fata de ce putem sa gasim noi pe net..... |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
coco_blondu |
![]()
|
eu astept sa vad ce fac cu examenele!!...dupa ramane sa vorbim:D....nu e problema cu mine eu no sa incurc...daca asta e
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
robyvol33 |
![]()
|
QUOTE(Lupamuttley @ 7 Jun 2010, 22:25) o3. Lupamuttley (momentan nu sunt cunoscut prin grupul dvs. dar ma voi face remarcat prn iesirile saptamanale ![]() @Lupamuttley nu conteaza ,asa ca te asteptam si duminica dar sa vi si cu Dusterul ![]() @kOG da ai dreptate ,sa vedem toate ofertele (dar pina cum mi-a placut cea a lui fuzzy ![]() 1-robyvol33+1 pers.+1/2 pers. ![]() 2.t3r0r1s7u 3. Lupamuttley This post has been edited by robyvol33: 8 Jun 2010, 00:48 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Bun, eu nu am nimic impotriva cu mersul Bucuresti, Rm Valcea Transfagarasean - Bucuresti.
Dar nu e mai bine sa mergem noi invers. Plecam cu chef, vedem transfagaraseanul, seara ajungem la sibiu, ne cazam, bem etc a doua zii mergem si pe la voineasa, e superb, apoi seara acasa. Parerea mea. 1-robyvol33+1 pers.+1/2 pers. 2.t3r0r1s7u 3. Lupamuttley 4. Hacker |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu daca nu sunt primu pe lista nu mai vin
![]() CUM SA NU VIN MAI BAIETI???eu si inca o pers ![]() si asa ziceam si eu ca mai bine il urcam decat sa-l coboram.acum ne hotaram duminica ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
coco_blondu |
![]()
|
2 voturi pentru urcat .....1 pentru coborare!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 00:38 |