Prestatie Omniasig, primit pe mail
![]() ![]() ![]() |
Prestatie Omniasig, primit pe mail
mariogiotta |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|||
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
ce nasoi. n-ai contractul? protectia consumatorului!!!!!!!
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In orice contract de casco exista o rubrica unde se trec daunele existente daca exista, daca nu se trece ceva de genu ca masina e ok nu mai stiu exact. Daca acolo scrie ca masina e ok este treaba lor ca nu au facut destule poze, sau ca au pierdut o parte din poze....tu citeste foarte bine contractul si eventula fa o plangere la csa.
Foarte bune sfaturi iti poate da Tudor pentru ca lucreaza in domeniu, dar sunt convins ca ce am scris eu e bine ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi miroase a vrajeala! Daca pe polita nu este trecut nimic la rubrica inspectie de risc,atunci se considera ca masina este ok,iar asiguratorul,indiferent care este el,trebuie sa plateasca.
Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am raspuns la topic pentru ca nu vad ce sa raspund. Datele existente nu sunt suficiente pentru a-mi forma o opinie.
Mariogiotta nu a cerut vreun sfat, nu vad cum ar putea da informatii suplimentare din moment ce cazul nu il priveste, l-a primit ca atare pe e-mail. Cazul poate fi perfect real, la fel de bine cum poate fi o facatura. Personal tind sa cred ca adevarul este undeva la jumatate, dar asta nu are nici o relevanta. Fiecare e liber sa interpreteze cum vrea acest "caz". Eu subliniez doar ca trebuie tratat cu rezerva. A sta sa discutam cazul aici, fara sa avem toate datele reale si certitudinea lor, este exact ca in bancul in care un nebun arunca o piatra in balta si alti 10 nebuni se chinuie sa o scoata. In masura in care cei implicati direct scriu aici, situatia se schimba radical. Pana atunci eu ma abtin in a face orice comentarii pe caz. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Cristi3112 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 27 January 08 ![]() |
salut. Omniasig-ul trebuie sa te despagubeasca!!! pt ca: orice agent are o polita de asigurare profesionala in caz ca din greseala lui, de ex. trece gresit pe asigurare serii,adresa etc, nu face poze suficiente...toate astea intra sub asigurare agentului !!! pt ca din greseala lui sa intamplat. si asigurarea acopera in general 65000 euro. numai bine
This post has been edited by Cristi3112: 24 Mar 2008, 12:00 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Clima
- MS 90 CRI
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu zic sa nu mai puneti botul la tot ce circula pe mail. Nu tot ce zboara se mananca.
Sunt de acord cu Tudor, nu avem suficiente date pentru a putea sa judecam situatia. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Si sora-mea a luat teapa cu Omniasigul , eu inclin sa cred .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La mail nu cred ca iti va raspunde nimeni, probat de mine.
P.S. nici la telefon nu o sa afli decat ca agentul pe care il cauti tocmai a iesit din birou, este la masa, nu este la serviciu, l-au data afara etc....Cel mai bine este sa te duci personal peste ei - Calea Grivitei. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b-45-wob @ 24 Mar 2008, 14:37) La mail nu cred ca iti va raspunde nimeni, probat de mine. P.S. nici la telefon nu o sa afli decat ca agentul pe care il cauti tocmai a iesit din birou, este la masa, nu este la serviciu, l-au data afara etc....Cel mai bine este sa te duci personal peste ei - Calea Grivitei. SUBSCRIU |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Domnilor,
Se para ca nu ati citit cu atentie ori nu ati inteles! Tudor si ulterior dil s-au exprimat delicat. Initiatorul a primit un mail, posibil spam-ul unui client nemultumit sau o facatura si ne-a servit-o noua. Fiecare intelege ce doreste, nu-i nimic de discutat ! In virtutea libertatii de opinie, chiar nepersonala, nu s-a moderat nimic, nu s-a comentat nimic. Exista clienti nemultumiti, ca adita si clienti multumiti, ca in acest exemplu. Asta-i ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
un
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca vad ca nu ajungem nicaieri. Nu s-a pus nici o intrebare, nu s-a cerut nici un sfat. Topicul se inchide, dar nu se sterge. Cine doreste sa il continue, rog sa transmita o solicitare argumentata catre moderatori. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 18:06 |