DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme UCE decodor, figurez pe lista DSN cu probleme

klaus
post 12 Feb 2009, 10:19
Post #91


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.389
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Sa te duci la cineva sa-ti puna un "cititor" nou. Sunt ceva useri pe la bursa care schimba UCE decodoare.
Si daca o sa iei de pe alta masina, o sa iei degeaba, ca "cititorul" ala are un cod de schimbat si cu UCe injectie, degeaba iti recunoaste cheia daca nu recunoaste si UCE injectie.


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ZLATE58
post 12 Feb 2009, 10:29
Post #92


Membru autentic


Group: Members
Posts: 265
Joined: 7 December 08




trebuia sa iei tot chitul adica chei decodor si calculator de injectie altfel nu merge


--------------------
renault megane 1.6 16v
electrica auto
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
calin_bm
post 12 Feb 2009, 11:09
Post #93


Membru incepator


Group: Members
Posts: 99
Joined: 10 December 06
From: BAIA MARE




sau sa faci anulare de imobilizator....,daca vrei,vorbim pe PM sau suna 0742 028302

This post has been edited by calin_bm: 12 Feb 2009, 11:10


--------------------
Mercedes E 2011 - MM xx WXW
Probleme cu imobilizarea? atunci cauta-ma![B][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=red]
o vorba buna face cat 10 mecanici...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
magelan_explorer
post 12 Feb 2009, 18:21
Post #94


membru intamplator !


Group: Members
Posts: 612
Joined: 25 November 07
From: bucuresti




QUOTE(djasu82 @ 11 Feb 2009, 19:51)
eu acum o luna si ceva l-am desfacut UCE-ul si nu a avut nimic ... nu a mai fost desfacut niciodata... nu am avut condens nimic.... are garnitura de etansare. Acuma depinde de la model la model. Stai linistit ca si nemtoaicele au hibele lor.... nu vreau sa aduc aminte ....
*


ca spre exemplu ?
eu am dat opelu
la 275.000km perfect !
cand o sa mergi tu atatia km
cu un sn sau solenza fara sa-ti
crape decodoru,motorasele de geamuri
si multe altele,atunci sa afirmi ca au hibele lor
poate o hiba e ca nu se-atinge rugina de ele !


--------------------
solenza scala 2003 / logan dci 2007 ex:supernova.dacia 95.dacia 87
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kmykze
post 13 Feb 2009, 17:13
Post #95


Membru


Group: Members
Posts: 146
Joined: 18 April 08
From: Bucuresti




doctorasu da-mi te rog si mie datele pe pm, am si eu aceeasi problema..numai ca mie mi-a desfacut un destept alarma, a zis ca domne stiu io ca de la ea e, si nu-mi merge nici inchiderea centralizata decat din butonul de pe bord.
mentionez ca motorul porneste prin apasarea cheii la punerea contactului.

L.E. nu merge sa dau mesaje prin pm-ul forumului, daca vrei te rog frumos trimite-mi un mail la kmykze_emil@yahoo.com sau pe mess un offline ceva, multumesc mult

This post has been edited by kmykze: 14 Feb 2009, 00:39


--------------------
Dacia Super Nova 2001 Clima
New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pynky_2231
post 14 Feb 2009, 12:25
Post #96


Membru incepator


Group: Members
Posts: 88
Joined: 2 October 08
From: Bucuresti




da cred ca ma las pagubas ... la un service .. nu se poate resofta ... calculatoru .. sa poata sa`l faca dupa UCE ... care care`l am bun si nu da semnal la UCE injectie ... ??


--------------------
Dacia Logan 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 14 Feb 2009, 12:56
Post #97


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




kmykze si pynky_2231 aveti mesaj in pm.


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pynky_2231
post 14 Feb 2009, 18:39
Post #98


Membru incepator


Group: Members
Posts: 88
Joined: 2 October 08
From: Bucuresti




am rezolvat problema ... multumita lui Doctoras ... ms mult .. tare de treaba omu .. stie multe .. 168.gif .


--------------------
Dacia Logan 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
soferu1987
post 14 Feb 2009, 22:44
Post #99


Membru incepator


Group: Members
Posts: 18
Joined: 14 February 09




salut! sunt nou pe aici dar vechi utilizator de DSN si dupa ce am gagat atatia bani in ea cu reparatiile,acum incepe sa pice si uce decodor sau cheia....la mine cand o citeste,cand no citeste deloc....e cu toane...si mam saturat..incep sa urasc masina asta...va rog mult dak ma puteti ajuta sa scap de cititul cheii,sa anulez acea functie...sa fie fratilor k la dacia normala. ca nu mai pot. va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat ceva....va multumesc.


