Proiectoare ceață.....
![]() ![]() ![]() |
Proiectoare ceață.....
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
DA!
Asa am avut eu! Se gasesc la orice magazin de piese Dacia, set proiectoare plus cabluri plus releu plus siguranta Mai cumperi mataluta una bucata "boton" sa-l infigi in bord la locului lui si gataaaaa! Costa vreo 1400 000 setul plus inca vreo 100k butonul plus cat te-o costa montatul! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Si eu tot asa le am ... sunt de Nova si nu se sparg/crapa asa usor ca cele de SRN plus ca nu intra apa in ele :wink:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
bogdan.dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am o DSN Confort care nu are deloc proiectoare. Ma gandeam sa-i pun din cele pe care le are clima din fabricatie. Se gasesc ? Daca da, exista ceva motive ptr care sa caut alt model ?
Merci, Bogdan |
--------------------
DSN Confort 2003,
Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dCI 85cp
Dec.2007
- PH-77-BDU Bogdan (Ploiesti)
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Cele cu rama de plastic sunt special facute pentru Nova, dar cele de SN parca arata mai bine
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am exact ce iti trebuie au si filtru galben instalat (se poate da jos).
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25048 |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
se poate regla pozitia proiectoarelor pe dsn?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sub proiector este un mecanism de reglaj al oglinzii... Iti trebuie o surubelnita in cruce, un zid, disponibilitatea de a te tara sub masina.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Cele de nova nu se pot regla constructiv. (decat prin metode ciudate - adaugarea de saibe in spatele lor)
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Recent am montat proiectoare pe DSN Confort.
![]() Am pus de Supernova si nu de Nova. La magazinul Dacia de la Obor costau 780.000 bucata. In targul Vitan preturile difereau, dar eu cel mai ieftin am gasit cu 640.000 bucata. In targ am gasit si cablaj cu releu la 200 000 lei, am preferat sa nu iau pentru ca oricum ma duceam sa le montez intr-un service Dacia. Butonul a fost 100.000, releul tot atata. ATENTIE la releu!!! Sunt in targ unele relee pe care scrie mare BOSCH si Made in Germany. Se pare ca nu sunt originale! Eu am preferat sa iau Eaglemaster, la acelasi pret. Montajul m-a costat 400.000 la Dacoserv. Deci: 1,5 mil. piesele + 400.000 montajul = 1,9 mil lei vechi...... ![]() P.S. cele de Nova sunt mai ieftine: cam 500 000 buc. si parca nu intra atat de repede apa in ele. This post has been edited by Diac: 6 Sep 2005, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cristimm |
![]()
|
Da, cele de nova sunt mai rezistente. Am vazut mult mai putine sparte (au o margine de plastic in jurul sticlei) sau facute"acvariu" (au gaura de scurgere a apei).
In schimb cele de SN se pot regla si sunt mai frumoase. Alegerea este a fiecaruia. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
confirm si eu
am proiectoare de nova pe SRN de 3 ani si ceva - montate de mine - legatura facuta la lampa de ceata (cu niste modificari in instalatie) si merg super nici macar un bec ars in timpul asta - si apa niciodata ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
intru mai tarziu si eu cu o problema . Am obs ca pe SN-ul confort pe care il am nu exista fire de comanda la proiectoare si nici la bord pentru buton comanda . A montat cineva pe direct prin alt releu intermediar proiectoare ? Sau a folosit releul aflat in cutia de la motor ( cum ?) Comanda de la bord a facut-o cu un buton cu revenire sau cu mentinere ? Daca se leaga normal proiectoarele ( ca la orice Dacia veche ) nu afecteaza comenzile calculatorului ? Sper sa primesc si eu un raspuns .multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am facut in felul urmator - am desfiintat stopul de ceata si tot circitul l-am transformat pentru proiectoare - am tras fire de la releu doar si am pus siguranta mai mare.
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
NicuEne |
![]()
|
ms pt informatie ;este buna de luat in seama . Ma interesa totusi daca pot comanda separat proiectoarele fara a modifica alte circuite ale masinii . Montat releu separat +buton comanda fara a afecta intr-un fel functionarea calculatorului ( ma gandeam la inductie ceva )
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
NicuEne |
![]()
|
s-a rezolvat ! proiectoare nova -400000 lei buc. , releu 30 A- 42000 lei , un buton comanda modificat de mine ( l-am avut ) si instalatie separata . Functioneaza excelent !
