DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages « < 32 33 34 35 36 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recomandari Culinare (locuri, Retete)

Merced
post 22 Jan 2010, 17:42
Post #991


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




Zi cum ai facut "turnuletele", sosu' ma intereseaza mult mai putin, mai deloc, eu as manca o strachina de d-astea goale asa. tongue.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 23 Jan 2010, 16:51
Post #992


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




Pai sa incepem:

Se ia un piept de pui si se bate bine(ca ptr snitel). Il intinzi, bagi in el cascaval, ciuperci, boia de ardei dulce (sau iute), sare, mazare, ardei gras, morcov. Rulezi carnea de pui, apoi o infasori in staniol si o bagi la prajit in ulei bine incins cam 25-30 de minute.


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 23 Jan 2010, 17:33
Post #993


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




In afara de mazare, as baga tot ce zici tu, mazarea nu-mi place. Poate o sa incerc, vai de silueta mea de porc daca ma apuc sa mananc d-astea. laugh.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 23 Jan 2010, 19:24
Post #994


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




Poti sa pui ce legume crezi tu ca ar merge sa incante papilele tale gustative.


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luxcor
post 23 Jan 2010, 20:56
Post #995


Acaru' Păuna


Group: Members
Posts: 272
Joined: 18 February 03
From: Bucuresti - Dorobantzi




QUOTE(FLP @ 23 Jan 2010, 15:51)
Pai sa incepem: Se ia un piept de pui si se bate bine (ca ptr snitel). Il intinzi, bagi in el cascaval, ciuperci, boia de ardei dulce (sau iute), sare, mazare, ardei gras, morcov. Rulezi carnea de pui, apoi o infasori in staniol si o bagi la prajit in ulei bine incins cam 25-30 de minute.
*



incercati si varianta ca dupa ce invartiti rulourile de cateva ori in tigaia cu putin ulei incins (atentie sa nu strapungeti folia din aluminiu) sa le bagati ptr. 15-20 minute la cuptor ... delicios ...

PS: personal in rulou pun: cascaval ras mare, 1 cubulet branza "stricata" (camembert, rochefort, gorgonzola ...) ciuperci proaspete taiate julien, niste cozi de ceapa verde taiate dealungul lor, ceva ceapa alba foarte marunta, ceva afumatura (kaiser, ciolan afumat, costita), cateva rondele castravete murat precum si cateva fasiute dintr-un gogosar murat / pieptul dupa ce este batut se da cu sare, piper, boia iute, oregano si busuioc apoi se unge pe ambele fete cu ulei de masline.


--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP - B 07 LUS GLS 4WD Premium - 2007
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 23 Jan 2010, 21:03
Post #996


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.840
Joined: 15 February 08




Amin.
Ma duc sa ma spanzur.


--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 23 Jan 2010, 21:44
Post #997


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




Hai sa mai bag si eu una, evident de amarastean care se multumeste cateodata si cu putin. E mai mult o reteta de vara, din cauza ca unul din ingrediente e naspa iarna, oricat de scump si adus de afara ar fi. sleep.gif

Prin casa o stiu drept "salata de cruditati" si din punctul meu de vedere e cea mai bestiala salata, bate la curu' gol clasica salata beouf atat de "gustata" de multime.

Ingrediente, cam pentru patru portii zdravene, adica sa sa mananc eu de doua ori din ea:
- Rosii. De astea ziceam ca se gasesc naspa iarna. Azi parca am nimerit ceva mai bune, da' oricum cel mai bine iese cu rosii d-alea de tara crescute vara. Cam juma' de kil cred ca-i de ajuns, eu am luat un kil si mi-au mai ramas jumate.
- Branza. Neaparat de oaie, si neaparat d-aia veche ceva mai sarata. Cu alta branza nu iese asa buna, si am incercat cu multe sortimente in ultimii doi ani. Cam 300 de grame ar trebui sa fie de ajuns
- Oua. Vreo opt acolo. Sapte se fierb, unu' se pastreaza crud pentru maioneza. Maioneza eu o fac cu galbenus fiert si unul crud, ulei, putin mustar Dijon, zeama de lamaie si sare dupa gust.
- Ceapa. Una maricica e suficienta, tocata cubulete potrivite.

