DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

110 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme Tehnice - Topic general DSN, intrebari + raspunsuri rapide

djasu82
post 21 Feb 2010, 21:28
Post #61


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




QUOTE(pulbur @ 21 Feb 2010, 17:23)
Salut ! Am si eu o problema.

Am incercat sa imi montez un bord cu turometru si,cu greu am reusit,cred ca am pus invers mufele prima data,nu mai tin minte.Indeea e ca nu imi mai ard becurile cand aprind pozitia...

Cred ca am gasit motivul,insa nu stiu cum o pot remedia.

Nu am curent la CONECTOR V .1 (Iluminare tablou de bord)
*


Pai vezi daca iti vine tensiune pe pini respectivi iluminare tablou de obicei e tensiunea de 12V cu plus cand se comuta de la blocul de lumini pe pozitii , iar daca nu ai masa nu se aprinde becurile sau poate chiar nu face contact becurile , sistemul prost.


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pulbur
post 22 Feb 2010, 07:11
Post #62


Membru autentic


Group: Members
Posts: 279
Joined: 23 June 09
From: SM




Am verificat cu o lampa de control(creion),si nu am curent la pinu respectiv...(Cu pozitiile aprinse desigur)

Edit: Are ceva daca trag un '+' de altundeva?presupun ca nu...

This post has been edited by pulbur: 22 Feb 2010, 14:52


--------------------
Dacia/Fiat DSN 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 22 Feb 2010, 16:47
Post #63


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




voua v-a aparut rugina?mie a inceput un pic pe aripa spate stanga:( se extinde...

maine ma duc la un prieten sa vad ce ii fac:) daca curat dau cu chit,grund daca las asa pana fac rost de vopsea are cv? nu cred!doar ca va arata un pic mai urat,dar decat rugina mai bn alb:D

mai am un pic de vopsea intr-o sticla dar nu o-i da cu bidineaua smile.gif)

This post has been edited by robert1991: 22 Feb 2010, 16:47


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 22 Feb 2010, 16:52
Post #64


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




QUOTE(pulbur @ 22 Feb 2010, 08:11)
Am verificat cu o lampa de control(creion),si nu am curent la pinu respectiv...(Cu pozitiile aprinse desigur)

Edit: Are ceva daca trag un '+' de altundeva?presupun ca nu...
*


Tragi plus tot de la pozitit vezi pe care pini iti ajunge plus pe tabloul de lumini atunci cand actionezi pozitiile.
Verifica si sigurantele S3 implicit S5 din bord au legatura cu tabloul de bord in principal mai ales S3.

This post has been edited by djasu82: 22 Feb 2010, 17:03


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
serviccom
post 22 Feb 2010, 17:35
Post #65


Unii parca au doua maini stangi!


Group: Members
Posts: 2.696
Joined: 27 September 09
From: Rosiori de Vede




QUOTE(pulbur @ 21 Feb 2010, 17:23)
Salut ! Am si eu o problema.

Am incercat sa imi montez un bord cu turometru si,cu greu am reusit,cred ca am pus invers mufele prima data,nu mai tin minte.Indeea e ca nu imi mai ard becurile cand aprind pozitia...

Cred ca am gasit motivul,insa nu stiu cum o pot remedia.

Nu am curent la CONECTOR V .1 (Iluminare tablou de bord)
*



Pai inainte sa schimbi bordul iti mergea, acum cu alt bord daca nu mai merge inseamna ca alta e problema. Mai studiez si eu si revin.


--------------------
Dacia SupeRNova 2001 Rapsodie - TR-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 22 Feb 2010, 17:42
Post #66


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Nu a mai schimbat nici un tablou a montat doar turometrul si atata tot din cate am inteles .


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emil_t
post 22 Feb 2010, 18:31
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 537
Joined: 12 August 07




cat costa cadru(jug mi se pare ca i se mai zice) motor ?


--------------------
Dacia Supernova '03
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
serviccom
post 22 Feb 2010, 18:47
Post #68


Unii parca au doua maini stangi!


Group: Members
Posts: 2.696
Joined: 27 September 09
From: Rosiori de Vede




QUOTE(pulbur @ 21 Feb 2010, 17:23)
Salut ! Am si eu o problema.

Am incercat sa imi montez un bord cu turometru si,cu greu am reusit,cred ca am pus invers mufele prima data,nu mai tin minte.Indeea e ca nu imi mai ard becurile cand aprind pozitia...

