Problema cu roata de rezervă
![]() ![]() ![]() |
Problema cu roata de rezervă
krle |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 January 09 From: Belgrade, Serbia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
Laureate Pack 1.4 09.2005.
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
da, este o oarece problema cu prinderea rotii de rezerva. dar: tu ai strans-o mult prea tare, nu e nevoie sa o rupi, las-o mai lejera, cat sa nu miste, nu te infige in ea cu fierul. si mai poti face ceva: la 2-3 luni, mai slabesti surubul si o mai rotesti cate... 30 de grade sa zicem. e un sistem nasol, dar putem diminua neplacerile cu efort minim.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Daca asa ai dat-o jos de pe masina eu zic sa reclami la garantii ca ti-a fost livrata cu roata de rezerva defecta.Ai sanse mici sa o inlocuiasca dar nu se stie.Eventual suna la vocea clientului. Daca nu se rezolva asociati-va cat mai multi cu aceeasi problema si faceti cat mai multe plangeri la OPC pe aceeasi tema.
This post has been edited by cielo99: 24 Jul 2011, 08:53 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
si la SN si solenza e acelasi sistem de prindere la roata de rezerva stiti care a fost remedierea ?? au scos masinile din fabricatie
daca inainte de a pune roata pe suportu ei ,se pune un plastic tare taiat pe forma rotii nu mai apar aceste dungi pe cauciuc |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Singura masina, din gama Dacia, pe care este acel plastic est Duster 4x2.
Pentru restul este o greseala de proiectare (parerea mea), suportul incingandu-se si creand acele urme pe anvelopa. Ai putea incerca sa contactezi VC pentru clirificari, dar nu stiu cat de multe vei reusi. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Krle e sirb si traduce ce spuneti voi cu goagal. Faceti propozitii simple, cu cuvinte comune, daca vreti sa-l ajutati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
krle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 January 09 From: Belgrade, Serbia ![]() |
Mulțumesc (thank you).
![]() Serviciul în Serbia nu va rezolva această problemă în garanție (Service in Serbia will not solve this problem within the warranty). Are cineva în România a reușit să rezolve această problemă în cadrul de garanție? (Has anyone in Romania solve this problem within the warranty?) This post has been edited by krle: 26 Jul 2011, 14:43 |
--------------------
DACIA
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I think the panel support touches the exhaust drum. See hot and burn rubber. Check this out.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
krle |
![]()
|
La Logan nu am această problemă.
![]() Ei au o problemă prietenii mei propria Sandero.Ei au găsit că eroarea în construcția operatorului de transport care cleme anvelopa prea. At Logan I do not have this problem. They have a problem my friends own Sandero. They find that the error in the construction of the supporter (bracket ) that clamps the tire too much. sanie.th.png This post has been edited by krle: 26 Jul 2011, 19:47 |
--------------------
DACIA
Logan
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(vic24 @ 24 Jul 2011, 06:27) da, este o oarece problema cu prinderea rotii de rezerva. dar: tu ai strans-o mult prea tare, nu e nevoie sa o rupi, las-o mai lejera, .... corect,e eroare...un vecin a aruncat o anvelopa NOUA din cauza ca nu a observat-o la timp si acum era 8 ![]() se poate face acasa,dintr-un cauciuc de 5-10mm,un fel de "blat"... This post has been edited by sobolan: 29 Jul 2011, 14:15 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asa e si la mine si nu am umblat la roata ci asa a venit ea din fabrica. am slabit surubul la prima revizie de 1 an. daca or fi ramas ceva urme nu stiu dar nu pare depinde de cat a stat roata asa. ar trebui rezolvata pe garantie dar la cat costa un pneu de rezerva chiar si second hand cred ca nu merita bataia de cap mai ales ca nu se poate demonstra ca e greseala lor si nu a ta ca nu ai strans ala prea tare.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:20 |