DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reglare canitate spritz ?, - la pompa de acceleratie

Komissar
post 12 Dec 2010, 18:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare

Cum se poate regla cantitatea de benzina spritzuita de pompa de acceleratie de pe carburatorul Carfil ?
Mi se pare ca la mine spritzuieste cam mult .
(am un Volkswagen 1600 boxer ( an fabricatie 1972 ) cu 2 carburatoare Carfil , si mi se pare cam inutila toata cantitatea de benzina spritzuita in acelasi timp de cele 2 carburi - as vrea sa o micsorez )

Merci mult.

--------------------
Volkswagen 1200 1965 Sunroof
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iordache ionut lucian
post 12 Dec 2010, 19:18
Post #2

Membru incepator

ai poze cu carburatoarele?
ai putea sa anulezi pompa de sprit la unul din carburatoare,dar nu stiu cum ai tu galeria de admisie ,daca ai carburatoarele montate pe aceeasi parte ar putea sa mearga dar daca sunt montate pe galeri separate nu va merge

--------------------
Dacia si Audi Dacia 1410 BREAK Audi 80 1,6td 1999 break 1990 80 1,6 td - IF 28 JSM
+
Komissar
post 12 Dec 2010, 19:25
Post #3

Membru incepator

In nici un caz nu as putea anula o pompa de spritz. Carburile sunt pe galerii separate, pe chiulase separate .

Trebuie pur si simplu sa reduc cantitatea la ambele carburatoare. Galeriile sunt si ele foarte scurte, ceea ce face ca raspunsul la acceleratie sa fie bun, chiar si cu o cantitate mai mica de benzina spritzuita ( cred eu ).

Galeriile sunt ca astea: http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=999820

This post has been edited by Komissar: 12 Dec 2010, 19:27

Attached thumbnail(s)
IMG_0296.JPG ( Size: 2.51mb ) Number of downloads: 518
IMG_0294.JPG ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 591

--------------------
+
autom
post 17 Dec 2010, 06:59
Post #4

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

QUOTE(Komissar @ 12 Dec 2010, 18:58)
Salutare

Cum se poate regla cantitatea de benzina spritzuita de pompa de acceleratie de pe carburatorul Carfil ?

Refaci din electrod de sudura tija care apasa pe mebrana ( o lungesti) sau schimbi arcul de sub membrana cu unul mult mai moale.

Tine-ne la curent!

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
Komissar
post 17 Dec 2010, 11:13
Post #5

Membru incepator

Am facut opusul acestui lucru, in final.
Am taiat 2 membrane vechi si din ele am pastrat doar "chenarul exterior" si am facut astfel 2 garnituri pe care le-am pus peste membranele de spritz existente.
In acelasi timp am pilit putin (si egal) din motzurile pistoanelor pompelor de spritz. In felul asta am reusit sa micsorez (ochiometric vorbind) cantitatea de benzina spritz-uita. Sper ca acest lucru sa ajute mai ales in trafic de tip "stop and go" .

--------------------
+
PH-06-BOA
post 17 Dec 2010, 19:14
Post #6

Membru autentic

Si daca dai supapa (surubul) care tine gascanul, jos, ii demontezi plumbul care tine bila, si peste ea pui un arc facut din nichelina de 0,02, care sa o tina apasata asa fel incat sa nu poti sufla cu gura pe el, iar peste arc, pui alt plumb. Asa vei reduce si din cantitatea de benzina data aiurea, uneori dublul consumului, inbunatatesti mult mersul motorului. Pentru datele complete, cauta pe forum o descriere de-a mea.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
davidut5
post 24 Dec 2010, 12:45
Post #7

Membru

From: Alexandria

In camera de nivel constant la jiglorul cu supapa de unde trage benzina pentru sprit, acesta are o gaurica lateral pe unde elimina benzina cand este presiune mare. Puteai sa largesti putin acea gaurica

--------------------
Volkswagen Jetta 1991 wolfburg, 19e - TR-01-LOW
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 18:02
Forum Renault