DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PND LG, LG LN 555

savin512
post 25 Jun 2007, 10:56
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 25
Joined: 6 March 06
From: Bucuresti




A aparut de curand pe piata un nou pnd de la LG si anume LN555. Jucaria are instalata harta full-Europa. A cumparat cineva asa ceva? Comentarii, opinii....???
Intentionez sa-mi cumpar si eu, mai ales ca pretul este ok. 1100 Ron!


--------------------
Dacia Logan 1,6 Ambition - B-86-AFL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 25 Jun 2007, 12:25
Post #2


Membru


Group: Members
Posts: 4.458
Joined: 18 July 04
From: Bucuresti




Si harta de cine e produsa?


--------------------
Renault Laguna 2011, 2.0TCe, BVA6
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 25 Jun 2007, 12:46
Post #3


Membru onorific


Group: Members
Posts: 4.351
Joined: 16 March 06
From: Bucuresti




890 lei nu-ti mai place? icon_mrgreen.gif
LG LN-550


--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
savin512
post 26 Jun 2007, 09:32
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 25
Joined: 6 March 06
From: Bucuresti




Hartile sunt Tele Atlas. Exista 2 modele ln550 cu harta europei de est inclusa si ln555 cu harta europei completa (din care eu am vazut ca lipseste Italia wacko.gif )



--------------------
Dacia Logan 1,6 Ambition - B-86-AFL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 26 Jun 2007, 10:27
Post #5


Membru


Group: Members
Posts: 4.458
Joined: 18 July 04
From: Bucuresti




PAi da, dar degeaba te incata ca hartile sunt gratis daca sunt facute prost...

Mai bine iti iei un A632 si ai rezolvat mai usor problema.


--------------------
Renault Laguna 2011, 2.0TCe, BVA6
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 26 Jun 2007, 12:43
Post #6


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




La prețul ăla îți iei un PDA (cu GPS) și faci ce vrei cu el, soft și hărți (de mult mai bună calitate) găsești pe toate drumurile...


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 26 Jun 2007, 21:38
Post #7


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 2.076
Joined: 13 December 04
From: TM




Tele Atlas face hartile si pentru MioMap si iGO (cu unele exceptii. ex: RO, HU, etc).
Ia un PDA si nu o sa-ti para rau. up.gif . Nu de harti o sa duci lipsa. smile.gif


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM10xxx
2006
PDA-Mio P 350 DigiWalker
MioMap v3.2; TomTom 6; iGo 8
iGo Primo on Samsung Galaxy S Advance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RADU__
post 19 Oct 2007, 22:50
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.328
Joined: 18 October 07
From: Brasov




Daca este cineva interesat despre acest model, sunt fericitul posesor al unui exemplar de fo 2 luni si am facut cateva voyage prin tara si afara cu el.


--------------------
Renault Megane Sedan fost 1,6 16v modificat 2L 16v Privilege cva - BV 22 ROC
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 20 Oct 2007, 08:05
Post #9


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Pai da si tu detalii: cum se comporta, cum face rutarea, ce program foloseste... etc...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RADU__
post 30 Oct 2007, 20:35
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.328
Joined: 18 October 07
From: Brasov




pai la info scrie asa:

Versiune SW Feb 22 2007
Versiune HW LAN-S360
Versiune SO 0.8.18i

hartile sunt toate din Europa majoritatea Teleatlas(chiar si Italia de la Teleatlas N.V.[061108])
Romania este SC Suncart [061204]. Cardul SD este de 1Gb

Ma gandeam daca este cineva care se pricepe sa-mi spuna cum se poate face upgrade, sau unde gasesc asa ceva.


--------------------
Renault Megane Sedan fost 1,6 16v modificat 2L 16v Privilege cva - BV 22 ROC
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 30 Oct 2007, 22:41
Post #11


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




daca foloseste hartile de la suncart inseamna ca e igo sau miomap...
Daca vrei harti cauta-ma si pregateste-te sufleteste si nervos...


