Presiune in pneuri DSN 4 (patru) atmosfere !!!
![]() ![]() ![]() |
Presiune in pneuri DSN 4 (patru) atmosfere !!!
B-27-YFV |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu as vreasa te demoralizez, dar pe mine toti prietenii m-au sfatuit sa nu imi iau Kormoran ca cica sunt super proaste (au avut shi ei si au fost mega dezamagiti). Oricum eu m-am ferit de ele si mi-am luat Debica Navigator si MERITA.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am pe cielo si nu am probleme cu ele.
cat de presiune am auzit ca cica nu conteaza exact presiunea (dar la asa dif......cine stie) |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Lucrurile stau cam asa:
Acum o luna mi-am schimbat pneurile de iarna si mi-am luat unele Kormoran de vara din Vitan. M-am dus acolo la vulcanizare (ultimu' pe dreapta) mi le-a montat, echilibrat si indreptat jantele . Am parcurs cam 1000Km (oras + afara) dupa care m-am gandit sa mai verific presiunea. Si ce-am gasit: 3 roti aveau 4 atm si una 2 (pe spate). Tinand cont de faptul ca am mers si cu 150Km/h in situatia asta pot sa ma consider un norocos? Verificarea am facut-o in 2 locuri diferite ca nu-mi venea sa cred. Partea ciudata e ca dupa ce am reglat presiunea pe fata la 2 atm a inceput sa traga dreapta destul de tare. Intrebare: mai e nevoie sa reechilibrez rotile tinand cont de faptul ca echilibrarea s-a facut cand presiunea era 4 atm? Parerea mea ca sa zic asa, ar trebui sa mergi sa-ti echilibrezi rotile si dupa aia verifica si unghiurile de fuga daca este cazul ca sa vezi de ce iti trage dreapta rau, in privinta cauciucurilor tale sincer imi pare rau sa ti-o spun Kormoran nu isi fac banul. Bafta ![]() |
-------------------- |
|
B-27-YFV |
![]()
|
QUOTE in privinta cauciucurilor tale sincer imi pare rau sa ti-o spun Kormoran nu isi fac banul. La ce sa ma astept? Vanzatorul a spus ca-s mai bune ca Matador sau Debica. O fi vrut sa scape de ele :( . L-am crezut, ca erau si un pic mai scumpe. |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
La ce bani le-ai achizitionat si de unde ?
|
-------------------- |
|
B-27-YFV |
![]()
|
QUOTE La ce bani le-ai achizitionat si de unde ? Din Vitan la 900.000 lei. |
-------------------- |
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Schimba rotile intre ele. Daca trage invers,atunci cauciucurile sunt de vina.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Eu am D1310. Asta vara aveam inca cauciucuri Montana uzate (cu camera, nu tubeless).
Am mers cam o vara intreaga cu presiune in jur de 3.5 atmosfere. Masina era mult mai "nervoasa", accelera mai bine. Nu s-a intimplat nimic rau. |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Masina era mai nervoasa pentru ca era suparata! Cauciucele prea tari zdrangane rulmentii / directia / sistemul nervos. Trebuie sa nu te hazardezi la presiune prea mare si din cauza unei probabilitati mai mari de explozie (chiar la tubeless).
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:00 |