Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
ZOLA1981 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 August 07 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logdan DCI
2007
- ot02wlg
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as alege X-Treme Power.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ZOLA1981 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 August 07 From: Slatina ![]() |
L-ei vazut la munca ??? Cica ar avea 80% in plus
|
--------------------
DACIA
Logdan DCI
2007
- ot02wlg
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, le-am vazut montate pe un Logan cu care am mers noaptea. Se vedea clar mai bine decat cu Osramurile, dar sa fie reglate bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu vin cu a 3-a varianta : Blue Vision.
Am montat la toate cele 3 masini din semnatura asa ceva iar diferenta fata de stock (dar si fata de alte halogene pseudo-xenon -am mai folosit cele echivalente de la Bosch ) este "vizibila". Pot sa spun ca am mers suficient de mult noaptea pt. a vedea diferenta. Nu am folosit becurile mentionate de tine, asa ca nu pot sa fac o comparatie directa cu ele. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io sincer nu inteleg cum nu vedeti noaptea cu ele , adica cu Osramurile sau cele din categoria lor . Eu cand am drumuri mai lungi de facut numai noaptea merg, mai liber drumu si ... oricum noaptea ma simt cel mai bine, si cam fac drumuri destule , dar mi se pare ca lumineaza destul de bine. Nu zic ca nu se poate mai bine, dar nu cred ca se poate rezolva cu un schimbat de bec , cu alte faruri da, daca ar schimba cineva tot farul ,poate cu alte materiale la oglinzi , poate cu alte pozitionari , chestii trestii ce mai tre facute pe acolo ... ar fi alta treaba.
"80% mai multa lumina" nu prea cred , eventual cu 80% mai multe injuraturi ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Nu cunosc becurile alea.
Initial am pus si eu "xenon blue" luate dintr-un omv dar s-au ars 4 bucati in 4-5 luni(48 ron setul). Disperat de faza asta si la initiativa unui amic am luat din metro 2 becuri osram blue cu 4000K. Au o tenta usor albastruie. Pe cutie zice clar ca durata lor de viata este la jumatate fata de un halogen normal dar nie mi se par super. Trebuie sa recunosc ca am umblat putin si la faruri si le-am asezat cum am crezut eu de cuvinta ... si se vad super. Mai ales partea dreapta imi lumineaza pietonii de pe marginea drumului super. Dezavantajul este ca se ard cam la 7-8 luni (utilizare intensa) dar partea buna este ca ele costa 17 ron bucata. Asa ca merita din punctul meu de vedere. Drept dovada mai am doua de rezerva in portbagaj. Apropos ... ce model de becuri se folosesc la proiectoare ... ca le-as schimba si pe alea. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
H11
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine luati un kit HID xenon
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
subscriu... pt cine vrea lumina ca lumea fara a deranja pe ceilalti sau fara a schimba farurile, Xenon este cea mai la indemina solutie. Restul sunt bull-shit. Aveti impresia ca Philips lumineaza mai bine, insa e din cauza culorii fascicolului...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Xenon adica HID, ca multi o sa-si ia "xenoane" din targ
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Putin pe langa topic.
