PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
daca tot vrei sa ne basicam in public hai sa ne uitam la datele de inscriere... si iti garantez ca stiu despre ce vorbesti nu am venit la intlaniri cu dacia veche din pur si simplu timiditate eu aveam 18 ani si eram cam singuru pustan plus ca aveam cea mai infecta masina.
mi-am facut cont pe forum cu putin timp inainte sa-mi iau permisul , dar il citeam de pe la 17ani apropo ca vad ca iar l-ai pus pe ramboX la inaintare... lui rambox eu iam zis de forum pe vremea cand inca eram elevul lui... PS. stiu asta a fost una dintre mariile greseli ![]() This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2009, 11:49 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Interventia mea anterioara era un apel la colaborare.
Adica, initierea ,de catre cineva din grupul de constanteni, unui topic in care se poate discuta orice despre Constanta si in general despre mare. Un topic cu discutii libere despre orice (de la mare) unde se poate manca, unde pandeste de obicei politia, evenimente locale, ca te-ai certat cu vecinul pentru locul de parcare, ca nu sunt locuri de parcare, unde au loc blocaje si cum pot fi ocolite, ca se pun caracatite, si cam pe unde, ca s-au facut sensuri unice in centru etc etc Puteam sa fac eu asta, dar eu nu sunt din Constanta si ma gandeam ca daca initiatorul ar fi din grupul vostru de prieteni/cunostinte/constanteni, poate s-ar antrena si altii in discutii libere, banalitati, dar printre ele, daca filtrezi , gasesti informatii utile in deplasarea la mare . Asta spuneam eu, aici, pe topicul de intalniri, daca se lanseaza cineva in vreo discutie sunt sigur ca va fi admonestat de offtopic. Cred ca propunerea mea poate fi utila forumului, care e format din useri care se indreapta anual, in puhoaie, catre orasul dvs. ![]() Dar e doar o propunere, voi, normal ca ve-ti face cum doriti. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ideea lui logan1.5dci mi se pare buna ... cat despre MAERSK nu ma refeream la tine in mod direct....nu te cunosc nu ma cunosti nu avem de ce sa ne certam sincer....Daca vrei sa ne cunoastem te asteptam azi la intalnire. Respecte!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu se ceartă nimeni... Ziceam altceva: eu n-am văzut vreun topic de la întâlniri, pe Dacia Club sau Reno, unde să fie șterse discuții colaterale întâlnirilor... Și s-a discutat mult mai offtopic decât aici...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Multumim pentru sugestii dar nu era nevoie sa te deranjezi, ai creat mai mult flame domnule logan1.5dci.
@MAERSk poate ne mai intilnim si noi chiar imi este dor de o discutie cu tine si desi ai batut un apropo, te asigur ca dincolo sau schimbat lucrurile in bine, am mai spus-o si o mai spun, cum vrei tu poate iti trece supararea. Salutare tuturor si respecte. This post has been edited by bobo77: 26 Apr 2009, 12:12 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Gata! am creat topic pentru discutii generale: http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ta-t146920.html
Acolo puteti sa scrieti offline cat vreti si putem discuta despre orice! Pe cine auziti ca vrea sa vina in Constanta dati link ca poate o sa fie util pentru multi. Numai Bine! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
"Multa lume,putini oameni..." (propun sa scoti asta)
![]() "Multumim pentru sugestii dar nu era nevoie sa te deranjezi, ai creat mai mult flame domnule logan1.5dci. " ....... deci eu am gresit? ![]() Ok . Scuze. This post has been edited by logan1.5dci: 26 Apr 2009, 12:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa propui cui vrei tu ca nu te tragi cu mine de sireturi, eu zic sa-ti vezi de treaba.Gata s-a facut topic hai sa ne certam acolo
![]() @babanu daca vii cu familia prin statiuni sa ma suni, e valabil pentru oricine vine prin Neptun sau imprejurimi, ca eu sunt arestat la domiciliu... This post has been edited by bobo77: 26 Apr 2009, 12:43 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Vin si eu cu o prietena . posesoarea unei supernova ....
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu nu am mai putut ajunge ... Eram sigur ca asa se va intampla ... mama lor de trenuri ... Imi pare rau ... Cum a fost azi ? Poze ceva ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
O intalnire reusita!
