DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme cu browserul Safari si reno.ro, Doar un bug, nu imi dau seama

AndreiMR
post 20 Apr 2018, 20:46
Post #31


Membru alfist


Group: Members
Posts: 3.159
Joined: 15 January 09
From: Pitesti




Pentru sincronizarea cu un pc cu Windows pe care folosesc Chrome, unde sunt autentificat cu contul de google smile.gif


--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mars
post 20 Apr 2018, 21:09
Post #32


meow ⚔ never


Group: Moderatori
Posts: 8.192
Joined: 22 January 04
From: Kitty-La ✨




I see... desi cred ca merge si fara cont Google. Eu folosesc Opera pe laptop wise_guy.gif.


--------------------
Laguna Coupé 2.0 dCi 175 GT 4Control BVA6 (2011) & Twingo II 1.2 16V 75 Trend (2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 7 Sep 2018, 19:48
Post #33


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.525
Joined: 12 May 04
From: Voluntari, pe stînga




Pe Reno, de la un timp încoace, îmi zice chestia asta de fiecare dată cînd postez ceva:
Screen_Shot_2018_09_07_at_14.18.16.png ( Size: 61.98k ) Number of downloads: 62

Pînă acum era doar un pic enervantă, dar cel puțin n-avea urmări, adică îi ziceam "Send" și postarea mergea. Azi însă a trecut la nivelul următor. De cîte ori îi dădeam Send, nu mai posta nimic, ci revenea automat la prima pagină.
Așa că mi-a venit ideea deșteaptă să șterg cookie-uri și alte date, iar acum nu mai pot nici măcar să mă loghez. Cînd bag userul și parola îmi afișează mesajul de mai sus, iar dacă-i dau Send, uite ce zice: sad.gif
Screen_Shot_2018_09_07_at_20.44.08.png ( Size: 239.11k ) Number of downloads: 71


Asta numai pe Reno. Pe DaciaClub e totul OK.
Safari pe MacOS. Și nu-mi recomandați să schimb browserul, că nu vreau. Vreau să meargă cu Safari. plange.gif

This post has been edited by VladSoare: 7 Sep 2018, 19:49


--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andy_ACS
post 7 Sep 2018, 20:29
Post #34


Yes, I'm not!


Group: Members
Posts: 5.082
Joined: 19 July 04
From: Craiova




Am semnalat si eu de mai multe ori probleme cu Safari si Chrome pe IOS. Nu exista interes din partea celor care se ocupa de forum sa rezolve aceste probleme. Vei primi probabil indicatii de a reseta/curata cache/etc. De parca problema e la tine nu la forum.
Eu am renuntat deja sa ma enervez ca nu are sens. De pe iPad pot doar sa citesc, daca vreau sa postez folosesc telefonul (cu android).


--------------------
Renault Megane IV Hatch (Intens 1.6 dCi)
"Be the change you want to see in the world"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TomachE
post 12 Sep 2018, 15:36
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 531
Joined: 20 August 15
From: Bucuresti




Mai poti folosi Puffin de pe Ios...


--------------------
Megane II 1.6/16v 82kW 112 cp Break 2005 - B 301 AAT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th September 2018 - 05:33
Forum Renault Server hosting