Suma respectelor, Alydor



--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 23 Nov 2007, 02:21
Post #12


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Salut,
Am achizitionat de curand un LG LN550. Ruleaza iGO 2006 branded + ceva modificari (o anumita structura de directoare, executabilul se numeste LGENavi.exe etc).
Acum incerc sa-i transfer soft-ul pe un card de 2GB (el vine cu unul de 512MB), dar dupa copiere si la pornirea cu cardul nou moare cu "hardwareIDerror".
Sper ca Alydor sa ma poata ajuta cu hartile pentru restul Europei. worship.gif


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 24 Nov 2007, 08:56
Post #13


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Ai PM...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 26 Nov 2007, 22:29
Post #14


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Multumesc Alydor, din pacate nu le-am putut utiliza. Dupa ceva documentare, am reusit sa-l deblochez si apoi sa instalez pe un card separat MioMap 3.2 cu Europa completa, skin-uri, speedcams si avertizare vocala. De-abia astept sa il testez maine. 124.gif 38.gif
Boza:
lg-ln550-unlocked.jpg

27 Nov 2007, 14:39:
Am mai surubarit un pic azi la el si acum vede si satelitii (protocol NMEA, port 2, baud 9600). Din ce-am vazut cu sirftech, LG-ul stie si de SiRF dar n-am reusit sa-i debifez "static navigation". Foloseste cineva in mod curent SiRF sa impartaseasca impresii? Merita sa il mai chinuiesc un pic sau e mai bine cu NMEA?

This post has been edited by Bliss: 27 Nov 2007, 13:39


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Nov 2007, 14:18
Post #15


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




cauta in SYS.txt linia de gps si inlocuieste ce scrie acolo cu

[gps]
baud=57600
port=1
portname_template="VSP%d:"

P.S. Fa un Backup inainte de a face orice modificare

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 27 Nov 2007, 14:19


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 27 Nov 2007, 14:45
Post #16


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Alydor, multumesc, dar nu asta era problema ci cum se poate dezactiva "static navigation" din setarile sirf in sirftech (pur si simplu se activeaza singur la loc cand intru din nou in pagina cu setarea) si daca merita trecerea de la NMEA la SiRF.


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Nov 2007, 15:24
Post #17


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




daca iti merge pe NMEA nu vad de ce te mai chinui pe SIRF.... Eu pe 520 am incercat setarile de NMEA si merge ca porcu'.... L-am lasat cum vrea el ... Totul depinde de aparat/soft ... Daca el a fost gandit pentru SIRF o sa mearga prost pe NMEA si viceversa....

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HackY25
post 7 Dec 2007, 18:04
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 7 December 07




Hello ;

Detin si eu un Ln 550 dar cardul sincer .. scrie ca e de 512 dar in realitate e doar de : 243 MB ..

Dar oricum nu aia e important .. incerc si eu sa fac transferul pe un card de 1 GB sa mai adaug harti dar nu reusesc ; imi tot da HardwearIDerror

E prima mea achizitie si nu ma pricep la ele .. ce er trebui sa fac concret sa reusesc sa instalez pe celalalt card hartile ?? si minunatiile alea ce sunt si in poza atasata mai sus la Bliss cu satelitii .. etc

Ms anticipat .. astept un raspuns wink.gif


--------------------
VW Bora 1.9 SDI(vanduta) BMW 1998 ; 320D E46
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 7 Dec 2007, 18:51
Post #19


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Eu am lasat in pace soft-ul original pe cardul lui de memorie si l-am pus la pastrare. Am cumparat un alt card de 2GB, am deblocat Windows-ul de pe navigator, apoi am instalat MioMap 3.2 pe card-ul de 2GB, l-am configurat, am pus skin Riks+harti+camere si gata. smile.gif


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RADU__
post 7 Dec 2007, 22:47
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.328
Joined: 18 October 07
From: Brasov




numai la modelul ln555 se poate insera un card de 1Gb.


