Probleme la schimbarea geamului de la usa din spate
![]() ![]() ![]() |
Probleme la schimbarea geamului de la usa din spate
dnv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tot ce iti pot spune e ca e naspa rau de montat geamul pe spate .. eu am incercat singur si era sa il sparg
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dnv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Partea nasoala care am vazut-o (asata daca am vazut bine, ca era 23 noaptea si eu trebuia sa merg a doua zi cu masina) este ca geamul se prinde in partea de jos de un suport care apoi se prinde pe macara.
Suportul se baga greu pe geam ca preseaza de o parte si de alta a lui. Aici am reusit eu desi am tras ceva temeri ca o sa il sparg,.. Probema a venit apoi la bagatul lui inauntru ca locul e fix si trebuie bagat tot pe sus (pe unde el culiseaza), iar chederele pe care calca si in care intra cate 6-8 mm sunt cele care iti ingusteaza spatiul. Daca scot macar dintr-o parte unul din chedere si poate intra mai usor geamul dupa aceea nu il mai pot baga..... ![]() please, help me |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
OK .. hai sa iti spun cum mi-a fost bagat mie geamul ..
1. Scoase toate chederele (fara a scoate chederul+geamul ala triunghiular 2. Montat suportul de prindere pe geam 3. bagat (fortat) geamul in portiera pe sus 4. Data macaraua la maxim in jos si prins geamul de macara FARA a stange suruburile (prea tare) 5. verificat daca (,) culisarea se face cum trebuie (fara chedere) 6. dat macaraua maxim jos si bagat geamul in chederul gemuletului triunghiular. Se tine in chederul respectiv cu mana si in aceasi timp se starng suruburile care il fixeaza de macara 7. inca o verificare de culisare 8. montat chederul geamului (operatiune destul de dificila dar pana la urma s-a facut .. cu muuuultaaa rabdare). La punctul 8 ajuta foarte mult putin silicon dat pe cheder casa alunece mai usor la locul lui. Cam asta e .. nu stiu cat de mult te ajuta treaba asta dar la mine asa s-a realizat montatul (mie nu mi-a spart nimeni geamul dar in schimb mi-a f..t portiera ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dnv |
![]()
|
Multam
Am reusit sa o rezolv,..si pasii sunt cam aceeasi, Am incercat in fel si chip ca sa bag geamul si pana la urma am scos toate chederele cum ai spus, doar ca eu nu am scos in partea dinspre geamul triunghiular numai chederul, am scos si suportul lui - tija aceea lunga care se prinde in portiera,.... si mai greu a fost sa o bag inapoi cu geamul inauntru,.. insa putin fortata a mers. Thanx |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:47 |