Portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) thule.jpg ( Size: 393.18k ) Number of downloads: 1688 |
||
-------------------- |
|||
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa gasesc o solutie mai ieftina, dar pe acelasi principiu radical, si anume gauri:
![]() Iata solutia mea: 1) se cumpara 2 bare din acelea care merg la masinile cu raingutter cum se zice, dar cu suporti de metal!!! Neaparat. Acestea se gasesc in Vitan, cu 150k bucata. 2) cu respectivele obiecte am purces la unul dintre atelierele de montat alarme si alte chestii, am fost la ultimul de pe randul din stanga, daca ajuta pe cineva, si am gasit imediat pe cineva dornic sa faca respectiva operatie. Cost: 100k. Cum s-a desfasurat? A scos suruburile si suportii de prindere de "raingutter", apoi a dat cate 2 gauri in masina cu bortmasina, cam in zona unde ar trebui sa se prinda, intre usa si caroserie. Apoi a dat gauri si in suportii barelor, si apoi cu suruburi, bagate in masina. Pe ele eu am pus niste suporturi de 6 skiuri. Tine excellent si lal 140 km/h testate, cu 6 perechi de schiuri + un rucsac legat de ele. ![]() Cost total: 400k. |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
ssulea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 June 02 From: Bucuresti ![]() |
La ce foloseste broasca aia care se vede in poza?
Se pot da suportii jos fara sa desfaci suruburile de prindere pe caroserie? Din poza mi se pare sa suportul ar fi din 2 bucati. |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Suportul este din duraluminiu, are o singura bucata + cauciuc de sprijin. Broasca inchide compartimentul cu suruburi, pentru ca sa se poata fura mai greu (daca il montezi pe sina, asa cum este conceput, poti destrange suruburile si il poti scoate usor).
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:28 |