DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PND LG, LG LN 555

andutzu
post 18 Mar 2008, 17:40
Post #61


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Am si eu o intrebare legata de acest GPS. (LN555)
Se poate instala IGO 2008 pe el, si daca se poate... chiar merita? Difera in vreun fel hartile fata de penultima versiune de IGO (07) (inafara de faptul ca sunt 3D) Sunt mai complete, mai bine detaliate?

This post has been edited by andutzu: 18 Mar 2008, 17:47


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Mar 2008, 18:32
Post #62


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Mai fratilor... lasati naibii Igo 2008 cu hartile 3D inexistente pentru romania... Igo 2008 la fel ca si Miomap 3D sunt niste chestii aparute pe piata pentru a scoate ochii utilizatorului si a il face sa vrea mai mult (adica sa isi cumpere alt aparat). Este un fel de Vista cu tema Aero fata de un XP simplu. Harta pentru romania pe langa faptul ca este incompleta, nu este nici 3D. Comparativ cu mio simplu, ala care are harta cum o are, dar macar e mai completa decat cea in cvasi 3D, consuma MULT mai multe resurse. Zicea cineva intr-un post ca in 3D memoria consumata este undeva pe la 70-80% si procesorul sta la 90% turat, comparativ cu mio simplu unde memoria consumata este cam 20-30% si procesorul ajunge cam la 40-50% ... Gandeste-te ca cel care a spus cele de mai sus avea un procesor de 400 mhz si 64 Mb de ram. La LN555 care are un procesor ca vai de viata lui ( 276 Mhz) si are 64 de mega de ram cam cum crezi tu ca va functiona... Sa nu mai spun ca inca cele doua programe de navigatie sunt cam pline de bug-uri (blocaje cand ti-e lumea mai draga, probleme cu diacriticele, rutari dea-mpulea, puncte izolate blink.gif (in mijlocul Vienei, sau pe autostrazile din germania, )
Concluziile le trageti voi....

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 18 Mar 2008, 18:33


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 18 Mar 2008, 18:54
Post #63


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Ok, Ok... am inteles cum sta treaba cu IGO 2008.
Intrebarea numarul 2 biggrin.gif Igo sau Mio?


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Mar 2008, 18:54
Post #64


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Mio! De ce ? am mai explicat...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 18 Mar 2008, 19:24
Post #65


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Nu ma refeream la Miomap 3D, ci la versiunea normala. mio sau igo, care e mai completa?
Scuze, dar sunt cam noob in domeniul asta. biggrin.gif

This post has been edited by andutzu: 18 Mar 2008, 19:29


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Mar 2008, 20:39
Post #66


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Pai hartile sunt aceleasi... Eu ma refeream la softul de navigatie...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 20 Mar 2008, 00:59
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Imi poate trimite si mie cineva, Lge MapLoader? Sau macar un link de unde il pot descarca.
Merci


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 20 Mar 2008, 14:33
Post #68


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




dc iti trebuie. pune mio mai bine cu toata europa.


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 20 Mar 2008, 18:03
Post #69


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Pot pune direct Igo sau Mio pe ln555, sau trebuie deblocat inainte?


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 20 Mar 2008, 20:01
Post #70


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




QUOTE(andutzu @ 20 Mar 2008, 18:03)
Pot pune direct Igo sau Mio pe ln555, sau trebuie deblocat inainte?
*


Citeste pagina anterioara si ai sa afli


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 21 Mar 2008, 12:36
Post #71


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Am reusit sa-l deblochez, insa mai am o nedumerire. Cum fac sa ruleze automat MobileNavigator.exe (miomap). Unde si ce trebuie modificat?
Nu vreau ca de fiecare data cand il pornesc sa stau sa umblu in explorer si sa il execut manual... Am vazut la cineva pe pagina anterioara ca a reusit...
multumesc anticipat


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nimeni_altci
post 21 Mar 2008, 12:39
Post #72


Membru incepator


Group: Members
Posts: 38
Joined: 23 January 08




la mine ai vazut. citeste ce am scris mai sus


--------------------
nissan skyline 1998 - SF.05.FDH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutzu
post 21 Mar 2008, 22:45
Post #73


Membru autentic


Group: Members
Posts: 386
Joined: 19 December 04




Am reusit sa pun MioMap 3.3 pe Ln555. Fara deblocare, booteaza automat. Deci... se poate!
Multumesc @Alydor si @nimeni_altci.

Attached File(s)
Attached File  miov3.3.avi ( 1.89mb ) Number of downloads: 1375


--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 24 Mar 2008, 12:19
Post #74


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




salutare!
sunt nou pe acest forum.
vreau mai intai sa va felicit pentru tot ceea ce faceti pe acest forum.

acum sa-mi prezint marea problema pe care o am:

- am achizitionat, nu de curand, primul meu GPS, LN 550.
- am incercat si reusit sa instalez, pe el langa softul inclus, si MIOMAP, versiunea 3.3. insa am o problema: vad imaginea rasturnata.
- am studiat indelung discutiile voastre despre acest PNA si despre softul MIOMAP 3.3. am schimbat fisierele pe care le-ati recomandat voi, insa niciun rezultat. se incapataneaza sa ramana asa (cu imaginea rasturnata). touchscreen-ul functioneaza normal, doar imaginea e rasturnata.
- va rog sa ma ajutati in problema mea.

va multumesc!


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 24 Mar 2008, 12:48
Post #75


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




vezi in sys.txt cum ai configurata partea de interface. ar trebui sa arate asa:

[interface]
mio=1
landscape=0
width=320
height=240
base="mio/320_240/"
basel="mio/320_240/"

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 24 Mar 2008, 14:16
Post #76


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




rezolvat!

multumesc mult ALYDOR!
astazi ai mai facut un om fericit!