Cred ca am gasit motivul,insa nu stiu cum o pot remedia.

Nu am curent la CONECTOR V .1 (Iluminare tablou de bord)
*


In manualul meu asa arata configuratia firelor in conectorii tabloului de bord.


22 Feb 2010, 19:50:
In manualul tau e altfel, am mai spus SN are 3 tipuri de instalatie electrica. Asta e treaba de electrician, daca te pricepi cat de cat si ai un multimetru si stii sa-l folosesti o poti rezolva si tu. Bafta!

22 Feb 2010, 19:55:
Eu am tablou de bord cu martori separati de semnalizare, unul pentru stanga si unul pentru dreapta, iar undeva jos in stanga la cei trei martori pe care ii are toti la mine vine de la stanga spre dreapta asa: martor dezaburire luneta, martor avarii (un triunghi rosu) si martor alerta presiune ulei. Stiu sigur ca nu multi au configuratia asta, iar schema aia e pentru astfel de bord. Tu ai europa sa vad daca gasesc pentru europa instalatia electrica.

22 Feb 2010, 19:59:
Am uitat sa atasez si pagina 2.

22 Feb 2010, 19:59:
Asta.

22 Feb 2010, 21:00:
Nu am inteles prea bine, tu ai montat numai turometru sau ai scimbat tot tabloul de bord (ceasurile cu martori cu tot) ? In cel mai rau caz trebuie sa identifici fiecare fir in parte si sa il pui acolo unde trebuie (le schimbi pozitia in conectorii de la bord, dar nu iti recomand sa faci asta daca nu te pricepi bine. Dupa cate am inteles eu pana acum acele fire au alta configuratie si am impresia ca difera intre modelele de SN.

This post has been edited by serviccom: 22 Feb 2010, 20:00

Attached thumbnail(s)
untitled.jpg ( Size: 54.66k ) Number of downloads: 997
untitled.jpg ( Size: 50.38k ) Number of downloads: 1012


--------------------
Dacia SupeRNova 2001 Rapsodie - TR-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu242006
post 22 Feb 2010, 21:39
Post #69


Membru autentic


Group: Members
Posts: 352
Joined: 11 May 09




la mine cind inchui masina cu cheia caraie actuatorul din usa dreapta fata,dar nu tot timpul,am citit pe undeva ca cica nu ar mai fi centrate ce ziceti? sau e pe duca


--------------------
dacia supernova clima 2002 - gj-69-bic
in femeie si in guvern sa nu ai incredere
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emil_t
post 22 Feb 2010, 22:04
Post #70


Membru autentic


Group: Members
Posts: 537
Joined: 12 August 07




cat costa cadru motor(jug) ?

Se pare ca ce-mi cloncaia mie la acelerare si viraje e defapt cadru motor fisurat nu planetare.


--------------------
Dacia Supernova '03
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pulbur
post 23 Feb 2010, 08:52
Post #71


Membru autentic


Group: Members
Posts: 279
Joined: 23 June 09
From: SM




Am rezolvat problema.Am tras un plus de la pozitii la conectorul pe care l-am mentionat mai sus...Ok,am lumina la tablou....dar tot nu am lumina la consola centrala si butoana radmasa.gif

Stie cineva pe unde is cablajele/mufele ?

@asu> S3 S5 ?..daca vb de F3 si F5...le.am verificat,is in regula....


--------------------
Dacia/Fiat DSN 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 23 Feb 2010, 13:24
Post #72


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




salut! am inceput de cateva saptamani sa am iar probleme cu cheile(martor antidemaraj) , dau cateodata si de 20 de ori la cheie sa porneasca:(

am vazut la bursa ca doctorasul care e tot din ag dezactiveaza asta din uce decodor! poate afecta cu ceva da ma duc la el sa dezactiveze?

ce imi recomandati?


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 Feb 2010, 13:27
Post #73


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.686
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Nu afecteaza nimic. Pur si simplu nu o sa mai ai aceasta protectie. O sa fie un fel de 1300 reloaded. biggrin.gif


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 23 Feb 2010, 13:30
Post #74


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




sau ar fii mai bine sa pun chei de logan + uch ?