Pentru mai multe portii, se multiplica, presupun ca se intelege. smile.gif

Modul de preparare:

La inceput eu sugerez sa se prepare maioneza, ca restu' e foarte usor. Se taie rosiile rondele, ceapa se toaca potrivit, ouale se taie tot rondele.
Cand sunt toate gata mai e nevoie doar de o razatoare mai mare pentru branza.
Se ia un vas destul de adanc. Dupa cum vedeti eu sunt amarat si am pus intr-o caserola de inghetata. radmasa.gif
Se acopera fundul acestuia cu rosii:

Photo0061.jpg ( Size: 74.21k ) Number of downloads: 528


Peste ele se arunca niste ceapa:

Photo0063.jpg ( Size: 96.14k ) Number of downloads: 550


Dupaia se rade branza peste ele, si peste ea se pun rondele de oua:

Photo0065.jpg ( Size: 84.36k ) Number of downloads: 565


Astea toate se acopera cu maioneza din belsug.
Se repeta aceleasi "straturi" cel putin o data. Da' azi am "tras" de ingrediente si am mai pus inca doua straturi peste cel initial.
La final se orneaza dupa preferinte. Eu am mai ras niste branza acolo, ca n-are pretentii burdihanu' meu la ornamente.

Photo0068.jpg ( Size: 66.11k ) Number of downloads: 571


Pofta buna!

Scuzati calitatea pozelor, da' mi-a fost lene sa mai iau aparatu' din camera, si am facut cu telefonu'. rolleyes.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 23 Jan 2010, 21:50
Post #998


Membru autentic


Group: Members
Posts: 7.493
Joined: 14 January 06




ca tot veni vorba de mancaruri mai "modeste", o sa-mi placa intotdeauna ce ne facea bunica cand eram mici si nu avea timp de cotelit: cartofi fierti alaturi de o salata de ceapa (adica ceapa taiata marunt + sare+usturoi+ulei). Yummm yumm, mancam pana crapam. Ce sa mai zic de paine cu unsoare la borcan, din aia in care era tinut carnatul


--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 23 Jan 2010, 22:04
Post #999


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




Cati ani ai nene, de ai apucat vremurile de care au si eu de la astia mai "batrani" cu untura pe paine? 04.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 23 Jan 2010, 22:24
Post #1000


Zen


Group: Moderatori
Posts: 2.925
Joined: 6 April 04




La categoria retete usoare bag si eu doua "mancate" recent:

Rondele de ceapa.

N-am poze pentru ca nu-mi place sa las mancarea sa se raceasca icon_mrgreen.gif dar ar trebui sa arate cam asa:
50688onion rings.jpg

Ingrediente:

3-4 cepe mari
1/2 ceasca de faina
3/4 lingurita de sare
1/2 lingurita praf de copt
un vf de lingurita de piper
1 ou batut bine
jumatate de ceasca de lapte
ulei

Mod de preparare

Se curata cepele, se spala si se taie in felii de 5-6 mm grosime. Se separa rondelele din felii. Incercati sa nu rupeti rondelele, pentru ca altfel nu s-ar mai numi rondele de ceapa, nu? Ma rog o sa fie greu sa faceti asta in timp ce plangeti, dar dati-va silinta.
Intr-un bol adaugati faina, sarea, piperul si praful de copt. In alt bol amestecati oul batut cu laptele. Adaugati amestecul in celalalt bol. Amestecati bine, pana se omogenizeaza, recomand mixerul, altfel slabe sanse sa nu faceti cocoloase in amestec.
Uleiul (un strat de vreo 1 cm, sa balteasca rondelele in el) se incinge in tigaie la 350 grade. Se trec rondelele prin amestec si dup-aia se arunca in tigaie. Se prajesc foarte rapid, cam 20-30 sec de rondea. Nu uitati sa le intoarceti de pe o parte pe alta ca sa se prajeasca uniform.
Dupa prajire se pun pe o farfurie cu un servetel care sa absoarba excesul de ulei.

Daca vreti, puteti face un sos simplu din bulion, usturoi, coriandru si un pic de sare. Daca nu, se pot hali ca atare biggrin.gif

A doua reteta:

Pui cu sos de lamaie

Ingrediente:

1 ceapa
1 catel de usturoi
4 bucati piept de pui
sare
piper
2 linguri ulei de masline
sucul si coaja rasa de la ½ lamiae
200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui se spala, se usuca bine, se condimenteaza cu sare si piper. Se prajesc bucatile in uleiul incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc pana capata un aspect sticlos. Se toarna vinul si sucul de lamaie si se da in clocot, apoi se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, 10 minute. Se scoate carnea si se taie felii. Sosul se pastreaza si se toarna peste carne. Se poate servi cu cartofi prajiti, orez si morcovi inabusiti.