Si eu si cumnatul meu ne-am luat Phillips BlueVision cam la 2 saptamani distanta. Se vede putin mai bine, mai ales pe faza scurta, dar nu intr-atat incat sa-mi para rau cand le-am pus din nou pe alea stock. La amandoi ni s-a ars cate un bec in 6 luni. Concluzia, raman cu alea stock, macar sunt mai ieftine cand pica. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles de pe la altii la becurile Vision Plus (50% mai multa lumina cu acelasi consum de energie) s-ar observa diferenta fata de unele normale. Despre X-Treme Power nu am auzit pe nimeni cu pareri.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Osram Silverstar:
- nu se ard; - se vede mai bine cu ele decat cu cele Osram stock (nu stiu daca cu 50% cum scrie pe ele, dar oricum mai bine); - au o culoare alba-alba, fara tenta albastruie; - pret mic, in jur de 17RON in supermarket-uri (Cora, Metro). |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ZOLA1981 |
![]() ![]()
|
Deja am dat comanda de ele( X-treme
![]() ![]() ![]() Am umblat toata ziua pe la magazine "de specialitate" in afara de becuri halogen pe care scria "Xenon" nu am gasit. Am vazut la 920 Ron angel eyes pt logan, dar eu sunt sceptic, pana nu le vad in functiune, si din interior nu arunc banii. Pt kituri Xenon am vazut ceva bunicel de la 1100 ron in sus, pe restul nu as miza, chiar nu vreau sa fac mici in logan pe instalatia electrica ![]() Multumesc tuturor pt sfaturi, eu m-am bazat pe ceea ce scrie adik' cele mai bune de la Philips, sper sa nu ma fii inselat. |
--------------------
DACIA
Logdan DCI
2007
- ot02wlg
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cubik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 September 07 From: Moscow www.dusterclubs ![]() |
At me such lamps cost . PIAA (made in japan)
The price 100$. Light very bright. Super White & White (4300K) 91.jpg\ 60/55W = 135/125W |
--------------------
renaulte
Duster from Moscow
2012 I live in Moscow
|
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Mi-am pus Bi-Xenon SiemensHID pe Logan... Recomand tuturor!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
- AB 08 FEB Mă bat cu zmeii
|
|
altieri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
Cat a costat, de unde, si eventual poze daca se poate...
![]() Eventual zi-mi si de unde le-ai luat te rog ca de mult caut (pe PM) |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Poze nea babauu , te rugam , ca de mult ma bate gandu sa investesc intr-un kitt HID, doar ca astept feedback-uri. Ms.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi-maine pun si poze. M-au costat 700 lei cu tot cu transport pana in Cluj.
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Eu am cumparat astea.
50lei din Carrefour. Nu ma prind daca au filtru UV. Nu scrie pe nicaieri. Si-a mai pus cineva asa? |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In cunostinta de cauza iti spun ca eu am avut initial power2night care sunt excelente, iar diferenta este clara,ba chiar au si o tenta albastruie.Nu am regretat banii dati pe aceste becuri dar din pacate la accident s-a spart unul din ele iar acum al luat xtreme care sunt mai tari decat power2night iar lumina are nuanta aia de alb polar fata de tenta usor albastruie a celor power2night!
Ambele sunt bune diferenta o face doar pretul si pueterea un pic mai mare a celor xtreme This post has been edited by speed_fane: 4 Oct 2007, 18:48 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=1&t=36067
Am facut experimentul sa scot un osram de pe Logan si sa bag un blue vision si nu am fost multumit , parca osramurile dau mai multa lumina . Pana la urma tot lumina galbuie e mai puternica parca , daca ar fi sa imi iau kit xenon nu as lua alb / albastru as lua alb cald . Am cumparat din metro la ~17 ron becuri osram silverstar si le am pe break acum si sunt foarte multumit (mai multumit decat cu blue vision ) . |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pssst, SIEMENS nu face kituri HID Xenon ! ! !
daca eu, Dsign, cumpar din china de la fabrica 100 seturi de HID Xenon, aia imi scriu/stanteaza/serigrafiaza pe ele numele meu. Deci va exista HID Xenon marca Dsign... La fel cu aerele conditionate , la fel cu orice e produs in China. Incercati Bosch sau Hella, din Germania (pretul va fi pe masura) |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
babauu |
![]()
|
...da' nu am zis ca e facut de Siemens! Nici eu nu cred treaba asta sincer! Asa scrie pe el
![]() pana una-alta asa arata cutia: 7392600.jpg ( Size: 14.71k ) Number of downloads: 5036 |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Stiam ca la xenoane trebuie si spalatoare de far. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Stau tiganusii aia toata ziua la semafoare si iti sterg farurile cu manecile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
poze nu mai pune nimeni cu becurile alea ca sunt curios cum se vad....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
si pana la urma cum se vad aceste Philips Xtrem Power...le-ai montat,cum sunt???
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:55 |