--------------------
dacia supernova clima 2001 - CL-87-DAN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 15 Feb 2009, 05:55
Post #100


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




soferu1987,daca vrei sa scapi de "cititul cheii" ti-l pot anula eu,te costa 100ron smile.gif.


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubububa
post 9 Mar 2009, 21:09
Post #101


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 25 February 09




am o DSN din 2002, clima cu doua chei cu buton. De asemenea am avut probleme ba cu una ba cu cealalta. in Constanta undeva in Tomis III am descoperit dupa lungi cercetari un sediu de duplicat chei.
cu prima cheie mi-a scimbat nu stiu ce bobina care a costat cam 35ron. apoi cu cea de-a doua cheie de asemenea bobina asta. a treia oara tot la a doua cheie mi-a spus tipul de acolo ca bobinele astea trebuiesc schimbate mereu pentru ca sunt proaste. dar ca exista solutia unei piese mai bune (150ron) care este garantata pe viata, asta daca am grija de chei bineinteles.
a luat prima cheie care era buna atunci, a introdus-a intr-o masinarie computerizata, a copiat soft ceva am inteles , a pus apoi piesa asta scumpa in acea locatie , copy-paste si de atunci nici ca am mai avut probleme cu pornirea. reamintesc ca problema la mine a constat in aceea ca atunci cand puneam contact ledul din bord devinea intermitent la infinit si nu se stingea niciodata iar daca porneam masina nu avea loc aprinderea.
sper sa ajute pe cineva ca eu tare am avut de tras cu treaba asta. sunt dispus sa ajut pe oricine. o-ti veni voi pe la mare.


--------------------
dacia supernova clima 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 9 Mar 2009, 21:41
Post #102


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.389
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Sa traduc pe romana: Ti-a copiat codul din cheia cu radiofrecventa (telecomanda) intr-un chip simplu (cum e in cheile fara telecomanda) cunoscut "stiintific" (chipul) drept transponder , si ti-a pus acel transponder in cheie.
Cand pui contactul transponderul ala preia rolul pe care il avea chipul din cheia cu telecomanda.
Sunt o gramada de cetateni care fac astfel de transpondere, in bucuresti in aproape toate marile hipermarketuri, inclusiv pe la obor etc.
Nu-i mare filozofie in fapt.


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
calin_bm
post 10 Mar 2009, 08:53
Post #103


Membru incepator


Group: Members
Posts: 99
Joined: 10 December 06
From: BAIA MARE




imi spunea cineva ca la bucuresti la service-urile serioase, se cere pana la 3000ron sa iti repare problema de la immo...


--------------------
Mercedes E 2011 - MM xx WXW
Probleme cu imobilizarea? atunci cauta-ma![B][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=red]
o vorba buna face cat 10 mecanici...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mitzone
post 10 Mar 2009, 09:46
Post #104


Membru autentic


Group: Members
Posts: 232
Joined: 24 May 06
From: Bucuresti




QUOTE(calin_bm @ 10 Mar 2009, 08:53)
imi spunea cineva ca la bucuresti la service-urile serioase, se cere pana la 3000ron sa iti repare problema de la immo...
*



wrong..tot setul :capete chei+uce decodor+manopera in sv dacia costa aprox 900 ron. atat mi-au cerut mie de curand.


--------------------
Renault Laguna III GT 4Control 2009 - -- -- --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 9 Jun 2009, 17:38
Post #105


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 4.967
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Pentru că oricum aici postează fiecare după cum îl taie capul, fără să citească tot titlul topicului și pentru că oricum nu cred că mai există cineva care să mai rezolve favorabil vreo cerere legată de mașinile cu UCE-ul problemă, o să purced la închiderea topicului.
Dacă mai este vreun nefericit care să corespundă cerințelor topicului, report și vedem ce și cum facem...
În rest, sunt o groază de topice care mai mult sau mai puțin tratează problemele UCE decodor/capete de chei.
Mulțam fain de înțelegere.


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

4 Pages « < 2 3 4
Closed TopicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th November 2017 - 01:25
Forum Renault Server hosting