--------------------
Renault Megane Sedan fost 1,6 16v modificat 2L 16v Privilege cva - BV 22 ROC
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 7 Dec 2007, 23:18
Post #21


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Tot ce se poate, LG 550 merge la mine cu 2GB. biggrin.gif


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RADU__
post 7 Dec 2007, 23:22
Post #22


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.328
Joined: 18 October 07
From: Brasov




@bliss
nu este vorba de ceva cu viteza de acces la card si daca are viteza de acces prea mare nu se poate folosi?
nu ma pricep..auzeam si eu un fel de comentariu despre asa ceva.


--------------------
Renault Megane Sedan fost 1,6 16v modificat 2L 16v Privilege cva - BV 22 ROC
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HackY25
post 9 Dec 2007, 21:38
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 7 December 07




Am facut bubu la a meu biggrin.gif ..

Am conectat la Pc , gps`ul si am incercat sa dau la maploader si sa fac un backup .. si de atunci imi apare :

Fatal error
Unable to open application database unsure.gif

si acuma cuc ca nici macar nu se mai incarca nimic biggrin.gif

HELP .. biggrin.gif

si deblocarea de windows cum se face la el ?

Harti am si eu cu toata europa .. camerele lipsesc si skin .. acuma sa reusesc sa`i dau viata prima data si dupa aceea mai vedem tongue.gif

This post has been edited by HackY25: 10 Dec 2007, 20:35


--------------------
VW Bora 1.9 SDI(vanduta) BMW 1998 ; 320D E46
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HackY25
post 20 Dec 2007, 18:15
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 7 December 07




Chiar nimeni nu ma poate ajta ????


sad.gif


--------------------
VW Bora 1.9 SDI(vanduta) BMW 1998 ; 320D E46
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HackY25
post 23 Dec 2007, 01:28
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 7 December 07




Am reust sa fac ce era de facut si merge cu cardu lui original acuma iar .. dar faza nasoala e ca nu am reusit sa il deblochez sau ca sa pun pe alt card softu de rulare .. dar decat sa nu mearga e bine si asa tongue.gif


--------------------
VW Bora 1.9 SDI(vanduta) BMW 1998 ; 320D E46
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin100
post 24 Dec 2007, 21:00
Post #26


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 24 December 07




Am reust sa fac ce era de facut si merge cu cardu lui original acuma iar .. dar faza nasoala e ca nu am reusit sa il deblochez sau ca sa pun pe alt card softu de rulare .. dar decat sa nu mearga e bine si asa


sal am si eu o intrebare,mai exact cum l-ai facut sa mearga ca si eu am acceasi problema?
eu cel putin nu i-am facut nimic l-am cumparat,l-am folosit vreo 2 ore iar dupa accea l-am stins si cand l-am aprins acelasi mesaj
fatal error
.....................................


--------------------
bmw 320 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HackY25
post 6 Jan 2008, 13:42
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 7 December 07




De ce cu alt card imi da HardwareIDerror ?? nu stie nimeni cum se scapa de aceasta minunatie ??

am incercat nenumarate posibilitati si imposibilitati dar situatia e aceeasi vreau sa pun card de 1 sau 2 GB dar cu amandoua situatia e aceeasi ; am incercat si cu un alt card de 256 MB si e la fel .. e cam stresanta eruarea aia biggrin.gif


--------------------
VW Bora 1.9 SDI(vanduta) BMW 1998 ; 320D E46
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 6 Jan 2008, 16:03
Post #28


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 2.029
Joined: 14 August 03
From: Iasi




"hardware id error" face parte din protectia la cracuire smile.gif
Cum scapi de situatia asta nu se poate spune aici, da' da-i si tu un google wink.gif


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gorlanda76
post 17 Jan 2008, 12:20
Post #29


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 17 January 08




Salut, la LG LN555 as putea pune un MP3 player si daca da, cum?


--------------------
Renault Laguna 1995 - SB76AWA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 17 Jan 2008, 12:44
Post #30


-


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 10 July 06




Daca-l deblochezi, ar trebui sa-ti mearga orice aplicatie de Windows CE.


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

11 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th November 2018 - 20:19
Forum Renault Server hosting