Pe cat de simplu e de facut, pe atat de bun e, garantez. Sa vedeti miros in bucatarie in timp ce preparati, parfum, nu alta.

Pofta mare


--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 24 Jan 2010, 09:49
Post #1001


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




QUOTE(luxcor @ 23 Jan 2010, 21:56)
incercati si varianta ca dupa ce invartiti rulourile de cateva ori in tigaia cu putin ulei incins (atentie sa nu strapungeti folia din aluminiu) sa le bagati ptr. 15-20 minute la cuptor ... delicios ...

PS: personal in rulou pun: cascaval ras mare, 1 cubulet branza "stricata" (camembert, rochefort, gorgonzola ...) ciuperci proaspete taiate julien, niste cozi de ceapa verde taiate dealungul lor, ceva ceapa alba foarte marunta, ceva afumatura (kaiser, ciolan afumat, costita), cateva rondele castravete murat precum si cateva fasiute dintr-un gogosar murat / pieptul dupa ce este batut se da cu sare, piper, boia iute, oregano si busuioc apoi se unge pe ambele fete cu ulei de masline.
*




Cum am mai spus si mai sus. In general fiecare pune ce vrea in rulourile astea. Victoras, a fost bun vinu fiert de ieri?

This post has been edited by FLP: 24 Jan 2010, 09:50


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 24 Jan 2010, 10:07
Post #1002


Membru autentic


Group: Members
Posts: 7.493
Joined: 14 January 06




QUOTE(Merced @ 23 Jan 2010, 22:04)
Cati ani ai nene, de ai apucat vremurile de care au si eu de la astia mai "batrani" cu untura pe paine? 04.gif
*


nu-s chiar asa de batran, insa am copilarit la tara icon_mrgreen.gif si de acolo amintirile astea cu salata ceapa cu cartofi sau paine cu untura si cu sare laugh.gif


--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 24 Jan 2010, 11:14
Post #1003


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.840
Joined: 15 February 08




QUOTE(Merced @ 23 Jan 2010, 22:04)
Cati ani ai nene, de ai apucat vremurile de care au si eu de la astia mai "batrani" cu untura pe paine? 04.gif
*


Io am 109. Si tin minte cum mancam paine prajita, frecata cu untura d-aia din ardeal, de lesinai si usturoi. Intra untura-n painea prajita si cu aroma aia de usturoi... Mai scapam si cate-o tuica cand nu era taica-miu pe faza. Sau cu ceapa verde din gradina. icon_mrgreen.gif


--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 24 Jan 2010, 14:48
Post #1004


fost programator


Group: Members
Posts: 8.016
Joined: 27 October 05
From: Scursurești Vale




QUOTE(Victoras2001 @ 24 Jan 2010, 11:14)
Io am 109.

cand naiba ai slabit deja 3 kile? huh.gif


--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 24 Jan 2010, 14:49
Post #1005


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 7.893
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




A fost la buda...


--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kog
post 24 Jan 2010, 14:50
Post #1006


epuri orijinali


Group: Members
Posts: 1.916
Joined: 27 November 08
From: Lipova - Arad




s-a deshidratat de la atata salivat cu gandul la painea cu unsoare


--------------------
Dacia 1310 - AR-05-DGF 1989 TLX
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 24 Jan 2010, 14:58
Post #1007


Membru autentic


Group: Members
Posts: 7.493
Joined: 14 January 06




numa ca el se referea la ani laugh.gif


--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 24 Jan 2010, 15:56
Post #1008


٩(Ś̯Ś)۶


Group: Members
Posts: 2.117
Joined: 30 January 07
From: Brasov




QUOTE(Merced @ 23 Jan 2010, 22:04)
Cati ani ai nene, de ai apucat vremurile de care au si eu de la astia mai "batrani" cu untura pe paine? 04.gif
*



Si eu mai mananc untura pe paine cu ceapa cand mi-e pofta. happy.gif Mai rar insa ca nu prea e sanatoasa untura in exces.
O felie de paine pe care se intinde un strat subtire de untura apoi un strat de ceapa tocata marunt si frecata cu sare wub.gif
In Brasov sunt vreo 2 baruri unde chiar vand asa ceva biggrin.gif


--------------------
Seat Leon - Bv-29-Trei Litere 2008 Reference 1.6
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 24 Jan 2010, 18:32
Post #1009


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




Ma eu nu neg ca e buna, ca am gustat si eu de vreo doua ori, da' cum nu mai cresc bunicii porci de vreo doi ani, n-am acu' untura sa incerc "reteta".