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
she7a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 March 06 ![]() |
merg pe alea de nova... conturul ala in jurul sticlei da mult mai bine... peace!
![]() This post has been edited by she7a: 14 Mar 2006, 14:23 |
--------------------
Dacia
Nova Gti 2000
- - Abia aștept să-mi schimb Dacia .. dar până atunci mă chinui să o fac mașină! :)
|
|
madkat |
![]()
|
de aratat arata mai bine cele de SRN - dar ca fiabilitate cele de Nova - clar!
cele de SRN mai au un avantaj - sunt reglabile - cele de Nova le-am "reglat" din niste surubele cu distantieri (adaugate de mine) - si din incercari repetate am reusit sa le reglez ca lumea This post has been edited by madkatweb: 14 Mar 2006, 14:34 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic...
Stie cineva de ce mi se arde becul de la proiector? E acelasi tot timpul(ala de pe stanga), ultima oara l-am schimbat acum o saptamana si ieri s-a ars iar. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Crești cumva peștișori, broscuțe pe acolo?
![]() Dacă se udă, mi se pare normal să se ardă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai de aia ma enerveza! Nu intra apa deloc in el.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Soclul becului o fi prost fixat (s-o fi spart) și din cauza vibrațiilor se "scutură" filamentul becului.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
Dracu sa-l ia ca m-am chinuit 1 ora sa scot proiectoru de acolo. Becu sta fix la locul lui si nu pare nimic spart sau stricat.
Nu poate sa fie de la vreun fir, ceva electric? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Un bec se poate arde, din câte știu eu, din următoarele cauze:
1. supratensiune -> în cazul tău puțin probabil, doar dacă nu pui becuri de 6V, dac-or exista; 2. vibrații puternice -> soclu prost fixat sau proiector prost fixat; nu mai da în toate gropile; 3. contacte imperfecte -> mai degrabă s-ar arde siguranța, da' dacă ai siguranța decalibrată (15A) ... 4. becuri proaste -> schimbă sursa de becuri. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
Mda...merci.
Cred ca e de la vreun contact imperfect. Becurile le-am luat de la Rompetrol. Oricum, merci de informatii...il mai schimb odata si daca se arde iar il las asa ca a inceput sa ma enerveze prea tare. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madkatweb @ 14 Mar 2006, 16:32) de aratat arata mai bine cele de SRN - dar ca fiabilitate cele de Nova - clar! cele de SRN mai au un avantaj - sunt reglabile - cele de Nova le-am "reglat" din niste surubele cu distantieri (adaugate de mine) - si din incercari repetate am reusit sa le reglez ca lumea Ma intereseaza subiectul. Ai putea sa detaliezi un pic ? Unde anume ai adaugat surubelele ? Cu multumiri ! |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
madkat |
![]()
|
in primul rand - montate direct (doar cu suruburile lor) bateau prea jos - si am adaugat in colturile de jos ale fiecarui proiector (pe bara nu in carcasa proiectorului) niste suruburi autofiletante cu un nr. de saibe determinat prin incercari repetate - dar acelas numar de saibe pentru ambele suruburi ale fiecarui proiector - pentru ca (la mine cel putin) directia luminii era ok.
in concluzie - ele sunt prinse tot in suruburile cau care au venit in pachet - doar ca in partea de jos suruburile+distantieri nu fac decat sa le "ridice" (cam 3-4 mm) poze din pacate nu am cum sa pun pentru ca ar trebui sa desfac proiectoarele |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
cristy04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 June 06 From: is ![]() |
si io mi-am pus proiectoare de ceata , nu am luat de dacia ca sunt cam putin aspectuase si nu-mi plac , in schimb mi-am luat de renault scenic(le-am prins mai ieftin) totul m-a costat un milion si un pic in schimb problema este ca electricianul mi le-a montat cam aiurea , cam in fata , daca este sa ating pe cineva as atinge proiectoarele prima data ,problema cu becul ars o am si eu am schimbat de 2 ori becul la acelasi proiector....
|
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din cate stiu eu la Scenic proiectoareleu nu sunt rotunde ? Pune, te rog, si tu o poza s avedem cum arata !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
brandon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 March 05 From: Ploiesti ![]() |
La DSN meu am proiectoarele montate in masca fata, am butonul pus in bord dar nu stiu cum se leaga firele. Stie cineva sa-mi explice , mi-e frica sa nu stric ceva pe acolo.Multumesc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS+, 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:45 |