This post has been edited by robert1991: 23 Feb 2010, 13:30


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 Feb 2010, 13:49
Post #75


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.686
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Asta ar insemna sa umbli cu 2 chei... una pentru pornit, si cea veche pentru usile fata, hayon, rezervor. Nu cred ca se merita.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
avram1987
post 23 Feb 2010, 14:24
Post #76


Membru incepator


Group: Members
Posts: 88
Joined: 12 October 08
From: Galati




nu umbli cu 2 chei ca nu schimba contactul schimba numai UCH si cheia de logan cu cip dar partea metalica ramane la fel stie doctorasul ce face


--------------------
Dacia SuperNova 2001 - VS-85-XXX
Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emil_t
post 23 Feb 2010, 14:43
Post #77


Membru autentic


Group: Members
Posts: 537
Joined: 12 August 07




QUOTE(robert1991 @ 23 Feb 2010, 14:24)
salut! am inceput de cateva saptamani sa am iar probleme cu cheile(martor antidemaraj) , dau cateodata si de 20 de ori la cheie sa porneasca:(

am vazut la bursa ca doctorasul care e tot din ag dezactiveaza asta din uce decodor! poate afecta cu ceva da ma duc la el sa dezactiveze?

ce imi recomandati?
*



prima data as cere parerea unui electricean sa nu fie ceva usor de reparat.

sa-ti schimbi uch si cheile te costa parca 300 ron


--------------------
Dacia Supernova '03
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SERGIULICA04FUX
post 23 Feb 2010, 14:51
Post #78


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.379
Joined: 9 November 08
From: Satu Mare/Cluj Napoca




robert1991, desfa tu un pic cheia si placa integrata dao cu spray de contacte bine bine, si dupa aia pune-o la loc si sa vezi surpriza o sa mearga. daca nu ma crezi incearca si dupa aia imi vei da dreptate.


--------------------
Skoda Fabia 2005/Confort
Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 23 Feb 2010, 16:05
Post #79


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




ms de sfaturi!

prima data : ma duc acum sa iau spray ul de contact din masina si dau placa aceea cu spray!

dc nu merge o sa merg la un electrician!

dc nici el nu o rezolva cred ca o sa apelez la doctoras:)

avram1987 nu doctorasul pune chei de logan ci sherlock parca:) poate pune si doctorasul,nu stiu:) sherlock mi-a cerut pe uch + 2 chei de logan cu telecomanda 350!


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
avram1987
post 23 Feb 2010, 16:12
Post #80


Membru incepator


Group: Members
Posts: 88
Joined: 12 October 08
From: Galati




pune si dotorasul am vb eu cu el


--------------------
Dacia SuperNova 2001 - VS-85-XXX
Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 23 Feb 2010, 17:01
Post #81


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




bv lui:p stii cumva un pret?la doctorasul?poate e mai ieftin ca la sherlock:d


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 Feb 2010, 17:13
Post #82


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.686
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Pentru discutii private aveti la dispozitie mesageria privata.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabilungu
post 23 Feb 2010, 19:08
Post #83


Membru


Group: Members
Posts: 109
Joined: 12 January 10




Salutare!

Ati fost pusi in situatia sa schimbati o aripa spate din cauza ruginei? E dintr-o bucata sau se poate schimba doar zona din apropierea rotii (care de fapt este afectata de rugina)? La a mea DSN rugina a perforat deja tabla. Fostul proprietar a carpit candva cu niste chit si a vopsit, dar rugina se pare ca a evoluat si este total inestetic.

Toate bune!


--------------------
dacia / nissan supernova / qashqai 2002 Confort /2010 Acenta
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 23 Feb 2010, 19:10
Post #84


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




gabilungu si la mine a aparut rugina pe aripa stanga spate:( partea cu soferul:( la mine nu a perforat tabla...dar avanseaza sad.gif


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 Feb 2010, 19:42
Post #85


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 14.686
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Probleme cu rugina la aripi au majoritatea dsn-urilor. Aripile se schimba cu totul. Nu exista doar bucata de "deasupra" rotii. Intr-adevar daca te duci la un tinichigiu bun, se poate sa iti taie cu autogenul doar zona afectata si sa puna la loc o bucata noua sau o bucata de pe alta masina care nu a fost afectata de rugina. Aripile de pe fata se schimba usor, insa aripile din spate....... mult mai greu pentru ca este sudata peste tot, de jur imprejur.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
serviccom
post 23 Feb 2010, 20:03
Post #86


Unii parca au doua maini stangi!