"You are the best!!!"


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 15:14
Post #77


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




salut alydor!

-uite mai am o problema.
-am pus la loc softul original de la LN 550 insa nu imi mai vede satelitii.
-ce trebuie facut in acest caz?

multumesc mult!!!


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Mar 2008, 15:17
Post #78


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




editat sys.txt... sau lasat cel care ti l-am trimis eu... incearca un hard reset...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 15:21
Post #79


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




am incercat si in sys.txt si hard reset.
nimic.

mai da-mi o data structura fisierului sys.txt pentru softul lg


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Mar 2008, 15:22
Post #80


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




[debug]
smart_2d=1
slowsim=1
loop_sim=1

[tmc]
port=0
speed=38400

[interface]
mio=1
landscape=0
width=320
height=240
base="mio/320_240/"
basel="mio/320_240/"

[speedcam]
usemio=-12,90,37,27



Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 15:23
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




precizez cu softul mio merg satelitii. insa pe softul original lg, nu.

31 Mar 2008, 15:24:
structura fisierului sys.txt de la softul original este:

dcardpath="\\SDMMC\\"

[interface]
skin="lg"
copyright="© Copyright 2006, LG Electronics. All rights Reserved."
show_timezoneslider=1
drive_carefully=1
rotoffset=3
mapfontscale=110

[gps]
baud=57600
port=2
portname_template="VSP%d:"

[tmc]
port=0
speed=38400

[debug]
compass_type=2
show_gps_pos=0
show_segmentdir=0
show_oneway=1
show_uturn=1
show_mapid=0
show_segmentid=0
show_roadid=0
show_residentonly=1
show_speed_limit=1
show_optional_routeinfo=1
cache=4096
show_icons=1
show_tmc=1
tmc_all_stations=1
enable_advanced=1
disable_advanced=0

[gx]
gx_orientation=1

[speedcam]
uselg=-12,90,37,27
enable_at_startup=1

[defaults]
auto_replan="AUTO"
auto_follow_time=10

[config]
vcf_bRestoreSmartZoom=1

31 Mar 2008, 15:25:
ce mi-ai dat tu merge doar la softul mio.
daca observi sys-ul din lg e altfel.

This post has been edited by marianrovs1983: 31 Mar 2008, 15:25


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Mar 2008, 15:29
Post #82


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pai de ce nu lasi mio??? blink.gif


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 15:31
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




nu reusesc sa reglez ceasul de la gps la ora bucurestiului.

31 Mar 2008, 15:34:
si imi da ora nu stiu carui meridian.

31 Mar 2008, 15:39:
gata am rezolvat cu satelitii.

insa ma poti ajuta in problema ceasului de la satelitii din softul mio?

This post has been edited by marianrovs1983: 31 Mar 2008, 15:39


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Mar 2008, 15:42
Post #84


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




pai da-i ca setare bucuresti sau atena, sau +3 fata de gmt... si scoate-i actualizarea automata a orei...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 15:56
Post #85


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




MIO 3.3 NU ARE ASA CEVA.
la setarile orei are numai modificare orei PDA-ului.
nimic legat de setarea fusului orar sau GMT


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Mar 2008, 15:57
Post #86


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




MIO 3.3 ARE asa ceva!! dai clik pe antena de gps, si ai sinc ora... de acolo debifezi sincronizare automata si iti reglezi ora dupa bunul plac


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marianrovs1983
post 31 Mar 2008, 16:01
Post #87


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 24 March 08




pai e incomod asa. de fiecare data cand deschizi PNA-ul (daca l-ai inchis de la ON/OFF) trebuie sa setezi ora.
la softul de la LG am setarea fusului orar si e ok. oare mio de ce nu are asa ceva?


--------------------
dacia, daewoo dacia 1310, matiz 1986, 2008 - VS-02-HNP, VS-12-PUY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
D3ffeCT
post 31 Mar 2008, 22:44
Post #88


Membru incepator


Group: Members
Posts: 20
Joined: 31 March 08




Imi cer scuze ca intervin si eu ca musca in lapte,detin Un olg LN550 si eram interesat sa vad daca merge sa fac un card cu mio map pentru el,am tot citit si rascitit acest forum si am vazut ca (dupa parerea unora) trebuie decodat windows ce.Din intamplare (sunt taximetrist) intru-na din zile stand in statia taxi am observat la un coleg din fata acelasi dispozitiv ca al meu,dar pe care rula miomap v3.2,ia-m cerut sa-mi dea cardu sa fac o proba si...surpriza !a mers.
Concluzia; nu trebuie decodat windows ce,am facut un card de 64 de mega dupa al lui merge perfect pe LN550
daca o sa am permisiunea ownerului acestui server am as va dezvalui ce si cum.


--------------------
Logan DCI Laureate Berlina 2006 - DB-06-BOL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 1 Apr 2008, 06:54
Post #89


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




nu a zis nimeni ca trebuie "decodat"... doar ca trebuie un anumit kit... owneru nu o sa iti dea permisiunea, cel mult o sa iti dea ban... arunca un ochi putin pe regulament si o sa vezi de ce....


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
D3ffeCT
post 1 Apr 2008, 08:20
Post #90


Membru incepator


Group: Members
Posts: 20
Joined: 31 March 08




Ok atunci totul este in regula !
Nu are rost sa iau ban.MioMap parca merge ceva mai bine ca LGENavi.Alydor ai idee daca TomTom e mai bun decat cele doua mentionate mai sus?


--------------------
Logan DCI Laureate Berlina 2006 - DB-06-BOL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

11 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th November 2018 - 07:50
Forum Renault Server hosting