Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Parbriz
Alberto |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Fiindca tot am dat mai devreme o explicatie mai de chimist, sper sa nu supar pe nimeni ca scriu pe topic-ul asta cu o propunere: exista cineva care are stie cum s-ar putea trata geamurile pentru a le transforma in 'atermice' (adica sa nu lase caldura sa treaca)?
Ma agaseaza teribil faptul ca s-a interzis cu atita nesimtire montatul de folii pe geamuri, ceea ce ducea la pastrarea unui climat decent in masina (chiar daca ai clima, dupa 10 minute de stat la soare poti sa-ti faci o pizza in masina ![]() Apropos, parbrizele de Clio/Megane sint atermice si au o tenta violacee privite de departe. |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
tenta aia este data de stratul anti-reflex de pe parbriz. ajuta impotriva UV si a efectului de orbire (stralucire puternica)
|
-------------------- |
|
LProdan |
![]()
|
Putem obtine cumva stratul ala antireflex? Eu unul m-as bucura mult dar u stiu (inca) vreo metoda. L-am observat pe lentilele de ochelari dar alea vin gata tratate.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
nu stiu unde s-ar putea realiza stratul ala. ideea e ca (m-am interesat) e perfect legal adica nu se ia Garcea de tine .
|
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE As dori sa stiu daca exista vreun centru pentru parbrize care sa le vopseasca la cuptor, as vrea sa-mi fac mai inchisa partea de sus a parbrizului (ex: gen Cielo) dar nu cu folie. Stiu pe cineva care si-a schimbat parbrizul crapat, pe garantie, si service-ul Dacia i-a montat "din oficiu" un astfel de parbriz... nu stiu care este service-ul insa, daca nu uit, o sa-l intreb...este undeva in sectorul 4 (Berceni)... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE As dori sa stiu daca exista vreun centru pentru parbrize care sa le vopseasca la cuptor, as vrea sa-mi fac mai inchisa partea de sus a parbrizului (ex: gen Cielo) dar nu cu folie. Stiu pe cineva care si-a schimbat parbrizul crapat, pe garantie, si service-ul Dacia i-a montat "din oficiu" un astfel de parbriz... nu stiu care este service-ul insa, daca nu uit, o sa-l intreb...este undeva in sectorul 4 (Berceni)... Alexandru problema suna in felul urmator: 1. Nu am parbrizul crapat sau spart; 2. As vrea sa fac operatia asta deoarece ma deranjeaza soarele; 3. Ex: Dacia veche care o aveam inainte avea aplicata o folie neagra lata (mai exact cum au taximetristi cu firma,nr....); 4. Am inteles ca sar gasi niste destepti care iti vopsesc (trateaza parbrizul); 5. Pret sau locatie daca conosti, te rog posteaza ceva. O zi buna tuturor DSN Confort |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Stie cineva daca e voie cu geamuri fumurii si daca apar probleme la RAR sau cu Garcea ?
Eu stiu o firma din Pitesti care le trateza in cuptoare speciale. |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
aia care iti fac la cuptor iti sau si certificat rar. deci teoretic nu e nici o problema. si daca rar zice ceva sa iti dea bai pe geamuri noi. nu trebuie sa semnezi nimic si nici spaga sa dai daca zice cineva ceva. sa te dea in judecata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Stiu pe cineva care si-a schimbat parbrizul crapat, pe garantie, si service-ul Dacia i-a montat "din oficiu" un astfel de parbriz... nu stiu care este service-ul insa, daca nu uit, o sa-l intreb...este undeva in sectorul 4 (Berceni)...[/quote]
Service-ul este pe Serban Voda vis-a-vis de Cutitul de Argint si se cheama A.G.E.R. AService. Problema este ca au parbriz d-ala, dar nu este cu tenta verde cum e asta de pe DSN, e incolor ca sa zic asa si cred ca ar arata naspa. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
parbrizul nu are nici o tenta verde. e interezis. si pe langa asta l-am vazut scos si nu are tenta de culoare. e o iluzie din cauza celorlalte geamuri. l-am vazut si pe cel cu parasolar, dar ce am vazut eu la gip service nu e romanesc. ma voi duce sa imi pun dar vreau sa il vad ce are si ager service, numai ca e foarte peste mana sa ajung la ei. daca stie cineva, ala de la ager are punctulete din alea negre pe margini???
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
fratilor nu va jucati cu geamurile ! .... intr-o prima faza luati amenda si cu avertisment de curatare + 2 puncte.... daca in 15 zile nu ti le-ai curatat se purcede la faza a doua care consta in amenda + talon + puncte ... faza a treia este amenda + puncte + numere de inmatriculare..... iar faza a patra este parnaie direct ca daca circuli fara numere este infractiune nu mai e contraventie asa ca e naspa
|
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
AlexV, io am fost la AGER Service si l-am intrebat pe unu d-acolo daca are parbriz de DSN cu parasolar si ala mi-a zis ca astea DSN nu au ca sint cu tenta verde, da' pot sa-mi pun unu de Nova ca alea sint transparente. Chiar mi-a aratat un parbriz si avea si punctulete d-alea pe margine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alberto |
![]()
|
EM, dar chiar nu se poate parbrizul nostru de pe DSN sa ni-l facem si noi cu parasolar?, iar parbrizul de Nova de la A.G.E.R. cat costa ti-au spus?.
O zi buna va doresc . DSN Confort |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
avea numai puncte pe margine sau puncte + parasolar. eu imi iau cu puncte si parasolar verde.
em, ce explicatie ti-a dat ala. ce daca are tenta verde (eu am vazut unu fara dar ... nu zic nu) nu poate sa aiba si parasolar???? in bucuresti din cate am cautat eu numai gip service are cuptor cu care pot face asta, dar nu au matrita pt geam de dsn. doar pentru cielo. daca vreti parasolar, ori cu folie, ori geam nou. nedix, abea astept sa ma opreasca si sa imi zica ceva. dar nu am auzit pe nimeni sa pateasca ceva , avand autorizatie rar. pe unu l-a oprit si i-a dat amenda pentru geamuri chiar daca avea autorizatie, iar dupa ce a semnat si a citit procesul a vazut ca nu era pt geamuri ci era pt centura. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Mihai_E |
![]()
|
asa m-am gindit si io ce are culoarea cu parasolaru' da' mi-am zis ca nu m-oi pricepe io la geamuri.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LProdan |
![]()
|
Pentru banatenii interesati, exista o firma care ionizeaza geamurile. Chiar acum am fost la ei, se gasesc pe C. Porumbescu, colt cu Sagului. Toata masina (fara parbriz, evident) se poate face cu ceva de genul 80 de euroi, tipul sustine ca e de calitate (adica uniformitate in culoare si rezista la zgirieturi). Este asigurata si certificarea RAR.
In general cei care se ocupa de parbrize fac sau stiu cine face astfel de ionizari. Totusi, eliminarea foliilor (indiferent de calitatea lor) printr-o trasatura de condei, fiindca asa a vrut un politist, ramine un paradox romanesc. Nemtii, fiindca sint mai 'fraieri' decit romanii, omologheaza si folii ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:58 |