Apropo de chestii pe paine, azi am fost cu un amic si ai lui pana la Curtea de Arges, si maica-sa se apucase sa faca misto de el, sa povesteasca dume din copilaria lui. Cica la mare dupa revolutie, a ajuns el la masa, si a gasit o felie de paine intinsa cu unt pe masa. A gustat si de fata cu ospataru' a intrebat mirat "Asta ce margarina mai e?" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luxcor
post 27 Jan 2010, 13:49
Post #1010


Acaru' Păuna


Group: Members
Posts: 272
Joined: 18 February 03
From: Bucuresti - Dorobantzi




pentru ca la "1 curcan in 2 feluri" am ramas un pic dator poftiti:

1 gaina in 2 feluri ...

Satul de pui (moale, alb, fara gust, hranit cu cine stie ce, crescut ca fat frumos intr-o zi cat altii in 10) am cam trecut pe carne oarecum mai "atoasa" curcan sau gaina ... mai ales ca e inca iarna o gaina este super okey ... in special pentru supa obtinuta ...

Mai intai decupati aripi, piept, picioare, tacamul taiat in 2-3 buc … spalat bine bine apoi intr-o oala de 10 litrii cu 1 lingura de sare dat intr-un clocot / spumat … apa se arunca se spala oala … se pun la loc aripile taiate in 2 bucati, bucatile din tacam, apa, 1 ling sare si la fiert minim 1 ora ... spumat din cand in cand ... dupa 1 ora se adauga 2 morcovi, 1/2 telina si 1 albitura capac si inapoi la fiert pentru inca min 30 min ... cand se observa ca gaina e deja moale se scot legumele se paseaza si se aduga la loc ... se mai da in cateva clocote apoi se adauga cateva smocuri de tagliatelle (mie imi plac mai mult pentru ca nu se fac varza nici dupa reincalzirea supei si nu sunt asa fainoase ca taieteii nostrii) maxim 8 minute impreuna ... dreasa de sare, 2 lamai stoarse si o jumatate de tocator de marar si patrunjel si e gata a fi servita impreuna cu o lingura de smantanica sau cu o bucatica de branza proaspata de vaca, un pic sarata, aproape topita in ea ... daca puneti langa si 2 felii paine neagra sau intermediara cu seminte si o tzuica de Campulung - trasa doar o data la 32 de grade - ar trebui sa va declarati chiar multumiti ...

Pieptul se taie in 2 si apoi fiecare bucata in 3, copanele in 2. Intr-o oala inox se calesc auresc un pic 2 cepe albe cu ceva busuioc, boia iute, sare. Apoi se adauga bucatile de mai sus si la calit impreuna. Cand scade un pic se adauga un pic cate un pic dintr-un sos de rosii preparat separat dintr-o cutie de rosii in bulion ulei masline si 1,5 litrii apa. Cand am terminat de adaugat sosul de rosii se adauga 1 pahar vin alb sec se pune capacul si se lasa la fiert minim 30 de minute. Se mai amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Spre sfarsit se adauga jumatate tocator plin de marar si patrunjel ... e mai da in 2 clocote si aia e ... o mamaliguta langa, un mujdei de usturoi 2 castraveti murati, o bucatica de penene murat la fel si aia e ... un rosu de moldova - babeasca de ex. - si totul e perfect ...

Attached thumbnail(s)
supa_gaina_1.JPG ( Size: 159.41k ) Number of downloads: 457
supa_gaina_2.JPG ( Size: 179.38k ) Number of downloads: 128
tocanita_gaina_1.JPG ( Size: 121.32k ) Number of downloads: 126
tocanita_gaina_2.JPG ( Size: 146.29k ) Number of downloads: 132


--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP - B 07 LUS GLS 4WD Premium - 2007
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 27 Jan 2010, 13:53
Post #1011


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 7.893
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




trusa_banateanului.jpg ( Size: 55.75k ) Number of downloads: 192


Trusa de scule banateana...