Prezenta: DaciaCLub - BeciAcustic - CristiTranca - cristy90 - zgribulici^.^ - Sonykel - ady_x3m - Loganu - unEL RenaultClub: - Touche + inca cineva care a venit cu el Sper ca nu am uitat de nimeni, pozele o sa le puna cei care au facut, sau eu cand intru in posesia lor. P.S. nu uitati de topicul cu discutii generale: http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ta-t146920.html This post has been edited by BeciAcustic: 26 Apr 2009, 21:24 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
Scuze de intarziere....poze nu am facut prea multe pentru ca nu am fost foarte multi..
![]() IMG_3677.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 470 IMG_3678.jpg ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 453 IMG_3679.jpg ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 435 |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Iar ati venit cu fetele
![]() Eu am fostprezent in formula completa ... adica cu sefu si sotia mea ![]() Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
„@babanu daca vii cu familia prin statiuni sa ma suni, e valabil pentru oricine vine prin Neptun sau imprejurimi, ca eu sunt arestat la domiciliu...“
Si pentru noi? @MAERSK - nu vad de ce aduci in discutie un alt forum? S-a stabilit in trecut cine vine la intalnire la Dacia Club o face ca membru al acestui forum si nu ca reprezentat al oricarei alte „organizatii“. E adevarat ca cei vechi, cei care aveau un cuvant de spus nu au mai venit si din lucrul aceasta nu avem decat de pierdut. Numai de bine si poate, pe viitor vine mai multa lume. Nu doar cei noi! This post has been edited by andy_x3m: 29 Apr 2009, 11:26 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cind este urmatoarea intilnire?
andy_x3m pentru voi nu mai este cazul sa scriu aici sa ma sunati, ca se subintelege ca ma sunati ![]() http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ml#entry1846622 This post has been edited by bobo77: 29 Apr 2009, 19:44 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Urmatoarea intalnire este pe 10:05:2009. Acum sa vedem, probabil ca pe 2 mai sa vina lume din DaciaClub din tara si sa facem o intalnire mai mare cu totii din cate vorbeam cu cativa forumisti. Daca e ceva anunt aici cat mai repede, daca nu ramane pe 10-05-2009!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hai ca poate ajung si eu pe 10 mai..... Doamne ajutaaa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Te asteptam... nu te mananca nimeni daca vi
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
iulik da voleu o votka sa-ti faci curaj
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am sa vin prima data cand va veni si bobo77
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Salut baieti! V-a fost dor de mine?
![]() Sorry ca nu v-am mai bagat in seama, dar de peste doua luni sunt la pitesti si fac stagiatura la dacia ![]() Hai ca daca faceti intalnirea de duminica pana in ora 14, vin si eu sa va salut, ca dupa plec iar spre pitesti! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sonykel |
![]()
|
no! can`t do it.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
Intalnirea mai nou se face la ora 16:00 asa stie lumea si asa se face....ianinte de 14 este mult prea devreme.....
Tin sa il felicit pe Bobo si pe Ramona pentru fetita pe care o au, multa sanatate si sa o vedem mare conducand loganul lui taticu ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 5 May 2009, 20:44 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
bai bobo nu te supara ca am facut public da ne bucuram
![]() ![]() ![]() fetita are 2.7Kg... ramona e bine , ``bobolina`` e bine. acum il asteptam pe bobo s-o ``inmatriculeze``. Si urmeaza botezu si nunta cu piticu lu andy. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Iulikk |
![]()
|
Felicitari bobo77!
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
reno 75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 May 07 From: constanta ![]() |
sal, sunt membru nou. am aflat de la adrian de intalnirea de duminica si o sa vin la ora 16
|
--------------------
renault & dacia
megane classic & 1300
2001, expresion, 1.6 16v & 1970 berlina
- ct07aaf & ct48rsa dacia '70 & reno '01[COLOR=blue][B][U][SIZE=1]
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Felicitari bobo , sa iti traiasca
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristitranca: 5 May 2009, 21:54 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Felicitari Bobo. Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
felicitari bobo , sa iti traiasca!!!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:42 |