Group: Members
Posts: 2.696
Joined: 27 September 09
From: Rosiori de Vede




Da, de obicei se taie local numai partea cu rugina, iar piesa noua se taie si ea cu precizie si se sudeaza, de taiat se taie cu flexul, iar sudura cu autogenul onduleaza in toate felurile tabla (chiar si racita cu apa sau alte metode.
Am avut si eu la raza mica (partea care coboara in jos pe langa usa spate) spate probleme si am taiat cu flexul si am facut o piesa din tabla pe forma aia si am sudat cu argon. Are un an si ceva de cand am vopsit masina si acum a aparut rugina si la raza mare a rotii spate (tot in stanga e problema) si se vede ca e inpuscata vopseaua din interior ca de acolo pleaca rugina la piesele alea. Cand s-o agrava o sa o mai tinichigesc putin si ii dau vopsea, asta e tabla, oricum nu ma stresez din atata lucru, masina asta am de gand sa o tin pana se va manca tabla in proportie mai mare, atunci o sa renunt la ea, asta e cea mai mare problema la o masina, corodarea caroseriei, nicicum motorul, directia si alte piese care se pot inlocui.


--------------------
Dacia SupeRNova 2001 Rapsodie - TR-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 23 Feb 2010, 21:02
Post #87


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




unde bagati foc prinde rugina cu cate ai da poate doar sa protejezi aripile de pe spate si totusi se face condens si tot la fel apare rugina. Indicat a se suda in arc electric si tratata zona cu solutii chimice ceva in genul cum scufunda caroseria in solutie de decapare.


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
p_alecsu
post 23 Feb 2010, 23:40
Post #88


Alex


Group: Members
Posts: 360
Joined: 11 December 09
From: 25 km de Pitesti




Vin si eu cu o intrebare : se potrivesc prezoanele de logan pe dsn cu jante de aliaj ??? Am cautat la o gramada de magazine prezoane pt sn si n.am gasit... sad.gif


--------------------
Dacia Supenova 2001 Rapsodie - AG 10 WSM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sonnic53
post 23 Feb 2010, 23:48
Post #89


Membru autentic


Group: Members
Posts: 881
Joined: 18 May 09
From: Vrancea




nustiu daca se potrivesc . insa daca nu gasesti poate te pot ajuta eu cu niste prezoane . daca te hotarastai dai pm


--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert1991
post 24 Feb 2010, 17:16
Post #90


robert1991


Group: Members
Posts: 980
Joined: 13 October 09
From: pitesti




revin cu problema cu cheile!

am dat aseara cu spray contacte dar azi a luat-o mai greu!

dar daca cateodata o ia din prima alteori nu poate fii cv mai putin grav?

de ex dimineata mereu o lua din prima(in afara de dimineata de azi)!astazi pe la 13 a pornit super greu!am oprit motorul cand am ajuns la 13:15 , dupa cand am plecat la si jumatate a luat-o din prima!

maine merg la service!dar ma enerveaza ca astia de la service-urile din campulung nu-s prea priceputi sad.gif

This post has been edited by robert1991: 24 Feb 2010, 17:17


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 Ex : Dacia Supernova clima octombrie 2001 - B -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #


Mesaj automat









Pentru o buna urmarire a ideilor, incepand de astazi (25.05.2010):
Precedati fiecare intrebare cu un numar (urmatorul numar nefolosit).
Precedati raspunsul la intrebare cu numarul corespunzator.

***ATENTIE, CINE NU PUNE NUMAR INAINTE DE CEEA CE RASPUNDE SAU INTREABA, PRIMESTE DIN OFICIU 10% WARN. LA 3 ABATERI CONSECUTIVE, RESPECTIVULUI I SE RESTRICTIONEAZA ACCESUL PE FORUM TIMP DE O SAPTAMANA.

Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact, aici puteti lansa intrebari legate de diferite probleme tehnice, si cu putin noroc, veti primi un raspuns, in cel mai scurt timp, de la alti utilizatori, care au intampinat probleme similare, sau care cunosc rezolvarea problemei Dvs.

Desi majoritatea problemelor tehnice aparute pe parcursul vietii dsn-ului, au fost publicate pe forum, avand fiecare topic separat, sau chiar mai multe topicuri, se accepta intrebari legate despre subiecte deja dezbatute.

Topicul nu trebuie confundat cu un loc de vanzari, drept urmare, anunturile ce contin oferte comerciale directe (persoane fizice/juridice) vor fi sterse imediat, fara o notificare in prealabil.

Topicul este "lipicios", astfel incat va ramane "sus" sub linia de demarcatie (fata de topicurile importante) chiar daca nu se adauga mesaje noi.


--------------------
Go to the top of the page

110 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd November 2017 - 13:18
Forum Renault Server hosting