--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luxcor
post 27 Jan 2010, 13:54
Post #1012


Acaru' Păuna


Group: Members
Posts: 272
Joined: 18 February 03
From: Bucuresti - Dorobantzi




QUOTE(vis-a-vis @ 27 Jan 2010, 12:53)
trusa_banateanului.jpg ( Size: 55.75k ) Number of downloads: 192

Trusa de scule banateana...
*



error ... fara rachie, ceapa si mamaliga nu te cred smile.gif


--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP - B 07 LUS GLS 4WD Premium - 2007
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 3 Feb 2010, 13:37
Post #1013


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




Varza calita facuta in curte:

Fiind in vizita la parintii prietenei mele am facut o minunatie de mancare la lemne. Mancarea facuta in ceaun din ala imens cu foc de lemne sub ceaun nici nu se compara cu cea facuta in mod normal pe aragaz. Aromele se simt mult mai bine, iar placerea de a sta langa foc ptr a gati sporeste placerea:

1) Se ia varza murata si de cu seara se pune in apa:

DSCF3476.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 89


DSCF3477.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 95


2) Intr-un ceaun se pune putina untura si apoi se pune ciolanul la fiert adaugand apa cate putin cate putin.

DSCF3478.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 89


DSCF3479.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 85


3) Intr-o cratita separata punem la fel niste untura de porc si punem ceapa la calit. Dupa ce prinde putina culoare adugam bulion (facut in curte deasemenea) si apa si o lasam la fiert.


DSCF3480.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 96


- Catelul asteapta cuminte, asta e mancarea ei preferata

DSCF3481.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 101



4) Dupa ce a fiert ciolanul adugam varza

DSCF3482.JPG ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 89


5) Adaugam si niste biber boabe, foi de dafin, cimbru, boia

DSCF3484.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 86




Se mai lasa la foc inca vreo 20-30 minute si se serveste cu mamaliga si ardei iute. Atentie sa nu o lasati prea mult la fiert ca dupa aia se moaie prea tare si nu mai e asa buna.






3 Feb 2010, 14:39:
Si inca o poza:

DSCF3486.JPG ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 126


This post has been edited by FLP: 3 Feb 2010, 13:39


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 3 Feb 2010, 13:45
Post #1014


Membru cu privire de ansamblu


Group: Members
Posts: 5.840
Joined: 14 April 03
From: Corbu




Sa te violeze ciinii!


--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 3 Feb 2010, 13:45
Post #1015


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




Salutari si tie smile.gif))


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 3 Feb 2010, 13:47
Post #1016


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 7.893
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




Aia de prin curte, Marty? radmasa.gif


--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 3 Feb 2010, 13:48
Post #1017


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




Aaaaaaaaaaaaaa, sa fiu al naibii, tocmai ce ma mintea maica-mea ca-mi face o varza calita cu niste ciolan, da' cica a inghetat saramura in butoi si nu poa' sa scoata nimic din el. sad.gif
Si ai pus pozele, acu' m-ai terminat. sad.gif

3 Feb 2010, 15:07:
Evident m-ai facut sa ma apuc de mancare, am pus niste oua la fiert sa fac o salata "de cruditati" ca in reteta postata de mine anterior. mad.gif

This post has been edited by Merced: 3 Feb 2010, 14:07


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 3 Feb 2010, 14:11
Post #1018


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.840
Joined: 15 February 08




Ce a inghetat? blink.gif
Da o fuga incoace. Am o varza, nebunie. Tocmai ce-am halit o salata la un pilaf de gaina.

This post has been edited by Victoras2001: 3 Feb 2010, 14:12


--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 3 Feb 2010, 15:39
Post #1019


om al munților


Group: Members
Posts: 8.306
Joined: 24 June 07




A inghetat zeama de varza. Ce-i drept a stat in balcon ca si-n ultimii ani, cu o patura peste, da' in ultimii ani n-au fost probleme d-astea din cauza ca n-a mai fost foarte frig.
Intre timp am terminat si salata, mi s-a facut sila de maioneza momentan de cat am gustat, halesc din ea diseara, ca dupa ce sta la rece cateva ore se lasa pe fundu' vasului o zeama care cu paine e absolut delicioasa.
Ce-as mai fi dat o fuga, da' "Caracalul" e departe. tongue.gif


--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 4 Feb 2010, 09:09
Post #1020


Sef de trib


Group: Members
Posts: 1.120
Joined: 8 April 04
From: Bucuresti-Titan




Hai sa incep o mica dezbatere, ia ziceti voi la micul dejun ce mancati?


--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
150 Pages « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 10:12
Forum Renault